kardesim evlendi kiskanmiyorum ama korkuyorum:(

İnsanlar o kadar acayip ki. Bikomşum var.yaramın olduğınu bildiği için herr fırsatta laf sokar.. Kadın 45 civarı yaşta. 2 çocuğu var yetişkin. Bana nisbet olsun diye dio ki ayy ben şimdi korunmayı bıraksam hemn hamile kalırım.. Gırttlağına sarılmak istedim. İnsanlar çok acauip gerçktenn

O an dilim tutuldu resmen,kardesime anlattim sonra, oda bana "sen dogurdun da cok mu guzelsin sence" deseydin,dedi.O an o kadar uzuluyorum ki susup bakiyorum oylece..
Bosssverrr onlarda kendi akillarinca oraya buraya salca olmakla ego tatmin ediyorlar.Cahillikten baska birsey degil.

o uzak akrabayı böyle cımbızla hücrelerine ayrılana kadar parça pinçik edesim geldi.. ne gereksiz ne saçma ne kıskanç ne şuursuz bir yorum. böylesine cahil şuursuz bir insanın lafına nolur üzülmeyin. değer vermediğiniz insanın yorumunada değer vermeyin. elbet sizinde bebeğiniz olacaktır. belki koruyucu aileliği düşünürsünüz bu arada. sonra sizinde bebeğiniz olunca kardeş kardeş büyürler.. hem bir masumun hayatını kurtarırsınız hemde yaşadığınız stresten kurtulursunuz.kulaklarınızı tıkayın çevrenize. hayatımızda ters giden her sağlık sıkıntısının baş sebebi stres. sizin stressiz mutlu böyle bol oksijenli çiçekli böcekli yerlerde yaşamanız mutlu olmanız lazım. pozitif olun pozitif şeyleri çağırın..

Ya aslinda icerik cok onemli olmuyor o anda,bnm icin mesele cocugumun olmayisini yuzume vurmalari..
Esim dunyalar iyisi,sen bebegimsin ne yapicam bebegi der,teselli eder,sarilir aglar benimle vs ama ona da uzuluyorum yasitlari 2 3 cocuk babasi

Inanin artik olmek istiyorum,esime uzulmesem oturup olmek icin dua edicem..
Cok yiprandim,yasitlarim bekar gezip dolasiyor ama sonucta bn evliyim ve 8 yil bitecek,temmuzda.

Ya aslinda icerik cok onemli olmuyor o anda,bnm icin mesele cocugumun olmayisini yuzume vurmalari..
Esim dunyalar iyisi,sen bebegimsin ne yapicam bebegi der,teselli eder,sarilir aglar benimle vs ama ona da uzuluyorum yasitlari 2 3 cocuk babasi

Bakın çocuk sahibi olmak elbette güzel bir şeydir, siz de istiyormuşsunuz zaten.

Ancak hayatınızı buna endekslerseniz hayatınızı eksik yaşarsınız. Yani hem çocuğunuz olmaması size göre eksiklik, hem bu eksiklik sebebiyle mutsuz oluyor oluşunuz hayatınızda başka bir eksiklik yaratıyor.

Daha erken yaşta anne olana madalya vermiyorlar, kardeşiniz 19 yaşında hamile kalırsa buna ancak üzülürüm, çünkü kendisi o sorumluluğu alabilecek yaşta değil.

Eşinizin yaşıtlarının kaç çocuk sahibi olduğu da önemli değil. Önemli olan hayatı beraber yaşadığımız insanlar için ne kadar güzelleştirdiğimiz ve ne kadar mutlu yaşadığımız. Lütfen sadece nicelik belirten çocuk sayılarını dikkate almayın.

Eşinizle ilgilenin, birbirinizle güzel vakit geçirin. Çocuklu çiftler buna pek vakit bulamıyorlar, şu an için bunun tadını çıkarın. Gelecek tedavinizde istediğiniz sonucu alacağınızı düşünün, stres olmanızın size hiçbir faydası yok.

Cok yiprandim,yasitlarim bekar gezip dolasiyor ama sonucta bn evliyim ve 8 yil bitecek,temmuzda.
oyle deme tatlım. Umidini kesme. Bak sende bi sebepte yokmuş. İnşllh sende anne olacaksın. Buda bizim imtihanımız değil mi. Allh bi yerden alıp başka bi yerden verio şupesiz

Icimde ki ofkeyi cok iyi ifade etmissin vallahi

Boşboğaz diyesim geldi. Böyle insanlar yüzünden kendinizi kötü hissetmemelisiniz.

Ne guzel anlatmissin oyle,sagol guzel yorumun icin :)

şu dünyada kelebeklerin uçabilmesinin gökyüzünün mavi olmasının böceklerin varlığının bile bir sebebi var. hiç bir şey sebepsiz yaşanmıyor. pes etmek depresyon şu an çocuk sahibi olma şansınızı da etkiliyor. bütün doktorlar diyor stressiz yüksek moralli kaliteli uyku uyunan iyi beslenilen bir yaşamda başarı daha yüksek. sakınnn bu mod olmanız gereken son mod. biraz kafanızı dinleyin ve hazır olduğunuzda tekrar deneyin.

Hayir yeterince dikkatli olduklarini dusunmuyorum,aslinda bnm univ okudugumu bu yuzden Allahin daha nasip etmedigini,atandiktan sonra olacagini soyluyorlar,cunku suan maddi olarak cokta iyi degiliz,ev kredisi falan veriyoruz,bana gore daha rahatlar abarttigimi soylerler kisaca..
Yanimda biara cocugu olmayan kadin bosanmali denildi,dolaylida olsa bu anlam cikti,bide yanimda kiz erkek evlat ayrimi yapanlari konustular,ki dile getirdim cogu kez,bizim icin fark etmezken siz nasil bunun icin dualar eden adaklar adayanlari konusursunuz dedim,yanlislikla hamile kaldigini aldirmak istedigini soyleyen kardesim oldu vs vs yani ailemde cok anlayisli degil,bnce.Yada bn cok hassasim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Snn daha cok erken cnm.
Olur Insallah:)

Ooooo patavatsız gereksiz akrabanızdan hiçççç bahsetmiyorum bile Şöyle düşünün sizin bebeğiniz en küçük olcak en kıymetli en nazlı ennn çok sevilen belki gelmesi için vakit var daha üzmeyin kendinizi Yaradana sığının olacaktır inş.

Umidinizi kaybetmeyin yakin tanidigimin 7 sene cocugu olmadi sonra arka arkaya 2 tane cocuk yapti bi oglan bi kiz tup bebek te degil normal yoldan onada dr hic biseyiniz yok herseyiniz normal olur demiş oldu sizinde olur insallah

Canım sen bolca dua et bu psikoloji bile çocugun olmasını engeller rahatbol at üzerinden bu düşünceyi herksn olsun kardeslerininde olsun mutlu ol hiç öyle düşünme sırası gelenin olur allahım nezaman verirse ozaman.sen sadece dua et bak nasıl seninde hemencenecik nasıl oluyor.bebek yapmak bizim elimzde değil o canı allah hazırlıyor bize sadece emanet ediyor o canı.biz aracıyız.sen kimseyi takma.olurrrr emin ol olur anlamzsın bile nasıl olmuş

o densizin sozune aldirma bile.. ne alaka hem?
Hz. Zekeriyya'nin duasini oku bolca.. hakkinda hayirlisi..

Çocuğu olsa insanın rengi mi açılıyomuş ya bi git allasennn . Bu konuda düşüncem çocuktan dolayı kilo alıp cildin gerginleşmesidir en fazla
Sorununa gelince anlıyorum canım seni , artık bize çocuk düşünmüyo musunuz diye bile sormuyolar o derece :) duyguların çok normal kıskançlık değil . İnşallah bu yazın sonunda senin içinde bebek çeyizleri hazırlarlar, bebeğine kavuşursun . Herşeyin bir vakti vardır bu da bizim imtihanımız galiba

bizimde öyle sayılabilir.sonuçta çok engel olcak bişey olsaydı ben tarafından söylerdi doktor.eşimde numune veremedi verseydi keşke.

ne kötüymüş akrabanız yaa, Allah ne zaman yazarsa ozaman olur çocuğunuz, zor sabretmek ama sabretmelisiniz, ama o akrabanız gerçekten çok karaktersizmiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…