Safsınız derken???Ne yapsin kadin, yarin birgun kizin hamile olmasina kadar varacak bir surecin icinde.
N ekadar safsiniz ya.
Kadinin dustugu duruma bakmadan kadini suclamissiniz. Bir erkekle genetik bagi olmayan ergen kizin ayni cati altinda kuzu kuzu oturmasini mi bekliyordunuz?Safsınız derken???
Daha 13 yaşında bir çocuk o ya. Nasıl çalışıyor sizin kafalarınız!Kadinin dustugu duruma bakmadan kadini suclamissiniz. Bir erkekle genetik bagi olmayan ergen kizin ayni cati altinda kuzu kuzu oturmasini mi bekliyordunuz?
Sizin dunyadan haberiniz yok galiba, cocuk istismari diye bir sey var ve Turkiye de bir pedofili cenneti.Daha 13 yaşında bir çocuk o ya. Nasıl çalışıyor sizin kafalarınız!
Haberim var merak etmeyin ama konuyu iyi anlamadınız heralde kocam demiyor kardeşim eşime aşık diyor! Kafasında kurmuş konu sahibesi sonra kendi büyüttüğü çocukttan korkuyor! Yatılı okula gönderiyor! Eşi için bişey demiyor!Sizin dunyadan haberiniz yok galiba, cocuk istismari diye bir sey var ve Turkiye de bir pedofili cenneti.
Cok tek tarafli dusunuyorsunuz. Kadin erkek arasinda yas olmaksizin bazi dinamikler vardir, ama galiba bi-habersiniz diger kadinlar gibi. Burada kiz cocugu adama yaklasmak istiyor, adam bir sure direnebilir gerisi felaket olacak diyorum, bunun neresi milyonluk kafaymis? Kiz sanki hep 13 yasinda cocuk kalacak, o evde buyuyor, ergenlige giriyor, konu ev sahibini rahatsiz etmis bellli ki asiri bir durum var ortada.Haberim var merak etmeyin ama konuyu iyi anlamadınız heralde kocam demiyor kardeşim eşime aşık diyor! Kafasında kurmuş konu sahibesi sonra kendi büyüttüğü çocukttan korkuyor! Yatılı okula gönderiyor! Eşi için bişey demiyor!
SiZin kafalar bir milyon sanırım...
Neyse sana selametle!!!
Neler çekmiş neler yaşamışsın... çok zor gerçekten. Benimde benden 15 yaş küçük kız kardeşim var.onun küçük annesi oluverirsin. Sahiplenir gözün gibi bakarsın. Allah yardımcın olsun...Çıkmaz sokağa girmiş gibiyim.ne tarafa gideceğimi bilemiyorum.lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.13 yıl önce babamı kaybettim kardeşim beş aylık filandı o zamanlar. Canım Annem babamızın eksikliğini hissetmeyelim diye elinden gelen herşeyi yaptı. Bende annemi çok severdim ama liseyide üniversiteyide dışarda okuduğum için Kardeşim kadar anneme düşkün değildim.üniversite son sınıfta nişanlandım mezun olduğum gibide evlenecektim.eşimle farklı şehirlerde oturuyoduk ben eşimin yaşadığı şehire Ankaraya taşıncaktım ev tuttuk eşyalarımızı filan aldık düzenlemek için annem ben teyzem ve eniştem ankaraya doğru yola çıktık.hayatımın en güzel günü benim için cehenneme döndü trafik kazası geçirdik. Kazada teyzemi ve annemi kaybettimBu hayatta kardeşimden başka kimsem kalmamıştı artık. Eşime kardeşimi bırakamıycağimi söyledim anlayışla karşıladı ve kardeşim bizimle yaşamaya başladı. Eşim hep bi abi gibi davrandı kardeşime. Kardeşimde eşimi çok severdi. Ama zamanla kardeşim eşimle gereksiz bi samimiyet içine girmeye çalıştı. Hoşuma gitmiyordu davranışları şüpheleniyodum ama kardeşimede yakıştırsmıyodum böyle bişeyi. Böyle kötü düşündüğüm için kendime kızıyıdum hatta. Taki eşim kardeşimin davranışlarından rahatsız olduğunu dile getirene kadar. Kırmadan Konuşmayı denedim olmadı psikoloğa götürdüm olmadı. Götürdüğüm psikolog yakın bi arkadaşım bana annemin vefatından dolayi kardeşimin beni suçladığını benden intikam almak için böyle bişey yapmış olabilir dedi. Biraz ayrı kalmamızın ikimiz için iyi olcağını söyledi. Bende kardeşimi özel bir öğrenci yurduna yazdırdım burda derslerine daha iyi çalışırsın eniştenle nöbete kaldığımız günlerde tek başına evde kalıp korkmamış olursun filan dedim sırf kırılmasın diye ama o geçen gün bi kutu hap içip intihar etti. Eşim artık kardeşimle aynı evde yaşamak istemiyor. Ama bende annemin emanetini bırakamıyorum. Eşimide kaybetmek istemiyorum ne yapıcağımı şaşırdım. Kendimden de korkuyorum eşimi kardeşimden kıskanıyorum. Eşime bakışlarını hal ve hareketlerini sözlerini herşeyi çok kıskanıyorum. Çok zor durumdaym lütfen bana yardımcı olun
Bencede:)hiç üşenmem huyum kurusun:)
Ne yapsin kadin, yarin birgun kizin hamile olmasina kadar varacak bir surecin icinde.
N ekadar safsiniz ya.
Fizyoloji anatomi paragrafı mı okudum belgesel kesiti mi izledim bilemedim öyle karışık duygular içindeyim.Bence konu gayet dogru anlatilmis, tutarsizlik yok. Konu sahibi cok dogru hareket etmis , adina cok uzuldum.
O yasta yumurta olusumu tavan olan bir ergen kiz ortalikta dolasiyor. Siz enistenin bos duracagini mi saniyorsunuz. Erkekler boyledir. Akli basinda degildir, taze yumurtalara, sacilan yeni olusmaya baslamis bir ergenin kokularina meyillidir. Bu bir reflekstir kendinizi "efendi adam" vs ile kandirmayin. Acin bakin internette neden 18 yas alti meraki var erkeklerin. Neden kadinlar klubu uyeleri bu gerceklerle yuzlesemiyorlar anlayamiyorum.Biz primatlardan geliyoruz magara devrinden beri ne kadar evrimlestik de cekirdek aile kavramiyla kendimizi aldatiyoruz? Ilk insanlarin iliski bicimleri aynen devam ediyor, cunku insanlarin hayatini duzenleyen seyler, hormonlar, mensturasyon, yumurta rezervi ve ortalikta dolasan yenilenebilir sperm depolariyla alakali. Ve ilk insnalar acik havada yasiyorlardi, magaralara siginiyorlardi ama mekan hep genisti. Bizler ise kibrit kutusu icinde kiminle yasayacagimizi cok iyi secmek durumundayiz. yoksa yasadigimiz - yuzlestirdigimiz insanlarin hormonlarinin kurbani oluruz.
Sonucta yine iyi niyetli adammis da esini uyarmis. Bence bu kizla aralarinda istenmedik birtakim olaylar yasandi. Kiz buyudukce adamin direnci kirilacak su ya da bu sekilde hamilelige gidecek bir durum olusacak. o yuzden ya siz esinizden ayrilip kiza bakacaksiniz ya da kizi evden uzaklastiracaksiniz. Ikincisi en dogru olani, ne yazik ki.
Evet de bu konu sahibinin cocugu degil soz konusu olan kiz cocugu. Kiz kardesi. Cocuk henuz hamile degil ya da o dereceye gelinmemis, ancak kotu olaylar yasanmis sanirim. Konu sahibi travma geciriyor ve farkinda degil. Buraya yazamadigi seyler olduguna gore.Secim yapmasi gerekiyorsa kardesini sececek. Ikinci evliligini yapan bayanlar kiz cocuklarini devlet yurtlarina atsin o zaman. Kocaciklari herkesten önemli. Yarin bir gün kardesini hamile birakabilecek potansiyele sahip bir kocayi aman birakmasin kacirmasin elinden. Sizin bahsettiginiz tipte erkek bugün kardesi kovar evden yarin kuzene sarkar, haftaya en yakin arkadasla düser kalkar. Bu ne ya 13 yasinda bebeklikten ablasinin büyüttügü kizi bir eve sigdiramayan yaratik gibi koca olsa ne olmasa ne. Konu sahibi konuyu acmis kacmis tabiri caizse. Hamile bile birakildi öksüz yetim kiz. Anasizlik babasizlik hem de cocuk yasta ne kötü bir tecrübe. Bir zahmet gelip detay verse iyi olur. Gözüyle ne görmüs, kocasinin yatagina mi atliyormus bu kiz. Kocasi mi gelip gidip sikayet ediyormus kardesin beni yine gözleriylen yedi falan mi diyormus bir anlatmadi gitti. Ne rezil bencil bir erkek tipi bu. Kardesine atlama ihtimalim var o yüzden gitsin yoksa karismam valla olayi mi? Bu kiz konu sahibinin hayattaki tek varligi ve evladi gibi yetistirmis. Koca degil evlat gelsin bir zahmet önce. Kocasiz da yasanir, adam gibi adam uckuruna güvenen, sabilere nefsi uyanmayan baska koca da bulunur.
Ozaman kardeşini çekip kenara konuşup onu yönlendirecek. Yurtlara terk etmicek. Yurtta büyürse bu kafayla o ergenliğe yeni adım atmış kardeş işte ozaman sizin kafanızdaki gibi olur.Cok tek tarafli dusunuyorsunuz. Kadin erkek arasinda yas olmaksizin bazi dinamikler vardir, ama galiba bi-habersiniz diger kadinlar gibi. Burada kiz cocugu adama yaklasmak istiyor, adam bir sure direnebilir gerisi felaket olacak diyorum, bunun neresi milyonluk kafaymis? Kiz sanki hep 13 yasinda cocuk kalacak, o evde buyuyor, ergenlige giriyor, konu ev sahibini rahatsiz etmis bellli ki asiri bir durum var ortada.
Asagidaki yazimi okusrsaniz anlarsiniz .
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...desim-esime-asik.878885/page-16#post-43674185
Kizda intiharaa giden bir psikolojik bozukluk var kimle konusacak ve huylu huydundan vaz mi gececek.Ozaman kardeşini çekip kenara konuşup onu yönlendirecek. Yurtlara terk etmicek. Yurtta büyürse bu kafayla o ergenliğe yeni adım atmış kardeş işte ozaman sizin kafanızdaki gibi olur.
Uzatmayalım artık inşallah konu fake dir!Kizda intiharaa giden bir psikolojik bozukluk var kimle konusacak ve huylu huydundan vaz mi gececek.
Benim kafamda ne varmis? Sadece ben yazmadim ki bu olayin cigirindan ciktigini.
Bence konu gayet dogru anlatilmis, tutarsizlik yok. Konu sahibi cok dogru hareket etmis , adina cok uzuldum.
O yasta yumurta olusumu tavan olan bir ergen kiz ortalikta dolasiyor. Siz enistenin bos duracagini mi saniyorsunuz. Erkekler boyledir. Akli basinda degildir, taze yumurtalara, sacilan yeni olusmaya baslamis bir ergenin kokularina meyillidir. Bu bir reflekstir kendinizi "efendi adam" vs ile kandirmayin. Acin bakin internette neden 18 yas alti meraki var erkeklerin. Neden kadinlar klubu uyeleri bu gerceklerle yuzlesemiyorlar anlayamiyorum.Biz primatlardan geliyoruz magara devrinden beri ne kadar evrimlestik de cekirdek aile kavramiyla kendimizi aldatiyoruz? Ilk insanlarin iliski bicimleri aynen devam ediyor, cunku insanlarin hayatini duzenleyen seyler, hormonlar, mensturasyon, yumurta rezervi ve ortalikta dolasan yenilenebilir sperm depolariyla alakali. Ve ilk insnalar acik havada yasiyorlardi, magaralara siginiyorlardi ama mekan hep genisti. Bizler ise kibrit kutusu icinde kiminle yasayacagimizi cok iyi secmek durumundayiz. yoksa yasadigimiz - yuzlestirdigimiz insanlarin hormonlarinin kurbani oluruz.
Sonucta yine iyi niyetli adammis da esini uyarmis. Bence bu kizla aralarinda istenmedik birtakim olaylar yasandi. Kiz buyudukce adamin direnci kirilacak su ya da bu sekilde hamilelige gidecek bir durum olusacak. o yuzden ya siz esinizden ayrilip kiza bakacaksiniz ya da kizi evden uzaklastiracaksiniz. Ikincisi en dogru olani, ne yazik ki.
heralde sadece hormonlarla çalışan en genci ve en güzeli hangisiyse ona giden adamlar gayet normal demişİnsan davranışını sadece biyolojik süreçlerle açıklama eğilimi 19. yy da kaldı.
Mesela pedofiliyi, yaşlılara cinsel ilgi duyan erkekleri, zoofiliyi, eşcinselliği bu tablonun neresine koyuyorsunuz?
Nasil 19. yyilda kaldi? Siz internete bakmiyosrunuz galiba. Davranissal endokroniloji diye bir disiplin var.İnsan davranışını sadece biyolojik süreçlerle açıklama eğilimi 19. yy da kaldı.
Mesela pedofiliyi, yaşlılara cinsel ilgi duyan erkekleri, zoofiliyi, eşcinselliği bu tablonun neresine koyuyorsunuz?
Ben konu sahibinin o adamla kalmasini dogru bulmuyorum.Ama emin olun erkeklerin 90% i ayni seyi yapardi.heralde sadece hormonlarla çalışan en genci ve en güzeli hangisiyse ona giden adamlar gayet normal demiş
bir nevi pedofiliye açıklık getirilmiş te
bu kız kardeş de olabilirmiş üvey kız da çünkü Allah bize sadece hormon vermiş gerisini koy vermiş düşünce vicdan bunlar yok bizde
adamın aklının kaymaması için kızın evden gönderilmesi gayet normal
kendi eşinin kız kardeşine sarkıp onu hamile bırakacak adamı da alıp tekrar koynuna girmek de normalmiş anladığım
Nasil 19. yyilda kaldi? Siz internete bakmiyosrunuz galiba. Davranissal endokroniloji diye bir disiplin var.
Elbette kisisel tecrubeler dogrultusunda yonlenir insan da, hormonlarin etkisinde kalmadigini nasil iddia edebilirsiniz?
Rasyonal olmak belli bir yere kadar, cocukluktan gelen bilincalti mesajlar ve hormonlara ve genlere bagli.
Mesela su makale erkeklerin seks ve siddet davarnislarini ve testosterone'a bagliyor:
https://www.psychologytoday.com/blog/the-human-beast/200907/sex-violence-and-hormones
Acin google'a bakin. Hormon ve davranis bilimleri ustunde yuzbinlerce makale mevcut:
https://scholar.google.co.uk/scholar?q=sex+hormones+and+social+behaviour&btnG=&hl=en&as_sdt=0,5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?