Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

60 olsun 60
:13:

canım çok tşkler.denicem tarifini.dediğin siteyi bende incleyim.

keşke olsunama ben bu kiloyu yaklaşık 5 yıl önce görmüştüm en son.ama
olamaz mı?
olabilir:)
canım sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin bu diyetle?

canım 1. hafta 1.6, 2. hafta 1.3, 3. hafta 200 g verdim, son hafta dikkat etmedim pek, diyete meyve falan ekledim, daha önceki haftalarda hiç meyve yememiştim kb yi düşük tutmuştum bayağı

canım 1. hafta 1.6, 2. hafta 1.3, 3. hafta 200 g verdim, son hafta dikkat etmedim pek, diyete meyve falan ekledim, daha önceki haftalarda hiç meyve yememiştim kb yi düşük tutmuştum bayağı

3 haftada 3 kg yani.bu arada mutlaka daha önce yazmışsınızdır ama hatırlamam mümkün değil,hedef ve kg kaç?

Hasretim çok çok saol cnm benim..valla kesin deniyecegim..Sen ne durumdasın? Hatırlıyorum tabiki seni..Ama çok kısa surede kaybolmuştun..Rejime devam mı? Neler yaptın?

Son düzenleme:
Kızlar bu arada oglum hasta oldugu icin aktif olarak çok yazamıyorum, arada girip girip kilolarınızı kaydediyorum..Hepinizi tek tek tebrik edemedim ama olsun, genel olarak koca bir TEBRIK..Cunku neredeyse kilo veremeyen yok, bakalım daha bildirmeyenler var hala..

Osgeeee, Vagus, Masumum ,Aylin ve Canan hala kilo bildirimi yapmadılar..Heyecanla kiloları verdiinizin haberini bekliyoruz kızlar..

Ben detokstan sonra 800 gram vermiştim, bugün de tartıldığımda 200 daha gitmiş yani 1 kilo verdim toplamda. 72.700

Aslı'cığım geçmiş olsun kuzuna. Çatlaklar ve deri sarkmaları için çok güzel doğal reçeteler var. Tabi tamamen geçirmiyor ama görünümü çok düzeltiyorlar. Onlarda da olay inat ve sabırla hergün uygulamak. Bulursam ben de yazarım sana.

Kilo veren herkese

Chess yürüyüş mü dedin ??? Ben varım. Hatta ben bugün başlıyorum. Akşam 6 da 45 dakika. Ayağım ağrıdığından beri bu ilk olacak. Çok özledim. Bugün yürüyüş bandında başlayacağım. Kar buz gidince de dışarıda. Var mı katılan??

Son düzenleme:

var canım her gün yarım saat yürümeyi planladım ben, haftada en az 5 gün, beraber yürüyemiyoruz bari biribirmizi gaza getirelim

Son düzenleme:
var canım her gün yarım saat yürümeyi planladım ben, haftada en az 5 gün, beraber yürüyemiyoruz bari biribirmizi gaza getirelim

Tamam hadi bakalım. Hergün rapor veriyoruz. Şu saatte çıktım, şu kadar yürüdüm diye. Yürüyemezsek de itiraf ediyoruz, nedenlerini yazıyoruz ki tekrarlamayalım.

merhaba kızlar internet yoktu bugün yeni geldi sabırsızlıktan çatlayacam bu hafta böyle pes edergibi olduğumdan ve çiğköfte yediğimden korka korka çıktım tartıya ama tartı beni okadar mutlu ettiki anlatamam çünki 67.3 yani bir kilo 100 gr nasıl mutlu oldum anlatamam sizlede paylaşmak daha mutlu etti beni.şimdide yazılanları okuyayım..

Merhaba Kizlar,

Turkiyeye geldigim icin cok fazla sizleri takip edemiyorum.. Ama anladigim kadariyla bu hafta herkes icin mutlu bir hafta olmus...Hepiniizi tebrik ediyorum, Mart ayi yaradi hepimize :) Ben de 63 kilo oldum, sanirim 1.3 verdim... Tabı onumdeki 14 gunu kilo vermek yerine, korumakla gecirmeye calisicam, malum anne yemekleri-ev ozlemi falan..

ben günde iki saat yürüyorum sabah akşam birer saatcik.. bazan sadece sabahları yürüyorum duruma göre değişiyor..

trbkler cnm

tozutma gününün akıl kaçırtan menusu :78::78::78::78::78: 10 gündür kaçamak yapmamışım az yapim dedim bugün ipin ucu kaçtı

sabah: çiçolat (3)
½ bardak meyve suyu (8)

öğle: ½ tabak makarna (18)
bir parça tavuk (0)
salata (5)
turşu (4)

3 te : bir muz (22)- ah bunlar yaktı beni-
bir kivi (10)

öğle sonu: çay (0)- nasıl olsa sınırı geçtim salla dedim keki de hüpürttüm-
bir dilim kek (20) - malzemelerin toplamının kek dilimine bölümünden çıkan sonuç-
öğle sonunun sonu: türk kahvesi (0)
çiçolat (6)
96 kb yaptı canım her şeyden çekti ama napimmm ben kek sevmem onu bile yedim kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr haftada bir sınırlı kaçamak yapıyordum 10 gün yapmadım ondan mı tozuttum daha önce hiç böyle çıldırmamıştım ben bi de ben akşam yemek yemem geçen seneden alışkanlık edindim bir de akşam yesem 150 olurdu heralde ay ama çok rahatladım meyve beni baştan çıkardı napim ayh bugün böyle geçsin yarından itibaren 30 da yerim bir hafta on günde dengelerim kendimi kınıyorummmm

cumaya kadar tartılmicam 800 gr vermiştim bu hafta geri aldığımı görüp moralim bozulmasın cumaya çok var dengelerim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…