evet dönerimi yedim.kocaman bişeydi.içinde bir kaç parça domates,turşu ve kızarmış patates vardı.ama nefisti
bu da kendime verdiğim bir ödül olsun,o gözle bakıyorum.evde dengelerim artık.toplasam son bir haftada bu kadar ekmek yememiştim.karnım doyunca bir uyku bastırdı sormayın gitsin.
eve gidip uyumak istiyorum:90:
bu arada boyum 1.67
ideal kilom:65 ama 60 olsa hiç fena olmaz:)
tebrik ederim canım, bak gördün mü bi de pes edecektin:13:
60 olsun 60:13:
canim madem yulaf kepegin var ben sana kendi tarifimi (dr. dukan'in yani) vereyim. Simdi dukanin tarifinde 1 yumurta, 2.5-3 kasik yulaf kepegi ve fromage frais var. fromage frais bulamazsan normal kullandigin -ama mumkunse yagsiz- yogurtla da yapabilirsin. dukan, bir damla yagi tavaya yedirerek fazlasini da peceteyle alarak tavada yapilabilecegini soyluyor. ama ben ne zaman tavada denesem dagildi, bir turlu olmadi. o yuzden ben de artik silikon kek kalibinda firinda yapiyorum. cok guzel oluyor. ne tuz ne de yag koyuyorum. ve kalip gibi cikiyor. ince pide gibi dusun. tadini zenginlestirmek icin lor peynir fln da koyabilirsin. ben gunde yarisini fln yiyorum cogunlukla. eski sayfalarda resmini koymustum merak edersen.
kekin tarifi de soyle; 4 kasik yulaf kepegi, 2 kasik bugday kepegi (bu yulaf kepegine gore daha rahat bulunan birsey), 2 yumurta, bir bardak yagsiz sut, yarim paket kabartma tozu, diledigin kadar kakao ve 150 gr sekere denk gelecek kadar tatlandirici. normalde bunu muffin kaliplarinda yapmislar ama ben baton kalibimda yapiyorum. kivami cok civik oluyor,korkma.. icine findik ve bitter cikolata parcaciklari koyabilirsin. gercekten insani nefsini korletiyor ve yulaf kepegi ihtiyacini karsiliyor.
mydukandiet.com/recipes/chocolate-oat-bran-muffins
bu siteden aldim kizlar bunu google a yazin baska tarifler de var..hepsi dukan diyetine uygun. dolayisiyla bizim diyetimize de..ama tabi evrelerine dikkat ederek kullanin tarifleri.
trde bulmak zor oldugu icin cok vurgulamak istemiyorum ama yulaf kepegi gercekten cok faydali ve kilo vermeye cok yardimci. usenmeyin arayin. bulursunuz muhakkak...
keşke olsunama ben bu kiloyu yaklaşık 5 yıl önce görmüştüm en son.ama
olamaz mı?
olabilir:)
canım sen ne kadar zamanda kaç kilo verdin bu diyetle?
canım 1. hafta 1.6, 2. hafta 1.3, 3. hafta 200 g verdim, son hafta dikkat etmedim pek, diyete meyve falan ekledim, daha önceki haftalarda hiç meyve yememiştim kb yi düşük tutmuştum bayağı
3 haftada 3 kg yani.bu arada mutlaka daha önce yazmışsınızdır ama hatırlamam mümkün değil,hedef ve kg kaç?
boyum 1.65 canım 500 g sonra hedefe ulaşıyorum, 58 yeter bana:13:
Ben detokstan sonra 800 gram vermiştim, bugün de tartıldığımda 200 daha gitmiş yani 1 kilo verdim toplamda. 72.700
Aslı'cığım geçmiş olsun kuzuna. Çatlaklar ve deri sarkmaları için çok güzel doğal reçeteler var. Tabi tamamen geçirmiyor ama görünümü çok düzeltiyorlar. Onlarda da olay inat ve sabırla hergün uygulamak. Bulursam ben de yazarım sana.
Kilo veren herkese
Chess yürüyüş mü dedin ??? Ben varım. Hatta ben bugün başlıyorum. Akşam 6 da 45 dakika. Ayağım ağrıdığından beri bu ilk olacak. Çok özledim. Bugün yürüyüş bandında başlayacağım. Kar buz gidince de dışarıda. Var mı katılan??
var canım her gün yarım saat yürümeyi planladım ben, haftada en az 5 gün,beraber yürüyemiyoruz bari biribirmizi gaza getirelim
Ben detokstan sonra 800 gram vermiştim, bugün de tartıldığımda 200 daha gitmiş yani 1 kilo verdim toplamda. 72.700
Aslı'cığım geçmiş olsun kuzuna. Çatlaklar ve deri sarkmaları için çok güzel doğal reçeteler var. Tabi tamamen geçirmiyor ama görünümü çok düzeltiyorlar. Onlarda da olay inat ve sabırla hergün uygulamak. Bulursam ben de yazarım sana.
Kilo veren herkese
Chess yürüyüş mü dedin ??? Ben varım. Hatta ben bugün başlıyorum. Akşam 6 da 45 dakika. Ayağım ağrıdığından beri bu ilk olacak. Çok özledim. Bugün yürüyüş bandında başlayacağım. Kar buz gidince de dışarıda. Var mı katılan??
merhaba kızlar internet yoktu bugün yeni geldi sabırsızlıktan çatlayacam bu hafta böyle pes edergibi olduğumdan ve çiğköfte yediğimden korka korka çıktım tartıya ama tartı beni okadar mutlu ettiki anlatamam çünki 67.3 yani bir kilo 100 gr nasıl mutlu oldum anlatamam sizlede paylaşmak daha mutlu etti beni.şimdide yazılanları okuyayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?