Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ok,daha önce okuduğum topiklerden aklımda öyle kalmış sanki.
kızlar döner için bişey demediniz,çok bozmuş olmuyorum di mi?yani dönerin ekmeği 2 dilim ekmekten daha çoktur aslında.30 ünite desem.sabah da 6 kblik çikolata yemiştim.bu da demek oluyorki evde 0 ünite almalıyım

ya canım çok istiyosan bence kendini üzme, bugün hep 0-1 kb lik gıdalar alır dengelersin
döner ekmeği derken pide tarzımı, yarım ekmek mi çeyrek ekmek mi acaba

evet kızlar kendimi kilo verdiğim için ödüllerdimdim ve sucuklu yumurta yapıp yedim daha güzel bi ödül olabilirmi seviyorum bu diyetii :))

ya canım çok istiyosan bence kendini üzme, bugün hep 0-1 kb lik gıdalar alır dengelersin
döner ekmeği derken pide tarzımı, yarım ekmek mi çeyrek ekmek mi acaba

canım,lokantalarda verirler ya şu yassı pide tarzı olanlardan,ondan ama yarım istedim.nasıl bişey gelecek bilmiyorum henüz.

canım,lokantalarda verirler ya şu yassı pide tarzı olanlardan,ondan ama yarım istedim.nasıl bişey gelecek bilmiyorum henüz.

ekmeksiz döner yesen yanında bide ayran dışarıya çıktığımda tek tercihim budur benim :)) alrığın kbde 7 yi geçmez

Son düzenleme:
bende ekmek ymeem hiç.yulaf kepeğinin kabızlığa iyi geldiğini okumuştum.ama bulunduğum şehirde bir türlü bulamadım.ist.da ankarada felan varmış.nete bir adres buldum aradım.güvenilir geldi bana.sipariş verdim dün geldi yulaf kepeğim.ama 5 kilodan az yollamıyolarmış.biraz fazla oldu yani))sabah iki yumurta biraz süt ve yulaf kepeği koyup krep yaptım .fena değildi tadı.başka neye kullanabilirimki yulaf kepeğini fikri olan varmı arkadaşlar?

esracım yulaflı kek demişti bi arkadaş tarifini verebilir sana onu deneyebilirsin

ekmeksiz döner yesen yanında bide ayran dışarıya çıktığımda tek tercihim budur benim :)) alrığın kbde 7 yi geçmez

ben yemeğe gitsem haklısın ama yemek bana geliyor:)bir sürü siparişin arasında sade döner getirmeleri biraz zor olabilir.taşıyan açısından yani.
bu kadar düşünceli olmasam iyi olacak sanırım

ben yemeğe gitsem haklısın ama yemek bana geliyor:)bir sürü siparişin arasında sade döner getirmeleri biraz zor olabilir.taşıyan açısından yani.
bu kadar düşünceli olmasam iyi olacak sanırım

niye canım tabağa döner koyarlar yanına bi iki turşu bikaç dilim domates işte bukadar sade döner istediinde bu şekilde servis yapıyolar yada sende gelen ekmeği yemezsin

slm kızlar paylaşımlar cok güzel bakıyorumda herkjez cok mutlu maşallah tebrikler benım bugun 4,günüm tartılsammı acaba yaa merak edıyorum degısım varmı bu arada hepinize hayırlı cumalar

Son düzenleme:

cnm pideli döner 25 kb domatesli pideli döner 28 kb ekmeksiz döner 0 kb sıkma canını 0 yersin geri kalan zamanda atlatırsın bugünü

cansude naptı acaba, bırakmamıştır inşallah

Son düzenleme:

canim madem yulaf kepegin var ben sana kendi tarifimi (dr. dukan'in yani) vereyim. Simdi dukanin tarifinde 1 yumurta, 2.5-3 kasik yulaf kepegi ve fromage frais var. fromage frais bulamazsan normal kullandigin -ama mumkunse yagsiz- yogurtla da yapabilirsin. dukan, bir damla yagi tavaya yedirerek fazlasini da peceteyle alarak tavada yapilabilecegini soyluyor. ama ben ne zaman tavada denesem dagildi, bir turlu olmadi. o yuzden ben de artik silikon kek kalibinda firinda yapiyorum. cok guzel oluyor. ne tuz ne de yag koyuyorum. ve kalip gibi cikiyor. ince pide gibi dusun. tadini zenginlestirmek icin lor peynir fln da koyabilirsin. ben gunde yarisini fln yiyorum cogunlukla. eski sayfalarda resmini koymustum merak edersen.

kekin tarifi de soyle; 4 kasik yulaf kepegi, 2 kasik bugday kepegi (bu yulaf kepegine gore daha rahat bulunan birsey), 2 yumurta, bir bardak yagsiz sut, yarim paket kabartma tozu, diledigin kadar kakao ve 150 gr sekere denk gelecek kadar tatlandirici. normalde bunu muffin kaliplarinda yapmislar ama ben baton kalibimda yapiyorum. kivami cok civik oluyor,korkma.. icine findik ve bitter cikolata parcaciklari koyabilirsin. gercekten insani nefsini korletiyor ve yulaf kepegi ihtiyacini karsiliyor.
mydukandiet.com/recipes/chocolate-oat-bran-muffins
bu siteden aldim kizlar bunu google a yazin baska tarifler de var..hepsi dukan diyetine uygun. dolayisiyla bizim diyetimize de..ama tabi evrelerine dikkat ederek kullanin tarifleri.

trde bulmak zor oldugu icin cok vurgulamak istemiyorum ama yulaf kepegi gercekten cok faydali ve kilo vermeye cok yardimci. usenmeyin arayin. bulursunuz muhakkak...

hicde kücümsencek bir rakam degil 800gr süper tebrik ederim birde tam olarak gün icerisinde ögünlerde ölcü olarak ne kadar princ yedin ve ilave ne yedin onlarida yazarmisin mümükünse:78:

Biraz geç oldu. Biz evde mahsur kaldık kızlar iki gün. Biraz dağ başında oturuyoruz. Uydu gitti, elektrik gitti gitti geldi, internet, telefon çekmedi. Bu sabah da şehirde bıraktığım ve kar küreme araçlarının gömdüğü arabayı kurtarmaya uğraştıktan sonra şimdi medeniyete ulaştım :) İşe geldim yani

Ben 4 çay bardağı pirinç kullanıp 4 öğün yaptım. Öyle hatırlıyordum çünkü. Her öğüne 1 çay bardağı pirinç zaten çok da doyurucu oluyor.

ablam pekmez ve tahin katkılı kek yaptı yaşasssıınnnnnnnnnn ben kek sevmem kek yaptılar mı bayılıyorum bir aydır makarna yemiyordum yarım tabak yedim 18 kb muhteşemdi ohhh dünya varmış 15 kb de sabah kaçamak yapmıştım 33 kb oldu. tavuk salata var acıkırsam 38 kb bugünlük yeterli

evet dönerimi yedim.kocaman bişeydi.içinde bir kaç parça domates,turşu ve kızarmış patates vardı.ama nefisti
bu da kendime verdiğim bir ödül olsun,o gözle bakıyorum.evde dengelerim artık.toplasam son bir haftada bu kadar ekmek yememiştim.karnım doyunca bir uyku bastırdı sormayın gitsin.
eve gidip uyumak istiyorum:90:
bu arada boyum 1.67
ideal kilom:65 ama 60 olsa hiç fena olmaz:)

slm kızlar bende tartıldım şimdi vee 600gr vermişim bu süper bişey yaaaa çok mutlu oldum onceden hep 200-300gr fazla cıkardım hiç 64 altıan indiğimi görmnedim ben bu diyete 64 başladım şimdi tartıldım ve 63,400 çıktım ay bu süper bişey yaa 1,günüm 77kb kapattım 2,günü 54,91 3,günü 52,50 bugun ise suana kadar32,50kb almısım ayy çok mutlu oldum ben yaa yavaş yavaş alışıyorum

geçmiş olsun canım, bayağı macera yaşamışsın

tebrik ederim canım, bak gördün mü bi de pes edecektin:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…