Kardeşim eşime aşık :(

Alakası yok.
10 yaşındaki çocuğa meyledenlere sapık deniyor.
Siz nerde, kimlerin içinde yaşarsınız bilemem ama böyle bir sapkınlığı tüm erkek türüne mal edemezsiniz.
Hangi gezegende yasiyorsunuz bilmiyorum ama gercekten cok safsiniz.
Erkekler kadinlari asla sizin onlari savundugunuz gibi savunmaz. Cok buyuk yanlis yapiyorsunuz.
Evet cogunluk kokune kadar sapkin.
Tahmin edemeyeceginiz kadar sapkin.
Kendilerine itiraf edemeyecekleri kadar sapkin.
Oyle olmasaydi Turkiye bir cocuk gelin ve pedofili cenneti olmazdi.

Erkeklerin huyu dediğiniz şey sapıklık yalnız.

Kociş kociş diye kardeşini evden atan da çıktı ya sevde, yazıklar olsun. Umarım konu fakedir yoksa çocuk ziyan olacak.

Yani çocuğun yurda gönderilmesini haklı mı buluyorsunuz? Erkekten empati beklemiyorum. Abladan empati bekliyorum. Abladan ergen kız kardeşi için empati bekliyorum.

Bence bu konuda cevresinde ornek gormeyen veya zarar gormeyen yazmasin buraya. Cok ileri gidiyorsunuz. Onyargilisiniz ve daha da beteri super safsiniz.

Yani çocuğun yurda gönderilmesini haklı mı buluyorsunuz? Erkekten empati beklemiyorum. Abladan empati bekliyorum. Abladan ergen kız kardeşi için empati bekliyorum.
Evet hakli buluyorum. Hemen bosanamayacagina gore en dogrusu budur. Hem 14 yasindaki bir kizin zarar gormemesi icin hem de bosanmaya gidebilecek bir yuva bozulmasi surecinin baslamasi icin once kizin uzaklasmasi sart.

Ergen gebeliğinin konuyla ne alakası hiç anlamadım. Okudum yazıyı şimdi. Kocam tecavüz etmesin kardeşim hamile kalmasın diye onu yurda göndermeliyim dememi mi bekliyorsun. Abla kendi kardeşinin psikolojik tedavisini tamamlamamış onu intihara sürüklemiş. Ayrıca bu ergen gebelikleri denen sorunun kaynağı erken evlendirlen çocuklar. O çok başka bir konu.

Kociş kociş diye kardeşini evden atan da çıktı ya sevde, yazıklar olsun. Umarım konu fakedir yoksa çocuk ziyan olacak.
inşallah fake konudur da şu kocasının gönlü kaymasın diye kardeşini evden atacak tipler gerçek maalesef
30 yaşında bir yaşında bebekli kız eşi ölmüş kız kardeşini tanımadığı bir insanla evlendirmeye kalkan kar yağarken evden atan bir adet kardeş değil kalleş biliyorum

Tüm erkekler demişsiniz, ama örneğiniz Türkiye. Avrupa'da pedofili , çocuk gelinlik vb. zırvalar olması gerektiği kadar, o zaman sapkınlık erkek yaradılışında değil, kültürün şekillendirmesinde. Bu durumda tüm erkekler sapıktır iddiası yanlışa çıkıyor.

Zırva yoğunluğu ülkemizde madem kültüre göre şekilleniyor, bu durumda sapık erkek olduğu kadar olmaması da gerekiyor değil mi , zira ülkemizin batısı doğusuna, kuzeyi güneyine kültürce benzemiyor. Çeşit çeşit insan var, çeşit çeşit kafa var.

Yani demeye getirdiğim erkek işte yaaa yaradılışı sapık ya da kültürümüzde de sapıklık bolca var diyerek sapkınlığı normal göstermeye çalışmayın zira argümanınız da, kafanız da yanlış.

Özet geçeyim: Kocam sapık ama tüm erkekler de sapık boşasam da farklısını bulamam en iyisi elimdekini elimden kaçırmayayım kardeşimi evden atayım herifin gözü kaymasın....akla,mantığa,vicdana,hakka hukuka aykırı.

Bence bu konuda cevresinde ornek gormeyen veya zarar gormeyen yazmasin buraya. Cok ileri gidiyorsunuz. Onyargilisiniz ve daha da beteri super safsiniz.

Iyi de sen sadece kotu ornekleri ornekten sayiyorsun, ne alaka?
Hepimizin kocasi, sevgilisi, babasi ve ergen yastali kardesleri kuzenleri yegenleri ya da cocuklari var. Boyle ensest ya da pedofilik bi iliski yoksa bu da bir ornektir. Basina gelmeyen neden yazmasin? Asil onlar yazsinki erkeklerin dogasinda sapiklik vardir diye genellemeyelim. Sacma cunku, neye dayanarak erkeklerin yuzde doksanini pedofiliyle sucluyorsun? Ya da nasil ensesti erkekler icin normallestirebiliyorsun? Ve eger anormal bir durum cok yayginsa, bunu normallestirmek ne kadar dogru olur?

Kizin intihar tesebbusu icin zaten ailesinin cogunu kaybetmis ablaya yukleyemezsiniz. Bu korkunc bir adaletsizlik olur. Hala anlamadiniz, adam evden uzaklastir dediginde nefsine sahip olamayacagini belirtmis oluyor daha ne desin daha fazla kalirsa atlarim mi desin? Elbette kizin yurttakalmasi yerine ablayla ikis yasasa, 18 yasina kadar en iyi olurdu ama kadin onu yapamamis.
Ergen gebeliklerin kacta kaci erken evlendirilenler? Cogu ensest ve aile icin siddetten hamile kaliyor. Ama 10-15 yas araliginda hamile kaliniyor, bu bir toplumsal yara ve siz hala havanda su dovuyorsunuz.

Bence siz gereckleri goremiyorsunuz. Ancak bu ur iliskiler sandiginizdan daha yaygin. Orta sinif kulturu vs de islemez buna. Acin bakin Birlesmis Milletler cocuk istismarina dikkat cekmek icin nasil ugrasiyor.
hele Turkiye'de esya ve hayavanlara bile meyilli testosterone yuklu ayilar dolasirken bu saflik luksunuz nereden geliyor hic anlamiyorum.

Toplumsal yara şu an konumuz değil. Konumuz başka. Ne havanı ne suyu allasen ya. Çok istiyosan toplumsal yarayı da konuşuruz. Yurtlarda kız erkek farketmeksizin tcavüze uğrayan çocuklrı da konuşuruz.

Bu kızcağızın kötü şeyler yaşamaması için ablasının daha fazla desteğine ihtiyacı vardı. Ya nefsine sahip olamayacağım diyen herifi normalleştirirken onu savunan sensin. Erkekleri savunan ben değilim. Erkeklerin davranışlarını ben normalleştirmiyorum. erkeksiz kalacaksınız diye ödünüz kopuyor bence.

Gerildm gece gece aptal fake bir konudan.

Bence once birbirimizi anlamaya calisalim. Ben senin ne ima ettigini tam anlayamadim. Bu tur sapkin iliskilerin coklugu, SENCE erkek dogasindan mi kaynakli? Yani bu durumu normallestiriyor musun? Kocanin pedofilik bir tip, kardesine bile meyledilecek bir sapik olabilmesini dogal karsilayamamak mi saflik luksu? Oyle oldugunu dusunsek nicin evlenelim, neden aile olalim?

Kulturle alakasi yok. Bu onlarin genlerinde olan bir sey. Bakin size birtakim ornekler vereyim.
AB de yasiyorum. Bir sureligine cok elit akademisyen, gazeteci , bilim adami aileleri ile dolu bir semtteyim. Polis arkadasimdan bu aile erkeklerinin sik sik yanimizdaki parka gidip kendi cinsleriyle iliski kurduklarini ogrendigimde sok olmustum. Kadinlari ruhu duymuyor veya gormezden geliyorlar. bu adamlar en ust seviyedeler ve karda yuruyup iz birakmiyorlar.

ABde cocuk istismari ve trafigi artik bir endustri olmus durumda. O kadar igrenc bir vaziyet teki ve bunu kemiklestiren o kadar derin kriminal aglar olusmus ki mideniz duyduklarinizi kaldiramaz. Bunu yapanlar yine kulturlu yuksek duzeyde gorevi olan "temiz aile" babalari, kan icen satanistler degil!

Turkiye'de durum cok daha korkunc cunku kanunlar asla magdurun lehine islemez ve atilan ok geri donmeyecegi gibi eger bir cocuk hamile kalirsa toplumsal baski yuzunden cok daha korkunc seyler olusabilir. Konu sahibi bunun farkina varmis ve onlem almis. Siz de kadini sucluyorsunuz. Safliginiza bagliyorum.

Elbette bu sorular cok dogru! Ben de bu yuzden anne-cocuk unitesinin aile oldugunu savundum daha once. Aile icinde bir erkek durmasi cok yanlis, dogasina aykiri. Monogami herkese ozgu degil, babalik ogrenilen bir davranis bicimi, icgudusel degil. 21. yuzyilda evlilik kurumu ne kadar gecerli tartisilir!
ABD de hizla artan bir kesim sadece tek ebeveynli aillerden olusuyor. Kadinlar ekonomik ozgurluge kavustukca cekirdek aile yerini anne-cocuk birimine donusuyor. Gelecegin aileleri bu gunki gibi olamayacak. Umarim bu sekilde ensestin, bosanmalarin, aile ici siddetin de onune gecilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…