kardeşin hakime avukat aracılığıyla kocasının ona bakmadğnı kanıtlarsa tek celsede de biterMerhaba hanimlar.
Bu konuyu kiz kardesim adina aciyorum.
Kiz kardesim 2015 mary ayinda kacarak evlendi. Biz yurt disinda yasiyoruz. Kardesim Turkiyeden telzvizyonda gordugu sonrasinda internette bulup konustugu ve 20 gun sonra kactigi birisiyle evlendi.19 yasindaydi.
Evlendigi kisi sakat. Kaynanasi aklina girmis hemen hamile kaldi . Sonra dogum icin belcikaya döndü 9. Ayda. Bu arada esinin psikolojik sorunlari varmis. Kardesime hersey yasakmis disari cikmak arkadas edinmek. Istedigi gibi giyinmek. Kaynanasinin eski kiyafetlerini giydirmisler. Kardesim yanimizdayken cok bakimli hep marka takilan bir kizdi. Ordaki fotolarini gorunce taniyamadik. Dugununden hic bir takisi yok.parmaginda yuzugu bile yoktu yanimiza doguma geldiginde. 2. Ayda dogum yapti. 5. Ayda geri dondu oraya. 1 ay tatil yapti. Geri geldi bosanma karari aldi. Cunku evlilik karari cok erkendi.tanimadigi birisiyle evlendi. Kocasi cok para harciyormus. 3 ayda 10 bin tl para harcamis sadece kendisine. Herseyi anlatamicam cunku cok uzun oluyo sorulariniza cevap veririm.
Simdi sorum su Turkiyede bosanmak zor mu? Uzun surermi? Burda avukat tuttu kardesim. Burdan bosanip turkiyeye kagitlari gondercek. Avukat zor olabilir demis. Turkiyeye gelip bosanamaz cunku cok bulasik insanlar.
Ailem kimseye soylememisti bosancagini bosaninca soyleriz diye. Ama kardesimin eski esi dicem butun sulalemizi aramis turkiyede burdaki arkadaslarini felan herkese beni dolandirdilar birsuru paramizi altinimizi calip gitti sizi gelip vurcaz oldurcez diye tehdit edermis.
Kizlar kusura bakmayin cok uzun yazdim.
Tesekkurler simdiden
Bunun konudaki anlamı ne? Neden belirttiniz ki?Evlendigi kisi sakat.
Bu esnada sizin aileniz ne yapıyordu? Kaçtıktan sonra iletişime geçtiniz mi?Kaynanasi aklina girmis hemen hamile kaldi .
Kimin parasını harcıyor? Kardeşiniz 19 yaşında para mı götürdü kaçarken?Kocasi cok para harciyormus.
kardeşin hakime avukat aracılığıyla kocasının ona bakmadğnı kanıtlarsa tek celsede de biter
Sagol Allah razi olsunAllah yardimciniz olsun ne diyeyim.
Zor bir süreç.
Canim 1 yildir belcikada. Elinde hic bir rapor belge yok. Esinin polis de 13 dosyasi varmis hatta 3 ay once polis yaralamis hapis cezasida varmis. Bunlari burdaki avukata anlatti.
Sakat oldugunu belirttim detay vermek icin herseyi yazsam cok uzun olacakti.Bunun konudaki anlamı ne? Neden belirttiniz ki?
Bu esnada sizin aileniz ne yapıyordu? Kaçtıktan sonra iletişime geçtiniz mi?
Kimin parasını harcıyor? Kardeşiniz 19 yaşında para mı götürdü kaçarken?
Evet canim lanet evleneceksen gel de.bu izdivaçlarda falan mı görmüş kardeşiniz bu adamı
Bizde ilk duydugumuzda sok oldukYurt dışından Türkiye ye kaçmak nedir yahu? Tv de gördüğüne bir de.
Evet canim lanet evleneceksen gel de.
Yazin izine gittiginde yine yaninda para goturdu
Canim turkiyedeyken birkac defa dovmus kardesimi. Psikolojil sorunla4i varmis ilaclarini almayinca kendinde olmuyomus. Aileside bunun icin evlendirip elinden kurtulmak icin ugrasiyorlarmis. Biz ugrascamiza karisi ugrassin diye. Kardesime surekli benden ayrilirsan kendimi de senide oldururum diyormus. Kardesimde kactim hata ettim diye susarmis. Bunlari hep bosanma kararindan sonra ogrendik.Ada'mın zaten dosyaları varmış polis yaralamış sadece bunlar üzerinden gidip ben bu Ada'mdan korkuyorum bana psikolojik şiddet uyguluyor tehdit ediyor fizikseler dönmesinden korkuyorum ve hatta Böyle bir suçlu ile yaşamak istemiyorum dese Zaten hemen boşanır sıkıntı yapmazlar ama Belçika da kalsın tr ye gelmesin mahkemeye
Zaten insanlara yararli faydali programlar sunmazlar ki. Pis dolandiricilar insanlari kandiriyorlartahmin ettim biliyo musun uyuşturucu komasına giren adamı
motor kazası yapmış diye çıkarmışlar haberlerde görünce okuyunca şok olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?