Kardeşim dediğiniz arkadaşınız bunu yapar mı?

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
bu sene okulun son senesi yani 4.sene....finaller bitti...final zamanı oldukça yoruldum artık ders çalışmaktan uykusuzluktan düzenli yemek yememekten hasta bile oldum toparlanamıyorum....finallerin ikinci haftası idi bir dersimiz oldukça zor ve öğretim görevlisi farklı bir lisans programından mezun olmuş olmasına rağmen geçmişş yıllarda yüksek lisansla gelmiş....internetden dersi ile ilgili konuları google dan yazıp notları bıze verıyor......nerden bılıyorsun dersenız ben de konu baslıklarını yazdım aynıları cıkıyor....kendı calısması bır akademık calısma urunu degıl konular....bölük pörçük ve bu şekilde bize 200 sayfalık bir not verdi...ama not içerisinde bilgiden ziyade örneğin bulgarlar 1924/2000 yılları arası her sene ülkemize göç etmiş bunların 134.864.879 gıbı kusuratlı rakamları var bunları ezberlememızı ıstıyor..200 sayfada bunu ezberlememız mumkun degıll...daha önce notların bir kısmına çalışmıştım...bir kısmı kaldı ama arkadaşım bana mesaj attı ya çok zor bir gecede çalışamayız büte bırakalım ben yatıyorum dedi...bende dur bıraz daha bakalım dedım ama baktım telefonu coktan kapamıs....bıraz bakındım bende yattım.ertesı sınav gunu arkadasım gayet rahat calısmadım seklınde ıdı yanımızda...bugun sınav sonucları acıklandı ve ben kaldım arkadasım gectii...şoka girdim....imkan yokki çalışmadan geçmeye.....kısacası çalışmış benide bir güzel gaza getirmiş oldu ve bu bahsettiğim hoca okul uzatan bir adam bilgisizliğini aa benim dersim zor öğrenciler geçemiyor diyerek kapatanlardan....arkadaşımda panik atak hastalığı var hepsine çalışssada tedirgin oluyor böle sınav durumlarında aman yalnız büte gelmiyim en yakınım da gelsin düşüncesiyle sanırım benim hayatımla oynamış oldu....son sınıfım ve bütten geçemezsem dönemim uzar bugune kadar tek bir büte girmedim ..derslerim oldukça iyiydi..hastayım ders çalışcak durumum yok....arkadaşıma çok kızgınım napıcam bilmiyorum

Sen saf mısın?(kusurabakma pardon da) , birisi çalışırsa mı çalışıyorsun? Güldürdün beni..

Şekerim KK da okuduklarından sonra,başta kocana sonra da en yakın arkadaşına bile güvenmemeyi öğrenirsin yakında..

Arkadaşın dersi geçememiş olsa bile çalışman gerekdi bence.
Kaldığın dersin faturasını arkadaşına kesemessin.
Olan olmuş, büte çok çalış ve dönem uzatma, başarılar diliyorum.

kötü yapmıs harbiden arkadasın..
belkide canı eglenmek istedi..
bence birdaha samimi olma onunla..
kalmıssın artık yapacak bisi yok!!
böyle insanlarada sinir olorum benmerkezci oluolar!! klava:

canım herkes kendinden sorumlu .buda sana ders olsun işte.sonuçta diplomanızı ortak almıyorsunuz ki . evet arkadaşının yaptığı hoş değil ama sen başkalarına bakarak neden kendi durumunu zora sokuyorsun ki?.vallahi geçmiş olsun ne diyim..

haklısınız arkadaşlar işte ne biliyim dediğim gibi yorgun olmamın ve hasta olmamın da etkisi vardı o gün.üzüldüğüm nokta çok çok samimi olduğum biri ...beklemediğim bir insan ....onun mesajlarındaki derse karsı pes etmıs haliii hadi çalışmayalım tavrı beni de etkiledi...sınav sonrası kaldım deyip büt tarihlerini almak için koşturması vs sonrası bu sonuç üzdü beniiii........çok çalışcam artık napalım

canım nıye mılletın lafıyla hareket edıyorsunkı onu anlmadım..
bencearkadaşınıza suç bulmayın asıl suçlu olan sizsiniz..

dediğim gibi hala hastalıktan kurtulamadım....hasta olmamın yorgun olmamın en güvendiğim arkadaşımdan bu tip mesajı almanın çok etkisi vardı normalde deli divane ders çalışırım ve çalışırız...ben ders çalışsın diye arkadaşıma finaller boyu uyumasın diye gece gündüz mesaj cagrı atarken ,onun yaptıgı kırdı benı tabıkı gecsın ama durust olmakta lazım

Tamam neyse üzülme olan olmuş..Şeniz

Evet belki de hasta falan olunca, canın da çalışmak istemeyince, destek buldun kendine ve çalışmadın, öyle olsun bu seferlik...

Çalışırsın olur biter..Çak bakalımmkaydirigubbakcemile5

:enbuyukkk:valla moral oldu çalışırsın olur biter dedin ya çaktım valla:):)moralım duzeldı kk yı ve sızlerı cok sevıyorum..ben sımdı butun gayretımle camasırları asıp evı topladıktan sonra hopppppp ders calısmaya.......

Arkadaşım inanmayacaksın final vize zamanı millete....çalışmadım diyenler saydalarca yazar geçer derslerden...sen kalırsın...böyle insanlar..ne bildiklerini anlatırlar ne not verirler...inanma derim kimseye..

canim belki de calistigi yerlerden sormustur. yani belki de calismamistir arkadasin sana dedigi saatte yatmistir. yani arkadaslarin da dedigi gibi sen kaldin diye onun da kalmasi gerekmiyor.

canim belki de calistigi yerlerden sormustur. yani belki de calismamistir arkadasin sana dedigi saatte yatmistir. yani arkadaslarin da dedigi gibi sen kaldin diye onun da kalmasi gerekmiyor.

sorular o kadar dandik ti kii...kalmasıda tabıkıde gerekmıyor....hanı calısmadan daha dogrusu o ezıyetı haftalarca cekmeden mumkun degıl dedıgım gıbı benımde hatam buyuk ama en azından bu sekılde yaklasmaması lazımdı en azından calısmıs bellıkı bu sekılde mesaj atmamalı ıdı.....

sirinem adin gibi safsin sirinler koyunde mi yasiyorsun sen arkadasi dedi yattim olur mu farzet o yatsa bile sen olasi sonucu kestiremiyormusun herkezin calismasi kendine artik kimseyi dinleme oln olmus sinavina kendin calis umarim birdahakine iyi bir sonuc alirsin

Arkadaşım inanmayacaksın final vize zamanı millete....çalışmadım diyenler saydalarca yazar geçer derslerden...sen kalırsın...böyle insanlar..ne bildiklerini anlatırlar ne not verirler...inanma derim kimseye..

valla haklısınız final vize zamanı kimseye inanmayacakmışız.....bugune kadar böle bı problem yasamadık ama bu olay sasırttı ıste beniiiii........gerci daha öncede ben bi iş ilanına başvurmuştum ertesi gün gidemedim benim yerime gitmişti....:):)ama fazla önemsemememiştim tövbe bir daha kimseye güvenmem

Ay canım ya,
kusura bakma ama arkadaşın seni resmen kazıklamış.:mymeka:
arkadaş dediğin böyle yapmaz.
olan sana olmuş,kısmet her şey.
inşallah bir daha ki sınava geçersin....
a.s.

:)valla dilber hala pek bi saflığıma denk geldi :):)sımdı saylarca not gecebılme umıdı manyak adamın yuzunu bır kere daha gorme fırsatı benı beklıyor.......her calıstıgım anda ıcımden bu saflıgıma hakaret edıcem sanırım...ve bir daha benim iş görüşmelerime dahi giden bu şekilde beni gaza getiren arkadaşlarıma güvenmicem

dostum mu o nası bişi ben bilmem dost most :dilcikar:
kulağına küpe olsun bidaa aynı hatayı yapmassın

kimseye güven yok bu devride.
ben en yakın arkadaşlarımdan neler gördüm bir bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…