Kardeşim eşime aşık :(

13 yaş için normal böyle şeyler. Zamanla atlatır kafaya takmayın.
Eşiniz sonuçta kendini bozmamış, gelip sizi uyarmış. Kıskanacak bir durum yok.
Ben de orta okulda Türkçe öğretmenime aşıktım yani nolmuş

Benim bir arkadaşımın eniştesi kıza kur yapıyordu. Sanırım biz de bu yaşlardaydık üstelik. Kendim de şahit oldum. Yani kız yüz verse enişte ikinci eş alacaktı o kadar gerizekalı biriydi. Kız da tabi çok heyecanlanıyorum bazen bana dikkat kesildiği için diyordu. Neyse sorunsuz atlattılar.
En azından eşiniz adam gibi adammış. Zamanla geçer. Sakin kalmaya çalışın...

Sizin dunyadan haberiniz yok galiba, cocuk istismari diye bir sey var ve Turkiye de bir pedofili cenneti.
Haberim var merak etmeyin ama konuyu iyi anlamadınız heralde kocam demiyor kardeşim eşime aşık diyor! Kafasında kurmuş konu sahibesi sonra kendi büyüttüğü çocukttan korkuyor! Yatılı okula gönderiyor! Eşi için bişey demiyor!
SiZin kafalar bir milyon sanırım...

Neyse sana selametle!!!

Cok tek tarafli dusunuyorsunuz. Kadin erkek arasinda yas olmaksizin bazi dinamikler vardir, ama galiba bi-habersiniz diger kadinlar gibi. Burada kiz cocugu adama yaklasmak istiyor, adam bir sure direnebilir gerisi felaket olacak diyorum, bunun neresi milyonluk kafaymis? Kiz sanki hep 13 yasinda cocuk kalacak, o evde buyuyor, ergenlige giriyor, konu ev sahibini rahatsiz etmis bellli ki asiri bir durum var ortada.
Asagidaki yazimi okusrsaniz anlarsiniz .

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...desim-esime-asik.878885/page-16#post-43674185

Neler çekmiş neler yaşamışsın... çok zor gerçekten. Benimde benden 15 yaş küçük kız kardeşim var.onun küçük annesi oluverirsin. Sahiplenir gözün gibi bakarsın. Allah yardımcın olsun...

Ne yapsin kadin, yarin birgun kizin hamile olmasina kadar varacak bir surecin icinde.
N ekadar safsiniz ya.

Secim yapmasi gerekiyorsa kardesini sececek. Ikinci evliligini yapan bayanlar kiz cocuklarini devlet yurtlarina atsin o zaman. Kocaciklari herkesten önemli. Yarin bir gün kardesini hamile birakabilecek potansiyele sahip bir kocayi aman birakmasin kacirmasin elinden. Sizin bahsettiginiz tipte erkek bugün kardesi kovar evden yarin kuzene sarkar, haftaya en yakin arkadasla düser kalkar. Bu ne ya 13 yasinda bebeklikten ablasinin büyüttügü kizi bir eve sigdiramayan yaratik gibi koca olsa ne olmasa ne. Konu sahibi konuyu acmis kacmis tabiri caizse. Hamile bile birakildi öksüz yetim kiz. Anasizlik babasizlik hem de cocuk yasta ne kötü bir tecrübe. Bir zahmet gelip detay verse iyi olur. Gözüyle ne görmüs, kocasinin yatagina mi atliyormus bu kiz. Kocasi mi gelip gidip sikayet ediyormus kardesin beni yine gözleriylen yedi falan mi diyormus bir anlatmadi gitti. Ne rezil bencil bir erkek tipi bu. Kardesine atlama ihtimalim var o yüzden gitsin yoksa karismam valla olayi mi? Bu kiz konu sahibinin hayattaki tek varligi ve evladi gibi yetistirmis. Koca degil evlat gelsin bir zahmet önce. Kocasiz da yasanir, adam gibi adam uckuruna güvenen, sabilere nefsi uyanmayan baska koca da bulunur.

Fizyoloji anatomi paragrafı mı okudum belgesel kesiti mi izledim bilemedim öyle karışık duygular içindeyim.

Evet de bu konu sahibinin cocugu degil soz konusu olan kiz cocugu. Kiz kardesi. Cocuk henuz hamile degil ya da o dereceye gelinmemis, ancak kotu olaylar yasanmis sanirim. Konu sahibi travma geciriyor ve farkinda degil. Buraya yazamadigi seyler olduguna gore.
Haklisiniz bu adam yuruyen her kese sarkabilir. Simdi bu konu sahibinin hayatla olan imtihanina bakin ve kadincagiza hak verin. Hayatinda iki onemli insan ona yer yuzunde cehennemi yasatiyor ve bir secim yapmaya zorlaniyor.Evliligini kurtaracak cozum kizi uzaklastirmaktir ancak kiz buyuse bile bu uclu bir aile olarak asla bir arada rahat duramayacaklar. Bence ikisini de birakip o evden bir an evvel uzaklasmasi akil sagligi icin daha iyi olabilir.
Evet hayat boyle cehennem olabiliyor bazi insanlara. Oturup kalkip sukredin halinize. Bazi seylerden haberdar olmadiginiz veya gormezden gelebildginiz icin.

Ozaman kardeşini çekip kenara konuşup onu yönlendirecek. Yurtlara terk etmicek. Yurtta büyürse bu kafayla o ergenliğe yeni adım atmış kardeş işte ozaman sizin kafanızdaki gibi olur.

Ozaman kardeşini çekip kenara konuşup onu yönlendirecek. Yurtlara terk etmicek. Yurtta büyürse bu kafayla o ergenliğe yeni adım atmış kardeş işte ozaman sizin kafanızdaki gibi olur.
Kizda intiharaa giden bir psikolojik bozukluk var kimle konusacak ve huylu huydundan vaz mi gececek.
Benim kafamda ne varmis? Sadece ben yazmadim ki bu olayin cigirindan ciktigini.

İnsan davranışını sadece biyolojik süreçlerle açıklama eğilimi 19. yy da kaldı.
Mesela pedofiliyi, yaşlılara cinsel ilgi duyan erkekleri, zoofiliyi, eşcinselliği bu tablonun neresine koyuyorsunuz?

Mesela pedofiliyi, yaşlılara cinsel ilgi duyan erkekleri, zoofiliyi, eşcinselliği bu tablonun neresine koyuyorsunuz?
heralde sadece hormonlarla çalışan en genci ve en güzeli hangisiyse ona giden adamlar gayet normal demiş
bir nevi pedofiliye açıklık getirilmiş te
bu kız kardeş de olabilirmiş üvey kız da çünkü Allah bize sadece hormon vermiş gerisini koy vermiş düşünce vicdan bunlar yok bizde
adamın aklının kaymaması için kızın evden gönderilmesi gayet normal
kendi eşinin kız kardeşine sarkıp onu hamile bırakacak adamı da alıp tekrar koynuna girmek de normalmiş anladığım

Nasil 19. yyilda kaldi? Siz internete bakmiyosrunuz galiba. Davranissal endokroniloji diye bir disiplin var.
Elbette kisisel tecrubeler dogrultusunda yonlenir insan da, hormonlarin etkisinde kalmadigini nasil iddia edebilirsiniz?
Rasyonal olmak belli bir yere kadar, cocukluktan gelen bilincalti mesajlar ve hormonlara ve genlere bagli.
Mesela su makale erkeklerin seks ve siddet davarnislarini ve testosterone'a bagliyor:
https://www.psychologytoday.com/blog/the-human-beast/200907/sex-violence-and-hormones
Acin google'a bakin. Hormon ve davranis bilimleri ustunde yuzbinlerce makale mevcut:
https://scholar.google.co.uk/scholar?q=sex+hormones+and+social+behaviour&btnG=&hl=en&as_sdt=0,5

Ben konu sahibinin o adamla kalmasini dogru bulmuyorum.Ama emin olun erkeklerin 90% i ayni seyi yapardi.

Sizin anlattığınız şeyler referansını pozitivizmden alıyor ve o devir kapanalı yüz yıldan fazla oldu. İnsanlar sadece biyolojik değil aynı zamanda sosyal canlılardır. Bizi hayvanlardan ayıran önemli özelliklerden bir tanesi. Sosyal olaylarda da bir olayı iki kez tekrarlayamazsınız ve deneysel düşünüp sonuçlarını kestiremezsiniz, daha bütüncül bakmanız gerekir.
İnsanlar hormonlarının etkisinde kalmıyor diye bir şey yazmadım, nereden çıkardınız?
SADECE biyolojik süreçle açıklanması indirgemeci bir yaklaşım olur ve bilimsel değildir demek istedim. Bizim davranışlarımızı açıklanması için biyolojik ve endokronolojik veriler yetersizdir. Kaldı ki açıklanamayan, ve yegane hedef olarak kabul edilen üreme saikiyle çelişen pek çok da durum söz konusu.
Ayrıca adı üstünde makale, bulduğunuz makalelerle çelişen yine pek çok bilimsel çalışma ve makale bulunabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…