- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
Evet doktor koca gibisi yok Cidden bulmak lazım hem saygın hem maddiyatı yerindeO doktor koca istiyor anam ondan yazmamıştır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet doktor koca gibisi yok Cidden bulmak lazım hem saygın hem maddiyatı yerindeO doktor koca istiyor anam ondan yazmamıştır
Tıpa da gerek yoktu, kendi bölümü iyiydi, erkek diye öleceğine derslerine sarılsaydı şimdi kardeşine sarmasına gerek kalmazdı.Tıp ı sen neden yazmadın?
Ahh keşke vanessa ahhh bulamadık bi cerrrraaaaahhhEvet doktor koca gibisi yok Cidden bulmak lazım hem saygın hem maddiyatı yerinde
Senin hayatında kaç tane endüstri mühendisi tanıdığın oldu İTÜ mezunu mesela?Finansal sağlayıcı değil en itibarlı bölüm o endüstri Ceng düşük maaşlarla garantisiz işlerle kaynıyor
Vanessa vaannnessaSayısalda 3k yapmış inatla endüstri falan yazıcam diyor ilk 1000 bekliyordu
Ben diyorum ailemiz fakir iş garantisi olan tıp var tek o yüzden yazsın istiyorum
Bulaydık naber cerraaaammm diye severdik kocamızıAhh keşke vanessa ahhh bulamadık bi cerrrraaaaahhh
Atma Vanessa. Hepimiz din kardeşiyiz şuradaSayısalda 3k yapmış inatla endüstri falan yazıcam diyor ilk 1000 bekliyordu
Ben diyorum ailemiz fakir iş garantisi olan tıp var tek o yüzden yazsın istiyorum
Doktorun oğlu vardı senin. Hatta annesine oğlundan hamileyim demeyi bile düşünmüştün. Kaç yıl geçti . Aklını başına al artık okulunu bitir, düzgün bir de iş bul.Evet doktor koca gibisi yok Cidden bulmak lazım hem saygın hem maddiyatı yerinde
Niye yapamasın ben yaptım demedim ki kardeşim yaptım dedi ister inan ister inanmaDoktorun oğlu vardı senin. Hatta annesine oğlundan hamileyim demeyi bile düşünmüştün. Kaç yıl geçti . Aklını başına al artık okulunu bitir, düzgün bir de iş bul.
Sen çalışıp yazaydın o kadar aileni düşünüyosan ellemeyin kızı istediğini okusun sanki dr olunca maaşı bölüşceksiniz size neSayısalda 3k yapmış inatla endüstri falan yazıcam diyor ilk 1000 bekliyordu
Canım çok doğru, o zaman sen mi ilk 3000 yapıp tıp yazsan acaba? Kardeşinin emekleri üzerinden hayat kararı vermek kadar pratik olmaz ama.Finansal sağlayıcı değil en itibarlı bölüm o endüstri Ceng düşük maaşlarla garantisiz işlerle kaynıyor