- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Cok mantikli konusuyorsun ya en iyisi belli etmeye calismak belki oda isterPeki , once whatsapp tan yazdigin seylerin icerigini degistirsen birazcik ? Mesela gece yatmadan once seni ozledim yaz :)
zipzip gelmeden sorayim yaslariniz kac ? :)
Saka bir yana, duygular degisir, garip bir durumun yok. O sana farkli gozle bakmiyorsa bile baktirirsin, ne olacak erkek degil mi sonucta? Yani mesela, duygusal bosluga dusen erkekler ilk etraflarina bakarlar. En iyi erkek arkadaslarimdan biri, kac yillik lise arkadasimiz kiza yazildi. Sonucta biyolojik kardes degilsiniz ya.
Bence denemelisin, yosa ilerde cok pisman olursun. Elinden geleni yap.
Peki ya degilse nolucakSöyleee helede yaşın 18se kesin söyle :) eminim karşılıklıdır
4 senelik arkadasim neredeyse 3 senedir ona asigim. Ama bu zamana kadar hic soylemedim ve suanda da kardesim gibi. Onu o kadar cok seviyorum ki suana kadar kimseyle dogru duzgun cikamadim ki ondan baska bi adam bana cok itici geliyor. Baskasini sevmeyi denedim olmadi olmuyor. Simdi ona soylemeyi istiyorum ama onu kaybetmekten cok korkuyorum napmaliyim sizce? Siz olsaniz napardiniz?
AnladimBen bu konularda katiyim. Bu aşık olup olmamakla alakali değil ki. Ayni kandan olmayan birisiyle kardeş olup olmamakla alakali bir şey. Bu konuda kesin seyler vardir.
Zaten ben anlamam bu erkekle kiz arasindaki kardeşim mevzularini gerçi kizlar arasindaki de bana itici geliyor da neyse!!
18 ikimizdeYaslariniz kac canim?
Aynen oyle bunuda dusundum ama cok kararsiz kaldim onu kaybetmekte kotumutlaka soleyın onun sevgilisi oldugunda sizin ıcınız parcalanır dusunsenıze bıgun size iste ben o kızla evlenıyorum dedıgını... senelerdır onu bekleyen sen ölece donakalırdın
Peki ya degilse nolucak
İste bu ciddeb dusundurdu beni haklisinizEn deli dolu çağların eğer söylemez saklarsan ilerde içinde ukte kalacak. Hadi yok bi duygusu diyelim bi süre sonra unutacaksın. Ama peki ya o hayatının aşkıysa?
Buda var ama unutmak cok zor alismisim bi kereKesinlikle soyleme. Bi daha seninle gorusmek istemez. Ve bence onunla tum munasebetini kes artik. Yoksa aklindan cikmayacak. Gorusme artik onunla. Onune bak. Emin ol karsina onu unutturacak biri mutlaka cikacaktir.
Surekli beni korur kiskanir ama bunlarin bi abi gibi olma ihtimalide var o yuzden emin olamiyorum hicDuygularını söylememiş biri olarak pişmanım.
Belki de söyleyip direk fikrini sormam gerekirdi ama bizim durumumuz farklıydı.Biz de yakın arkadaştık sizinki kadar uzun süreli değildi ama.
Sana karşı olan davranışları da önemli tabi.Yani bir ümit,bir kıpırtı varsa söylemelisin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?