arzu ve aslı sizi tekrar görmek harika kızlar.bugün oruç salladı biraz yarın tutma hususunda kararsızım.akşam kızarmış tavuk aldım tadı kötüydü bu ara tavuk yemesem fena olmayacak.
aylin canım nerelerdesin.tartılabiliyor musun.
erginsena da görünmüyor.nerelerde aceba?
Haklısın tatlım sırf üşengeçliğimden yedim o kuruyemişi kolayıma geldi hazır yemek ama o şişlik bende hep oluyo çay içtikten sonra bugün 2 kupa içtim ve şu an küp gibiyim. yarın kaç çıkarım bilmiyorum ama pek umudum yok yalnız eşim zayıfladığımın belli olduğunu umutsuzluğa kapılmamamı söyledi ama ben onu tartıda niye göremiyorum.
o durumları cok iyi bilirim..ben de 10 kilo vermiştim hamile kalmadan önce..en dogru zamanda kalırsın inşallah cnmm..hadi bakalım..HELİNASLI ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM,yazarım sana bır sıkıntı olursa ,he bu arada hamıle kalmyaı planlıyorum kılo vermek ıstemem bundan kaynaklanıyor bakalım hayırlısı
ay biri benim yoklugumu fark etmis cok mutlu oldum :)tsk ederim ablacim:))
ben aslinda aksamlari hep topigi okuyorum hatta ilk baslarda internete girmeye baslayinca menülerimi yazdim fakat cok bir yorum alamayinca bende sadece okumakla biraktim ama mesela bugünümü 35 le kapattim birde 3.5 saat dolastim suyumuda ihmal etmiyorum...tartilma konusuna gelince hala tartilmadim. 1 ay sonra eve gidecem herhalde o zaman tartilirim :)
günaydin kizlar meraktan uyku tutmadive bir haftalik dieti tam uygulamamla birlikte aslicim sayende günde 2lt su icmenin karsiligini cok güzel aldim 75. 4 ciktim cok mutluyum aslicim senide tebrik ederim yalniz aksama biraz kacamak yapicam bugün bizim icin özel bir gün ve esimle yemege gidicez ama yemege gidene kadar sifir olan yiceklerden yerim aksamki yemegi telafi etmis olayim ama yarin yine tam gaz devam
selam kızlar bende bayadır ugrıyamadım buraya ama yazılanları az önce okudum ve çok üzüldüm ..geçmiş olsun diyorum hepinize ve bu abuk subuk can sıkan mevzulara girmeyelim diyorum..bu haftam hep hastanelerde gecti ve ne bulduysam onu yedim malisef ama az yedim hatta stresten aç kaldım diyebilirim kilo almamışımdır ama vermemişimdirde sanırım..herşeyin başı sağlık bunun kıymetini bilelim herşey boş kızımı göz doktoruna götürdüm ve malisef sadece yüzde on görüyomuş şok oldum dünyam yıkıldı hiç anlıyamamıştım ve kızım 3 yaşında ..eğer küçük bebeğiniz varsa sorunu olmasada mutlaka gözlerine baktırın ..küçük oldukları için hiç anlaşılmıyo ..boş şeyler için de canınızı sıkmayın inanın değmezz..
ayy arzu kilonu yaz hadi geldin goruyorum..meraktan çıkamıyorum..
oglanı yuvaya bırakıcam birazdan..hadi senin cevabını goreyim de oyle çıkayım cnm ya..
Yaa ne diyosun yaa..Nasıl olabiliyor bu?aslımmmmmmmmmm gelmişşş oleyyyyyyyyyyyy :) seni çok ösledim arkadaşım bir gün bile ne uzun geçtii ölee :) canım benimmmmmm
aslı hepsini yaptım biliosun ama 78.7 kilomm
yaa işte gercek besibiryerdeyi içsen o bagırsakları da cok guzel calıstırıyor..her gün düzenli 2.5 - 3 lt su içtim mönülerimi biliosun hiç kaçamak yapmadım.. hergünde 1 bardak 5ibiryerde içtim.. ama sabah tartıldım 78.7 ama şunuda sölemeliyim 4 gündür kabıslık sorunum var ve muazzam bir şişlik geldi karnıma oturdu göbeğim 10 cm önden gidioyo okadar yanii düşününn
Yaa ne diyosun yaa..Nasıl olabiliyor bu?
Resmen yapıştı kilolar üstüne..Belki de kb degerini 40-50 seviyesinde degil de 25-30 larda mı tutman gerekiyor..
Ayy offf moralim bozuldu..Ne guzel heyecanla bekliyodum arzucumm yaa...
Biryerlerde bir yanlış var ama ne..Sen nerde oturuyosun? Oralarda aktar yok mu? Şu benim besibiryerdenin gerceginden al ne bileyim..Bir sure duzenli onu kullan. Ben kendi bunyemi de biliyorum..Ben o çayı içmesem asla veremezdim..Yemeklerden 1 saat once duzenli olarak demleyip icersen kesin etkisini gorursun..Posetlerin ise yaramadıgını soyluyor internette bi suru kişi..O yuzden diyorum..Belki metabolizman cok yavasladı, ayy offf sanki ben verememişim gibi uzuldum şuanda..Bu kadar su içmeye kaçamak yapmamaya nasıl veremezsin yaa..Ben besibiryerdeye basladıgım ilk hafta 2 kilo vermiştim..Ama dedigim gibi gercek besibiryerdeden bahsediyorum..Lutfen tatlım üşenme de bu şu çayı..
Periicimmmmm supersinnn sekerimmm..
1kg 900 gram..Sen neymişsin de haberimiz yokmuş..Bak şeytanın bacagını kırdın artık..Evlilik yıldonumunuzse kutlu olsun guzelimm..Gecen haftanın acısını çıkarttın bak super oldu..iki haftalık verdin resmen..İnsallah bu sekilde devam edersin cnmm..Bakalım Arzucum da bu kadar verdi mi? Onu da merak ediyorum..Ama birazdan çıkıcam ogleden sonra gelebilicem ancak..
Tebrik ederim tekrardan sana..Bakalım yoksa şampiyon sen mi olucaksınn??
günaydin kizlar meraktan uyku tutmadive bir haftalik dieti tam uygulamamla birlikte aslicim sayende günde 2lt su icmenin karsiligini cok güzel aldim 75. 4 ciktim cok mutluyum aslicim senide tebrik ederim yalniz aksama biraz kacamak yapicam bugün bizim icin özel bir gün ve esimle yemege gidicez ama yemege gidene kadar sifir olan yiceklerden yerim aksamki yemegi telafi etmis olayim ama yarin yine tam gaz devam
periciiiiiiiimmmmmmmm sen ne yaptın öleeee inanamıorummmmmmmm
süper biişiiii bu süperrrrrrrrrrrtebrik ediorum seni canım arkadaşım 1.9 nedemek yaaaaaaaaaa ben biliodum ama böle bi patlama olacağınııı süpersin arkadaşım aynen dewammm
bi de ben werebilsemmm ahhh ahhh
tesekkür ederim tatlim senin niye böyle oldu acaba varmi diet ikizine uymamak kurali bozdun hep ayni gidiyorduk amaarzucum bir dahaki haftaya senden bekliyoruz büyük patlama ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?