- 15 Ekim 2016
- 7.162
- 12.814
- 248
Bence eskiden evdeki herkes küçük kardeşi düşman buyugune prenses davranıyor.kucuk kiz kardeş bunu görüp anneye babaya kötü davranıyor. Ablada bu durumdan memnun hayirli evlat modunda .daha sonra hayirli evlat dönusumunu tamamlayip yuvadan ucundan küçük kiz kardeş kendinin farkina veriyor ve aile onla ilgileniyor kizcagizda deyim yerindeyse iyilesiyor. Sosyallesiyor bende varım diyor .daha sonra örtmen abla yuvaya dönuyor ve bakıyor o yuva biraktigi imparatorlugu degil tahtina baskasi oturmus anam anam anam diyim ben saagaSize ne yapsınlar istiyorsunuz ben anlamadım hiç
Büyük ihtimalle aileniz de anlamıyor
Ayrıca ailemi bende nefret ettirdi filan gibi olayları çok abartmaya meyillisiniz bence
"Drama queen" adeta
Belki gercekten daha iyi biliyordur olamaz mi?Anne babam :kardeşin komşuyla çok iyi anlaşıyor ,gel kızımla şunu yapalım ,annanen kardeşini çok seviyor hep arıyor ,dur kardeşine sorayım o daha iyi biliyor gibi cümleler kullanıyorlar
Kiskanclik yapmak icin sizce de fazla buyuk degilmisiniz?Arkadaşlar merhaba . 1 senedir beni derinden üzen bir olayı paylaşıcam ve önerilerinizi bekliyorum . Kız Kardeşimle aramda 2 yaş var. Bu seneye kadar iyi anlaştığımı zannettiğim kardeşim bu sene çok değişti . Ben öğretmenim görev yerimden ailemin yanına geldiğimde bir an afalladım. Sürekli mesaj atıp ilgilenen kardeşim bir anda yüzüme bakmıyor benimle muhatap olmuyor ,daha bu seneye kadar anne babamızdan nefret ediyordu akrabalar umrunda değildi görseniz hepsi ile kanka olmuş ,anne babam soğuk davranıyor daha doğrusu ona bi ilgiler bi ilgiler ben yokmuşum gibi davranıyor herkes . Akrabalar hep beni arardı gurbette olmamın da etkisi ,şimdi onu arıyorlar onlarla kanka gibi nasıl samimi olmuş bi görseniz. Anne babama bi ilgiler hiç yapmadığı şeyleri yapıyor onları bir an olsun yalnız bırakmıyor . Geçen senelerde ben eve gelicem diye babam annem hazırlık yapardı şimdi hiç hazırlık yok aksine onun sevdiği yemekler yapılıyor . Kardeşim atanamadı işsiz ve kafasında egzama var ailem ondan onun üzerine düştüklerini söylüyor ama ben çok bozuluyorum . Araba aldım bu sene . Beni kutlamadı ama ailemin yanında çok sevinmiş gibi yapıyor oynuyor yani . Bunu ailemle konuştum bana farklı davranıyorsunuz dedim kardeşini kıskanma dediler onunla konuştum sen kafanda kuruyorsun ben hepinizden bıktım diyor . Aileme sürekli yalakalık yapıyor aslında herkese diyorum ya hiç yaptığı bir şey değildi. Ben de ne söylersem moralimi bozacak aşağı çekecek yorumlar yapıyor özgüvenim düştü onun yüzünden, ben de ister istemez haksızlığa uğradığım için tepkiler veriyorum bu sefer itici karşılanıyır tepkilerim. Ailemi manipüle ediyor .bana beni kıskandığı için böyle davranıyor gibi geliyor ama çok üzülüyorum çünkü ben o kıskanmasın diye harçlıksız bırakmam kendime aldığımdan ona da alırım . Şimdi ondan nefret ediyorum resmen ailemin benden nefret etmesine sebep oldu . Sizce ne yapmalıyım ?
Kac yas kucuk kardesiniz sizden? Ilkokul cocuguymus gibi konusmussunuz da.Hayır anne babama öyle davrandığı için üzülüyordum onu uyarıyordum da ama şimdi onun yaptığı beni dışlamak beni saf dışı bırakmak ben evin büyüğüyüm istiyorum ki benim fikrim önce alınsın önceden öyleydi küçük küçüktü büyük büyüktü ki ben hiç kardeşimi ezmedim küçük diye . Burdan bu kadar anlatılıyor neyse
Ben bir terör görmedim ki ? Terör çok güçlü bir kelime sanki senin kuyunu kazıyor iftira atıyor hayatını mahvediyor, mesela erkek olsaydı hayatına karışıp kıyafetlerinden gittiğin yere kadar psikolojik şiddet uyguluyor gibi şeyler okuyacağım sandım neymiş annene babana çok iyi davranıyor Muş eskiden davranmıyormus ama. Bunun nesi terör. Sende çok iyi davran kiskanacaginaArkadaşlar merhaba . 1 senedir beni derinden üzen bir olayı paylaşıcam ve önerilerinizi bekliyorum . Kız Kardeşimle aramda 2 yaş var. Bu seneye kadar iyi anlaştığımı zannettiğim kardeşim bu sene çok değişti . Ben öğretmenim görev yerimden ailemin yanına geldiğimde bir an afalladım. Sürekli mesaj atıp ilgilenen kardeşim bir anda yüzüme bakmıyor benimle muhatap olmuyor ,daha bu seneye kadar anne babamızdan nefret ediyordu akrabalar umrunda değildi görseniz hepsi ile kanka olmuş ,anne babam soğuk davranıyor daha doğrusu ona bi ilgiler bi ilgiler ben yokmuşum gibi davranıyor herkes . Akrabalar hep beni arardı gurbette olmamın da etkisi ,şimdi onu arıyorlar onlarla kanka gibi nasıl samimi olmuş bi görseniz. Anne babama bi ilgiler hiç yapmadığı şeyleri yapıyor onları bir an olsun yalnız bırakmıyor . Geçen senelerde ben eve gelicem diye babam annem hazırlık yapardı şimdi hiç hazırlık yok aksine onun sevdiği yemekler yapılıyor . Kardeşim atanamadı işsiz ve kafasında egzama var ailem ondan onun üzerine düştüklerini söylüyor ama ben çok bozuluyorum . Araba aldım bu sene . Beni kutlamadı ama ailemin yanında çok sevinmiş gibi yapıyor oynuyor yani . Bunu ailemle konuştum bana farklı davranıyorsunuz dedim kardeşini kıskanma dediler onunla konuştum sen kafanda kuruyorsun ben hepinizden bıktım diyor . Aileme sürekli yalakalık yapıyor aslında herkese diyorum ya hiç yaptığı bir şey değildi. Ben de ne söylersem moralimi bozacak aşağı çekecek yorumlar yapıyor özgüvenim düştü onun yüzünden, ben de ister istemez haksızlığa uğradığım için tepkiler veriyorum bu sefer itici karşılanıyır tepkilerim. Ailemi manipüle ediyor .bana beni kıskandığı için böyle davranıyor gibi geliyor ama çok üzülüyorum çünkü ben o kıskanmasın diye harçlıksız bırakmam kendime aldığımdan ona da alırım . Şimdi ondan nefret ediyorum resmen ailemin benden nefret etmesine sebep oldu . Sizce ne yapmalıyım ?
Yalnız egzama bende de var , kimse de üstüme düşmedi .Öyle ciddi bir şey mi bu?Kardeşiniz işsizmiş , egzaması strestendir belki . Boşverin insanlarla samimi olsun depresyona girmesinden iyidir.
Ciddi bir sey benim yuzumde cikmisti cok zor gecti. Bir geldi mi illet gecmiyor. Simdi rahatim, duygusal sorunu halletmeden gecmiyir maalesef.Yalnız egzama bende de var , kimse de üstüme düşmedi .Öyle ciddi bir şey mi bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?