Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

helinasli abla cok güldümmmm :))) aynisni annemde sordu gözünle tatlinin ne alakasi var diye bende vitamin aliyorm anne dedim:))) ya canim cekti cok cekti ama :) yok haftaya kacamak yoook
Canım benim bana helinasli demene gerek yok, adım aslı cunku..arzuhelinin de arzu mesela :)) hem yazması zor..
Bak bir diyetisyeni dinlemiştim, hastalanınca insanlar güç toplamak icin baklavaya tatlılara saldırırlar ama aslında bu çok yanlış demişti..Çunki onun yerine meyve ve salata tüketseler en azından c vitamini alıcaklar, tatlı yiyip güçlenmek diye birşey yoktur demişti...Yeter artık bu akşam da yeme bari, üzüldügüm nokta verdiklerini almandan korkuyorum cnm yaa..Ne guzel vermiştin gecen hafta..Hadi yeter artık bi daha üzme bizi..

yok asli abla yemiyorm aksama dogruydu o tatli sanirim..yatana kadarda yemeyecem birsey yarin tam devam KACAMAKSIZ

Canım iyiniyetin ve yardımların için teşekkürler hem sana hem Arzu'ya, söz 70 in altına düşene kadar kısır yok. Bu haftaki diyetimi mahvettim farkındayım ama ne yapayım engel olamadım kendime. bugünkü yediklerimi yazayım.

Sabah : Sucuklu yumurta
2 dilim k.ekmek
3 tane zeytin
şekersiz çay

öğle yemek yemedim bugün uyudum yani ondan.

ara 1 avuç kuruyemiş
1 kupa beşibiryerde çay

akşam patlıcan oturtma
yoğurt.
Dünkü kısır yüzünden bugünkü pilav hakkımı kullanmadım.

Bugunku menun iyi gozukuyo cnm ama şu aradaki kuruyemişin icinde ne var ve kac deger var sence? Acaba onun yerine bir kac dilim peynir atıştırsan daha mı iyi olur acaba guzelimm? Akşamki yemegin de iyi gorunuyor..
Bu arada çay şişlik yaptı diyodun sanırım dun, ama ne yazık ki giremedigim icin yorumlayamadımm..
Çay bir anda şişinizi indiricek goruceksiniz guzelimm..Once şiş gibi gelio cunku tokluk hissi veriyor ama bir kac gun sonra vucuttaki ödemi atınca cok rahatlıyacaksın..Hadi bakalım yarın sen kac çıkıcan tatlım.Eminim bir tabak kısır yuzunden verdigin kilolar geri gelmiyecektir. Yani insallah diyelimm..

Arzuuuuuu tartıcan mı bizi yarınnnnnn????
Sabah erkenden sonucu bildiricem sana :) insallah bosyere heyecanlanmıyorumdur..
Umarım vermisimdirr...
Normal kilo verme nasıl olmalıymıs biliyor msunuz kızlar?
Saglıklı kilo verme haftada kilonuzun %1 ini verirseniz kiloyu geri alma olasılığınız daha düşük olurmuş.
Ornegin 80 kiloda bir kişinin haftada 800 gram vermesi en iyi olanıymıs..
Bu yuzden yarın ki aferinlerimiz en az %1 ini verenlere :))))
Hahahaha boyle konusup ben de verememiş olucam sonra kendime gülücem muhtemelen :)))

ilgincmis ozaman benim 900gr vermis olmam gerekiyor insallah bari 95i görürüm yarinnn :) bence herkes vermis olacak heyecanli oluyor ya bakalim kac cikacaz hepimizz sabah uyanir uyanmaz burdaym

arzu ve aslı sizi tekrar görmek harika kızlar.bugün oruç salladı biraz yarın tutma hususunda kararsızım.akşam kızarmış tavuk aldım tadı kötüydü bu ara tavuk yemesem fena olmayacak.
aylin canım nerelerdesin.tartılabiliyor musun.
erginsena da görünmüyor.nerelerde aceba?

Haklısın tatlım sırf üşengeçliğimden yedim o kuruyemişi kolayıma geldi hazır yemek ama o şişlik bende hep oluyo çay içtikten sonra bugün 2 kupa içtim ve şu an küp gibiyim. yarın kaç çıkarım bilmiyorum ama pek umudum yok yalnız eşim zayıfladığımın belli olduğunu umutsuzluğa kapılmamamı söyledi ama ben onu tartıda niye göremiyorum.

HELİNASLI ÇOK TEŞEKKUR EDIYORUM,yazarım sana bır sıkıntı olursa ,he bu arada hamıle kalmyaı planlıyorum kılo vermek ıstemem bundan kaynaklanıyor bakalım hayırlısı

ay biri benim yoklugumu fark etmis cok mutlu oldum :)tsk ederim ablacim:))

ben aslinda aksamlari hep topigi okuyorum hatta ilk baslarda internete girmeye baslayinca menülerimi yazdim fakat cok bir yorum alamayinca bende sadece okumakla biraktim ama mesela bugünümü 35 le kapattim birde 3.5 saat dolastim suyumuda ihmal etmiyorum...tartilma konusuna gelince hala tartilmadim. 1 ay sonra eve gidecem herhalde o zaman tartilirim :)

selam kızlar bende bayadır ugrıyamadım buraya ama yazılanları az önce okudum ve çok üzüldüm ..geçmiş olsun diyorum hepinize ve bu abuk subuk can sıkan mevzulara girmeyelim diyorum..bu haftam hep hastanelerde gecti ve ne bulduysam onu yedim malisef ama az yedim hatta stresten aç kaldım diyebilirim kilo almamışımdır ama vermemişimdirde sanırım..herşeyin başı sağlık bunun kıymetini bilelim herşey boş kızımı göz doktoruna götürdüm ve malisef sadece yüzde on görüyomuş şok oldum dünyam yıkıldı hiç anlıyamamıştım ve kızım 3 yaşında ..eğer küçük bebeğiniz varsa sorunu olmasada mutlaka gözlerine baktırın ..küçük oldukları için hiç anlaşılmıyo ..boş şeyler için de canınızı sıkmayın inanın değmezz..

Canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun nesi varmış peki katarakt falanmı, benim bakıcımın oğlunda vardı ve onuda 2 yaşında falan farketmişti annesi çok zor canım ama inşallah ameliyatla falan düzelecek bir şeydir. haklısın hayatta herşeyin başı sağlık benimde oğlum rahatsızdı dün eşim dr. götürdü sonuçlar şükür temiz çıktı bende dün dokuz doğurdum diyebilirim. Allah yardımcınız olsun inşallah.

çok üzüldüm cnm.çok geçmiş oılsun.peki bir tedavisi felan yok mu ilerde.

gercekten cok üzüldümm cook büyük gecmis olsun allah umarim sifasini veriri ve sizlere de bu zor dönemde sabir ve güc veririr insallah

cok üzüldüm canim gecmis olsun

masalcim sanada gecmis olsun bu arada tatli yemek icin bahanene bayildim ama insallah bir daha yapmazsin

bir dieti sürekli yapinca belli bir zaman sonra kilo verme duruyor bence metabolizmani sasirt en azindan bir hafta beslenme seklini degistir ama dikkat kilo alma sonra yine bu diete devam edersin

hosgeldin canim öncelikle tam uygulandiginda gercekten kilo veriliyor hem bu diger dietler gibide degil hic aclik cekmeden rahat uygulaniyor verdigimiz kilolari cizelgelere yaziyoruz denersen kolay gelsin

masumcum sanada gecmis olsun insallah en kisa sürede iyilesir oglusun

Ah cnm benim..Neler hissettigini o kadar iyi anlıyorum ki, tabiki dunyan yıkılmıştır ve rejim filan gözünde yoktur. Benimde 2.5 yaşında bir oglum var ve gecen ay zaturre gecirdi, 1 hafta hastanede yattık ve hakkaten cocuk hastalıgı hicbir derde benzemiyor, insallah erken yasta farkettiginiz icin bir caresini bulursunuz cnm..Tekrar cok cok gecmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…