Kardeş

Başta sizin söylediklrnz saçma bekcisimym bilmem ne yani konunuza baktığım zaman çoğunlukla siz sacmalamssnz gibi geldi

Kardeşlik böyle birşey değil. İkinizde olgunlaşamamışsınız.

Benimde kardeşim var, bebeğim gibidir o. Ararım açmaz msj atarım görür cevap vermez vs. Ama bilirimki yine canı sıkkın. O da bilir benim onu anladığımı. Kardeşlik içsel olarak birbirini anlamaktır bence. Ablacım diye geri dönüş yaptığında her seferinde içimin yağları sevgiden erir.

Eğer ablaysanız abla gibi davranın, anlayışlı şefkatli olun.

Başta siz suçluymuşsunuz kardeşinizin başına bişeyler gelmiş aramamışsınız,üstüne kardeşiniz sizi merak edip eşinizi aramış bir de üstüne terslemişsiniz.
Sizce kim suçlu?

bundan beş altı ay önce kızkardeşim bana annemlere ulaşamadığını yazmıştı bende biraz sitemli konuştum öff onların bekçisiymiyim diye kardeşimde buna sinirlendi bir daha ne seni ararım ne de onları deyip teli kapattı bütün sosyal hesaplardan beni sildi bende aramadım iki gün önce kaza geçirdik beni arayacağına eşimi arıyor benimde zoruma gitti msj çektim beni sormuyorsan eşimide arama diye yeğenini ara eşimi arama Dedim o da bana msj attı işte benimde başıma çalıştığım yerde olaylar geldi sen aramadın vs ben seni sildim yeğenimi ve eniştemi ararım diye bende tekrar yazdım arama diye işte sen bencilsin egoist sin diyor
ulasamadıgını yazmıs cevabınız sert ve gereksiz. bilmiyorum deseydiniz

Ksrdesinize neden böyle çıkıştınız bilemiyorum ama yaptığınız şey çok can sıkıcı. İlişkinizi böyle bir noktaya taşıdıktan sonra ne bekliyordunuz?

İnsan sadece kendini düşününce çok kalp kırıyor farketmeden, kalbi kırılmış bir insan olarak söylüyorum belli ki merak edip aramış başka bir kusuru yoksa bence ağır konuşmayın, belki de yarın olmayacağız hayatta değmez, hele ki hesap vereceğiz öteki dünyada kıran taraf olmayalım. Barıştan yana olalım. O size birşey oldu korkusuyla aramışken bence kavga etmeye değil barışmaya çalışsanız daha iyi olurdu.

İkinizde haksızsınız. Kardeşliğin suyunu çıkarmışsınız. Allah korusun kardeşini kaybedersen ne yapacaksın? Uzatmaya değer mi? Birbirinizin kıymetini bilin. Bundan küsülmez.

Kardeşlik böyle birşey değil. İkinizde olgunlaşamamışsınız.

Benimde kardeşim var, bebeğim gibidir o. Ararım açmaz msj atarım görür cevap vermez vs. Ama bilirimki yine canı sıkkın. O da bilir benim onu anladığımı. Kardeşlik içsel olarak birbirini anlamaktır bence. Ablacım diye geri dönüş yaptığında her seferinde içimin yağları sevgiden erir.

Eğer ablaysanız abla gibi davranın, anlayışlı şefkatli olun.
Keşke benim ablam da sizin gibi olsaydı, çok özendim. Maşallah :KK42:

Çünkü her ulaşamadığında beni arıyor annemin ya jarzu bştiyor vs sonra ulaşıyor bende ona sinirlendim farketti o gün moralim bozuktu yani ne yazmışımda hemen siliyor herşeyi
Bende babama ulaşamazsam Kardeşimi ararım, Kardeşime ulaşamazsam babamı hatta gelinimizi bile niye ulaşamıyorum diyede fırça atarım, kardeşim arada kızar ya ne panikleyip hepimizi arıyorsun diye napıyım merak ediyorum ediyorum diyorum, bencede abla olarak siz hatalısınız, eşinizide gururundan aramış yine merak etmiş sizi siz olmasanız kardeşinizin eniştesi olmaz.. Ölümlü dünya değer mi küçücük bir sebepten küsmeye..

bundan beş altı ay önce kızkardeşim bana annemlere ulaşamadığını yazmıştı bende biraz sitemli konuştum öff onların bekçisiymiyim diye kardeşimde buna sinirlendi bir daha ne seni ararım ne de onları deyip teli kapattı bütün sosyal hesaplardan beni sildi bende aramadım iki gün önce kaza geçirdik beni arayacağına eşimi arıyor benimde zoruma gitti msj çektim beni sormuyorsan eşimide arama diye yeğenini ara eşimi arama Dedim o da bana msj attı işte benimde başıma çalıştığım yerde olaylar geldi sen aramadın vs ben seni sildim yeğenimi ve eniştemi ararım diye bende tekrar yazdım arama diye işte sen bencilsin egoist sin diyor

Kizcagizin ailesine ulasamayip merak etmesi uzerine ailesini size sordugunda verdiginiz tepki bu mudur? Bravo!

Ozur dileyerek ilk adimi atin ve bir daha birakmamak uzere sarilin birbirinize.

Back
X