kardesim dedigim erkege asigim

ona soylemeli miyim?

• söylemelisin

OY: 49 74,2%
  • soylememelisin

OY: 17 25,8%

• Ankete Katılan
    66
Surekli beni korur kiskanir ama bunlarin bi abi gibi olma ihtimalide var o yuzden emin olamiyorum hic

Yani evet bu duyguların hangi yönde olduğundan emin olman zor.Bir yandan söylemelisin bir yandan söylememelisin gibi geliyor en iyisi bence sen biraz ağzını ara.Daha doğrusu sen değil yakınındaki bir erkek arkadaşı.Böyle kendi aralarında muhabbet ederlerken seni sorsun bakalım hakkında ne gibi şeyler söyleyecek.Var mı bu tarzda güvenebileceğin erkekler çevrende ?

şöyle bir şey var. Onun sevgilisi oldu bundan 2 ay önce ve kıza sürekli benden bahsediyordu hep beni övüyordu ve kızla o yüzden hep kavga ediyorlardı. Değer verdiği koruduğu kesin ama ne manada.Dediğiniz gibi arkadaşına söyletebilirim çok güvendiğimde biridir fakat benim onu sevdiğimi bilen tek bir kişi var oda en yakın arkadaşım diğer arkadaşlarım normal arkadaşım sanıyor.Bunu kimseye söyleyemem bu yüzden

estağfurullah cevap verip yardımcı olmanız bile çok ince bir davranış teşekkür ederim :) Haklısınız benimde tahminim bu yönde zaten ama birgün mutlaka söylemeyi zaten planlıyorum ama buna kendim de hazır olmalıyım bazen tam söyliyim diyorum sonra onu kaybetme korkusu beni geri çeviriyor

onu kaybetme korkusu maalesef sen söylemediğin sürece devam edecek... lütfen git ve bir an önce söyle gerçeklerle yüzleş bak onu bitiremeden kimseyle birlikte olamazsın... bu böyle sürer gider... daha ona söyleyeceksin sonra reddedileceksin çok uzun süre bu acıyı yaşayacaksın eğer aklı başında düşünürsen tabi biraz daha kısa yaşarsın... ama her lafına sözüne ümitlenirsen hep hayal kırıklığı yaşayacaksın... ve bu böyle devam edecek... sonrasında birde bakmışsınki başka birine aşık oluyorsun işte o zaman anlayacaksın bittiğini... :) :) hakkında hayırlısı canım... tabiki çocuk seni kesinlikle reddecek demiyorum ama bunca zaman sen ona deli gibi aşıkken illaki bir bakış olsun bir laf olsun başbaşa kaldığınızda en azından bişeyler olsun olurdu yani.... yüksek ihtimalle sen reddedileceğini biliyorsunda ama içinde nasıl bitireceğini bilmiyorsun... şu anda içinde onu yaşamak sevmek çok güzel geldiği içinde ona açılıp bu duyguların zarar görmesini istemiyorsun.. yani sen onu sevmekten vazgeçmek istemiyorsun... çünkü reddedilirsen artık sevmemen gerektiğini içinde bitirmen gerektiğini bileceksin.. şu andada bu hiç işine gelmiyor... en azından öyle düşünüyorum :) :) :)

evet tam anlamıyla anlattınız beni Cidden söylemekde çok zor geliyor çünkü kız kardeşide yakın arkadaşım illaki görüşücem onunla onuda görücem ki zaten oda beni özler eminim gün gelir mesaj atar tekrar çok karışık ya ben biraz daha düşünmeliyim sanırım

kız kardeşine söylesen o birazcık çıtlatsa.... pat diye sen söylemesende belki en azından senin için daha iyi olur... ama yine söylüyorum kurtulman lazım bu durumdan... böyle olmaz ve ne olursa olsun kesinlikle aklını kullanmayı bil kalbin ne kadar severse sevsin aklının yatmadığı hiçbir şeye umut etme ümit etme... sonrasında daha çok üzülürsün... çünkü o senin için şu anda mükemmeldende öte çünkü tek kişilik yaşıyorsun bu aşkı hayallerinde yaşıyorsun insanlar kötü şeyler hayal etmez herşeyin en güzelini hayal ederler.. sende öyle yaşıyorsun... ona açıldığın anda emin olki tek bir kelimesi bile yetebilir seni yerle bir etmeye... senin yıllarca içinde büyüttüğün sevgiyi bir cümleyle yerle bir edebilir... işte o an kalbini koy kenara söz geçir kalbine ve ne olursa olsun onu aklında da kalbindede bitirmeye bak... peki çocuğu tanımadığım için soruyorum bu çocuğa açıldığın anda diyelimki seni kabul etti... sen güvenebilecekmisin onun sana karşı bişeyler hissettiğine senin sevgini kendi çıkarları için kullanmayacağına bak bu soruyu kendine lütfen aklı başında sor... ve son kez söylüyorum git ve açıl sonrada gerçekler ne olursa olsun iyi yada kötü yüzleşmeye ve ilişkiyi yaşarsan yaşamaya yaşamazsan da acını yaşamaya başla lütfen çünkü bu durumdan kurtulmalısın... sonu yok yani nereye kadar.... Allah yardımcın olsun canım...

Onu tamamen kaybetme ihtimalini göze almak mı daha kolay yoksa dışardan kardeş modunda takılıp, içinde fırtınalar koparak yani gayet maskeli, gizli saklı bir şekilde devam etmek mi?
Bu iki maddenin sonuçlarını düşünüp ona göre hareket etmen gerekir.

Oyumu söyleye kullandım ama kuzeninse veya akrabansa oyum söyleme yeni aşka yelken aç olacaktır

Benim sevgilim benim cok yakin arkadasimdi. Tam ayni diyemem ama ilk askimdi ve biz kucuk oldugmz icin bitirdik sonra hep arkadas kaldik 6 7 sene boyunca hic o tarz bi muhabbet olmadi. Her seyimizi paylastk bulustk sohbet muhabbet vs telefonda surekli gorusurduk ama hep arkadas olarak. Aklimzda diger turlusu olmadi. Hatta birbirimizin ilskilerini fln bilirdik hatta ben onun sevgilileriyle fln tanismistim :)
suan ikinci yilimiza girmek uzereyiz. Yakinda da ailelerimizi tanistiracagiz :)
yani soylemelisin bence :)

Olmaz demiyorum da , sıkıntılı olacağını düşünüyorum.
Temeli çok sağlam olabileceğini sanmıyorum.

Konuş gitsin dert etme bu kadar olacağı varsa olur elbet.

Sonucta kardesiniz degil! Söylemessiniz neler olurdu hic bilemiyceksiniz ve belkide güzel bi iliskiye izin vermiyceksiniz... Söylerseniz aranizin soguma ihtimali var tabii ki eger karsi taraf ayni duygulari hissetmiyorsa ama bu riske bence deger... Ve eminim oda biseyler hissediyordur,yakinlik durumunuz farklidir ama her iki taraf arkadasca yorumluyordur kaybetme korkusundan, sizden daha cekingen heralde...yani gizlerseniz hep bi acabayla yasiyacaksiniz, bence netlik,iyi yada kötü, en iyisi...

Olsa güzel olur bence. Çok yakınsanız birbirinizi iyi tanıyorsunuz demektir. İlişkide avantaj bence.

u süre zarfında onun sana davranışı nasıldı u önemli ve biriyle birlikte oldu mu birini sevdi mi eğer sevdiyse biraz zor çünkü

Söylesen arkadaşlığıniz bitebilir. O zaman daha çok acı cekebilirsin bunu göze aliyorsan bir an önce söyle kurtul. Inşallah olumlu cevap alirsin

Söyle gitsin. En azından içinde kalıp dert olacağına dışarda kalsın mert olsun kaybedersende alisirsin ne yapalım insanlar kimin yokluguna alismiyorlar ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…