yok canım reklam ve satış yasak, mesela mutfak bölümünde yiyecek ürünleri, ev dekorasyon bölümünde mobilya markaları, küçük ev eşyası markaları vs.. vs.. dolaşıyo, ama şifreli yazsakta olur tabii, anlarız sonuçta:13:
ok,daha önce okuduğum topiklerden aklımda öyle kalmış sanki.
kızlar döner için bişey demediniz,çok bozmuş olmuyorum di mi?yani dönerin ekmeği 2 dilim ekmekten daha çoktur aslında.30 ünite desem.sabah da 6 kblik çikolata yemiştim.bu da demek oluyorki evde 0 ünite almalıyım
ya canım çok istiyosan bence kendini üzme, bugün hep 0-1 kb lik gıdalar alır dengelersin
döner ekmeği derken pide tarzımı, yarım ekmek mi çeyrek ekmek mi acaba
canım,lokantalarda verirler ya şu yassı pide tarzı olanlardan,ondan ama yarım istedim.nasıl bişey gelecek bilmiyorum henüz.
ekmeksiz döner yesen yanında bide ayran dışarıya çıktığımda tek tercihim budur benim :)) alrığın kbde 7 yi geçmez
ben yemeğe gitsem haklısın ama yemek bana geliyor:)bir sürü siparişin arasında sade döner getirmeleri biraz zor olabilir.taşıyan açısından yani.
bu kadar düşünceli olmasam iyi olacak sanırım
ok,daha önce okuduğum topiklerden aklımda öyle kalmış sanki.
kızlar döner için bişey demediniz,çok bozmuş olmuyorum di mi?yani dönerin ekmeği 2 dilim ekmekten daha çoktur aslında.30 ünite desem.sabah da 6 kblik çikolata yemiştim.bu da demek oluyorki evde 0 ünite almalıyım
bende ekmek ymeem hiç.yulaf kepeğinin kabızlığa iyi geldiğini okumuştum.ama bulunduğum şehirde bir türlü bulamadım.ist.da ankarada felan varmış.nete bir adres buldum aradım.güvenilir geldi bana.sipariş verdim dün geldi yulaf kepeğim.ama 5 kilodan az yollamıyolarmış.biraz fazla oldu yani))sabah iki yumurta biraz süt ve yulaf kepeği koyup krep yaptım .fena değildi tadı.başka neye kullanabilirimki yulaf kepeğini fikri olan varmı arkadaşlar?
hicde kücümsencek bir rakam degil 800gr süper tebrik ederimbirde tam olarak gün icerisinde ögünlerde ölcü olarak ne kadar princ yedin ve ilave ne yedin onlarida yazarmisin mümükünse:78:
Biraz geç oldu. Biz evde mahsur kaldık kızlar iki gün. Biraz dağ başında oturuyoruz. Uydu gitti, elektrik gitti gitti geldi, internet, telefon çekmedi. Bu sabah da şehirde bıraktığım ve kar küreme araçlarının gömdüğü arabayı kurtarmaya uğraştıktan sonra şimdi medeniyete ulaştım :) İşe geldim yani
Ben 4 çay bardağı pirinç kullanıp 4 öğün yaptım. Öyle hatırlıyordum çünkü. Her öğüne 1 çay bardağı pirinç zaten çok da doyurucu oluyor.
slm kızlar bende tartıldım şimdi vee 600gr vermişim bu süper bişey yaaaa çok mutlu oldum onceden hep 200-300gr fazla cıkardım hiç 64 altıan indiğimi görmnedim ben bu diyete 64 başladım şimdi tartıldım ve 63,400 çıktım ay bu süper bişey yaa 1,günüm 77kb kapattım 2,günü 54,91 3,günü 52,50 bugun ise suana kadar32,50kb almısım ayy çok mutlu oldum ben yaa yavaş yavaş alışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?