- 27 Kasım 2014
- 4.024
- 5.042
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ulasamadıgını yazmıs cevabınız sert ve gereksiz. bilmiyorum deseydinizbundan beş altı ay önce kızkardeşim bana annemlere ulaşamadığını yazmıştı bende biraz sitemli konuştum öff onların bekçisiymiyim diye kardeşimde buna sinirlendi bir daha ne seni ararım ne de onları deyip teli kapattı bütün sosyal hesaplardan beni sildi bende aramadım iki gün önce kaza geçirdik beni arayacağına eşimi arıyor benimde zoruma gitti msj çektim beni sormuyorsan eşimide arama diye yeğenini ara eşimi arama Dedim o da bana msj attı işte benimde başıma çalıştığım yerde olaylar geldi sen aramadın vs ben seni sildim yeğenimi ve eniştemi ararım diye bende tekrar yazdım arama diye işte sen bencilsin egoist sin diyor
Keşke benim ablam da sizin gibi olsaydı, çok özendim. MaşallahKardeşlik böyle birşey değil. İkinizde olgunlaşamamışsınız.
Benimde kardeşim var, bebeğim gibidir o. Ararım açmaz msj atarım görür cevap vermez vs. Ama bilirimki yine canı sıkkın. O da bilir benim onu anladığımı. Kardeşlik içsel olarak birbirini anlamaktır bence. Ablacım diye geri dönüş yaptığında her seferinde içimin yağları sevgiden erir.
Eğer ablaysanız abla gibi davranın, anlayışlı şefkatli olun.
yetişme yetiştirilme ile de alakalı. Kardeşim doğduğunda ben 9 yaşındaydım, evde anne olmayınca küçük annesi oldum abladan ziyade. O yüzden sanırım daha bağlayıcı bir iletişim gelişti aramızda.Keşke benim ablam da sizin gibi olsaydı, çok özendim. Maşallah![]()
Bende babama ulaşamazsam Kardeşimi ararım, Kardeşime ulaşamazsam babamı hatta gelinimizi bile niye ulaşamıyorum diyede fırça atarım, kardeşim arada kızar ya ne panikleyip hepimizi arıyorsun diye napıyım merak ediyorum ediyorum diyorum, bencede abla olarak siz hatalısınız, eşinizide gururundan aramış yine merak etmiş sizi siz olmasanız kardeşinizin eniştesi olmaz.. Ölümlü dünya değer mi küçücük bir sebepten küsmeye..Çünkü her ulaşamadığında beni arıyor annemin ya jarzu bştiyor vs sonra ulaşıyor bende ona sinirlendim farketti o gün moralim bozuktu yani ne yazmışımda hemen siliyor herşeyi
bundan beş altı ay önce kızkardeşim bana annemlere ulaşamadığını yazmıştı bende biraz sitemli konuştum öff onların bekçisiymiyim diye kardeşimde buna sinirlendi bir daha ne seni ararım ne de onları deyip teli kapattı bütün sosyal hesaplardan beni sildi bende aramadım iki gün önce kaza geçirdik beni arayacağına eşimi arıyor benimde zoruma gitti msj çektim beni sormuyorsan eşimide arama diye yeğenini ara eşimi arama Dedim o da bana msj attı işte benimde başıma çalıştığım yerde olaylar geldi sen aramadın vs ben seni sildim yeğenimi ve eniştemi ararım diye bende tekrar yazdım arama diye işte sen bencilsin egoist sin diyor