Kardeş ve aile zaafı

kikirikiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
69
31
8
iyi akşamlar hanımlar. 15 yıllık evliyim 2 çocuğum var eşimin ailesine aşırı derecede zaafı var ve ben bunu yenemiyorum politik olamıyorum ona ailesinin yaptığı haksızlıkları zaman zaman hatırlatıyorum. Sonuç tabi ben kötü oluyorum. Bu akşam eşim geldi yemek yedi akşam kardeşiyle çıkıcağını söyledi ben de Gıcık kapıyorum kardeşinden dedim bu ne ya akşam çıkmalar hergün 50 defa aramalar falan diye saçmaladım ama sonra pişman oldum. Sonuç eşim kolumdan tutup beğenmeyen anasının evine gider dedi. Benim ailemi zaten hiç sevmedin dedi. Bunca yıllık evlilik bu verdiği tepkide haklı mı sizce kızlar

Kardeşiyle görüşmesine neden karıştınız ki? Sizi ihmal mi ediyordu? Tabii o cümle, tavır hoş olmamış. Sinirlermiş belli ki. Eşim kardeşimle görüşmeme laf etse ben de kızardım.

15 yıl boyunca sürekli ona ailesini kötülediyseniz tavrınız çok yanlış..erkeğe ailesini kötülemeyeceksin..eğer kötüyse ailesi siz onlara iyi davranarak bunu ortaya çıkarmalısiniz..

Erkekler ailelerine laf söyletmezler bunu 15 senede öğrenmiş olmalısınız (hoş herkes için öyle ama İRRRKKEK ya onlar)

Her evliliğin bir dinamiği vardır eşinizin nabzını siz bilirsiniz ona göre bi uslüp takınacaksınız neticede

Şikayet eder gibi söylemek size bişey kazandırmaz ayrıca

Ergen gibi ananın evi laflarınıda o ağzına almayacaktı. Yani sonu gelmeyen restleşmeler :KK11:

Yani 15 yılda bişeyler yerine oturmamış bu saatten sonra olır mu
İnşallah olur ne diyim....

Simdi sizin bahsettiginiz yaptiklari ne zaman oldu? Yani evliligin basinda olan mevzulari hala dillendiriyorsaniz tabi insan belli zaman sonra bikar. Iyi kötü olsun yinede kardesi. Istedigi kadar konusur ve görüsür evini ihmal etmedigi sürece.
Siz ailesini sevmeyebilirsiniz ama bu esinizi baglamaz. Tabi onun cevabi da hos olmamis. Bos yerden huzurunuz kacmis

Erkeğe ailesini kötüleme ne kadar kötü de olsa kabul etmezler cünkü.. Güzel güzel söylemeyi dene bizi 2.plana atıyosun sanki birazda bizimle ilgilen bize vakit ayır özledim falan de oda bizim kardesimiz tabiki onada vakit ayıracaksın ama bizimde sana ihtiyacımız var kırılıyorum falan de birde böyle dene belki hersey yoluna girer

Kendimi eşinizin yerine koyuyorum; haksızlık yapsalar da onlar benim ailem kardeşim. Kendim sitem edebilirim yüzlerine, ama başkasına laf söyletmem. Yaptığı hoş değil elbet ama sinirlenmekte hakli

Back
X