Kardeşi olsun istiyorum ama...

Evet ilkine 17 ayda hamile kalabildim. Ama sanki bu sefer o kadar zor olmaz gibi hissediyorum. Bir de dener denemez tutarsa hamile halimle bu bebekle uğraşmak çok zor olur. İlk hamileligim çok rahat geçti. Doğru düzgün kilo bile almadım. Ama her hamilelik farkliymism
Tabi farklı olur. Bana da hemen olacakmis gibi geldi ama maalesef evdeki hesap carsiya uymuyor hic bi zaman hemen kalsanız bile 2 yas cok az degil

Tabi farklı olur. Bana da hemen olacakmis gibi geldi ama maalesef evdeki hesap carsiya uymuyor hic bi zaman hemen kalsanız bile 2 yas cok az degil
Normal halimle bile çok yoruluyorum hamile halimle hakkıyla ilgilenemem bebegimle. Çalışıyorum bir de. Hem iş hem ev hem bebek hem hamilelik. Kendimde şu an için o gücü bulamıyorum.

Ağustos 2019 da tekrar gündeme alacağım :) şimdilik rafta
Anladım canım hakkında hayırlısı InşaAllah :)
Ben yürümesini bekliyorum yürüyünce başlıcam Allah izin verirse:)
Herharukarda zorluğu olacak diye düşünüyorum
Büyüyünce bu zorlukta bi farklılık olmicak tek avantaj wc öğrenmiş olcak diye düşünüyorum oda bebek varkende olabilcek bisey :)
Ha ihmal ederim korkusunu düşünüyorum bazen
Biraz daha büyük olsa diye düşünüyorum yine mutlaka azalacak biseyler diye düşünüyorum
Bakalim Rabb'im banada hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah :)

Anladım canım hakkında hayırlısı InşaAllah :)
Ben yürümesini bekliyorum yürüyünce başlıcam Allah izin verirse:)
Herharukarda zorluğu olacak diye düşünüyorum
Büyüyünce bu zorlukta bi farklılık olmicak tek avantaj wc öğrenmiş olcak diye düşünüyorum oda bebek varkende olabilcek bisey :)
Ha ihmal ederim korkusunu düşünüyorum bazen
Biraz daha büyük olsa diye düşünüyorum yine mutlaka azalacak biseyler diye düşünüyorum
Bakalim Rabb'im banada hayırlı vakitte nasip etsin inşaAllah :)
Amin inşallah canım. Sen çalışıyor musun?

9 yıl beklersem 39 yaşımda olacağım. Eskiden erken evlenildigi için sorun olmuyordu ama ben bu durumda o kadar bekleyemem ki :KK43:
9 yil bekleyin demedim sadece suna deginmek istedim genellikle forumda görüyorum kardeslerin yas farki az olunca cok iyi anlasirlar cok olunca anlasamazlar birseyler paylasamazlar aslinda boyle birsey yok yas farki cok olanda guzel anlasiyor yas farki az olup anlasamayanda var.

Maddi ve manevi ne zaman hazir olursaniz en dogru zamandır.

9 yil bekleyin demedim sadece suna deginmek istedim genellikle forumda görüyorum kardeslerin yas farki az olunca cok iyi anlasirlar cok olunca anlasamazlar birseyler paylasamazlar aslinda boyle birsey yok yas farki cok olanda guzel anlasiyor yas farki az olup anlasamayanda var.

Maddi ve manevi ne zaman hazir olursaniz en dogru zamandır.
Haklısınız. Hazır hissetmek çok onemli. Bir yıl daha bekleyip tekrar değerlendirmeye karar verdim. Bebeğimin durumuna göre hareket edeceğim ;)

Ücretsiz izne cikabilsem belki daha erken dusunebilirdim :KK43:
Keşke canım
Insani cok ikilemde koyan bi karar
3 4 aydır bu konuyu düşünüyorum bende
Bu ay karar verdim
Herturlu zorluk olacak hatta büyüyünce daha zor olacak kıskançlık artacak istek artacak vs
Oyle düşündüm bu karara vardım

Benim kızımda suan diş cikariyo bazen geri vazgeçiyorm ama sonra yine ayni :D

InsaAllah en hayırlı vakitte gelsin 2. Yavrularimiz ve Rabb'im iyiki bu zamanda olmus dedirtsin ❤

Ben 2 doğum yaptım ilk bebeğim vefat etti doğduktan sonra
2.bebeğim şuan 12 aylık doğumlarım hamileliklerimin son dönemleri çok zor geçti öldüm öldüm dirildim öyle söyleyeyim..
1 ay kuvözde kaldı ardından eve geldik gazlı bebekti 3 buçuk ay sabah 6 da daha yeni yatağa giriyordum uyumak için oda en fazla 3 saat
Dişlerini 5 aylık falan başladı çıkarmaya şuan 9.dişi çıkarma evresinde...
Beni sorarsan 74 ile doğuma girdim şuan 48 kiloyum ruhum çöktü resmen..
Hamileyken bebeğim doğsun 2 yaşına gelince yine olur diyodum :ukala::ukala:
Şimdi yetti de arttı diyorum ve gün geçtikçe bir daha hamile kalma fikri tamamen siliniyor zihnimden :KK75:

Keşke canım
Insani cok ikilemde koyan bi karar
3 4 aydır bu konuyu düşünüyorum bende
Bu ay karar verdim
Herturlu zorluk olacak hatta büyüyünce daha zor olacak kıskançlık artacak istek artacak vs
Oyle düşündüm bu karara vardım

Benim kızımda suan diş cikariyo bazen geri vazgeçiyorm ama sonra yine ayni :KK70:

InsaAllah en hayırlı vakitte gelsin 2. Yavrularimiz ve Rabb'im iyiki bu zamanda olmus dedirtsin ❤
Amin canım inşallah. Biz plan yapiyoruz ama Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor. Benim planlarima göre oğlum şu an 2,5 yaşında falan olmalıydı ama olmadı. En hayırlı zaman buymuş demekki

Amin canım inşallah. Biz plan yapiyoruz ama Allah ne zaman ol derse o zaman oluyor. Benim planlarima göre oğlum şu an 2,5 yaşında falan olmalıydı ama olmadı. En hayırlı zaman buymuş demekki
Aynen öyle canım
Rabb'im ne zaman nasip ederse ozaman :)
Hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle gelsinler inşaAllah :)

Ben 2 doğum yaptım ilk bebeğim vefat etti doğduktan sonra
2.bebeğim şuan 12 aylık doğumlarım hamileliklerimin son dönemleri çok zor geçti öldüm öldüm dirildim öyle söyleyeyim..
1 ay kuvözde kaldı ardından eve geldik gazlı bebekti 3 buçuk ay sabah 6 da daha yeni yatağa giriyordum uyumak için oda en fazla 3 saat
Dişlerini 5 aylık falan başladı çıkarmaya şuan 9.dişi çıkarma evresinde...
Beni sorarsan 74 ile doğuma girdim şuan 48 kiloyum ruhum çöktü resmen..
Hamileyken bebeğim doğsun 2 yaşına gelince yine olur diyodum :ukala::ukala:
Şimdi yetti de arttı diyorum ve gün geçtikçe bir daha hamile kalma fikri tamamen siliniyor zihnimden :KK75:
Basın sagolsun. Evet böyle zor bir hayat insanı bu fikirden soğutuyor. Bir daha baştan nasıl katlanırim, var mı bende o sabır diyorsun. Eğer istemiyorsan yapmak zorunda değilsin. Allah evladını sana bağışlasın canım. Herkesin kardeşi olacak diye bir kural yok. Bazı kuzenler var ki kardeşten de iyi anlasiyor

Basın sagolsun. Evet böyle zor bir hayat insanı bu fikirden soğutuyor. Bir daha baştan nasıl katlanırim, var mı bende o sabır diyorsun. Eğer istemiyorsan yapmak zorunda değilsin. Allah evladını sana bağışlasın canım. Herkesin kardeşi olacak diye bir kural yok. Bazı kuzenler var ki kardeşten de iyi anlasiyor

Aynen canım benim ablamla aramda tam 8 yaş var ama arkadaş gibiyiz her gün beraberiz..
İlkte 5 yaşına gelsin öyle diyordum şimdi gün geçtikçe uzaklaşıyorum bu fikirden biraz da takıntılı biriyim şöyle yetişsin böyle olsun derkeeeen :ruh:

Aynen canım benim ablamla aramda tam 8 yaş var ama arkadaş gibiyiz her gün beraberiz..
İlkte 5 yaşına gelsin öyle diyordum şimdi gün geçtikçe uzaklaşıyorum bu fikirden biraz da takıntılı biriyim şöyle yetişsin böyle olsun derkeeeen :ruh:
Sen kendini dinle. Eğer gücün varsa, gercekten istiyorsan yaparsın. Ben de bir yıl daha erteledim bu fikri. Sonra tekrar düşüneceğim. O da kesin yaparım diye birşey yok yani. Annenin sağlığı onemli, yoksa bebeğe ne faydamiz dokunacak?

Haklısınız. Hazır hissetmek çok onemli. Bir yıl daha bekleyip tekrar değerlendirmeye karar verdim. Bebeğimin durumuna göre hareket edeceğim :KK66:
Bebeğinizin durumuna göre bir karar almak mantıksız bence. Çünkü bebek bu dönem dönem huy değiştirir. Şimdi iyi dersin 9 ay sonra huysuz olur ya da tam tersi.

Bebeğinizin durumuna göre bir karar almak mantıksız bence. Çünkü bebek bu dönem dönem huy değiştirir. Şimdi iyi dersin 9 ay sonra huysuz olur ya da tam tersi.
Tabi bebeğin işi belli olmuyor ama en azından bazı şeyleri düzene girer. Belki uykusu daha az bolunur. Tuvalet alışkanlığı kazanır. Ne bileyim belki de bahane buluyorum kendime.

Back
X