Kardeşim deyince şöyle bi kaldim :)
Söyleyin bence birşey kaybetmezsiniz
Mantikli aslinda ama cesaret edebilir miyim bilemedim :)Simdi canimin ici, yuzune kardesimsin, kardesim gibisin turunden bir sey dedin mi hic ? Dediysen bileonemi yok kanka ayagi g.t ayagi demisler cunku =D
Bence ilk etapta direk soyleme. Onun yerine hamleler yap. Ne bileyim, sirti donukken git arkasindan saril mesela, yuz yuze bakarken bakislar at, yuzunu , saclarini oksa. Yavas yavas git ama korkutmadan, o da bu fikre alissin :)
Biraz davranilarini degistir, ondan sonra baktin degisiklik yok git o zaman soyle.
Söyleme, kesin ve net.!! Kardeşim dedigin bir insanla aşk çok cirkin geliyor.
Ya bastan kardeş yerine koymayacaktin ya da koyduysan da aşık olmayacaktin!!!
Mantikli aslinda ama cesaret edebilir miyim bilemedim :)
İcimde durmasindan iyidir dimisöyle gitsin söylemezsen acaba söylesem nasıl olacak die düşünür durursun. sen söylemeden bide bakmışsın başkası hoppp kapı vermiş sonradan pişman olmaktansa söyleyin bence
Peki , once whatsapp tan yazdigin seylerin icerigini degistirsen birazcik ? Mesela gece yatmadan once seni ozledim yaz :)
zipzip gelmeden sorayim yaslariniz kac ? :)[/Q]
18 ikimizdee
Gormuyorum tabiki ama oyleOnun size karşi hisleri var mi sizce ? Hissetmiyorsaniz soylemeyin.
Ona mi kardesim diyorsunuz ? 3 senedir seviyorsaniz neden kardesiniz olarak goruyorsunuz?
Sen hic asik olmadin sanirim. İnsan asik olucakken kendi secemiyor malesef
aynen söyleyinİcimde durmasindan iyidir dimi
18 canimKaç yaşında olduğunu sormak farz oldu..
Kaç yaşında olduğunu sormak farz oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?