Kardeşim eşime aşık :(

Bence baba şefkati arıyor. Tabiki pedagog daha çok yardımcı olacaktır ama ben bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Onu ciddiye alıp tepki vermek yerine baba şefkatiyle ekarte etmek mantıklı geliyor. Bir süre sonra sanırım baba E azından bir abi gibi görmeye başlayacaktır. Uzaklaştırmak çözümmüş gibi görünmüyor bana.

Benim kk haberim bile yoktu. Tesadüfen denk gelmiştim. Böyle bişey yaşadıktan sonrada kimseye anlatamayınca buraya yazmak istedim. Keşke dediğiniz gibi konu gerçek olmasa bunu inanın en çok ben isterdim

eğer haklıysanız, kardeşinize 18 yaşına kadar bakmakla yükümlüsünüzdür. bu süreyi doldurun, daha sonra düşünürsünüz karşınızdaki daha ÇOCUK. sevgi görmemiş bir ÇOCUK. muhtemelen karşı cinsle de tanışmamış,yoksa napsın sizin eşinizi allasen

Ben de sadece biyolojik surec davranislari belirler gibi bir iddiada bulunmadim zaten. Ama ureme ile ilgili her davranisi hormonlar belirliyor. Esle olan iliskiden cocugun dogumuna kadar her sey hormonlar tarafindan yonleniyor. Yapimiz boyle, bunu nasil inkar edebiliriz?

Hayvanlar sosyal degil midir? Primatlardan tutun arilara kadar hepsi sosyaldir. Bizi primatlardan ayiran o kadar ince br cizgi var ki bu dediklerinize katilamayacagim. Sosyal demekle kastiniz mesela tekeslilik diyelim, insnalarin normal hormonal yapisini aykiri olup sonradan ogrenilen bir evrimsel sosyal davranis bicimi oldugu hakkinda bulgular var. Biz mesela kugular gibi degiliz, onlarda ciftlerde beraberlik olume kadardir.

Bu makaleler arasinda psikoloji, sosyoloji, endokrinoloji vs bilimum disiplinlerasi calismalar var. Bu yeterince butuncul degilse nedir? Pozitivizmin modasi gecmis de mi Mars'ta su ve atmosfer buluyor NASA? Ya da global atmosferik degisiklikleri, gelecek nesilleri etkileyecek kuresel isinmayi metafizikle mi anliyoruz bilimle mi?

Yani insan davranislarini nasil aciklayamyi dusunuyordunuz? Metafizikle mi? Teoloji ile mi? Pozitivizme olan alerjiyi anlayamadim.

Evet cocuk ama, uereme cagina gelmis ve bu yetenegini kullanmak isteyen bir cocuk. Karsinizda dimagi oturmamis cinsel bir varlik var ve siz onu testosterone dolu bir adamdan korumak durumdasiniz. Sosyal mosyal dinlemez bu isler. Acin bakin internete onbinlerce ornegi mevcut.

Arkadaslar cok sert yorumlarla konu sahibini uzdunuz bence. Kadincagiz en dogrusunu yapmis ve destege ihtiyaci vardi. Neden bu kadar duyarsizsiniz.

Arkadaslar cok sert yorumlarla konu sahibini uzdunuz bence. Kadincagiz en dogrusunu yapmis ve destege ihtiyaci vardi. Neden bu kadar duyarsizsiniz.

Ben katılmıyorum, konu sahibesi dünya ninstiymiş gibi gördüğü kocişini 13 yaşındaki kardeşine kaptırmamak için!!!! kardeşini dışlıyor.

İnsaf yahu, 13 yaşında babasız çocuk bu. O yaşta herkesin büyükçe birine beğenisi vardır. Bu çocuk babasız olduğu için extra baba şefkati arayıp bunu hoşlantıyla karıştırıyor.

O çocuk o evde kalsa ne olacak kocişin gözü mü kayacak, karşılık mı verecek,!???!!

Kocanı koru yazanları cidden anlayamadım, koca 13lük çocuğun peşine gidecek bir sapık mı??!?? Öyleyse zaten defolsun gitsin.

Bu nasıl bir kociş merakı, nasıl bir buldumculuktur, problemli ve ailesiz bir kardeşi dışkamaya yol açar? Kardeş bu,can bu, yeri gelirse kocaya tercih edilir kaldı ki bu konuda kimsesiz ve sahipsiz bir çocuk.

Yapılacak şey belli. Çocuk konu sahibesiyle kalmalı, koca hareketlerini ciddiye alnamalı ve çocuk bir terapiste götürülmeli.

Evet o "kocis" gider 13 yasindaki kiza. erkeklerin %90 i gider kiz cagirisa.Adam sinyal vermis tutma burada diye. O demekki tutma yoksa nefsime yenielecegim. Bundan daha acik bir ifede beklenmez erkeklerden. Evet kizin uzaklasip kendi benligini kazanmasi lazim, 14 yasina girmis, gelismek icin buyuk bir firsat. Kadin da dusunur eger kocasini bosayip bosamayacagini bu sirada. adamla kizin ayri durmasi sart.

Kocanız 13 yaşındaki çocuktan taciz göreceğini mi düşünüyor da aynı evde yaşamak istemiyormuş.
kendine mi güvenmiyor?
ben kardeşinizin ilgisinden ziyade (siz aşk diyorsunuz gerçi, hoş öyle olsa ne olur) kocanızın bu vicdan yoksunu tepkisinden rahatsız oldum.
Baba yok, anne yok, çevresindeki tek yetişkinler sizlersiniz.
Onu yalnız bırakmamalısınız.
Bu süreci sağlıklı yürütürseniz, ilerde geyiğiniz yapar güler geçersiniz.
Her kız çocuğunun ilk aşkının babası olduğunu da unutmayın lütfen.

Tabi ki, 13 yaşındaki kıza sarkacak sapık kızkardeşimizden daha değerli olmalı.

Sapık mapık koca olsun başımızda bulunsun, kardeşim de yurtta orda burda sürünüp ziyan olsun.

Kız ailesini yeni kaybetmiş, hem de çocuk. Bu yaşta ailesiz olmak benlik kazanmaya değil; sevgisiz, yuvasız büyümenin acısının yerleşmesine, ziyan olmaya neden olur.

Valla benim için kardeş hele de benden başka kimsesi yoksa, yapacağım şey belidir ölsem de yanımdan ayırmam. Kocam da adam olur destek veriri, vermezse de good bye. Erkek , kociş çok ama kardeş can parçam bir tane anlatabildim mi? Sapık bir herif için harcayamam.

Kocam testesteronuna yenik düşecekse cehennemin dibine kadar yolu var.

13 yaşındaki çocuğa üzüldüm başka bir şey değil. 13 yaşında bir çocuk bu ya, daha hamurunun yoğrulabileceği, iyinin kötünün anlatılabileceği bir yaş. Aman kocanızdan da evinizden de uzak tutun ki mazallah kocanıza tecavüz filan etmesin. 13 yaşındaki çocuk kocasına aşıkmışmış. Yazıklar olsun sizin gibi ablaya da enişteye de diyorum. O çocuğun da yüzü aileden gülmemiş, bari hayatına girecek insanlardan güler, ne diyeyim.

Cok iddialisiniz. Ama erkeklerin cogu boyle.

Alakası yok.
10 yaşındaki çocuğa meyledenlere sapık deniyor.
Siz nerde, kimlerin içinde yaşarsınız bilemem ama böyle bir sapkınlığı tüm erkek türüne mal edemezsiniz.

Bu argümana dayanıp yetim çocuğu evden atmayı meşru göstereceksiniz yazıklar olsun.

Son düzenleme:
Cok iddialisiniz. Ama erkeklerin cogu boyle.

Hayır aldatılmaktan bahsetmiyorum ben. Böyle bir şey yaşasam eşime bir süre evden uzaklaşmasını teklif ederdim. Ve oturur düşünürdüm. Ama kardeşimin kılına zarar verecek olsa elimden kurtulamazdı. Benim kendi kardeşim 14 yaş küçük benden. Ben 30uma dayndım. Annesi gibi hissediyorum. Annemdn çok arıyorum. Arkadaşlarını takip ediyorum uzakta olduğum halde. Elimle yurda göndermek hem de eşimden zarar gelmesin diye. İmkansız benim açımdan. Kardeş ergen. Durumu gelip geçici psikolog da demiş intikam almaya çalılıyor diye. Terapilere devam etmeliydi yoğun şekilde. Psikolog yurda gitmesini önermedikçe asla yapmazdım. Çok yanlış bu yapılan. Evet iddialıyım. Ben kocamı gönderirdim o evden.

Lutfen kendinizi aydinlatin. Ergen gebeligi diye bir sey var. Zaten erkekleri huyunu biliyorsunuz neden bu kadar iddialisiniz anlamiyorum!
http://www.bmdergi.org/tr/unfpa-turkiye-ergen-gebeligi-nesiller-boyu-suren-ayrimcilik/
Iste bu empati yoksunu kadinlar yuzunden kadin milleti ne psikolojik destek gorur ne de medeni bilgi toplumu icinde yerini alabilir. Herhalde boyle bir konuya bir erkegin empati gostermesini beklemiyorsunuz.

Vallahi kocanı koru, aman yuvanızı yıkar yazılarını okuyunca insanlığımdan utandım. Bu nasıl bir koca deliliğidir artık ya. Akıllarına başka bir şey gelemiyor bile bu insanların, kafalar o kadar sığ ki, kocasını kaptırmamaktan başka bir şey düşünemiyorlar. Pes pes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…