canım hoşgeldin tabiki kabul ederiz ne demek sen iste ama sadece elma diyeti yapmayacağız ona göre zayıflayana kadar beraberiz bu sıkıntıya hazır ol :)başka başka diyetler uygulasakta burdayız inşallah zayıflayana kadar :)
inşallah zayıflayacağız da..
canım ben neden mayıs sonu dedim anlamadım :) mayıs ayındayız sanıyrum hala yol yorgunuyum idare et:) tamam 1 mayısta başlarım bende ama benimde bir önerim var şimdi 22sinde diyorumki 5 günde 5 kilo diyetinede başlasak mı sonra isveçle devam eder elmaya döneriz olmaz mı ama dersen ki ben şunu yapacağım yinede beraberiz sıkıntı yok nasıl iyi olacaksa sen yinede sor bakalım nişanlına ne kadar spor yapmış yada yapmadıysa ne yemiş ne içmiş dayanırız tabi bende 3 elmayla kaldım daha tüketemiyorum yaaaa
tamam canım aradığında sorarım aramasını bekliyorum..yol yorgunluğu insanı mahvediyo zaten ben çok dayanıksızımdır bu konuda..evet olur canım ben yaptım daha önce beş günde beş kilo diyetini çok işe yarıyor gerçekten..ben 4 yada 5 verdim..aynı diyeti yapmak güzel oluyo aynı dili konuşmuş luyoruz :)beni isveç diyetindeki tek düşündüren şey haşlanmış ıspanak :/
canım normal kahvaltı yapılabiliyorda ben çok nadir kahvaltı yapma alışkanlığına sahibim nerdeyse bir yılı geçkin süredir kahvaltı yerine sütlü kahve ve meyveyle geçiştiriyorum ailem olunca normal kahvaltı ediyorum başka türlü canım istemiyor öğle salata yedim ikindi 2.elma akşamda 100gr yoğurt 1 elma ile kapadım günü spor yapamadım maalesef umarım yarın yapacağım sen daha doğru yapıyorsun doğru olan bu zaten kahvaltı etmen yararına canım :)