kardesim dedigim erkege asigim

ona soylemeli miyim?

• söylemelisin

OY: 49 74,2%
  • soylememelisin

OY: 17 25,8%

• Ankete Katılan
    66
Cok mantikli konusuyorsun ya en iyisi belli etmeye calismak belki oda ister

Söyleee helede yaşın 18se kesin söyle :) eminim karşılıklıdır

Yaslariniz kac canim?

18 yaşında ne kardeşi yahu ahaha ergen sevdalılar sizi söyleyin gitsin... .

Anladim

mutlaka soleyın onun sevgilisi oldugunda sizin ıcınız parcalanır dusunsenıze bıgun size iste ben o kızla evlenıyorum dedıgını... senelerdır onu bekleyen sen ölece donakalırdın

Böyle bi konu açılmıştı çok samimi arkadaşlardı sonra sevgili oldular. 1 ay olmadan bozulmuştu her şey, kız burda ağlıyordu hem dostumu hem sevgilimi kaybettim falan diye. Hakkaten sonuç ne oldu hatırlayan var mı ki?

Hadi ya kotuymusOTE="MsShirine, post: 37894411, member: 627791"]Böyle bi konu açılmıştı çok samimi arkadaşlardı sonra sevgili oldular. 1 ay olmadan bozulmuştu her şey, kız burda ağlıyordu hem dostumu hem sevgilimi kaybettim falan diye. Hakkaten sonuç ne oldu hatırlayan var mı ki?[/QUOTE]
Had

mutlaka soleyın onun sevgilisi oldugunda sizin ıcınız parcalanır dusunsenıze bıgun size iste ben o kızla evlenıyorum dedıgını... senelerdır onu bekleyen sen ölece donakalırdın
Aynen oyle bunuda dusundum ama cok kararsiz kaldim onu kaybetmekte kotu

Kesinlikle soyleme. Bi daha seninle gorusmek istemez. Ve bence onunla tum munasebetini kes artik. Yoksa aklindan cikmayacak. Gorusme artik onunla. Onune bak. Emin ol karsina onu unutturacak biri mutlaka cikacaktir.

Kesinlikle soyleme. Bi daha seninle gorusmek istemez. Ve bence onunla tum munasebetini kes artik. Yoksa aklindan cikmayacak. Gorusme artik onunla. Onune bak. Emin ol karsina onu unutturacak biri mutlaka cikacaktir.
Buda var ama unutmak cok zor alismisim bi kere

Duygularını söylememiş biri olarak pişmanım.
Belki de söyleyip direk fikrini sormam gerekirdi ama bizim durumumuz farklıydı.Biz de yakın arkadaştık sizinki kadar uzun süreli değildi ama.
Sana karşı olan davranışları da önemli tabi.Yani bir ümit,bir kıpırtı varsa söylemelisin bence.

Surekli beni korur kiskanir ama bunlarin bi abi gibi olma ihtimalide var o yuzden emin olamiyorum hic

bu kadar yakınsanız emin olki sen ona bu denli bağlıyken onun sana karşı herhangi bir harakette bulunmaması zaten sana karşı bir şey hissetmediği gerçeğini gösteriyor..... evet platonik bir aşk yaşıyorsun... ve platonik aşklar söylenmediği takdirde içinde mükemmel bir şekilde devam eder.... karşılığı bulunduğundada malesef bitmeye mahkum kalıyor... çünkü karşındaki kişi senin hayallerinde o kadar mükemmelki ama onu yaşamaya başlayınca malesef gerçek yüzünü görüyorsun... tabiki gözü kör bir aşık değilsen... ama gerçeklerle yüzleşmen gerekiyor içindeki duygularını daha fazla arapsaçına döndürmeden önce git ve bir an önce söyle... evet yüksek ihtimalle seni reddecektir... ( iyi niyetli ve senden hoşlanmıyorsa... unutma sevgini suistimal etme ihtimalide var ) ama en azından gerçekleri 1. kişinin ağzından duymuş olacaksın... (yazdıklarımı lütfen yanlış anlama senin yazdıkların kadarıyla yazdım neticede ne çocuğu tanıyorum nede ne kadar görüşüp neler paylaşıyorsunuz onları biliyorum... )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…