Kardeşim eşime aşık :(

Öncelikle konunun doğru olduğunu varsayarak yazıyorum ,13 yaşındaki bir çocuğun aşık değil beyeni ve sığınma arzusu ile ilgi duyduğunu düşünüyorum.Ayrıca siz yetişkin insanlar olarak daha iyi bir çözüm bulma yönüne gitmeliydiniz.Pskoloğa götürmüşsünüz ne yönlü hareket etmeniz gerektiğini de anlatmışsınız .Tedaviye başlatmadan yurda yerleştirmişsiniz .En son olarak da eşiniz evde istememiş .Akıllı bir yetişkin olarak bir ağabey gibi emek verir ise durum düzelebilir.Lakin size hiç bir şey diyemiyorum aynı kandan candan kardeşiniz o ne kadar hatalı olursa olsun sahip çıkmak lazım .Naçizane fikrim hanımlar bu kadar koca meraklısı olmayın.yok yuvam yıkılır da şöyle olur böyle olur ne demek ...Vijdan azabı çekmemek için harekete geçin .Şayet vijdanınız varsa özür...

pes . sokağa sal falan. acımasızlığın hat safhasındasınız.Allahım sizlerin eline düşürmesin bu çocukları
Ay herkese hic usenmeden laf yetistirmissiniz. Fikrim degismedi. Sal sokaga derken kicina tekmeyi bas manasinda degil yatili okula verebilir mesela. Kesinlikle kabul edebilecegim bisey degil.. asik olmak ne yaa. Hemde ablasinin kocasina ayni evde hatta

Konu fake apaçık. .
Nacizane vicdansız abla da fake ..

Konunun gerçek olduğunu düşürsek kıskanılan kişi 13 yaşında ki bir çocuk üstüne kardeşiniz gerçekten çok ilginç merak ediyorum insan çocuk yaşta ki kardeşinden eşini nasıl kıskana biliyor.

Konu yalan diyemem çünkü benimde başıma böyle bir şey geldi eşimin abisi farklı duygular besliyormuş bana karşı. Ama sizde şöyle bişey var eşinize aşık olan bi çocuk yani onun duygulsrından nasıl bi zarsr gelebilir ki sizin şefkatinize ihtiyacı var. Bence Eşinizi kıskanmadan önce kardeşinizi düşünün

kardeşimin yaşı 18'den büyükse direkt kapıyı gösteririm. o evden içeri adım atamaz bir daha. ya yurt köşelerinde kalır ekmeğini eline alana kadar ya da sokaklara düşer, umurumda da olmaz. dünyada başka erkek kalmamış gibi bu ne ahlaksızlık.

13 yaşındaki çocukttanmı rahatsız oldunuz onu yatılı okula yatırdınız pes.
konunun gerçek olduğunu varsayarak yazıyorum
herkes kızmış konu sahibine yurda gönderdi diye ama bence bu zavallı kızın böyle vicdansız abla ve kocasıyla aynı evden gitmesi belki daha hayırlıdır

Nasil yani nasil anladiniz peki

nokta....bumudur budur

şunuda bir kenara koyun.
belki hiç böyle bir şey yok. adam kızı evde istemiyor. böyle bir iftira atıyor. olamazmı. bence çoktta olur

[QUOTE="fiyonkm, post: 43668707, member: 717378g 13 yasınızı bi daha hatrlamaya calısın derim...[/QUOTE]
Hatırlamaya çalışmama gerek yok sanki dün gibi geliyor zaten. Yine aynı seyi düşünüyorum. Bence de abi gibi görüyor olabilir.
Yada ergence denebilecek bi hayranlıktır en fazla.13yasındaki bi cocuk bi adami yataga atamazya sonuçta.
Yinr de bilemiycem su an daha farklı cocuklar. Bizim netimiz filan yoktu o zamanlar. Bilmezdik oyle seyler. Simdi daha farklı ana okulundaki cocuk sevgili ediniyor. Konun sahibi de ortda yok fake olduğunu düşünmeye başladım

kocacığınızın rahatı için sizden başka kimsesi olmayan daha çocuk yaştaki kardeşinizi(elinizde büyüyen) evden mi attınız?

Bence konu gayet dogru anlatilmis, tutarsizlik yok. Konu sahibi cok dogru hareket etmis , adina cok uzuldum.
O yasta yumurta olusumu tavan olan bir ergen kiz ortalikta dolasiyor. Siz enistenin bos duracagini mi saniyorsunuz. Erkekler boyledir. Akli basinda degildir, taze yumurtalara, sacilan yeni olusmaya baslamis bir ergenin kokularina meyillidir. Bu bir reflekstir kendinizi "efendi adam" vs ile kandirmayin. Acin bakin internette neden 18 yas alti meraki var erkeklerin. Neden kadinlar klubu uyeleri bu gerceklerle yuzlesemiyorlar anlayamiyorum.Biz primatlardan geliyoruz magara devrinden beri ne kadar evrimlestik de cekirdek aile kavramiyla kendimizi aldatiyoruz? Ilk insanlarin iliski bicimleri aynen devam ediyor, cunku insanlarin hayatini duzenleyen seyler, hormonlar, mensturasyon, yumurta rezervi ve ortalikta dolasan yenilenebilir sperm depolariyla alakali. Ve ilk insnalar acik havada yasiyorlardi, magaralara siginiyorlardi ama mekan hep genisti. Bizler ise kibrit kutusu icinde kiminle yasayacagimizi cok iyi secmek durumundayiz. yoksa yasadigimiz - yuzlestirdigimiz insanlarin hormonlarinin kurbani oluruz.
Sonucta yine iyi niyetli adammis da esini uyarmis. Bence bu kizla aralarinda istenmedik birtakim olaylar yasandi. Kiz buyudukce adamin direnci kirilacak su ya da bu sekilde hamilelige gidecek bir durum olusacak. o yuzden ya siz esinizden ayrilip kiza bakacaksiniz ya da kizi evden uzaklastiracaksiniz. Ikincisi en dogru olani, ne yazik ki.

Kornealarim yirtildi
Gozlerim kanıyor
Bu nasi konu

SiZin gibi insanlar da varmış mı yani kendime pes dedim! Nasıl düşünce bunlar yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…