Kardeşim eşi yüzünden bana kızıyor.

Kıza verilmiyor ama kız da sorun etmiyor. Kıza da kp veriyor. SiZe kp de yapmayınca geline de kaptırmak istememişsiniz demek
Yok otursa dert etmem.iyi niyetli olsa kirayı da sorun etmem.durumum iyi.ama hem uzağa gideyim,yüzlerini görmeyeyim. Hem de evden yine faydalanmış olayım zihniyetine gicik oluyorum.
O yiyeceğine annem babam yesin.ben de istemiyorum zaten.

İnanın ben kız çocuklarına daha öncelik tanınması tarafındayım. Çünkü kız çocuğu ailesinin arkasında durduğunu hissettiğinde yuvası daha sağlam oluyor.

Erkek tarafı kızı ezemiyor.

Ha imkan varsa ikisine de yapılsa tadından yenmez.

Diğerlerine bir şey diyemem ama, sizinle aynı mahallede oturmak zorunda değil ki. Al bu evde kira vermeden otur dediyseniz, pekala başka eve geçmek isterse ellerine kirayı da verebilirsiniz. Bunda ne var?

Son düzenleme:
Bence kocasızlık senin beynine vurmuş.Evlen ve düş insanların yakasından
Edit:Evliymişsin sanırım önerilerim burada Son buldu....
Fesatlik,art niyet ve kötü kalpli biri beynime vurdu evet.kardesimi eve yemeğe bile cagiramiyorum.basina gelsin kiniyorsan.

Diğerlerinden bir şey diyemem ama, sizinle aynı mahallede oturmak zorunda değil ki. Al bu evde kira vermeden otur dediyseniz, pekala başka eve geçmek isterse ellerine kirayı da verebilirsiniz. Bunda ne var?
Zorunda değil tabiki.ama biz cüzzamlı mıyız. Zaten muhatap olmuyoruz ki.klasik gelin kaynana görümce ilişkisi yok.gorseniz bunlar yeni tanisiyor dersiniz o derece kopukluk var ama bir soğuk savaş var işte. Nadiren karsilasiyoruz bu yüzden. Yine de yetmemiş.

Ben de sizin gibi görümcem olsun istemezdim açıkcasi. Daha beterini yapardim size... Bu ne öfke alla senn kiz ne cekiyor Allah bilir.

Peki gelin niye tasinmak istedi? Belki hep ben hep ben dedigi icin degilde sizin nefretinizden bunaldigi icin olabilirmi?

Mesela sinava gelmek istemis bunu bile aramiza giriyor olarak algilamissiniz.
Halbuki ailenize entegre edebilirdiniz gelini? Dislamak yerine.
Ne varmis bunda bukadar hic anlamiyorum...kardesimin esi bize katilsa ben sevinirim yahu... kim beni niye kardesimden ayirsin sirf etkinliklerimize katiliyor diye? Tabiki katilacak cunki oda ailemize gelmis aileden biri olmus.
Neyse bence siz gelini ve kardesinizi suclamaktan kendinizi gormuyorsunuz. Elbet hakli yanlariniz da olmustur. ki hakli haksizin onemi bile yok. Mutlu huzurlu sevgi dolu olmak varken hepberaber buyuk bir aile olduk demek varken boyle yapmaniz gelini itmis olabilir. Sevilseydi kacmazdi yaninizdan...

içimi rahatlatan birşey var.kardesim hala ölen sevgilisini seviyor.keske bunu o da bilse.ne güzel olurdu.nefret ediyorum şu karıdan.

buraya kadar size hak veriyordum ama son cümlede beni kaybettiniz.

madem böyle bi acı yaşamış kardeşiniz sevmeseniz bile eşine saygı gösterin belki siz mutsuz olsanız bile o evliliğinde mutludur.

Evet.benim istedigim ölçülü, mesafeli ama ilgili bir samimiyet.icine kapanik bir aileyiz zaten iç içe olmak bizi bayardı. Bu zaten arzu ettiğimiz birşey değil.
Ama isterdimki yilda birkac kez ortak etkinliklerimiz olsun. Bir araya zaman zaman gelelim.yilda birkez olsun pikniğe gitmek isterdim.kalabalik aileleri görüp ozeniyorum.neden biz bu kadar kopuguz.?
Mutlaka huzur kaciran birşey yapıyor.

Sizin gelin yine iyiymiş. Aranızı hoş tutun tavsiyesi verebilmişsiniz. Ben ağzımı açmaya cesaret bile edemem.ev güzelmiş dedim diye terslendim.bir de nasihat etsem oracıkta yolar.ya kendisinin de oğlu var.gün olur...

Bunu siz yapabilirsiniz. Havalar duzelince piknik ayarlayip cagirin. Esiyle gelsin. Beraber vakit gecirin. Uzak olmayin ama. Samimi olun. Samimi olmadiginiz icin belki de koptu sizden.

bunu siz mi soruyorsunuz? kardeslerimin eslerinden hoslanmiyorum diyen siz?
sinav gunune gelin de ziplayip geldi bizi ayirmak istiyor diyen siz?

haaa pardon...gelinler sizin aileden degil di
tamam cnm piknik ayarla kardesine de ki esini evde birak gel kosa kosa gelir..

Gelininiz sebepsiz yere sırf kardeşinizi sizden koparmak icin evden taşındı.Durduk yere sizinle muhatap olmuyor yüzünüze bakmıyor öyle mi?Resmen kacirmissiniz onları!Kalbinizdeki nefret haset fesat satırlarınızda vücut bulmuş.Negatif enerjiniz burdan icimi ürpertti!Siz gerçekten aile sıcaklığı gösterseniz onlarda karı koca bir olup kacmazlardi.Bütün mesajlarınızı okudum hak verecek bi kelime bile bulur muyum diye bulmak ne mümkün.Kendinizi kurup kurup nefretle dolmussunuz.Kardesinizin acisindan mutluluk duyabiliyorsunuz pes diyorum!Allah sizden korusun gelininizi,kardeşinizi,yeğeninizi ve onların yuvasını.Not:İki tane gelinimiz(tüm hatalarıyla kusurlarıyla onlar benim kardeşlerim) var.Onlara senin konunu okutacağım.Yatip kalkıp şükrederler artık

Ben en sonuncu kelimeye kadar hak veriyordum ki,bir bayanın diğer bayana karı demesini kabul edemedim bi an...
Nyse görüşmezsiniz olur biter.

Konuların bazı yerlerini abartmışsın sizinle yakın oturmak zorunda değiller baska yere gitmeleri sizden kaçtığı anlamını taşımaz cunku tek gitmiyor gittiyse eşinizde razı demekki boşalan evin kirasını o alır cunku o ev abinize yada erkek kardeşinize uygun görüldüyse başta kirasida haklaridr abiniz size kızıyorsa el kızında degil abinizde suc vardır arayı o bulmalı ama en güzeli sen mesafeli ol cunku söylediğin en iyi şey bile karşıdakine batıyorsa bu degsmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…