kardesim evlendi kiskanmiyorum ama korkuyorum:(

şu patavatsız insana SANANEEEE cevabını yapıştırsaydın bak bir daha laf söyleyebilecekmiydi. konuna gelince haklısın üzülmekte canım benim bile 8 ay oldu evleneli yakınlarımdan hamile haberi duyunca üzülüyorum. rabbim kucağımızı boş bırakmaz inşallah

Umutsuzluğa kapılmayın

Daha yaşıtlarım bekar geziyor ben de gençliğimi yaşıyorum deyin

Gerçekten de bebek konusunu birz unutabilseniz sebepsiz infwrtilite de ortadan kalkabilir

Öncelikle şu bunu dedi yok moralimi bozdu hikayelerini silin kafanızdan, bebek sahibi olacağım diye de strese girme rahat bırak kendini, spor yap, sosyal aktivitelere katıl kafanı dağıt biraz, kendini strese soktukça bebek sahibi olman zorlaşır

ben doğum yaptım,ne kilo aldım ne yüzüm gözüm açıldı..aksine daha çok kilo verdim oğlumun peşinde koşmaktan :):)
demem o ki,böyle arsız yüzsüz insnaların söylediklerine üzülmeyin..o kendi ayıpları..
inşallah sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz..

Kendini başka şeylere ver sürekli bebek için eşine yaklaşma.Ben 4 yıldır öyle yapıyodum.1 ay önce işe girdim ve bi baktım ki hamileymişim.Hiç aklımda yokken.O kadar patavatsız insanlar var ki her gördüğünde hala bebek yok mu diye sorular insana.Olsa zaten söyleriz

seni çok iyi anlıyorum insan özeniyo işte bu akraba bozuntusu biliyodur zaten olmadığını ama can yakmak için soruyodur. böyle dedikoducu, meraklı cahil beyinsiz varlıklar yok olsun gitsin bu dünyadan

Doğum insanın tipini kaydırıyor ne güzelleştirmesi.. Ne hadsiz, ne kalpsiz insanlar var, ..

Allah kardeşinize de size de hayırlı evlatlar nasip etsin en kısa sürede. Sebepsiz olması demek bir gün çocuğunuzun olabileceğinin haberidir inşaallah .

kesinlikle saçma bir düşünce değil canım çünkü aynısını bende yaşıyorum. Benim kız kardeşlerim yok ama 3 tane görümcem var çevremde yakın arkadaşlarım var kuzenlerim var benden sonra önce evlenen herkesin bebeği oldu hatta infertilitesi olan bir yakınımın bile bebeği oldu..Sürekli bebek kıyafetleri içinde bebek muhabbetlerinin ortasındayım.üç gün sonra görümcemin ikizleri olacak hastanede ben onlara refakatcılık yapacağım. Her hamilelik haberi aldığımda çok üzülüyordum ağlıyordum dediğiniz gibi kıskançlık değil bu bence hasret, özlem, bekleyiş, umut......Ama şu aralar her şeye tıkadım kulaklarımı oluruna bıraktım çünkü düşündükçe her geçen gün kendimi de eşimi de mutsuz ediyorum. Hayattan zevk alamıyorum.Allah hepimize hayırlı olanı verir canım sana tavsiyem biraz o çevreden çık kafanı dağıt farklı konularla uğraş gerçekten iyi geliyor

Seni okadar cok iyi anliyorumki! Sanki kendim yazmisim gibi. Sen bakma baskalarin lafina. Agzindan laf alabilmek icin her turlu laf yapiyorlar. Sanki herkes hemen sak diye dogurmaya mecbur.. Bence hayatinin tadini cikar insallah rabbim hayirlisiyla bebeginin oldugu gunleride gosterir. O herseyin en iyisini biliyor. Benimde hala yok ama ben allahima guveniyorum. Olsada olmasada onun bir bildigi vardir herzaman. Bunlari kolay yaziyorum ama birde icimi gorsem her ay aglama krizleri yaniyor icim. insallah rabbim bizede evlat segvisi taddirip onlari hayirli bir sekilde buyutmeyi nasip eder.

Hepinize guzel yorumlariniz icin tesekkur ederim...
Bazen inanilmaz sekilde soylenen yapilan hersey cok cok uzuyor,o anda yok olmak kaybolmak istiyorum,herseyden herkesten kacmak istiyorum,bazende daha gencim,arkadaslarim daha bekar deyip,olur diyorum...
Ama 8 yil olunca artik umitsizlik agir basiyor maalesef.
Beni uzen ortamlarda zaten cok bulunamiyorum,uzak dur demissiniz ya,ailem sehir disinda esimin ailesiyle de ayda bi biraraya geliyoruz;ama o seyrek gorusmelere ragmen mutlaka bisey soyleyip uzuyorlar,o dedikleri 1 ay boyunca beynimi mesgul ediyor yeterince uzuyor zaten
Rabbimden dilegim bana da isteyen herkesede en hayirlisindan,sagliklisindan guzel guzel evlatlar nasip etsin,o insanlarida dedikleriyle terbiye etsin,amin!

patavatsızlığa hiç tahammülüm yok ama sizin gibi güzel kadınları üzen bu gerzekler patavatsız değil, kötü niyetli bunu bilin ve ona göre cevaplarını verin lütfen.
çok mu güzelmiş o? ayyy ne salak, ne boş insanlar ya. ulan ben kardeşime sormaya çekiniyorum millete bak.
sakın sakın moral bozmayın lütfen. Allah bilir neyin ne zaman olacağını, hayırlısını versin size de, tüm isteyen kadınlara da.
siz psikolojik olarak güçlü olmalısınız ki tedavilere başlayabilesiniz.
ve böyle beyinsizlere lütfen en ağır şekilde ağızlarının paylarını verin çünkü kalpleri çürümüş bunların.

Ah o patavatsız insanlar ahh Allah ıslah etsin onları.Üzülmeyin verende alanda Allah.Bende bir seneye yakın bebek istiyorum.Benimde olmuyor.Benden sonra evlenenlerin hamile haberini alıyorum seviniyorum ama neden benim olmuyor demekte aklımdan geçmiyor değil.Annelik biz kadınların hayali hep buna şartlamışız kendimizi.Ama Rabbim büyük her işte bir hayır vardır duanızı eksin etmeyin.Bizim imtihanımız bu.Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin İnşallah.

hesaba göre 25 yaşındasınız.
anne olmak için daha genç bile sayılabilecek bir yaştasınız.
ben 27 yaşındayım ve daha nasip olursa 1 ay sonra daha yeni evleniyorum.
ve hemen anne olmak için erken olduğunu düşünüyorum.
sizle öyle konuşan kişiye de bekar gibi zayıf olmanın kötü bişey olmadığını bilakis evlenip kendini salıp, çökmüş bir insan olmaktansa böyle genç kız gibi olmanın daha güzel olduğunu söyleyebilirsiniz.
bir probleminiz de yoksa bence üzülmeyin, allah illaki nasip edecektir size de bir evlat geç değil, tam zamanlarındasınız.
aksine 19 yaş annelik için erken bir yaş.
ben daha o yaşlarda üniversitede daha kendim çocuktum.
inanın her şey zamanında güzel.

Ya vallahi hayrete düşüyorum böyle şeyler okuyunca .Allah tandamı korkmaz bunlar ya Allah akıl fikir versin bunlara

aynı şeyleri bende çok yaşadım ,7 senelik evliyim peşimden bütün kuzenlerim evlendi kardeşim evlendi dünyalar tatlısı bir yeğenim var ama hala daha annem babam bekliyorlar ben ümidmi kestim annem kesmedi .geçenlerde 2 erkek kız yeleği hırkası örmüş paketlemiş sakla bunları diyo ben ölürsem giydirirsinn oof anne dedim yaa neleri düşünüyorsum ..onlara belli etmiyorum ama istemiyormuş gibi davranıyorum ama onlar böyle yaptıkça kalbim bebek bebek diye atıyoo allah yardımcımız olsunnnn ne diyelim .

Uzaktan akrabanın dediklerine de koptum
Çocuklarım oldu çöktüm resmen o eski halimden eser yok,rengim açıldıysa veremediğim kilolarımın cildimi germesindendir
Hiç üzülme arkadaşım bak 8 yıl önceki kadar genç görünüyorsun demek istemiş patavatsız kadın
Bütün hamile ve hamile kalmak isteyenlere 'Her Anneye Lazım' kitabını tavsiye ediyrum.bir arkadaşım ordaki duaları okuyup hamile kaldı 3 sene sonra

hala bekar gibi gözükmenin nesi çirkin??

Üzülmeyin, bir şekilde umarım çocuğunuz olur. Eminimki çok iyi bir anne olacaksınız. :) Kusura bakmayın ama o akrabanız çok patavatsızmış. Ne kadar gereksiz, saçma sapan bir laf...

Sizi çok iyi anlıyorum Allah sizin gibi tüm dileyenlere evlat sevgisini tattırsın inşallah
Kabullenmekten başka çare yok Allah'tan geliyor hersey. Hepimizin sınavı türlü türlü siz bebek özlemi ile imtihan oluyorsunuz başkaları bebeğini çocugunu kaybediyor onun acısı ile imtihan oluyor kimi Hayırsız evladından kimi kocasından kimi maddiyatla kimi sağlıkla
Rabbim kimseye dayanamayacağı yük vermesin
Yer göl dua ile derler dua edin Allah'a sığının inşallah herşey gönlünüzce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…