Burda bin euro turkiyede 3bin tl yapiyor canim. Kardesim kuafordu. Burda minimum maas 1500 euroHala çalışıyor mu? Kendi parası mı? Neden bu kadar karşı tarafa para yediriyor ki? Ben zaten onların parasını yedi demek istemedim. Ben sizden para alıp mı türkiyeye götürdü diye merak etmiştim. 19 yaşında bir insan belçikada ne iş yapıyor da son maaşı ile 6 bin götürüyor merak ettim ayrıca.
Şu noktada kardeşiniz aklını başına almış sanırım. Aileniz destek. Boşanmada sıkıntı olmaz diye ummak istiyorum. Ama sonuçta ortada çocuk var. Karşı taraf sadece altın yumurtlayan tavuku değil bu çocuğu da bırakmak istemiyor olabilir. Ne de olsa onların da kanı canı. Ama genellikle yasalar annenin tarafında olduğundan sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Ama umarım kardeşiniz akıllanmıştır. Hayatın çocuk oyuncağı evliliğin de evcilik olmadığını anlamıştır diye ummak istiyorum. Artık o bir anne. Bir an önce büyüyüp bir de çocuğunu büyütmesi gerekiyor.
Turkiyede Mersinde oturuyorlar. Orda avukat bulmak lazim onu nasil bulcaz ki.Türkiyede açsın boşanma davasını bir avukat tutsun. Duruşmalara katılmak zorunda değil ki.
Davada psikolojik sorunları oldugunu ilaç kullandıgını ve ilaçlarını düzenli almadığını dilekçesine yazsın.Hiç bir şekilde tr ye dönmesin sadece avukatları görüşün akrabalardan rica edin aradıklarınfa ses kaydı alsın tehdit ediyor diye mahkemeye dilekçe versin biraz yardımcı olur.Canim turkiyedeyken birkac defa dovmus kardesimi. Psikolojil sorunla4i varmis ilaclarini almayinca kendinde olmuyomus. Aileside bunun icin evlendirip elinden kurtulmak icin ugrasiyorlarmis. Biz ugrascamiza karisi ugrassin diye. Kardesime surekli benden ayrilirsan kendimi de senide oldururum diyormus. Kardesimde kactim hata ettim diye susarmis. Bunlari hep bosanma kararindan sonra ogrendik.
Tr baroyu arayın avukatların baglı olduğu bir kurum size bilgi verebilirler.Turkiyede Mersinde oturuyorlar. Orda avukat bulmak lazim onu nasil bulcaz ki.
Turkiyeye gelmicek zaten canim. Cunku gelirse geri kesinlikle donemez. Turkiyede malesef siddet goren, eziyet edilen ayrilmak isteyen kadin korunamiyor, polis tarafindan bile. Ses kayitlari bizdede var mesajlari felan. Siz turkiyeye ayak bastiginiz anda bittiniz.hepinizi oldurcez. Kayin pederi kardesime seni buraya geri getircem kapimiza kopek etcem dedi. Soyunuzu kurutcaz hepinizi oldurcez bilmem ne tehditler. Hatta kardesime muge anliya cikacam beni dolandirdi altinlarimizi 8 bin euro paramizi caldi. Cocugumu gostermiyo.daha neler neler seni ve aileni turkiyeye rezil etcem orda bile yasayamicaksiniz diye tehditler ediyo. Tam bir bas belalari. Bunlari hep tercume ettirip avukata verdiDavada psikolojik sorunları oldugunu ilaç kullandıgını ve ilaçlarını düzenli almadığını dilekçesine yazsın.Hiç bir şekilde tr ye dönmesin sadece avukatları görüşün akrabalardan rica edin aradıklarınfa ses kaydı alsın tehdit ediyor diye mahkemeye dilekçe versin biraz yardımcı olur.
Insallah canim biran once kurtulur kardesim.Pislik adam Allah sizi biran önce kurtarsın keşke çocuk olmasaydı. Kardeşindede büyük cesaret varmış insan tr ye nasıl kaçar. Millet burdan kaçmaya çalışırken
Kardesimi yine kandirirdi ama artik ailemin haberi var kardesim istesede donemez artik.adam sabıkalı, sicili hiç temiz değil, mahkeme çok uzamaz, ne olursa olsun türkiyeye dönmesin ve adamla iletişime geçmesin, tekrar kandırılma potansiyeline sahip gibi görünüyor kardeşiniz.
Bunu bir arastircam canim. Cok sagolTr baroyu arayın avukatların baglı olduğu bir kurum size bilgi verebilirler.
Canim kardesim cocuk yapmak icin kacmadi. Evlilik bile dusunmuyodu. Evlilik programinda gormus haline uzulmus internetten arastirmis konusmaya baslamislar. Oglanda 19 yasindaymis. Tren kazasi gecirmis 15 yasinda iki ayagini ve sol elini kaybetmis. Ayaklarina protez takiyomus. Ilk duydugumuz zaman biz cok uzulduk yazik allah yardimcisi olsun felan diye dualar ettik. Ama huyu tam bir pislikmisKardesiniz resmen cocuk yapmak icin kacmis.
Canim kardesim cocuk yapmak icin kacmadi. Evlilik bile dusunmuyodu. Evlilik programinda gormus haline uzulmus internetten arastirmis konusmaya baslamislar. Oglanda 19 yasindaymis. Tren kazasi gecirmis 15 yasinda iki ayagini ve sol elini kaybetmis. Ayaklarina protez takiyomus. Ilk duydugumuz zaman biz cok uzulduk yazik allah yardimcisi olsun felan diye dualar ettik. Ama huyu tam bir pislikmis
Ben de baktım internete bulamadım haberlerini.internette var bikac haberi.
Ocakta vize istiyormus hatta.
E madem tamamen haklisiniz, bu kadar olayin tehdidin üstüne siz tvye çıkın.
Evet kardesimde internetten arastirip bulmus zaten evlenme programinda gorunce.internette var bikac haberi.
Ocakta vize istiyormus hatta.
E madem tamamen haklisiniz, bu kadar olayin tehdidin üstüne siz tvye çıkın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?