- 26 Mayıs 2014
- 152
- 131
- 53
Daha oncede belirttim,o an icerik onemli olmuyor,mantik devre disi kaliyor,karsidaki cocugunuzun olmamasini eksikliginiz gibi yuzunuze vurunca kopuyorsunuz.hala bekar gibi gözükmenin nesi çirkin??
Sagol cnm bnm,snde bebegini hayirlisiyla al kucagina ins.çocuk istediğimizi anladığımızda ilk denememiz olumsuz sonuçlandı ve o ay ikinci deneme süreme kadar eşimden gizli 5-6 test aldım . sadece ilk denemede bile olmayacağı sanmış olmam beni çok büyük bi depresyona soktu , benim durumum şu şekilde farklı . biz yeni evliyiz annemi kaybettim 2013-ekimde . çok bağlıydım ben anneme onsuz hiç birşeye karar veremez elimi bi işe atamaz ve onun kadar kimseyi sevmezdim . tüm çizgim onun etrafındaydı . o artık olmayınca içimde çok çok büyük bi sevgi boşluğu oldu , eşimle karar verdik ve bana en iyi gelecek şey bir evlattı . çok kalpten istedim sizler gibi . 2. ay Allah ım nasip etti . o bir ayda yaşadıklarımı düşününce sizin bahsettiğiniz yıllar inanın içimi acıtıyor dua ediyorum sizler için de . Allah ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . kimseye aratmasın . inş birgün sizlerde hayırlı haberlerle aydınlanır mutlu olursunuz .
bekar gibi görünmek çirkin değil tabi, ama bunu söyleyiş tarzı çirkin. övmek için değil moral bozmak için söylüyo.hala bekar gibi gözükmenin nesi çirkin??
bence rahat ol,benim kızkardeşim benden 2 sene sonra evlendi,hemen bebeği oldu,allah uzun ssağlıklı ömürler versin,sebebsiz infertilite vardı bizdede yeğenim 4 yaşına geldiğinde tedevisiz hamile kaldım..Merhaba herkese,
Cok ilginc bi konu gelebilir hatta kizanlar olabilir ama inanin bu psikoloji cok kotu,cok tuhaf duygular icindeyim.
Dun bnden 6 yas kucuk kiz kardesim evlendi,19 yasindaydi.Aramizda iki kiz kardesim daha var onlarda evli,bnde evliyim.Sorunum su,8 yil oldu evleneli ve hala cocugum olmadibnden sonra evlenen iki kiz kardesimin oldu,hemde hemen.Bi sorunumuz yok,soranlariniz olacaktir,sebepsiz infertil gurubundayiz,yani sorun olmadigi halde cocuk sahibi olamiyoruz,1 tup 1 asilama deneyimimiz oldu,cok yiprandim,biraz ara verdim bidaha yazin tup bebek dusunuyoruz..
Neyse slklntlm su,kiskanmiyorum asla,aksine kardeslerimde dahil tum evlenenlerin cok mutlu olmalarini saglikli bebekler dogurmalarini isterim ama kendim icin uzuluyorum,bnden sonraki 3.kardesim ve biliyorum oda hemencecik hamile kalacak ve annem onun bebek ceyizini hazirlayacakcok hayaller kurdum,her yeni yilda bu yil olacak ve annem bnm bebegim icin hazirliklar yapacak diyorum,umitliyim ama olmuyor,hep baskalarininkini duymakla yetiniyoruz cok yoruldum...
Sunuda soyliyeyim belki de ondan doldum,kardesimin kinasinda uzaktan bi akraba canimi cok slktl,"aaa sn niye boyle hala bekar gibisin,ne kilo almissin ne yuzun rengin acilmis,eski x sin,yoksa cocugun mu yok,belli cnm senin cocugun olsa guzellesir,rengin acilir,kilo alirdin" dedi.
Cok cirkin hissediyorum iki gundur..
Ve caresiiz.
Darisi basima Insallah.bence rahat ol,benim kızkardeşim benden 2 sene sonra evlendi,hemen bebeği oldu,allah uzun ssağlıklı ömürler versin,sebebsiz infertilite vardı bizdede yeğenim 4 yaşına geldiğinde tedevisiz hamile kaldım..
amin..milletin ağzı torba değilki büzesin..birde annemiz rahmetli olduğundan kızkardeşimle ben ilgilendim doğumunda..millete bakma sen gönlünü ferah tut..Darisi basima Insallah.
Daha 25 im evet,temmuzda 26 olcam.Univ okuyorum,4.sinifim bu donem bitiyor,ailemde bak daha okulun var bitsin olur deyip duruyor...teselli iste...25 yaşında falansınız anladığım kadarıyla.
dert etmeyin, daha çok erken değil mi zaten?
ben 33 yaşımda anne oldum:)Daha 25 im evet,temmuzda 26 olcam.Univ okuyorum,4.sinifim bu donem bitiyor,ailemde bak daha okulun var bitsin olur deyip duruyor...teselli iste...
Ama sonuc olarak olmuyor,ya boyle giderse korkusu ölduruyor beni
Merhaba herkese,
Cok ilginc bi konu gelebilir hatta kizanlar olabilir ama inanin bu psikoloji cok kotu,cok tuhaf duygular icindeyim.
Dun bnden 6 yas kucuk kiz kardesim evlendi,19 yasindaydi.Aramizda iki kiz kardesim daha var onlarda evli,bnde evliyim.Sorunum su,8 yil oldu evleneli ve hala cocugum olmadibnden sonra evlenen iki kiz kardesimin oldu,hemde hemen.Bi sorunumuz yok,soranlariniz olacaktir,sebepsiz infertil gurubundayiz,yani sorun olmadigi halde cocuk sahibi olamiyoruz,1 tup 1 asilama deneyimimiz oldu,cok yiprandim,biraz ara verdim bidaha yazin tup bebek dusunuyoruz..
Neyse slklntlm su,kiskanmiyorum asla,aksine kardeslerimde dahil tum evlenenlerin cok mutlu olmalarini saglikli bebekler dogurmalarini isterim ama kendim icin uzuluyorum,bnden sonraki 3.kardesim ve biliyorum oda hemencecik hamile kalacak ve annem onun bebek ceyizini hazirlayacakcok hayaller kurdum,her yeni yilda bu yil olacak ve annem bnm bebegim icin hazirliklar yapacak diyorum,umitliyim ama olmuyor,hep baskalarininkini duymakla yetiniyoruz cok yoruldum...
Sunuda soyliyeyim belki de ondan doldum,kardesimin kinasinda uzaktan bi akraba canimi cok slktl,"aaa sn niye boyle hala bekar gibisin,ne kilo almissin ne yuzun rengin acilmis,eski x sin,yoksa cocugun mu yok,belli cnm senin cocugun olsa guzellesir,rengin acilir,kilo alirdin" dedi.
Ve caresiiz.
Konunuzla alakasız gelebilir ama aslında değil.
Çocuk doğurduktan sonra güzelleşen kadın ülkemizde en fazla yüzde 1dir. Geri kalan için ise tam tersi geçerli.
Bu kısma gerçekten takıldıysanız lütfen etrafınıza bakın. Çocuklu kadınlar mı daha bakımlı/ güzel, çocuksuz kadınlar mı?
Şimdi buradan annelik kutsaldır nutku dinlemeye açığım ama tavsiye etmiyorum. Çünkü konuyla alakası yok.
Merhaba herkese,
Ve caresiiz.
canım hayıt tohumu denedin mi?Cok gittim,belki saysam 50 dr a gitmisimdir..
Hep ayni sey denildi,SEBEPSIZ INFERTIL...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?