Kardeşim atmış dedi

uykusuzbezelye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
100
58
28
Merhaba bayanlar, öncelikle hayırlı bayramlar
Ben çok sosyal medyayla haşır neşir bir insan değilim. Ancak erkek arkadaşımın twitter hesabı var. Açtığından beri de şifresi bende var. Ama ben girip kurcalamamıştım. Her neyse bir iki ay önce girdim hesabına. Son dakikaya kadar mesaj kısmına bakmak aklıma bile gelmedi. Açtım sonra kızın biriyle olan muhabbetini gördüm. İlk mesajı "özlettin kendini" diye erkek arkadaşım atmış, ben de özledim ama burdan zor oluyor whatsappdan konuşalım tarzında bir yanıt verip numarasını yollamış kız. Yani önceden tanışıklıkları var. Ama ben kız arkadaşlarını tanırım ve o kızı ilk defa gördüm. Bu arada erkek arkadaşımın kendinden iki yaş küçük kız kardeşi var. Aradım bu kız kim, bu muhabbet ne dedim. O da eğer bir şey saklıyor olsam şifremin sende olduğunu bile bile twitterdan mı yaparım, kızı tanımıyorum dedi. Mesaj atılan kız, kardeşinin eski bir arkadaşıymış kardeşi de abisinin hesabından mesaj atmış. Kızın abisi olduğunu bildiği için de 'abimin hesabı bu, ben ....' yazma gereği duymamış. Öyle olsun dedim uzatmadım.
Yakın zamanda şans eseri fark ettimki sevgilimin kız kardeşinin zaten twitter hesabı varmış. Yani ulaşmak istediği kişiye kendi hesabından yazabilir. Uzun süredir paylaşım vs yapılmamış. Acaba şifresini unuttu da o yüzden mi abisinden yazdı diye düşünüp huzursuzluk çıkarmamak adına bir şey demedim henüz. Acaba üzerine gitsem mi bu olayın yoksa gereksiz kuruntu mu yapıyorum bilemedim sizlerin de bir fikrini almak istedim.
İyi günler, teşekkürler :)

Bence şüpheli bir durum. Kizkardesinin twitterina bak, son entryler ne zaman girilmis? Yakin zamansa sifresini unutmamistir.
Erkekler cok cin olmalarına ragmen bazi zamanlar zeka seviyesi cok dusuk isler yapabiliyorlar. Ondan sonra da bunu nasil dusunemedi diye biz kizlar sasiriyoruz.

Bence normal degil Can'ım kendi hesabı varsa ondan atar . Ve ayrıca kızlar birbirine özlettin kendini demez bence. Can'ım der bebeğim der seni cok özledim der. Ayrıca Twitter dan niye konuşmuyorlar. Bende Zaman'ında bi hata yapıp kardeşim yaptı demiştim sen düşün yani . Aklına girmek gibi olmasında

Hehe inandın mı sen de ya?Canım bak arkadaşın herhalde hormonları biraz şey olmuş bu kızla da önceden de öyle muhabbeti olmuş ki özlettin demiş bir kız bir kıza demez bunu.Sonra da sanal seks olmuş belli....

kendinden pay biç. arkadaşının abisinden sana öyle bir mesaj gelse direkt "ben de özledim" yazar mıydın?
bariz yalan

Altından bir şey çıkacak gibi bunun ama elinizde kanıt olmadan zaten inkar edecek o yüzden bir şey yapamazsınız. Sonunda da sen bana güvenmiyorsun bidi bidi olur , takipte kalın kanıt bulursanız hesap sorun bence

mesaj attığı kıza sorsan?? tabi şuan nasıl bir soru sorulur bilemiyorum ama direk sor yada erk. arkadaşının hesabından kızla yazışmaya devam et. çıkar kokusu zaten:)
Aynen aynen. Erkek arkadaşının twittera ulaşamadığı bir an kıza ordan yazıp "ya şarjım az burdan devam etsek olur mu" yaz bakalım ne cevap verecek.

Bu iste bi is var. Kiz kardesiyle konusurmusun? Muhabbetin varsa laf arasi " arkadasin su gun yazmisti sana abinin hesabindan, birisine benzettim yakinlardami oturuyor? " diye sor.
Eger kiz " huh" derse besbelli sevgilin yalanci.
Bence kiz kardesine " ben uykusuzbezelyeye yalan soyledim, seni denerse su su cevabi ver" demeyi akil etmemistir.

Bu erkek milleti ne kadar saf oluyor ve kadinlarin zekasini hafife aliyor hi hi canim evet kiz kardesler de abilerinin hesaplarindan arkadaslariyla konusurlar hep tabi. Yersenn

külliyen yalan
bi aldatma vakası daha gibi geldi bana maalesef..
bence ona söyleme üste çıkmaya çalışacak-ört bas edecek ve sen suçlu olacaksın
gizliden bi şekilde ortaya çıkartmaya çalış
nasıl yapacağını düşünmen ve mantıklı hareket etmen lazım yalnız yoksa işi eline yüzüne bulaştırırsın..

dipnot:bunlarında ne kardeşleri bitiyor ne de yakın arkadaşları..kardeşi olmasa kesin arkadaşım attı derdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…