Kardeşi hiç aramayanlar

Babamın amcasının oğlun çukları var kuzen çoçuklarıyız kuzenlerimden çok görerek kuzen gibi büyüdük araları bir yaş kız erkek benden ablanın düğününde saçma seveble oğlan küstü ablasına konuşmuyor ne damatla bçne ablasıyla abla kardeşinin eşiyle kanka çok iyiler ama kqrdeşle bir araya gelmiyor kardeşi nasip işte tek kardeşi var ama göremiyor ama 😔

Anneminde babamın dq kardeşileri facia gibi😞bizim kardeşimizle aramız çok iyi değil ama Allah a şükür kanlı bıçaklı nefretli değil bunada şükür iyi olduklarını bilmek hatır gönül bilmek yeterli

Kardeşim beni aramaz artik bende onu oek aramiyorum ama severim oda beni sever yapi meselesi herhalde genel anlamda soguktur takilmayin bence

Sehir disinda 5 yil üniversite okudum. Ablam ve abimle cok az telefonda konusmusumdur. Abimle 5yilda 5 kez belki anca. Ablamla da olsun 10 kez belki.. Daha cok babam ve annemle konusurdum. Ama eve gelince ablam, abimle hep bir arada olurduk. Gezmeye oturmaya falan giderdik surekli. Evlendikten sonra ablamla daha sık telefonda konuşmaya basladim galiba okurken biraz genç kaliyordum onlara göre. O yuzden paylasacaklarimizda sınırlı kalıyordu

Küçük erkek kardeşim de beni pek aramaz.. ben ararim kizarim biraz sitem ederim . Ama seneler icinde anladim ki karakteri böyle.. babami bile pek aramaz 😅 ama bi araya geldigimiz zaman can ciğeriz..

Ama diger tarafta abimle her gün konuşuruz.. ablamla haftada bir gibi.. yani bu kardeşten kardeşe bile degisiyor.. takmamak lazim..

3 kız kardeşiz. Grup kurduk hatta annemde vArdi ama o dayanamdi sohbetimize 😂😂Görüntülü arıyoruz. Normal arıyoruz. Mesajlasiyoruz. Bı gün ben aramazsam ablam arar. O aramassa ben ararım. Annemler yan binamda. Ona rağmen kardeşin goruntulu arar ne yapıyorsun canım sıkılıyor diye😂😂

Görümce arayınca gelinler genelde olay çıkarırlar da ondan aramazlar.
Gelin ISI DÜŞÜNCE kardesimde ARA SIRA ARAR COKTA UMURSAMAM CUNKU BENDE FAZLA ARAMAM
DIGER ERKEK KARDESIMDE OYLE GELINLER UZAK DURUR BIZDE OYLE BIR ARAYA GELINCE KALDIGIMIZ YERDEN DEVAM EDERIZ COKTA UMRUMDA DEIL ANNEM TAKAR AMA BEN FAZLA UMURSAMAM
KI BUYUK KARDESIM BIZDEN BASKA HERKESLE GORUSUR FAZLASI ILE HELE ANNEM GILE GELINCE TELEFONU HIC SUSMAZ HATTA KENDIDE SUREKLI BIRILERINI ARAR SIMDI FARK ETTIM YORUMLARDAN

kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Ben varım. Ama eskidendi evlendikten sonra kardeşim bana düşman oldu. Arasamda açmaz. Yok saymaya çalışıyorum bende. Ama o kadar zor ki dün kaynım geldi maç izlemeye. Abisiyle izlediler mısır yaptılar vs vs gece bayağı geç yattılar. Sohbet muhabbet ama benim kardeşim evime gelmiyor. Abla olarak görmüyor. Oysa hiçbir sey yapmadım. Rabbim onu dolduran babannem ve halalrımdan sorsun ne diyim.

kardeşi hiç arayıp sormayan, kötü bişi yapmasanız da söylemeseniz de hiç.iletişim kurmak istemeyen anca siz ararsanız konusan kardeşi olan var mı acaba
Ben.
sarhoş iklimlerin sıcak meltemleri o küçük anıları yüzlerine doğru savurur, üfler. ilkokulun bahçesinde, ayakta terlikle oynanan oyunlar, eve kan-ter içinde gelip buz gibi suyu kafaya dikmeler, bisikletle çıkılan uzun yolculuklar, evden uzaktayken ortalığın kararmasıyla yaşanan tuhaf korku, evdeki illegal durumlarla ilgili yapılmış sessiz anlaşma ve daha pek çok detay canlanır tek tek. belki de en derin o zamanlar duyumsarlar, eğer cesaretini toplarsa, arar bir kardeş diğerini. sonra belki şehre bir film gelir, bir güzel orman olur...

Mecburi ilişkilerin sancısı, aile bile bir yere kadar aile işte...

Beni de yazabilirsinjz ben abimle konusmuyorum evlendikten sonra degisti aramamaya basladi tuhaf hareketleri oldu, dugunume bile gelmedi, annemlerle de konusmuyordu ama basi sıkısnca direk babami aradi 2 yildr konusmadigi halde tabi babam hemen arabay binip 1p saatlik meaafeye yanlarina gittj biraz duzelir gibi oldular ben de biraz yumusadim konusur gibi oldum sonra tekrar bahaneler bulup konusmadilar ben de konusmuyorum sanki zamanla abim oldugunu da unutuyor gibiyimm ama bir de erkek kardesim var Masallah onunla cok iyiyiz gelinimzde cok iyi, haftasonlari goruntulu ararlar genelde kizmi gormek icin 😊 firsat buldukca da izinlerimzj bir araya getirir memlekette gorusuruz

Hiç iletişim kurmak istememek başka bişey ama mesela ayda bir falan mı görüşüyorlar yoksa gerçekten iletişim kurmamak için bi çabaları mı var?
Eşimle kardeşi arasında 4 yaş var oldukça sıkı aileleriz ama ikisi de çok yoğun çalışıyor bazen ayda bir bile gorusmuyolar bazen daha sık gorusuyolar. Biz üç kardeşiz ucumuzunde arasında iki yaş var . Ben evlenmeden önce daha çok arardım ama artık daha az arıyorum. Ne kadar dertlenirsem insanlarla iletisimimi o kadar kesiyorum

3 kız kardeşiz. Grup kurduk hatta annemde vArdi ama o dayanamdi sohbetimize 😂😂Görüntülü arıyoruz. Normal arıyoruz. Mesajlasiyoruz. Bı gün ben aramazsam ablam arar. O aramassa ben ararım. Annemler yan binamda. Ona rağmen kardeşin goruntulu arar ne yapıyorsun canım sıkılıyor diye😂😂

İyi de ben konuyu nispet yapın diye değil benle aynı durumda olanlarla dertleşmeye açtım..

Ben varım. Ama eskidendi evlendikten sonra kardeşim bana düşman oldu. Arasamda açmaz. Yok saymaya çalışıyorum bende. Ama o kadar zor ki dün kaynım geldi maç izlemeye. Abisiyle izlediler mısır yaptılar vs vs gece bayağı geç yattılar. Sohbet muhabbet ama benim kardeşim evime gelmiyor. Abla olarak görmüyor. Oysa hiçbir sey yapmadım. Rabbim onu dolduran babannem ve halalrımdan sorsun ne diyim.

Nihayet 1 kişi varmış ben gibi

Ben de burdayım ben varım.4 tane kardeşim var ve hepsinin üzerinde de emeğim vardır az çok ama ne ararlar ne sorarlar hele bir tane kız kardeşim var evlerden uzak çocuklarım tanımaz bile onu çok üzülüyorum hiç bağ yok aralarında soğuk nevale annemler çok kardeş güzel birşey diye bir sürü çocuk yapmış ama çok çocukla iş bitmiyor hepimiz birbirimizden kopuk ayrı bir dünyayiz ailemiz arasında pek kuvvetli bir ilişki yok o yüzden ben hiç çok çocuğum olsun istemedim Allah da imtihan etmesin az çocuk öz çocuk en güzeli..

İşte o tam olarak benim :) işi düşen arar işini gördürür bidaha ne slm ne sabah bide en büyüğüm ne bayram bilirler ne hal hatır önceden çok ağlar üzülürdüm artık kendimi tek görmeyi kabullendim yinede herkes iyi olsun napalım :(

Benim eşimin erkek kardeşleri var. Asla aramazlar birbirlerini. Soğuk da değiller görüştüklerinde sevgi dolular ama telefon anlayışları yok. Ne arama ne mesajlaşma.

Back
X