Yok canim engeli yok tamamen saglikli ama ergenlikten daha cikamamisti sanirim kendine aksiyonmu aradi ne aradi da boyle bir aptallik yapti ben hala anlayamiyorum orasi ayri bir konudaKardeşinizin herhangi bir sorunu var mı bedensel ya da zihinsel?
Yani Allah korsun desem ki tv çocuk çok yakışıklıydı aşık oldu ama sakat olduğunu bilerek nasıl kaçmış?
Merhaba hanimlar.
Bu konuyu kiz kardesim adina aciyorum.
Kiz kardesim 2015 mary ayinda kacarak evlendi. Biz yurt disinda yasiyoruz. Kardesim Turkiyeden telzvizyonda gordugu sonrasinda internette bulup konustugu ve 20 gun sonra kactigi birisiyle evlendi.19 yasindaydi.
Evlendigi kisi sakat. Kaynanasi aklina girmis hemen hamile kaldi . Sonra dogum icin belcikaya döndü 9. Ayda. Bu arada esinin psikolojik sorunlari varmis. Kardesime hersey yasakmis disari cikmak arkadas edinmek. Istedigi gibi giyinmek. Kaynanasinin eski kiyafetlerini giydirmisler. Kardesim yanimizdayken cok bakimli hep marka takilan bir kizdi. Ordaki fotolarini gorunce taniyamadik. Dugununden hic bir takisi yok.parmaginda yuzugu bile yoktu yanimiza doguma geldiginde. 2. Ayda dogum yapti. 5. Ayda geri dondu oraya. 1 ay tatil yapti. Geri geldi bosanma karari aldi. Cunku evlilik karari cok erkendi.tanimadigi birisiyle evlendi. Kocasi cok para harciyormus. 3 ayda 10 bin tl para harcamis sadece kendisine. Herseyi anlatamicam cunku cok uzun oluyo sorulariniza cevap veririm.
Simdi sorum su Turkiyede bosanmak zor mu? Uzun surermi? Burda avukat tuttu kardesim. Burdan bosanip turkiyeye kagitlari gondercek. Avukat zor olabilir demis. Turkiyeye gelip bosanamaz cunku cok bulasik insanlar.
Ailem kimseye soylememisti bosancagini bosaninca soyleriz diye. Ama kardesimin eski esi dicem butun sulalemizi aramis turkiyede burdaki arkadaslarini felan herkese beni dolandirdilar birsuru paramizi altinimizi calip gitti sizi gelip vurcaz oldurcez diye tehdit edermis.
Kizlar kusura bakmayin cok uzun yazdim.
Tesekkurler simdiden
Ya tv ye çıkmayın ama en azından elinizdeki delilleri müge anlı ya gönderin. Tehdit ediliyoruz Türkiye ye gelemiyoruz diye..Evet kardesimde internetten arastirip bulmus zaten evlenme programinda gorunce.
Biz neden durup dururken tv ye cikalim canim kardesim acti bosanma davasini onlar altin yumurtlayan tavugu birakmamak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Oglanin ailesi ayrica caba sarf ediyo cunku ogullarinin pisliklerinden bikmislar birinin basina sarip kendileri kurtulmak istiyorlar
Ya baskın basanındır.. siz tv ye telle bağlanın. Bağlantıya geçin. Mesajları gönderin. Ses kayıtlarını. . Çok ilgilenirler. Rezil oluruz diye düşünmeyin olmuşsunuz olacağınız kadar. Aksine kendinizi aklarsınız.
Amin canim evet burdaki avukatta uzun surebilir. Cocugunu kacirmaya calisabilir sana zarar vermeye calisabilir sakin bosanmadan tr ye gitme dedi. Hos bosaninca gitsede artik cocuk omur boyu bag bir sekilde surekli rahatsiz edilir buna eminimAncak anlasmali bosanmalar kisa suruyor. Ben tek taraflidava actim ilk mahkemeye gelmedi. İkinci mahkemede kabul etti bosanmayi yoksa uzayacakti. 9 ay surdu bosanmam. Cocugumda yok. Ayrica avukat baska davaya giricekti benden sonra o kadinin 3 cocugu vardi 3 senedir bosanmaya calisiyordu.oyle kolay degil yani. Allah yardiciniz olsun.
Evet kardesimde internetten arastirip bulmus zaten evlenme programinda gorunce.
Biz neden durup dururken tv ye cikalim canim kardesim acti bosanma davasini onlar altin yumurtlayan tavugu birakmamak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Oglanin ailesi ayrica caba sarf ediyo cunku ogullarinin pisliklerinden bikmislar birinin basina sarip kendileri kurtulmak istiyorlar
Ya tv ye çıkmayın ama en azından elinizdeki delilleri müge anlı ya gönderin. Tehdit ediliyoruz Türkiye ye gelemiyoruz diye..
Çocuk temiz yüzlü belli ki sevmiş kardeşin cahillik işte. Allah yardıncın olsun canım. Bence Evleneceksen Gel ekibiyle irtibata geçin her şeyi anlatın. Neden sabıkasına bakılmadan programa çıkarıyorsunuz diye kızın. Programın adının kötülenmemesi için bir şeyler yapabilirler belki
Aynen programa bağlanıp anlatın durumu medya işi her zaman kolaylaştırır biraz duygu sömürüsü yapsın psikolojim bozuldu desin o tip programların reyring için yapmayacağı şey yokEvet canim lanet evleneceksen gel de.
Çocuk temiz yüzlü belli ki sevmiş kardeşin cahillik işte. Allah yardıncın olsun canım. Bence Evleneceksen Gel ekibiyle irtibata geçin her şeyi anlatın. Neden sabıkasına bakılmadan programa çıkarıyorsunuz diye kızın. Programın adının kötülenmemesi için bir şeyler yapabilirler belki
Allah yardımcınız olsun. Çocuk olmasaymış ah ahh..Bizde ilk duydugumuzda sok olduk
Olmuşsunuz olacagınız kadarYa baskın basanındır.. siz tv ye telle bağlanın. Bağlantıya geçin. Mesajları gönderin. Ses kayıtlarını. . Çok ilgilenirler. Rezil oluruz diye düşünmeyin olmuşsunuz olacağınız kadar. Aksine kendinizi aklarsınız.
Karşı taraf müge anlıya çıkamaz merak etmeyin çünkü müge anlı boşanmalı eşler arasındaki sorunlara bakmıyor.
Öle diil mi? Pislik insanlar arayıp herkese rezil etmişler.. iftiralar atmışlar..Olmuşsunuz olacagınız kadar
Hatırladım o kişiyitv de görüp haline uzulmustum .
Olan olmuş biten bitmiş, şimdi ne diye evlenmiş ya da 18/19 yaşında ne evlenme sevdası diye yargılamaya gerek yok bence. Onlar zaten her şeyin farkındalar, ve gelinen son durumda neler yapılabilir ve bu süreç Türkiye'de nasıl işliyor onu soruyorlar. Yorum yaparken biraz karşı tarafa empati diyorum.Tr de cok saglm avukatlar var ayrca bu kizlarin 18 19 yasinda evlenme hevesi ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?