Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yok ben powerplate yapıyordum. çok da severek yapıyorum.
haklısın adında diyet var ama taş devri diyeti bir yaşam biçimi :)))

evde mi aletin canım yoksa spor salonuna mı gidiyosun

evet canım ben kb diyetiyle taş devrini birbirine uyarladım o yüzden ilk 2 hafta güzel kilo verdim ama bu hafta diyetime meyve ve kuruyemişte eklediğimden az verdim

Son düzenleme:

arada iyi gelir dersi asmak,afiyet olsun.

canım ya, bebek arabasıyla güneşli günlerde uzun yürüyüşler yapabilirsin aslında
bi de bikini giymem demişsin ama bence bikiniyle güneşlenirse, çatlaklara faydası olabilir yani tüm karnın aynı renk olması açısından
55 kiloya düşünce mi 2. yi istiyosun canım

Kızlar bu arada herkes marka veya market ismi yazıyor..Ben bu sitede yasak oldugunu biliyorum bunun, bu yuzden uzaklastırma almayalım..özelden yazalım isterseniz, ya da kısaltmalarla belirtelim markaları..ya da siz bilirsiniz ben oyle biliyorum sadece bildigimi paylaşayım dedim..

vallahi bende çok merak ediyorum ama büyük şehirde olmadığımdan bulmam zor o zaman

yok canım ya, satışını ya da reklamını yapmıyoruz ki, beğendiğimiz ürünleri tavsiye etmek yasak değil, sitenin yer yerinde her ürün için tavsiyeler var:13:

Son düzenleme:

Hele bi düşeyim 55 kiloya, belki de kilonun keyfini yaşamak icin 1 sene daha erteleyebilirim..Hiç belli olmaz..Ama 55 e düşmeden kalmayacagıma söz verdim kendime..Bendeki çatlak sizin tahminlerinizden cok öte..Cilt doktoruna gösterdim ve sadece ameliyat olabilirsin dedi..Eee daha 2. cocuk dusunuyorum..o yuzden sacma bunu icin operasyon gecirmek..

vallahi bende çok merak ediyorum ama büyük şehirde olmadığımdan bulmam zor o zaman

canim bir arastir da, bulamazsan bakariz bir caresine. bazi arkadaslar siparis ediyordu marketlere. yulaf kepegi gunluk en az 3 kasik yenmesi gerekn birsey. sadece kilo vermek icin degil. kansere karsi koruyucu etkisi fln da var. ve cok tok tutuyor. yulaf kepegiyle kakaolu kek bile yapip yedim ben iki kere. trde de dukan diyeti meshur oldugundan beri bilinmeye basladi. yakinda heryerde bulunur. simdi sadece biraz dikkatli olmak lazim. ama diger topikte bulanlar vardi. sor bence onlara muhakkak.

canım 12 kiloyu ne kadar zamanda verdin?çok hızlı verdiysen normaldir.
ben iki yıl kadar önce diyetle ve sporla yaklaşık 10 kg vermiştim ama 4.buçuk aylık bir süreçte.günde ortalama iki saat spor yapmıştım ve vücudum çok sıkılaştığı için çok incelmiştim.şimdi bu kadar zaman diyete yapmayada spora da sabrım yok.bu diyeti seçmemim bir diğer nedeni de bu zaten.kısa zamanda sonuç almak ama spor da şart kilo verirken az da olsa yapmak lazım.

evde mi aletin canım yoksa spor salonuna mı gidiyosun

evet canım ben kb diyetiyle taş devrini birbirine uyarladım o yüzden ilk 2 hafta güzel kilo verdim ama bu hafta diyetime meyve ve kuruyemişte eklediğimden az verdim

makina oldukça büyük olduğu için ev için çok kullanışlı değil ve çok da pahalı bir alet. benim gittiğim yer spor salonu değil stüdyo tarzı bir yer ve hoca ile birebir çalışıyorsun yaklaşık 45 dk ama normal sporun 3 katına bedel olduğu söyleniyor.
aslının dediği gibi ben de spor konusunda çok disiplinli değildim 3 yıllığına bir salona yazılmıştım daha önce, toplasan 30 kere anca gitmişimdir 3 yılda !!! buranın güzelliği başında işi bilen bir hoca var ve kaytarma şansın yok :))) gitmesen nerdesin niye gelmedin diye hesap soran biri var. ilk başlarda hocaya ayıp olmasın diye gidiyordum :)))
ben istediğim kiloya gelinceye kadar kb diyetine devam etmeyi düşünüyorum ama sonrasında kesinlikle bu taş devri diyetini hayatıma geçireceğim.

tamam canım, nettende aratınca gg de var ama işte görmeden almak istemiyo insan ben yine ilk etapta çarşıya bi bakayım

süpersin canım, bize yaşlanmak yok
:13::13:

yok canım ya, satışını ya da reklamını yapmıyoruz ki, beğendiğimiz ürünleri tavsiye etmek yasak değil, sitenin yer yerinde her ürün için tavsiyeler var:13:

haklısınız ya...marka vermek yasaktı.tamamen unuttum.bundan sonra daha çok dikkat edelim.

haklısınız ya...marka vermek yasaktı.tamamen unuttum.bundan sonra daha çok dikkat edelim.

yok canım reklam ve satış yasak, mesela mutfak bölümünde yiyecek ürünleri, ev dekorasyon bölümünde mobilya markaları, küçük ev eşyası markaları vs.. vs.. dolaşıyo, ama şifreli yazsakta olur tabii, anlarız sonuçta
:13:

bütün kilo veren arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Kışın rehavetine kapılmadan verdik çok şükür hepimiz.

bende son bi kaç gündür 29 beden kotumu giyiyorum çok mutluyum .Ama biraz göbek sıkıntısı var benimde 2.bebeğimi sezeryanla doğurdum bin pişmanım bi kere dr dedi diye ısrar etmeden yani kolaya kaçtım ilki normaldi ilk doğumdan kısa bir süre sonra göbek gitmişti şimdi kzım 18 aylık oldu kilo gidiyor ama göbek kaldı.

Kızlar bu taş devri yazılarınızı okudum bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim süt konusu epeydir aslında acayip kafamı bulandırıyor çocuklardan ötürü yoğurdu 3-4 yıldır kendim yapıyorum civar köylerden bi sütçüden alıyorum ama bu günlük pastorize sütü bulmak çok zor.

29 beden süpermiş harikasın.
Marketlerde büyük markaların günlük sütleri oluyor aslında ama çok çabuk tükeniyor. sabah erken saatlerde gitmek lazım. Bu da demek ki insanlar bilinçleniyor ve günlük süte yöneliyor. İyi bir şey aslında.

çok iyi yapıyosun canım, tebrik ederim doğal yoğurt yesin bebişler, ben malesef marketten alıyorum
benimkide sezeryan doğum, insan o an için panik yapıyor, bende şimdiki aklım olsa normal doğum yapardım ama kendimden ziyade çocuğumun sağlığı için

slm canim,beni hatirlarmisin bilmem daha önceyazmistim buraya,ara ara girip bakiyorum nasil gidiyor kilolar diye,bu mesajini görünce yazmak istedim,bu sitede paylasimi var catlak icin türk kahvesi ve limon uygulayan herkes cok memnun sende dene istersen bisey kabetmessin sonucta maliyetide yok,bende catlaklarimdan sikayetciyim ben henüz denemdim ama deniycem ins linki ekliyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/catlaklar-nedenleri-cozumleri/277018-catlak-neymis-torunum.html

pardon kizlar. copy paste yapinca eski mesajimi ikinci kez yazmisim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…