yok ben powerplate yapıyordum. çok da severek yapıyorum.
haklısın adında diyet var ama taş devri diyeti bir yaşam biçimi :)))
canim burda bioshoplarda fln oluyor,ama diger topikten takip ettigime gore trde henuz bulmasi biraz zormus. dukan topigine sorarsan onlar kesfettikleri marketleri soylerler. ama kalitesine de dikkat etmeli. cunku yulaf ezmesini yulaf kepegi diye satabilirler. ayni sey degil. ama cok lezzetli birsey. ben buraya da yapilmis halinin fotosunu koymustum canim. nerdeyse 1.5 aydir hic ekmek yemedim ben. ve artik gercekten bircok seyi ona borclu oldugumu goruyorum. (ingilizce sitelerde cok bilgi var bununla ilgili; oat bran seklinde ararsan)
ben de seni tebrik ederim canim buarada.
bi de bi de ...dersimi astim ben..usendim:78:simdi bir guzel kahvalti yaparim. yulaf kepekli krep, iki haslanmis yumurta, incecik dilim light beyaz peynir ve bir domates..
Kızlar bana mekik filan işe yaramaz ne yazık ki.Yani karnımın yapısını bir görseniz anlarsınız, olayım cildimde, o kadar çok çatlak var ki ancak gerdirme operasyonu ile adam olur karnım benim ne yazık ki..
E onu da yaptıracak degilim..Çok önemi yok ben 55 kilo olayım da gerisi boş..
Spor olayı cok mantıklı ama hiç bana göre degil, 1 hafta gaza geliyorum yapıyorum sonra direk bırakıyorum ne yazık ki..Onun da hiç bir yararı yok..Ben oyle surekli spor yapabilecek bir kişilige sahip degilim ne yazık ki..
canim burda bioshoplarda fln oluyor,ama diger topikten takip ettigime gore trde henuz bulmasi biraz zormus. dukan topigine sorarsan onlar kesfettikleri marketleri soylerler. ama kalitesine de dikkat etmeli. cunku yulaf ezmesini yulaf kepegi diye satabilirler. ayni sey degil. ama cok lezzetli birsey. ben buraya da yapilmis halinin fotosunu koymustum canim. nerdeyse 1.5 aydir hic ekmek yemedim ben. ve artik gercekten bircok seyi ona borclu oldugumu goruyorum. (ingilizce sitelerde cok bilgi var bununla ilgili; oat bran seklinde ararsan)
ben de seni tebrik ederim canim buarada.
bi de bi de ...dersimi astim ben..usendim:78:simdi bir guzel kahvalti yaparim. yulaf kepekli krep, iki haslanmis yumurta, incecik dilim light beyaz peynir ve bir domates..
Kızlar bu arada herkes marka veya market ismi yazıyor..Ben bu sitede yasak oldugunu biliyorum bunun, bu yuzden uzaklastırma almayalım..özelden yazalım isterseniz, ya da kısaltmalarla belirtelim markaları..ya da siz bilirsiniz ben oyle biliyorum sadece bildigimi paylaşayım dedim..
canım ya, bebek arabasıyla güneşli günlerde uzun yürüyüşler yapabilirsin aslında
bi de bikini giymem demişsin ama bence bikiniyle güneşlenirse, çatlaklara faydası olabilir yani tüm karnın aynı renk olması açısından
55 kiloya düşünce mi 2. yi istiyosun canım
vallahi bende çok merak ediyorum ama büyük şehirde olmadığımdan bulmam zor o zaman
Kızlar bana mekik filan işe yaramaz ne yazık ki.Yani karnımın yapısını bir görseniz anlarsınız, olayım cildimde, o kadar çok çatlak var ki ancak gerdirme operasyonu ile adam olur karnım benim ne yazık ki..
E onu da yaptıracak degilim..Çok önemi yok ben 55 kilo olayım da gerisi boş..
Spor olayı cok mantıklı ama hiç bana göre degil, 1 hafta gaza geliyorum yapıyorum sonra direk bırakıyorum ne yazık ki..Onun da hiç bir yararı yok..Ben oyle surekli spor yapabilecek bir kişilige sahip degilim ne yazık ki..
evde mi aletin canım yoksa spor salonuna mı gidiyosun
evet canım ben kb diyetiyle taş devrini birbirine uyarladım o yüzden ilk 2 hafta güzel kilo verdim ama bu hafta diyetime meyve ve kuruyemişte eklediğimden az verdim
canim bir arastir da, bulamazsan bakariz bir caresine. bazi arkadaslar siparis ediyordu marketlere. yulaf kepegi gunluk en az 3 kasik yenmesi gerekn birsey. sadece kilo vermek icin degil. kansere karsi koruyucu etkisi fln da var. ve cok tok tutuyor. yulaf kepegiyle kakaolu kek bile yapip yedim ben iki kere. trde de dukan diyeti meshur oldugundan beri bilinmeye basladi. yakinda heryerde bulunur. simdi sadece biraz dikkatli olmak lazim. ama diger topikte bulanlar vardi. sor bence onlara muhakkak.
makina oldukça büyük olduğu için ev için çok kullanışlı değil ve çok da pahalı bir alet. benim gittiğim yer spor salonu değil stüdyo tarzı bir yer ve hoca ile birebir çalışıyorsun yaklaşık 45 dk ama normal sporun 3 katına bedel olduğu söyleniyor.
aslının dediği gibi ben de spor konusunda çok disiplinli değildim 3 yıllığına bir salona yazılmıştım daha önce, toplasan 30 kere anca gitmişimdir 3 yılda !!! buranın güzelliği başında işi bilen bir hoca var ve kaytarma şansın yok :))) gitmesen nerdesin niye gelmedin diye hesap soran biri var. ilk başlarda hocaya ayıp olmasın diye gidiyordum :)))
ben istediğim kiloya gelinceye kadar kb diyetine devam etmeyi düşünüyorum ama sonrasında kesinlikle bu taş devri diyetini hayatıma geçireceğim.
yok canım ya, satışını ya da reklamını yapmıyoruz ki, beğendiğimiz ürünleri tavsiye etmek yasak değil, sitenin yer yerinde her ürün için tavsiyeler var:13:
haklısınız ya...marka vermek yasaktı.tamamen unuttum.bundan sonra daha çok dikkat edelim.
bütün kilo veren arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Kışın rehavetine kapılmadan verdik çok şükür hepimiz.
bende son bi kaç gündür 29 beden kotumu giyiyorum çok mutluyum .Ama biraz göbek sıkıntısı var benimde 2.bebeğimi sezeryanla doğurdum bin pişmanım bi kere dr dedi diye ısrar etmeden yani kolaya kaçtım ilki normaldi ilk doğumdan kısa bir süre sonra göbek gitmişti şimdi kzım 18 aylık oldu kilo gidiyor ama göbek kaldı.
Kızlar bu taş devri yazılarınızı okudum bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim süt konusu epeydir aslında acayip kafamı bulandırıyor çocuklardan ötürü yoğurdu 3-4 yıldır kendim yapıyorum civar köylerden bi sütçüden alıyorum ama bu günlük pastorize sütü bulmak çok zor.
bütün kilo veren arkadaşlar hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum.Kışın rehavetine kapılmadan verdik çok şükür hepimiz.
bende son bi kaç gündür 29 beden kotumu giyiyorum çok mutluyum .Ama biraz göbek sıkıntısı var benimde 2.bebeğimi sezeryanla doğurdum bin pişmanım bi kere dr dedi diye ısrar etmeden yani kolaya kaçtım ilki normaldi ilk doğumdan kısa bir süre sonra göbek gitmişti şimdi kzım 18 aylık oldu kilo gidiyor ama göbek kaldı.
Kızlar bu taş devri yazılarınızı okudum bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim süt konusu epeydir aslında acayip kafamı bulandırıyor çocuklardan ötürü yoğurdu 3-4 yıldır kendim yapıyorum civar köylerden bi sütçüden alıyorum ama bu günlük pastorize sütü bulmak çok zor.
ok cnm ben yasak biliyordum..Oyle diyorsan oyledir o zaman..yok canım ya, satışını ya da reklamını yapmıyoruz ki, beğendiğimiz ürünleri tavsiye etmek yasak değil, sitenin yer yerinde her ürün için tavsiyeler var:13:
Hele bi düşeyim 55 kiloya, belki de kilonun keyfini yaşamak icin 1 sene daha erteleyebilirim..Hiç belli olmaz..Ama 55 e düşmeden kalmayacagıma söz verdim kendime..Bendeki çatlak sizin tahminlerinizden cok öte..Cilt doktoruna gösterdim ve sadece ameliyat olabilirsin dedi..Eee daha 2. cocuk dusunuyorum..o yuzden sacma bunu icin operasyon gecirmek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?