kardesim evlendi kiskanmiyorum ama korkuyorum:(

çocuk istediğimizi anladığımızda ilk denememiz olumsuz sonuçlandı ve o ay ikinci deneme süreme kadar eşimden gizli 5-6 test aldım . sadece ilk denemede bile olmayacağı sanmış olmam beni çok büyük bi depresyona soktu , benim durumum şu şekilde farklı . biz yeni evliyiz annemi kaybettim 2013-ekimde . çok bağlıydım ben anneme onsuz hiç birşeye karar veremez elimi bi işe atamaz ve onun kadar kimseyi sevmezdim . tüm çizgim onun etrafındaydı . o artık olmayınca içimde çok çok büyük bi sevgi boşluğu oldu , eşimle karar verdik ve bana en iyi gelecek şey bir evlattı . çok kalpten istedim sizler gibi . 2. ay Allah ım nasip etti . o bir ayda yaşadıklarımı düşününce sizin bahsettiğiniz yıllar inanın içimi acıtıyor dua ediyorum sizler için de . Allah ım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin . kimseye aratmasın . inş birgün sizlerde hayırlı haberlerle aydınlanır mutlu olursunuz .

Sagol cnm bnm,snde bebegini hayirlisiyla al kucagina ins.
Annecigine de Allahtan rahmet diliyorum..

Düğünde akrabanızın yaptığı tam bir boşboğazlık olmuş gerçekten, benim doğum yapıp, çocuğu olan ama genç kız gibi takılan zayıf arkadaşım çok, çocuğu olduklarına bile inanmıyorlar bazen :) O nedenle ağzı olan konuşuyor hiç kafanıza takmayın.

Hamilelik için bir sorunuz yoksa, siz stres yaptığınız için olmama ihtimali olabilir. Herşeyi oluruna bırakıp, başka şeylerle ilgilenen bir çok kişi hiç beklemedikleri anda hamile olduklarını öğreniyorlar. O nedenle kafanızdan bebek konusunu boşaltıp kendinize yeni upraşlar bulun bence.

Allah en kısa sürede bebek sahibi olmayı hayırlısı ile nasip etsin size inşallah, gönlünüzü ferah tutun, doğru zamanda olacaktır.

bence rahat ol,benim kızkardeşim benden 2 sene sonra evlendi,hemen bebeği oldu,allah uzun ssağlıklı ömürler versin,sebebsiz infertilite vardı bizdede yeğenim 4 yaşına geldiğinde tedevisiz hamile kaldım..

25 yaşında falansınız anladığım kadarıyla.
dert etmeyin, daha çok erken değil mi zaten?

Darisi basima Insallah.
amin..milletin ağzı torba değilki büzesin..birde annemiz rahmetli olduğundan kızkardeşimle ben ilgilendim doğumunda..millete bakma sen gönlünü ferah tut..

umarım en kısa zamanda anne olursunuz
ama bu kadar üzülmeyin lütfen
üzülüp takıntı haline getirmekte hamile kalmaya engelmiş

25 yaşında falansınız anladığım kadarıyla.
dert etmeyin, daha çok erken değil mi zaten?
Daha 25 im evet,temmuzda 26 olcam.Univ okuyorum,4.sinifim bu donem bitiyor,ailemde bak daha okulun var bitsin olur deyip duruyor...teselli iste...
Ama sonuc olarak olmuyor,ya boyle giderse korkusu ölduruyor beni

Ben 3.yılın sonunda tüp bebek yöntemiyle ikizlerime hamile kaldım aşılamalar ilaçlar vs insan yıpranıyo bu yetmez gibi etraftan boş boğazlar kötü niyetler. Eşime de dr da ailemede ilk ve son tüp denemem olur olur olmazsa yolumuza bakıcaz dedim. Ve dr 2 embriyo koyması için ikna ettim. Çok şükür şuan 1 kızım 1oğlum var 2 yaşında. Tedavim boyunca iğnelerimi ben yaptım her iğneden önce meryem ve yasin duası okudum. Tefriciye tüncina vs dualarıbol bol okudum her gün ya varis çektim. Ama kendim de dahil kimseye bebek istiyorum diye ağlamadım. Ben 1tane istedim Allahım 2 tane nasip etti. İnşallah Allahım sana da nasip eder ama 1 tane. İki tane yle başa çıkmak çok zor çünkü :)

Daha 25 im evet,temmuzda 26 olcam.Univ okuyorum,4.sinifim bu donem bitiyor,ailemde bak daha okulun var bitsin olur deyip duruyor...teselli iste...
Ama sonuc olarak olmuyor,ya boyle giderse korkusu ölduruyor beni
ben 33 yaşımda anne oldum:)

olmazsazda napabilirsinizki arkadaşım allahın taktiri olupta üzülmek daha mı iyi mi.allah herkesin gönlününe versin ben sizi çok iyi anlayabiliyorum üzmeyin kendinizi.

ne biçim insanlar var yaa patavatsızca neler söylemişler ayrıca ne alakası var ne güzel yani kilo almamışssınız ne var bunda zaten yaşınız küçük 25 yaşındasınız anladığım kadarıyla... daha çok erken.. her işte bir hayır vardır,daha önce olmamış olabilir ama inanın bu kadar istiyorsanız çocuğunuz da olur, çok da mutlu olursunuz..
hiç kendinizi üzmeyin, insanlara da kulak asmayın

canım benim hayatımızda hep böyle boş yersiz gereksiz seviyesiz aptalca konuşan insanlar var neden bilmiyorum ama eminim herkesin vardır nereden geliyorlarsa orayı kapatmak onları oraya tıkamak lazım ama işte duymayacağız bebeğim işte kendini bilmez insanlar yüzünden böyle canını sıkarsan bunlarda seni etkileyebilir stres e sebebiyet veren herşeyi uzaklaştır etrafından bol bol dua et herşeyde vardır bir hayır herşeyin vakti saati var bak benimde bir yakınım evlendi bir sene sonra eşi bir kavgaya karıştı ve hapse girdi 5 yıl cezaevinde yattı çıkınca hemen çocuk yapmak istediler olmadı...onca zamanın üzüntüsünden mi sıkıntıdan strestenmi bilmem ama olmadı işte 5 senede doktor doktor gezdiler tüp bebek denediler hatta bi kaç kez olmadı... geçtiğimiz yıl doğal yollarla hamile kaldı ve şimdi allah bağışlasın sağlıklı bir evladı oldu
nasip işte bitanem sabret herşeyin zamanı var olur inşallah bende senin ve tüm isteyenler için dua ederim

bence o uzak akrabaya göre, güzellik = kilolu olmak, tombuk yanaklı olmak... cahillik işte.

hiç üzülme Allah büyüktür herşeyin bir vakti vardır buna emin ol Allah ne dilerse o olur sen ümidini kesme rabbim yüzünü güldürür.

tabikide kardeşlerini kıskanmıyorsun ama işte insan kendi acısını kendi özlemini hissediyor onun için üzülüyor.

bende 8 yıllık evliyim çok badireler atlattım 10. gebeliğim ve daha net değil rabbimde beni bu şekilde sınıyor.

sebepsiz sadece rabbimin ol emrini bekliyor hiç korkma rabbim nasip eder inşallah

canım böyle patavatsız insanlar çok bunları kafana takma sen kesinlikle çirkin değilsin ALLAHIMIN yarattığı her kulu bir birinden güzldir ALLAHIN izn. herşey yoluna girecek zamana bırak canım benim eşiminde azosperm 2 senel,ik evliyim sorana istemiyorum diyorum hatta sonradan sinirlendim tersledim daha bir daha sormadılar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…