Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam cnm hosbulduk..oruclarını bitir bari de oyle basla tekrar rejimine, orucla beraber rejim yapmak sanırım cok zor oluyodur..Kac gun orucun kaldı ki toplamda? Rejiminin aralarına serpiştirmektense tut hepsini bitir daha kolay rejimine devam edersin sonra sekerimm..Allah kabul etsin..

Heyecanla tartıda kaç çıkacagını bekliyorum..Bence şişlik sana oyle gelio ve guzel kilo verdin bu hafta..
Hadi hayırlısı..

HELİNASLI ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM,yazarım sana bır sıkıntı olursa ,he bu arada hamıle kalmyaı planlıyorum kılo vermek ıstemem bundan kaynaklanıyor bakalım hayırlısı
o durumları cok iyi bilirim..ben de 10 kilo vermiştim hamile kalmadan önce..en dogru zamanda kalırsın inşallah cnmm..hadi bakalım..

Tatlım sen yaz menulerini gene, ben elimden geldigi kadar yorumlamaya calısırım..35 le kapamış olman super, ama ne yedin onu merak ettim..Herkes fikrini soylerse hep yeni birseyler ogrenmiş oluruz cnm..3.5 saat yuruyus supermiş,o kadarına gucunun yetmesi nefis birsey..Hadi bize neler yedigini de yaz..Kolay gelsin cnmm..

Arkadaslar herkese cevap yazdıktan sonra şimdi kilomu açıklıyorum...
72.2
Tam 1 kilo vermişim..Ben muthiş heyecanlıyım cunku tam 1 ay oldu bugun rejimim ve bu benim icin super bir başarı arkadaslar..
Azıcık kendimi de tebrik ediyim..Ne guzel bir gun bugun, hicbirsey yemek gelmio icimden :)))

Son düzenleme:
günaydin kizlar meraktan uyku tutmadi ve bir haftalik dieti tam uygulamamla birlikte aslicim sayende günde 2lt su icmenin karsiligini cok güzel aldim 75. 4 ciktim cok mutluyum aslicim senide tebrik ederim yalniz aksama biraz kacamak yapicam bugün bizim icin özel bir gün ve esimle yemege gidicez ama yemege gidene kadar sifir olan yiceklerden yerim aksamki yemegi telafi etmis olayim ama yarin yine tam gaz devam

Son düzenleme:

Periicimmmmm supersinnn sekerimmm..
1kg 900 gram..Sen neymişsin de haberimiz yokmuş..Bak şeytanın bacagını kırdın artık..Evlilik yıldonumunuzse kutlu olsun guzelimm..Gecen haftanın acısını çıkarttın bak super oldu..iki haftalık verdin resmen..İnsallah bu sekilde devam edersin cnmm..Bakalım Arzucum da bu kadar verdi mi? Onu da merak ediyorum..Ama birazdan çıkıcam ogleden sonra gelebilicem ancak..
Tebrik ederim tekrardan sana..Bakalım yoksa şampiyon sen mi olucaksınn??

ayy arzu kilonu yaz hadi geldin goruyorum..meraktan çıkamıyorum..
oglanı yuvaya bırakıcam birazdan..hadi senin cevabını goreyim de oyle çıkayım cnm ya..

canımm benimmm yaaa çok üzüldüm Allah ım acil şifalar versin bitanem... umarım tedavi edilebilir.. çok çokk geçmişş olsun canım

ayy arzu kilonu yaz hadi geldin goruyorum..meraktan çıkamıyorum..
oglanı yuvaya bırakıcam birazdan..hadi senin cevabını goreyim de oyle çıkayım cnm ya..

aslımmmmmmmmmm gelmişşş oleyyyyyyyyyyyy :) seni çok ösledim arkadaşım bir gün bile ne uzun geçtii ölee :) canım benimmmmmm

aslı hepsini yaptım biliosun ama 78.7 kilomm

her gün düzenli 2.5 - 3 lt su içtim mönülerimi biliosun hiç kaçamak yapmadım.. hergünde 1 bardak 5ibiryerde içtim.. ama sabah tartıldım 78.7 ama şunuda sölemeliyim 4 gündür kabıslık sorunum var ve muazzam bir şişlik geldi karnıma oturdu göbeğim 10 cm önden gidioyo okadar yanii düşününn

aslımmmmmmmmmm gelmişşş oleyyyyyyyyyyyy :) seni çok ösledim arkadaşım bir gün bile ne uzun geçtii ölee :) canım benimmmmmm

aslı hepsini yaptım biliosun ama 78.7 kilomm
Yaa ne diyosun yaa..Nasıl olabiliyor bu?
Resmen yapıştı kilolar üstüne..Belki de kb degerini 40-50 seviyesinde degil de 25-30 larda mı tutman gerekiyor..
Ayy offf moralim bozuldu..Ne guzel heyecanla bekliyodum arzucumm yaa...
Biryerlerde bir yanlış var ama ne..Sen nerde oturuyosun? Oralarda aktar yok mu? Şu benim besibiryerdenin gerceginden al ne bileyim..Bir sure duzenli onu kullan. Ben kendi bunyemi de biliyorum..Ben o çayı içmesem asla veremezdim..Yemeklerden 1 saat once duzenli olarak demleyip icersen kesin etkisini gorursun..Posetlerin ise yaramadıgını soyluyor internette bi suru kişi..O yuzden diyorum..Belki metabolizman cok yavasladı, ayy offf sanki ben verememişim gibi uzuldum şuanda..Bu kadar su içmeye kaçamak yapmamaya nasıl veremezsin yaa..Ben besibiryerdeye basladıgım ilk hafta 2 kilo vermiştim..Ama dedigim gibi gercek besibiryerdeden bahsediyorum..Lutfen tatlım üşenme de bu şu çayı..

yaa işte gercek besibiryerdeyi içsen o bagırsakları da cok guzel calıstırıyor..
Nerde evin bak ben gonderiyim evine yeter ki dene bir dogru duzgun..Sakın vazgecme rejimden nolur..
Veremeyince insanın morali bozulur biliyorum ama nolur dur da bi çözüm üretelim..
Bu arada şimdi çıkıyorum..Gelicem ogleden sonra..

bebeğim tamam sen şimdi git hallet işlerini öğlene konuşalım seni burda tutuotum üzülüorummm .. üzülme ben bu kilonun şişkinlikle alakası olduğunu düşünüorumm hadi git gel hemende konuşalımmmm özledimmmmmmmm

tesekkür ederim canim inan sayenizde öyle motive olmustumki bir hafta canim hic kacamak yiceklerden istemedi hersey beyinde bitiyor insallah bu sekilde hep beraber devam ederiz kutlamamiz evlilik yildönümü degil dogum günü tatlim yinede tesekkürler

Hoşbulduk :)Çok teşekkürler cevaplarınıza. Önemli ayrıntıları kaçırmamak için tüm yazılanları okumaya çalıştım ve gerçekten çok şey öğrendim. Ne güzel bir dayanışma ve motivasyon var burada hepinizi tebrik ederim.
İnsan hangi konuda çabalarsa çabalasın bazen-aslında çoğu zaman- teşvik edilmek istiyor.Okuduklarımdan sonra işte burası benim için DOĞRU yer dedim kendi kendime.
Helinaslı beşibiryerde çay için daha önce okuduğum sayfalardan birinde görmüştüm galiba, poşet olanı değil açık satılanı değil mi? Bugün hemen ondan edinmeye çalışayım.

periciiiiiiiimmmmmmmm sen ne yaptın öleeee inanamıorummmmmmmm
süper biişiiii bu süperrrrrrrrrrr tebrik ediorum seni canım arkadaşım 1.9 nedemek yaaaaaaaaaa ben biliodum ama böle bi patlama olacağınııı süpersin arkadaşım aynen dewammm

bi de ben werebilsemmm ahhh ahhh

kilolarıı beklioorumm kızlarrrrrrrrr....

ama benim gözümde bu haftanın birincisiii PPERİİİİİ ama tabi başka ataklar yapanlarda olabilir..

Masalcım canım bu arada baklava börek derken geçen haftaki birinciliği elden kaçırdın gittii bi kere şampiyon olmak için mi hırslanmıştın..bu arada gözün için geçmiş olsunn canım benimm o düzelir bi kaç güne inşşallahhh ama uğruna yediğin baklavalar ne zaman çıkar vücuttan bilinmezzz haftaya daha farklı daha azimli bir masal belkliorum tatttlımmmm

tesekkür ederim tatlim senin niye böyle oldu acaba varmi diet ikizine uymamak kurali bozdun hep ayni gidiyorduk ama arzucum bir dahaki haftaya senden bekliyoruz büyük patlama ona göre

Son düzenleme:
tesekkür ederim tatlim senin niye böyle oldu acaba varmi diet ikizine uymamak kurali bozdun hep ayni gidiyorduk ama arzucum bir dahaki haftaya senden bekliyoruz büyük patlama ona göre

İnşallah canım yaa.. ama benim suan sıkıntı bu şişlik öle rahatsız edio ki bani sanki böle patlicam o derecede o şişlk olmasa bende 77 küsürlerde falan bekliodum

çünkü hergün yazıorum biliosunuz hiç kaçamak yapmadım.. ama kısmet napimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…