merhaba,
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış
adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaşta
adam kardeşime karımdan ayrılıp seninle evleneceğim, sevmiyorum zaten anlaşamıyorduk, boşanacaktık diyormuş, benim akılsız kardeşim de bu sözlere kanmış. ben farklı bir şehirde yaşıyorum. telefonda uzun uzun konuştum, yaptığının ne büyük hata olduğunu, adamın karısından ayrılsa bile öyle birinden hayır gelmeyeceğini, kendisi yüzünden ayrılmamış olsalar bile hayatı boyunca yuva yıkmanın vicdan azabıyla yaşayamayacağını, bütün olasılıkları anlattım, eğer görüşmeye devam edersen seni silerim, böyle bir kardeşim yok derim dedim... bana telefonda tamam abla bidaha asla konuşmayacağım onunla v.s. diyor, ama yine geceleri gizli gizli mesajlaşıyormuş, anneme de karısından ayrılacak evleneceğiz diyormuş, bana böyle konuşmuyor... annem kahrından ölmek üzere, zaten yaşlı, tansiyon hastası, gece gündüz ağlıyor, tansiyonu ilaçlara rağmen düşmüyor, babam kalp hastası, duysa o dakika ölür
benim zaten hayatım altüst oldu, ne bebeğimle ilgilenebiliyorum ne yiyip içebiliyorum. 35 yaşındayım hayatımda böyle acı çekmedim, üzüntüden sütüm kesildi, kalbim sıkışıyor, kendimi ne kadar çaresiz hissettiğimi anlatacak kelime bulamıyorum.
ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça
nerden başlayacağımı bilemiyorum, bu konuyu kimseye anlatamam, lütfen bana bir akıl verin, çözüm sunun. 27 yaşında bir kızkardeşim var, eğitimli, iyi bir meslek sahibi, son zamanlarda annem sık sık yalanlarını yakalamış, sıkı takibe alınca evli bir erkekle görüştüğünü anlamış

adamın çok güzel bir karısı, minicik bir bebeği var. bebeği benimkiyle aynı yaşta

ne olur bana bir akıl verin, bu kızı bu adamdan nasıl vazgeçirirm, babam ve erkek kardeşim duymadan çözmemiz lazım, erkek kardeşim duyarsa katil olur, babam ölür üzüntüden.
ve lütfen rica ediyorum, yorumlarınızı yaparken ne olursa olsun onun benim kardeşim olduğunu, candan öte olduğunu unutmayın, zaten içim paramparça