- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
Öncelikle şu bunu dedi yok moralimi bozdu hikayelerini silin kafanızdan, bebek sahibi olacağım diye de strese girme rahat bırak kendini, spor yap, sosyal aktivitelere katıl kafanı dağıt biraz, kendini strese soktukça bebek sahibi olman zorlaşırMerhaba herkese,
Cok ilginc bi konu gelebilir hatta kizanlar olabilir ama inanin bu psikoloji cok kotu,cok tuhaf duygular icindeyim.
Dun bnden 6 yas kucuk kiz kardesim evlendi,19 yasindaydi.Aramizda iki kiz kardesim daha var onlarda evli,bnde evliyim.Sorunum su,8 yil oldu evleneli ve hala cocugum olmadibnden sonra evlenen iki kiz kardesimin oldu,hemde hemen.Bi sorunumuz yok,soranlariniz olacaktir,sebepsiz infertil gurubundayiz,yani sorun olmadigi halde cocuk sahibi olamiyoruz,1 tup 1 asilama deneyimimiz oldu,cok yiprandim,biraz ara verdim bidaha yazin tup bebek dusunuyoruz..
Neyse slklntlm su,kiskanmiyorum asla,aksine kardeslerimde dahil tum evlenenlerin cok mutlu olmalarini saglikli bebekler dogurmalarini isterim ama kendim icin uzuluyorum,bnden sonraki 3.kardesim ve biliyorum oda hemencecik hamile kalacak ve annem onun bebek ceyizini hazirlayacakcok hayaller kurdum,her yeni yilda bu yil olacak ve annem bnm bebegim icin hazirliklar yapacak diyorum,umitliyim ama olmuyor,hep baskalarininkini duymakla yetiniyoruz cok yoruldum...
Sunuda soyliyeyim belki de ondan doldum,kardesimin kinasinda uzaktan bi akraba canimi cok slktl,"aaa sn niye boyle hala bekar gibisin,ne kilo almissin ne yuzun rengin acilmis,eski x sin,yoksa cocugun mu yok,belli cnm senin cocugun olsa guzellesir,rengin acilir,kilo alirdin" dedi.
Cok cirkin hissediyorum iki gundur..
Ve caresiiz.
patavatsızlığa hiç tahammülüm yok ama sizin gibi güzel kadınları üzen bu gerzekler patavatsız değil, kötü niyetli bunu bilin ve ona göre cevaplarını verin lütfen.İnsanlar o kadar acayip ki. Bikomşum var.yaramın olduğınu bildiği için herr fırsatta laf sokar.. Kadın 45 civarı yaşta. 2 çocuğu var yetişkin. Bana nisbet olsun diye dio ki ayy ben şimdi korunmayı bıraksam hemn hamile kalırım.. Gırttlağına sarılmak istedim. İnsanlar çok acauip gerçktenn
Merhaba herkese,
Cok ilginc bi konu gelebilir hatta kizanlar olabilir ama inanin bu psikoloji cok kotu,cok tuhaf duygular icindeyim.
Dun bnden 6 yas kucuk kiz kardesim evlendi,19 yasindaydi.Aramizda iki kiz kardesim daha var onlarda evli,bnde evliyim.Sorunum su,8 yil oldu evleneli ve hala cocugum olmadibnden sonra evlenen iki kiz kardesimin oldu,hemde hemen.Bi sorunumuz yok,soranlariniz olacaktir,sebepsiz infertil gurubundayiz,yani sorun olmadigi halde cocuk sahibi olamiyoruz,1 tup 1 asilama deneyimimiz oldu,cok yiprandim,biraz ara verdim bidaha yazin tup bebek dusunuyoruz..
Neyse slklntlm su,kiskanmiyorum asla,aksine kardeslerimde dahil tum evlenenlerin cok mutlu olmalarini saglikli bebekler dogurmalarini isterim ama kendim icin uzuluyorum,bnden sonraki 3.kardesim ve biliyorum oda hemencecik hamile kalacak ve annem onun bebek ceyizini hazirlayacakcok hayaller kurdum,her yeni yilda bu yil olacak ve annem bnm bebegim icin hazirliklar yapacak diyorum,umitliyim ama olmuyor,hep baskalarininkini duymakla yetiniyoruz cok yoruldum...
Sunuda soyliyeyim belki de ondan doldum,kardesimin kinasinda uzaktan bi akraba canimi cok slktl,"aaa sn niye boyle hala bekar gibisin,ne kilo almissin ne yuzun rengin acilmis,eski x sin,yoksa cocugun mu yok,belli cnm senin cocugun olsa guzellesir,rengin acilir,kilo alirdin" dedi.
Ve caresiiz.
Merhaba herkese,
Ve caresiiz.
İnsanlar o kadar acayip ki. Bikomşum var.yaramın olduğınu bildiği için herr fırsatta laf sokar.. Kadın 45 civarı yaşta. 2 çocuğu var yetişkin. Bana nisbet olsun diye dio ki ayy ben şimdi korunmayı bıraksam hemn hamile kalırım.. Gırttlağına sarılmak istedim. İnsanlar çok acauip gerçktenn
aynı şeyleri bende çok yaşadım ,7 senelik evliyim peşimden bütün kuzenlerim evlendi kardeşim evlendi dünyalar tatlısı bir yeğenim var ama hala daha annem babam bekliyorlar ben ümidmi kestim annem kesmedi .geçenlerde 2 erkek kız yeleği hırkası örmüş paketlemiş sakla bunları diyo ben ölürsem giydirirsinn oof anne dedim yaa neleri düşünüyorsum ..onlara belli etmiyorum ama istemiyormuş gibi davranıyorum ama onlar böyle yaptıkça kalbim bebek bebek diye atıyooAh canim seninle ayni durumdayim, benden sonrakiler evlendikten sonra hemen bebek sahibi oldular bende hala tik yok 3 aydir olmuyor.. Hele gecenlerde bir arkadas kalabalik ortamda hamile oldugunu soyledi. Daha sonra herkes benim yanima geldi sende varmi diye. Abartmiyorum en az 20 kisi sormustur banada.. 3 ay henuz kisa bir surec ama icimden uzuuuun bir muddet olmayacakmis gibi geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?