kardesim evlendi kiskanmiyorum ama korkuyorum:(

üzülme canım o kadının terbiyesizliği bazı insanlar başkalarının sıkıntılarından kendilerine mutluluk çıkarır herşeyin hayırlısı bana da görümcem çocuğun yok seni boşatırım demişti eşimin kayınlarımın kv ve yeni gelinin önünde nasıl kötü hissetmiştim kendimi anlatamam o sıkıntıyla hamile kaldım ama dış gebelik oldu çok kötü günler geçirdim Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman olur inşallah kucağın bebişlerle dolu olur mutlu olursun

Hyr ama cok duydum,nasil yapiliyor cnm ?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leri-uzerine-paylasim-alani.392889/page-10038 bu topikte kullanan çok var canım aklına takılan bişey olursa sorarsın muhabbete de bekleriz. adetin 2. günü başlıyosun hayıt tohumuna sabah-öğle-akşam bir fincan kaynamış suya 1 tatlı kaşığı koyup 15dk demlendirip içiyorsun.aktardan 5 liralık alsan yetiyomuş.ben adet olunca başlıycam. topikte bununla ilk ayda hamile kalan 2 kişi var şimdide. belki vesile olur canım konunla alakasız ama yazmadan duramadım.

ay ne densiz insanlar var ya. Boş boş konuşmuş ona takılma sen. Dua et canım başka ne gelir elden

Sagol cnm bnm.

26 yaşında evlendim, 28 yaşımı bitirmeme 4 ay var, 8-9 aydır bebeğim olmuyor, gerçi hala da yazın bi tatil yapsam gelsem de sonra mı olsa filan diye düşünmüyor değilim şahsen.
girmem gereken önemli sınavım var, ondan sonra olması lazım belki hayırlısı budur diyorum.
25 yaşındasın daha, 8 senelik evlisin, biraz gez toz hayatını yaşa.
19 yaşında hemen anne olmak bence özenilecek bir şey değil tam tersi çok korkunç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…