Kardeşim atmış dedi

yuhhh. kuyruklu yalan. bir arkadasımın abisi bana ozlettin kendini diye mesaj atsa efendim hayırdır falan yazarım. kız direkt buradan zor oluyor whatsappten yazısalım demis.
twitterda sen mesajı silsen bile karsı taraf silmediginde mesaj senin kutundan silinmiyor. erkek arkadasın bunu bılmıyor buyuk ihtimalle. sifre sende oldugu ıcın kendisi silmistir ama kız silmedigi icin duruyordur mesaj.

Ben olsam numarayı biyere kaydeder ve olayın birazcık izini sürerdim.. Çünkü yakalanmadığını sanan erkek daha çok açık verir.. Şimdi bu mevzu ile seni kandırdıysa, daha dikkatli adım atacaktır..

Ayrıca bir kız bir kıza başka hiç bir şey yazmadan sadece "özledim" yazar mı bilemedim.. Garip bir mesajlaşma başlangıcı geldi, hemde birbirlerinde numaraları yok.. Eski sevgili vakası gibi bu..

İyice ikna olana ve aklında soru işareti kalmayana dek işin peşini bırakma derim ben..

Sen de kızsın bilirsin hic iki kız uzun süreden sonra görüşünce özlettin kendini ben de özledim yazar mı? Destan yazılır orda yahu. Hiç mantıklı degil.

Banada yalan gibi geldi. Ama kardeşiyle konuşmakta fayda var.ya da birazdaha bekleyerek gizliden gizliye kolaçan etmekte.

Iki kisiyi ayni anda idare ediyo olabilir ama sanal sekse kadar gittigi yorumu sert oldu bence...Gerci erkek milleti her sey beklenir.
Özlettin diyorsa iki kişiyi idare etmiyor demektir çünkü idare ediyorsa hep görüşmüş olması gerek sanki çook uzun zaman olmuş da görüşmüyorlarmış gibi olmuş numara vermiş kız da.Tabii erkek milletine güven olmaz sanal seks yapan kocasını anlatan üyenin konusunu okumadınız sanırım?

Bilemedim yani. Cok da kotumser bakmak istemiyorum olaya. Benim de cok samimi oldugum 2 arkadasim bazen oyle mesajlar atarlar ki bana aman esim okusa kiskanacak derim onlara ya da bilmeyen biri okusa baska seyler dusunecek diye geciririm icimden.

Bilemedim yani. Cok da kotumser bakmak istemiyorum olaya. Benim de cok samimi oldugum 2 arkadasim bazen oyle mesajlar atarlar ki bana aman esim okusa kiskanacak derim onlara ya da bilmeyen biri okusa baska seyler dusunecek diye geciririm icimden.
Devir iyimser olmak için fazla kötü!Ben hep kötüsünü düşünürüm iyi çıkarsa ne ala ama düşüdüğüm gibi çıkarsa çok da üzülmem çünkü zaten o aklıma gelmişti derim...

Bir kız ,bir kız arkadaşına ''Özlettin kendini'' demez canım..
Ve hepimiz biliriz ki,biz kızlar canımlı cicimli konuşuruz mutlaka.Burdan rahat konuşamam diyerek telefona geçmek de pek kız kıza konuşma tarzı değil.

Bana apaçık er kişi işi geldi bu..

Katılıyorum.
Özlettin kendini derken ne manada olabilir ki zaten? Naber nasıl gidiyo değil de öyle diyorsa vardır bir bit yeniği diye düşünüyorum. Sanal sex bize ıyy öğğ gelse de erkekler için oldukça normal bir hadise

Mesajların ssini almıştım, kızın numarasını kaydetip baktım whatsappı görünmüyor.
Belki de numarasını değiştirdi, bilemiyorum.
Olay yaşandığında bekleyip, telefonunu kontrol etmek aklıma gelmedi o sinirle. Yakın zamanda da erkek arkadaşımın telefonu bozuldu numaraların hepsi orda kayıtlı olunca yeni telefonda kimsenin numarası yok yani ordan kontrol etme imkanım yok.
Sorarsam inkar edecek ama içim içimi yiyor.
Sanırım takipte kalıp bekleyeceğim

Sessiz sessiz takipte kal. Kızın numarasını al twitter dan not et bi yere. Erkek arkadaşının rehberine bak kayıtlı mıymış bakalım.

Keklemis seni ... Erkek milleti yemin ederim bu yalancilar yuzunden feminis meminst oldum ... Capkinlik erkek adamin altin kurali yapmayan yooook inanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…