Kardesim bosaniyor bir bakarmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kardeşinizin herhangi bir sorunu var mı bedensel ya da zihinsel?
Yani Allah korsun desem ki tv çocuk çok yakışıklıydı aşık oldu ama sakat olduğunu bilerek nasıl kaçmış?
Yok canim engeli yok tamamen saglikli ama ergenlikten daha cikamamisti sanirim kendine aksiyonmu aradi ne aradi da boyle bir aptallik yapti ben hala anlayamiyorum orasi ayri bir konuda

Ancak anlasmali bosanmalar kisa suruyor. Ben tek taraflidava actim ilk mahkemeye gelmedi. İkinci mahkemede kabul etti bosanmayi yoksa uzayacakti. 9 ay surdu bosanmam. Cocugumda yok. Ayrica avukat baska davaya giricekti benden sonra o kadinin 3 cocugu vardi 3 senedir bosanmaya calisiyordu.oyle kolay degil yani. Allah yardiciniz olsun.

Ya tv ye çıkmayın ama en azından elinizdeki delilleri müge anlı ya gönderin. Tehdit ediliyoruz Türkiye ye gelemiyoruz diye..

Canim biz neden tv ye cikalim. Ayrilmak istiyor kardesim kurtulmak istiyor psikopatin teki kendisi. Egerki tv ye cikip iftira atarlarsa tabiki baglanip kendimizi aklariz. Ama sacma degilmi tv ye baglanip bunu anlatip bosancak yakamizi birakmiyorlar demek. Turkiye boyle okadar cok sey goruyor ki hergun.

Amin canim evet burdaki avukatta uzun surebilir. Cocugunu kacirmaya calisabilir sana zarar vermeye calisabilir sakin bosanmadan tr ye gitme dedi. Hos bosaninca gitsede artik cocuk omur boyu bag bir sekilde surekli rahatsiz edilir buna eminim

Durup dururken değil ki canim tehdit ediyor sizi yaşatmayacagiz diye daha ne olsun. Kendisi çıkarsa da cok iyi oynar maduru.

Ya tv ye çıkmayın ama en azından elinizdeki delilleri müge anlı ya gönderin. Tehdit ediliyoruz Türkiye ye gelemiyoruz diye..

Aynen bu da mantıklı

Canim tehdit ediyor ama biz zaten yurt disindayiz bisey yapamaz suan. Zaten o tehditlerini ses kayitlarini mesajlarini tercume ettirdik avukata verdik. Benim bilmek istedigim acaba uzun surermi zor mu turkiyede bosanmak. Sanirim biraz uzun surecek bosanmasi.

Çocuk temiz yüzlü belli ki sevmiş kardeşin cahillik işte. Allah yardıncın olsun canım. Bence Evleneceksen Gel ekibiyle irtibata geçin her şeyi anlatın. Neden sabıkasına bakılmadan programa çıkarıyorsunuz diye kızın. Programın adının kötülenmemesi için bir şeyler yapabilirler belki

Canım bu çocuğun olduğu bir kaç yerde haber var yazmış arkadaşlar sen ordan baktıysan bana link atar mısın

Bende merak ettim çocuğu nasıl bakabilirim netten

Karşı taraf müge anlıya çıkamaz merak etmeyin çünkü müge anlı boşanmalı eşler arasındaki sorunlara bakmıyor.

Olmuşsunuz olacagınız kadar

Arzu özellikle haberleri gördükten sonra sizi de suçluyorum artık hala Türkiye'den nasıl avukat tutmazsınız
adam yakında sizin oralara gelecek haberiniz yok
evleneceksel gel biz sabıkalı adamı çıkardık evlendirmek için der mi
ille de birilerine haber verilecekse bir sürü bu programların ifşa sayfaları var onlara verilmeli
ama yakında sakat damadın altınlarını alıp kaçırdılar diye kendinizi haber sayfalarında görürseniz şaşırmayın
çook ihmal etmişsiniz çok

Tr de cok saglm avukatlar var ayrca bu kizlarin 18 19 yasinda evlenme hevesi ne ya
Olan olmuş biten bitmiş, şimdi ne diye evlenmiş ya da 18/19 yaşında ne evlenme sevdası diye yargılamaya gerek yok bence. Onlar zaten her şeyin farkındalar, ve gelinen son durumda neler yapılabilir ve bu süreç Türkiye'de nasıl işliyor onu soruyorlar. Yorum yaparken biraz karşı tarafa empati diyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…