- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Pardon arkadasim ben mi yanlis anladim yoksa sen mi eksik anlattin. kiz arkadasini seni kandirmakla suclamissin ama benim okudugum yazida hic de öyle bir durum yok gibi...
neden diyecek olursan, kiz sana hic calisma aman bosver dememis ki, sinava bir gün kala , hadi artik bu saaten sonra calsima demek istemis bence. cünkü zaten o saate kadar ne ögrendiysen ögrendin, o saaten sonra artik calsimanin anlami yok demek istemis.. belki de bir arkadasin dedigi gibi gercekten kiz yatmis olabilir sana artik calsima dedikten sonra...
ve ayrica kizin sinavi gecmesine neden sasiridn ki, daha önceden kiz sinava iyice calsimis, bir son gece calsimamis. ve sinavi böyleyse gecmesi gayet normal. belki de onun sansina yapabilecegi sorular gelmis ve gecmis olabilir.
bence herkesden yapilan herseyin altindan art niyet aramamak gerekiyor. bence sen onca calismissin ve kalmissin, arkadasinin belki de sana göre az calsisip gecmesini darilma ama birazcik kiskanmissin...yani olabilir ögrenciyken yeri geliyor en yakin arkadasini bile insan rakip olarak görebiliyor...
ya zaten calsimissin, biraz daha calsirsan umarim bütünlemeden gecersin arkadasim. sana basarilar... iyi günler...
bazen hepimiz böyle hatalar yapabiliriz ve üniversitede öyle insanlar çok gördüm.bütün gece çalıştıkları halde(gözlerinin altı mosmor ve çökmüş uykusuzluktan)çalışmadım diye.arkadaşım farkındaysan baştan kendini şartlandırmışsın ben çalışamam hastayım bütte geçemezsem gibi...bence kendine bu işi başaracağım de ve ders çalışmaya başla..allah yardımcın olsun..
aynen öle üniversitede ne insanlar gördüm çoğunuda hayatımdan def ederek uzaklastırdım ama işte en guvendıgımden an bıle suphe etmem ben......sımdı sımdı anlıyorum guvenmemem gerektıgını:..benım ıs basvuruma kendı gıttı.....olsun dedım ama onada yar olmadı......gecenlerde bı ıs bavurusu vardı senın cevren genıs sen ıs bulursun sen gelme mulakata ben gıdeyım dediiiii gene ses etmedım....ben onu şu an çalıştığım iş yerime götürdüm birde en azından okul masrafları çıksın diye......benım dersten kalmam banada baglıydı oturup calısmam lazımdı ama ıste benım hataammm guvendıgımden suphe etmem ben dostum dedıgımle anca beraber kanca beraber dedım bugune kadar.......ama hıc bı dostta yanıma kalmadı bugune kadar.......bu arada bu bahsettıgım arkadasa mesaj attım....gecmıssın dedım...aaa hadı ya ben mı hayatta ınanmam seklınde cevab verdı...sonra bana bır arkadasımıza attıgı mesajı gonderdı yaa şirine bana mesaj attı gecmısım baksana netten notuma ...seklınde ses etmedım artık........ya böle saf salak biri değilimdir çalıştığım süre boyunca kavga etmediğim insan kalmamıştır hakkımı haklı yerde ararım hemen güvenmem ama işte sevdigime de can veriyorum sanırım onlarda canıma ot mu tıkıyo ne:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?