- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Sen saf mısın?(kusurabakma pardon da) , birisi çalışırsa mı çalışıyorsun? Güldürdün beni..
Şekerim KK da okuduklarından sonra,başta kocana sonra da en yakın arkadaşına bile güvenmemeyi öğrenirsin yakında..
canım nıye mılletın lafıyla hareket edıyorsunkı onu anlmadım..
bencearkadaşınıza suç bulmayın asıl suçlu olan sizsiniz..
haklısınız arkadaşlar işte ne biliyim dediğim gibi yorgun olmamın ve hasta olmamın da etkisi vardı o gün.üzüldüğüm nokta çok çok samimi olduğum biri ...beklemediğim bir insan ....onun mesajlarındaki derse karsı pes etmıs haliii hadi çalışmayalım tavrı beni de etkiledi...sınav sonrası kaldım deyip büt tarihlerini almak için koşturması vs sonrası bu sonuç üzdü beniiii........çok çalışcam artık napalım
canim belki de calistigi yerlerden sormustur. yani belki de calismamistir arkadasin sana dedigi saatte yatmistir. yani arkadaslarin da dedigi gibi sen kaldin diye onun da kalmasi gerekmiyor.
Arkadaşım inanmayacaksın final vize zamanı millete....çalışmadım diyenler saydalarca yazar geçer derslerden...sen kalırsın...böyle insanlar..ne bildiklerini anlatırlar ne not verirler...inanma derim kimseye..
sirinem adin gibi safsin sirinler koyunde mi yasiyorsun sen arkadasi dedi yattim olur mu farzet o yatsa bile sen olasi sonucu kestiremiyormusun herkezin calismasi kendine artik kimseyi dinleme oln olmus sinavina kendin calis umarim birdahakine iyi bir sonuc alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?