Kardeşim eşime aşık :(

25YAŞINDAYIM BEN.ŞÖYLE DURUP Bİ DÜŞÜNDÜMDECOK ÖZÜRDİLİYORUM HERKESTEN)BEN O YAŞTA ORANIN İŞEMEK DIŞINDA Bİ İŞE YARADIĞINI BİLMİYORDUM BİLE
İNSALLAH YİNE BANLANMAM

SANMIYORUM YURDA VERECEK KADAR GÖZ KORKUTUCU BİR HAREKETİ OLACAĞINI.
BELKİ Bİ HAYRANLIKTI...

Bİ YANDAN DA FAKE OLSA 13 DEGİL 18FİLAN DERSİ KONU SAHİBİ DİYİRUM
BİLEMEDİM Kİ BENDE.

kardesiniz 13yasinda anladigim kadariyla
bu davranisinin veya hissettigi seyin adi kesinlikle aşk degil
bunu psikolog soylemis olmali
Kesinlikle bu söylenene katılıyorum. Belki göremediği baba sevkatini görüyordur. Üstüne birde anneninizi kaybetmissiniz. Yalniz kaldığını düşünüyor olabilir ayrıca geçirilen trafik kazasında bunu tetikliyor olabilir.

Adam ya kardesin ya ben, gönder gitsin evden deme hakkini cüretini nereden buluyor kendinde. 13 yasindaki kiz ablasindan baska kimsesi yok. Anasi babasi olsa haklisiniz gitsin ailesinin yanina derdim bende. Yurda gönderilsin icinde bulundugu buhran nedeniyle daha fazla yanlis yapsin, pis rezil insanlarin elinde oyuncak olsun. Bu kizi bebeklikten ablasi büyütmüs dogru anladiysam. Evlat gibi, nasil önderilir kovulur evden. Gelip gidip karisina kardesin sunu yapti bunu söyledi diyip sikayet edecegine, kiza bir iki sert cikabilirdi. Bak ben senin abin yerindeyim aklini basina topla yasin kücük kirmak üzmek istemiyorum seni ama bu tavirlara devam edersen seninle tek kelime konusmam yüzüne bakmam bulundugun ortama bile girmem diyebilir. Sanki 18-20 yasinda. Belki daha adet bile görmedi kiz. Yemin ederim böyle erkekleri okudukca gördükce nefret ediyorum erkek milletinden. Ise bak aman kocayi tut yapis kacmasin, cocugu yolla gitsin diyor millet. Cocuk ikinci intihar denemesinde basarirsa vebali vicdan azabi nasil olur acaba.

Iyi günde kötü günde dedigi karisinin, psikolojik bir rahatsizlik yasayan kardesinin derdine ortak olmak yerine evden gönderiyor kovuyor. Demek nefsine güvenmiyor. Kücük kiz da olsa farketmiyor nefsi uyaniyor ki evden gitmesini istiyor. 13 yasinda kiz saldirip üstüne mi atliyormus ben kacirdim oralari galiba. Bu kadar acimasiz olmayin. Hic 13 yasinda olmadiniz mi? Yuva yikacak tehlike potansiyeliniz var miydi? Ben bana destek olmayan derdimize care düsünmeyen tek cözümü cocugum gibi büyüttügüm kardesimi kovmak olan bir degil 10 kocayi silerim.

Kesinlikle katılıyorum. Biz iki kardeşiz annem ve babam ayrildi abimi dedemler büyüttü. Oda o zamanlarda 1 yaşında falanmis. Liseye kadar büyük halama anne diyodu. Bir erkek tarafindan sevginin ne demek olduğunu bilmediği için ask koyabilir belki bunun ismine ama sadece ilgi ve şefkat arıyor. Bu nasil bir vicdansizliktir ki gonder gitsin denebiliyor. Benimde teyzemin esi var enistem lisedeyken bana sarilirdi sen benim kizimsin derdi. Bende onu cok severdim hatta baska şehirde olmalarina ragmen onlara hep kalmaya giderdim. Bende mi aşığım o zaman. Dur teyzeme soyleyeyim de beni bi daha evine almasin!!! Konu gercek mi bilmiyorum ama bu konuya çözüm bulamayan Psikologun gercek oldugu şaibeli.

ğumuzun yardımcı olmaya çalıştığı, lauretta21 rumuzlu b
bence 13 yasınızı bi daha hatrlamaya calısın derim...

Cok zor bir durum ne akil verebiliriz ki . atsan atilmaz satsan satilmaz derler ya o hesap

hımm. ana noktalara parmak basmışsın.
aynen
Allah Allah ceyiz dizmeye giderken herkes öldü bi sen sag ciktin ne mutlu. Bebeyi kime birakip gidiyodunuz Ankaraya? Hani 13 yasinda, kendisini bir baba gibi bebeklikten beri buyuten adama asik olacak olan bebe? Senaryoyu tamamlayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…