Kardeşim bana çok bağımlı ve kalbini kırmadan laf anlatamıyorum!!

Sizin neler yaptiginizi bilemem ben ama sadece buradan gorebildigim burada tanimadiginiz kisilere bile ters ters cevaplar veriyorsunuz. Ne yapiyorsaniz da ilimli bir tavirla, dille yapmiyorsunuz gibi geldi bana. Neyse kardesinize sahip cikin.
Bir gun korkar size haber verir, baska gun bakarsin sessiz sedasiz gitmis...

Ben intihar tehdidiyle zaten son 5 yıldır her gün yaşıyorum hanımefendi sizin bunu bir kez daha hatırlatmanıza gerek yok. Neler yaptığımı ve verdiğimi bilmeyen insanlar hadsizce yorum yaparsa ben de ters ters cevabını veririm.

Bazıları hayata sadece diğer insanlara yük ve eziyet olmaya gelmiştir. Karşıda bu şımarıklığını çekecek kimse yoksa eşşek gibi adam oluyorlar. Keşke kardeşim zamanında bizi böyle perisan ettiğinde cok istiyorsan git öl deseydim. Şimdi hepimiz rahat etmiştik ama aklım başıma geç geldi. Şimdi de kendisi ölmez asla bela gibi kaldi.

Yılda 2 hafta. Hergün değil. Geldiğinde ona da vakit ayarlayabilmeli.

Zorunda değilim diyorsun ama çok şeyler yaptığından bahsediyorsun. Kelimeleri öyle sert seçiyorsun ki. İnsan bu nasıl kardeşlik diyor. Ben hayatımı adayamam derken bi yandan hayatını adamışsın işte. Çok üstüne gitmek istemiyorum o yüzden.

Biraz ileri gitmiş olabilirim. Yazı dili sert arkadaşın beni de kızdırdı hakaretvari konuşmalarıyla. Şimdi bunun tartışmasını yapmayacağım. Sonraki yorumları zaten fedakarlıklarını gösterdi.

He gaz verip elinden geleni yapmışsın salla hayatını yaşa da diyebilirdim. Ama biliyorum ki bizden çok kendisi üzülecek.

Bu arada beni salın artık bu konudan. Belki ben yanlış düşünüyorum olabilir herkesin düşüncesi kendine.

Yorumları okursanız söyledim 2 haftadır burdayım oran orantı yaparsanız;

Dün bütün gün onunlaydım başka bi şehre tura çıktık
Nişan sürecimdeki alışverişlerin çoğunda kız arkadaşlarımla birlikte o da geldi seçmeye yardım etti
Nişan sonrası yemeğe gittik tabii ki o da geldi
Bir gece abla içip kafa dağıtmak istiyorum dedi bi puba götürdüm
Sabahları koşuya çıkardım koşu bitişince kahve alıp oturduk

Sizce vakit ve nakit ayırmıyor muyum?

Daha önceki yorumumda da yazmıştım, herşeyi söylemeyin. Neden nişanlınla gideceğin tatili biliyor?

Zaten uzun süreli değil iki hafta. Birlikte vakit geçirecekler. Ama ablası başka planlarım var arkadaşlarımla gezemiyorum diyor.
bakış açınızı anladım ancak diğer yorumlarda uzaktayken de sürekli iletişim halinde olduklarını ve annesinin kardeşiyle ilgili en ufak bir durumda hemen kendisine ulaştığını vs belirtmiş. Bu muazzam bir yük ve kişiye dayatılan bir sorumluluk. Yoksa olayın 2 hafta fiziksel olarak vakit geçirmek olduğunu düşünmüyorum:)

Bir başka üye de benzer bir yorumda bulunmuş o nedenle size de aynı cevabı kopyalıyorum izninizle:)

"bakış açınızı anladım ancak diğer yorumlarda uzaktayken de sürekli iletişim halinde olduklarını ve annesinin kardeşiyle ilgili en ufak bir durumda hemen kendisine ulaştığını vs belirtmiş. Bu muazzam bir yük ve kişiye dayatılan bir sorumluluk. Yoksa olayın 2 hafta fiziksel olarak vakit geçirmek olduğunu düşünmüyorum:)"

Aile evindesiniz ve yarın uçağınız var. Kapıyı çekip çıkar mısınız? Yoksa yarın nereye gideceğinizi söyler misiniz?
Aileye söylerim, kardeşime değil, eğer kardeşime söylerlerse tatil bitti dönüypruö olur. Kız etkileniyor. Yoksa gizlemem. Kvalideminde psikolojik sorunları var. Bazı şeyleri gizliyoruz. Zorunda kalıyoruz çünkü anlamıyor.
Bu kızın suçu değil aslında, annesi ile sınır koyması lazım, konu sahibi çöp kutusu değil. Ki bir yorumda kendisi de bahsetmiş. Uzaktan bazı şeyleri çözemez.

Aileniz bu kardeşiniz için ne yapıyor yok gibiler

Babam klasik eve para getiriyor ve görevinin orda bittiğini sanıyor.
Anneme düşüyor büyük kısım; her gün kardeşimle evde iç içe olan o. Arada çatışmalar arada daha ılımlı davranıp akıl verme tembihleme ve kimlerle takıldığını ne yaptığını vs kontrol etme çabası. Terapi ve tedavi için hastaneye götürüyor. Onun dışında klasik ev işleri yemekti temizlikti.

Herkes ‘kendince’ üstüne düşeni yapıyor.

Bavulumu hazırlarken koyduğum bikiniden bile anlar ki. Ayrıca nereye gidiyorsun diye elli kere sorar. Öğrenmemesi mümkün değil.

Bir de ona söylemeyerek ya da yalan söyleyerek onun bu davranışı beslemiş olmaz mıyım? Sonuçta nişanlımla kendi parasını ödediğim tatile çıkmak hakkım ve bunu kabullenmesi gerekmiyor mu?

Sağlıklı bir beyni olsa anlaması lazım haklısın, ama sağlıklı değil anlamıyor. Saklamayı yalan olarak görmüyorum. Hiçbir zaman normal insan gibi düşünemiyorlar. Mecbur kalıyorsunuz bir bakıma…

Yalan söylemeyi de düşündüğüm çok oldu ama onun gitmek istemeyip benim valizle gittiğim bir yer bulabilmek çok zor

Kardesiniz cocuk degil ne ebeveynligi 19 yaşinda kiz. Benim hic kardesim ya da büyüğüm yok ama benden 9 yaş kucuk kuzenim var cok severim birlikte kahve icmeye cikalim gezelim ki biz de çok gorusemeyiz.
Sizin kardeşlik olmamiş demek ki yapacak bir sey yok kardesinizin bazi problemleri olabilir ama senede 1-2 defa gelen ablayla disari cikmak istemesi onu bagimli yapmiyor ben sizin kardeşlik bagi kurmadiginizi dusundum sadece. Sizin bileceginiz iş tabi ki her ayni anne babadan dogan birbirine kardeş olamiyor.

Tatil anlayisi da bi garip tatil yapmak icin anne baba evine gitmem ben mesela once tatilimi yaparim sonra aile evine de ugrarim.
Annemin evini otel niyetine kullanip arkadas arkadas dolanmam koca 2 hafta. Aile evine gekiyosam ailemi gormeye gelirim. Tatile gitse kimse niye evine gitmedin demezdi bence

Insanlar 20 sene yaşadığı yerdeki arkadaşlarını görmek için kendi evine giderken izin mi alsınlar Cirilla? Hayatında asla yaşamadığın bir aile problemi üstüne amma dalga geçtin yahu. Senede 1 kere aile evine uğramasın mi hiç bu kız? Gitmeyince vicdanen rahatsız oluyor ama maksat gidip aile saadeti yaşamak degil. 2 haftanın tamamını ailesiyle birebir geciremeyecegi bir aile dinamiği var diye Senede 2 hafta da mi ailesini görmesin? Akıl sağlığı yerinde aile bireylerin var diye, aranızda sevgi bağı oluşmuş diye şanslısın ama baska türlü aile iletisimleri de var maalesef. Öyle diye de komple silip çöpe atamıyor insanlar ailelerini. Bir sekilde tahammül edilecek şekilde ilişkiyi sürdürmeye çalışıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…