kardeşim gay olduğunu itiraf etti :(

Ne biliyorsunuz peki o kardeşin müslüman olduğunu?
ateist olabilir, başka bir dine inanıyor olabilir. Neye göre dini yorum yani.
Yahut şöyle söyleyeyim, sizce o çocuk bunun günah olduğunu bilmiyor mudur? Bunca zina yapan insan da bilmeden yapıyor herhalde.
Bunları geçtim "DİNİ VE SİYASİ " yorumlar yasak. O yüzden bu tahammülsüzlük.

Ergenlik bunalımında her şey olabilir. Bşakasıyla birlikte olabilir, kötü yollara düşebilir, dinini değiştirebilir, uyuşturucu kullanabilir. Bu tür şeylere en açık olunan zamandır. Bu sene çalıştığım okulda yeterince ergen ve yeterince bataklık gördüğüm için söylüyorum. Çok güvendiği evlatların aslında ne olduğunu öğrenip sinir krizi geçiren ailelere de şahit oldum. Benim için çok anormal durumlar değil o yüzden.

İfadem yanlış falan değil. Kesinlikle gay değil demedim, bence dedim. Ve sorun öncelikle bugün bulduğu insanla yarın görüşmesi. Zaten bütün bu sorunların hepsini bir anda çözmek mümkün değil. Öncelikle sağlığını ve kendi güvenliğini tehdit edenden başlamak gerek diye düşünüyorm.

büyük harfle yazı yazmakta yasaktı onu napcaz sen yazmışsın :D bağırmak anlamına gelio die okudum ben we hemen hemen her yerde din konuşuluyor herkes orucum açım diyo din diilmi bu niye dine karşısınız anlam weremedim

Bulasici hastaliklari bir yana bırakıyorum, bu kadar sık anal iliski yasamak da cok riskli birsey:/

Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmiş :( ve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor :( napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor

Allahim sen bizi koru cok sasirdim ben valla yanima alir bir guzel doverdim siddetebkarsiyim ama benim kardesim ole olacak valla elimle suyunu sikardim ne demk yaaa ewe kapatirdim cok sinirlendim valla kardesinize allah akil fikir versin insallah allah yardimciniz olsun bi kere takip edin diyecem ama bebeginizi annenize birakin takip edin orda basin tehdit edin yaaa ne diyecegimi bilmiyorum :(((keske annenize soylemeseydinizne kadar uzulmustur:(

şimdi gaylerinde duyguları var. gaylerde aşık olur. ama sizin kardeşiniz ipin ucunu kaçırmış.
nasıl heteroroseksuel insanlarında sapıttığı oluyor. onla bunla grup yapıyor yada sırf seks için görüşüyor sizin kardeşinizde aynı böyle.
kısacası o gaylerinde yüz karası olmuş. gay demek önüne kalkanla yatıp terbiyesizleşmek değil.

Ben de bunlari aynen dusunuyorum ama cocuk daha 19 yasinda, gencecik bir cocuk neden boyle yoldan ciksin bunu cozemedim. Yasitlari universitede guzel flortler yasarken onun yaptigi seyler bana cok ters geldi. Nymphomania falan mi acaba diye dusundum, nedir bu.

Öncelikle Allah yardımcınız olsun..
Benim bir çocukluk arkadaşım vardı, o erkek olmasına karşın çok iyi anlaşırdık. Orta öğretim dönemin de öyle sıkı fıkıydık ki, Bizi dışardan gören sevgili sanardı ama değildik. Tabi ben de o zamanlar gay vs. nedir bilmez, anlamazdım.

20 li yaşlara geldiğimizde Facebook üzerinden bir mesaj geldi, bulunduğumuz şehre gelmiş ve ''Konuşmaya çok ihtiyacım var'' diyor du. Kabul ettim ve geldi. Uzun zamandır görmemiştim, gördüğümde de pek anlamadım. Konuşmaya başladık hal ve hareketleri ara ara tuhaflaşıyordu. Bana, gay olduğunu ve bir erkekten hoşlandığını ve hatta sevdiğini, zaman zaman görüştüklerini ve o kişinin bunu hem kullanıp, hem parasını yediğini anlattı. ( o tabi direk böyle konuşmuyor. Kocam, beni anlamıyor mesela bir spor ayakkabı aldırmak istediğinde bana yaklaşıyor diyordu)

İlk kez karşılaştığım bir durumdu ve en sevdiğim arkadaşlarımdan biriydi :53: Gayler hakkında pek bir bilgim olmadığı için mecburen onu olduğu gibi kabullenip, yani kadın gibi konuşmaya başladım. Tıpkı kız arkadaşıma akıl verir gibi, o adamın art niyetli olduğunu ve ondan uzaklaşması gerektiğini söyledim. Önce biraz kabullenmedi, Seviyorum falan dedi ama güç bela bir şekilde ikna ettim.

Zaman ilerledikçe ben de artık onu erkek gibi göremiyordum tıpkı bir kadın gibiydi. Hisleri, duyguları, tepkileri. Şimdi halen arkadaşım ama gelipte bana cinsel konularını değil duygusallıklarını anlatır. Ben de kabullendim çünkü bir zamanlar ortadan kaybolmuştu. Tabi ben de vefasızlık etti falan diye düşündüm ama değilmiş. Baskılardan, anlaşılmamaktan kaçmış gitmiş.

Demem o ki; Bu kişiler bizlerden daha hassas çünkü fiziksel olarak kadın olmadıklarından karşı tarafa kendilerini kadınsal göstermek adına daha duygusal, daha iyimser ve daha dişi yaklaşıyorlar. Sürekli bir ispat çabası ve baskı altındalar.

Onunla konuşurken kabullenmeseniz bile kabullenmiş gibi görünüp yaklaşın iç dünyasına. Yoksa dikenlerini çıkarıyorlar ve aşırı hassaslar.

Ben de bunlari aynen dusunuyorum ama cocuk daha 19 yasinda, gencecik bir cocuk neden boyle yoldan ciksin bunu cozemedim. Yasitlari universitede guzel flortler yasarken onun yaptigi seyler bana cok ters geldi. Nymphomania falan mi acaba diye dusundum, nedir bu.
aynen. nymphomania diye düşündüm bende. bu şekilde heteroseksuellerde var.
bu ne gaylik ne biseksüellik nede heteroseksüellik. bu başka birşey.
bu o çocuğın içinde olan bir şey. bu esas rahatsızlık. bakın homoseksuellik için demiyorum. ama bu tarz davranışları yapan herkes rahatsızdır.seçimi ne olursa olsun. ve acilen bir psikisyatrist gerekir.

Son düzenleme:
Sizi korkutmak istemem ama soyle anlatayim.
Arkadasimin abisi bu yaslarda gay oldugunu aciklamisti,kizlarla da gorusuyorum diyordu ama goren eden yok.askere de gitti geldi ayni,anlattiginiz herseyi yasardi inanin,sonra daha da ileri gitti,hem aktif hem pasif,iliskilerinde her ikisinide yasiyordu,psikologlar,terapiler neler yapilmadi,hocaya bile goturduler ne alakaysa. Ama yapilanlar ters tepmekten baska ise yaramadi.
En sonunda 30 yasinda ameliyatla kadin oldu,annesi kalp krizi gecirip oldu kadincagiz.
Iyide konustular kotude konustular hic fayda etmedi yazik ki.
Simdi bir adamla beraber yasiyormus.
Bir arkadasimda gay ama cok duzgun yasar,saygin bir meslegi,elit bir ailedi ve cevresi var,maddi durumu cok iyi,inanilmaz yakisiklidir,bakinca hayatta anlasilmaz,kara kasli kara gozlu,endami yerinde vs.
Iliskilerinde cok secicidir ask yasamadigi kisiyle iliskide bulunmaz,su zamana kadar iki kisiyle ask yasadigini biliyorum,zararli madde olarak bir sigara icer,cok iyidir,merhametlidir.
Birazda kardesinizin kisilik yapisiyla alakali,zaten cinsel tercihini degistirme sansiniz yok en azindan kisiligini duzeltmesine yardimci olabilirsiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Ben escinsellere saygiliyim, hatta bi erkegin bi erkege veya bi kadinin bi kadina asik olabilecegine inaniyorum. Olur yani, niye olmasin. Fakat isi sapiklik boyutuna ulastiranlara, ucuzlastiranlara karsiyim.
Erkek kardesin bu isten ne zevk aliyor anlamadim, gay olmak demek her gun baska biriyle olmak degildir ki. Para falan aliyor mu acaba:26: yasi da kucuk heralde, off ne zor bi durum.

Kardeşinizin gay olmasına asla bir şey demem, homofobik biri değilim çok şükür. Siz de lütfen bu bir rahatsızlıkmış gibi konuşmayın. Yok psikoloğa gidelim, yok bu bi rahatsızlık derseniz kardeşinizi kendinizden soğutursunuz.

Benim tek endişe ettiğim bölüm bu işin sapıklık boyutuna ulaşması. Toplum baskısından korktuğu için böyle davranıyor da olabilir.
Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok, saygı duymaktan başka. Sadece bu durumu daha düzgün yaşaması konusunda destek olmalısınız.

Her cevabi önemsiyorum hatta ailecek ne yapsak kimden fikir alsak nasıl aşariz modundayiz biz tamamen sarsildik bunu idrak etmemiz biraz zaman alacak ailemiz dışında kimseye de söyleyemiyoruz fikre görüşe ihtiyacim var .vede duaya

bir çok kişiyle hemde hiç tanımadığı kişilerle birlikte oluyorsa acaba karşılığında paramı alıyor diye düşündürdü beni.harclamaları nasıl, dikkatiniz çeken bir şey oldu mu

bir çok kişiyle hemde hiç tanımadığı kişilerle birlikte oluyorsa acaba karşılığında paramı alıyor diye düşündürdü beni.harclamaları nasıl, dikkatiniz çeken bir şey oldu mu

Parayla oldugunu sanmiyorum yeni ise girdi hep günlük harçlıklari var onun dısında ekstra bi harcamasi olmuyor

Kardeşinizin gay olmasına asla bir şey demem, homofobik biri değilim çok şükür. Siz de lütfen bu bir rahatsızlıkmış gibi konuşmayın. Yok psikoloğa gidelim, yok bu bi rahatsızlık derseniz kardeşinizi kendinizden soğutursunuz.

Benim tek endişe ettiğim bölüm bu işin sapıklık boyutuna ulaşması. Toplum baskısından korktuğu için böyle davranıyor da olabilir.
Sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok, saygı duymaktan başka. Sadece bu durumu daha düzgün yaşaması konusunda destek olmalısınız.

Bence bizim şu an ki durum bi rahatsızlık hiç gayler hakkında bilgim yok ama bu kadar iğrenç degildir heralde kardeşimi geçtim konuştuğu o gay sitesinde ki adamlarda sapık tek dertleri bulusmak ilişkiye girmek .kendini gay sanıyor ve mahvediyor hayatini gibi me geliyor o yüzden saygı falan duymuyorum bunh ona asla yansıtmiyorum ama bence tedaviye ihtiyacı var vazgecsin diye değil hiç olmazsa gayligin bu olmadigini anlasin bizim söyledigimizi yanlış anlıyor

Bence bizim şu an ki durum bi rahatsızlık hiç gayler hakkında bilgim yok ama bu kadar iğrenç degildir heralde kardeşimi geçtim konuştuğu o gay sitesinde ki adamlarda sapık tek dertleri bulusmak ilişkiye girmek .kendini gay sanıyor ve mahvediyor hayatini gibi me geliyor o yüzden saygı falan duymuyorum bunh ona asla yansıtmiyorum ama bence tedaviye ihtiyacı var vazgecsin diye değil hiç olmazsa gayligin bu olmadigini anlasin bizim söyledigimizi yanlış anlıyor

Vallahi ne yalan söyleyeyim ben de saygı duyamazdım.Çünkü dışarıdakine saygı duymak kolay da
İnsan gözü gibi sevdiği sakındığı kardeşini böyle ilişkiler içerisinde görmek istemiyor.Normal olsun her şeyiyle düzgün hayat yaşasın mutlu olsun istiyor.
Ama böyle mutlu olacaksa da yapacak bir şey yok demek ki..Sapkınlıktan çıkarın da gayliği kendisi seçerse yine seçsin...Yeter ki tanımadığı adamlarla buluşup kendisini tehlikeye atmaktan vazgeçsin bence :31:

Bence kardeşiniz gay fln değil. Bi boşluğa düşmüş, dediği gibi kızlardan güzel şeyler duymamış, işler istediği gibi gitmemiş, kendine yeni heyecanlar arıyo. Ayrıca kızlara olan ilgisini de kaybetmemiş hala. Gay olsa öncelerden de ilgisi eğilimi olurdu bilmiyorum önceden nasıldı? Gaylik sadece böyle hayvani cinsellik mi, seks ihtiyacını gidermek miymiş.. Kardeşiniz sapıtmış:( allah ıslah etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kimsenin boşluktan hele hele bir erkeğin böylesi ilişkilere atraksiyonlara gireceğini düşünmüyorum. Bence biseksüel ve eğer kadınlardan ilgi görememeye devam ederse tercihleri tamamen homoseksüel yönde olacaktır.

Türkiye toplumu için kabul edilirliği çok alt seviyelerde. Umarım en kısa sürede bu durumu hazmedebilir ve kardeşinize bu yolda düzgünce yürümesi gerektiğini anlatabilirsiniz. Ki bence siz çok da güzel ve düzgün bi biçimde yaklaşmışsınız ona.

Oncelikle allah sabir versin diyorum zor bi durum
disardan anlayisli olmali demek kolay ama icinizddn boyle biri cikinca oyle kolay gelmiyor soylemesi
gay olmasinin degilde hergun bir baska erkekle birliktelik yasmasinin yanlis,korkunc oldugunu anlatin
ablasi olarak sizin hergun bi erkekle olsaniz kendisinin sizin icin endiselenmezmi diye sorun.bu isin ucunda hastalik riskide var cunku
yani endisenizin bu birliktelikler oldugunu kendisine saygisi olmasi gerektigini anlatin normal bi iliskisi olmasinin daha mantikli oldugunu soyleyin

5 senedir böyle hissediyorum diyo o zamanlar böyle bişey olduğunu sanmiyorum çünkü yanindaydik ve yine netten takip ediyoduk 16 yasinda fln bu tarz sitelere girdiğini farkettik ama konuştu öyle bisey yok merakimdam baktim fln dedi kiz arkadasi fln oldu ikna olduk bu seneye kadarda öyle bisey hissetmedik cok kapalı bi kutu yapısı öyle bişeyi ona anlattirmak cooj zor.liseyede asla gitmek istemedi dışardan okuycam dedi çalışıcam dedi 2 kere yazdırdık bizden nefret etmeye başladı psikologa götürdük oda zorla ama devam etmedi.şimdi istediğim için onlarlayim bana karışamazsini ben size karışmıyorum diyor
sizin işiniz gerçekten zor eğer kendi nasıl bir durumun içinde olduğunu görmüyorsa:50:benim o arkadaşım kendi isteğiyle terapi görüyor şimdi kardeşinizinde gay olduğu için değil bu tarz ilişki içerisinde olduğu için tedavi olması gerek ilerde mutlaka pişman olacak ama umarım çok geç olmaz.bir süre en azından korunmasını dikkatli olmasını falan öğütleyip güvenini kazanmaya çalışın sonra belki ikna edebilirsiniz yaptığının yanlış olduğuna.şimdi ne yapsanız ters tepecek sanırım.Allah yardımcınız olsun duacınız olacağım.ne yapmanız gerektiğiyle ilgili önce siz gidip bir uzmandan yardım alsanız çok daha iyi olur 19 yaşında birinide tutup kolundan götürmeniz zor kendi istemediği sürece kalıcı bir çözümde olmaz zaten.

Son düzenleme:
Tam olarak öyle değil canım ben anımsadığım kadarıyla biz o zaman ortaokula gidiyorduk babamında aynı fabrikada samimi arkadaşı paydoslarda köşeye çekilip hep ağlıyormuş tabi babamda annemde aynı fabrikada çalışıyorlardı işten geldikten sonra bu arkadaşı konuşuyorlardı üzülerek yeni doğmuş bebek çift cinsiyetli dünyaya gelmiş birde bu durumlar var sonra ne oldu bilmiyorum biz oradan taşındık babamda başka işe girmişti yani demek istediğim imtihann dünyası işte oda çoğu çocuğunla oluyor

bu yönden düşünmedim haklısınız :49:
böyle bir durumda çocuğun eğilimine bakılarak ameliyat gerekir sanırım.
fakat ben bu konu ve benzer konulardaki kişilerin sapık olduğunu ve lut kavmi nasıl lanetliyse bunların da aynen öyle lanetli olduğunu düşünüyorum.

Yaratılıyorlar ve yaratılanı yaratandan dolayı yargılamak bize düşmez. Hayvanlar arasında bile var eşcinsellik. Onlar da mı yanlış inanışlarla yanlış yol seçmişler. Doğuştan gelen birşey. Beş yaşında erkek çocukları var ben aslında kızım diyen ya da tam tersi. Ayrıca bilim adamları da eşcinselliğin hastalık olmadığı konusunda hem fikirler. Bu da onların sınavı. Eşcinsellik bir tarafa çift cinsiyetli doğanlar bile var.

Öyle yaratilmiyorlar kücüklükten beri olanlar psikolojik bir durum.. erkek cocugu isteyip erkek gibi kiz cocuklarini yetistiren annelerde var ve bu yüzden cocugun bilinc altina yerlesenler yasadigi durum psikolojik olarak etkiliyor .. hayvanlarda böyle birsey var diye insanlikta insanlikta olmasi normalmi?? Hormon degisikligi bile bu tür seylere sürüklüyor..

Öyle yaratilmiyorlar kücüklükten beri olanlar psikolojik bir durum.. erkek cocugu isteyip erkek gibi kiz cocuklarini yetistiren annelerde var ve bu yüzden cocugun bilinc altina yerlesenler yasadigi durum psikolojik olarak etkiliyor .. hayvanlarda böyle birsey var diye insanlikta insanlikta olmasi normalmi?? Hormon degisikligi bile bu tür seylere sürüklüyor..

Hayır hanımefendi gerçekten çocukluğundan beri kendini var olan cinsiyetine ait hissetmeyenler var. Lütfen bu konuda biraz araştırma yapın. Ben küçük yaşta tecavüz nedeniyle eşcinsel olanları da biliyorum, dediğiniz gibi yetiştirilme tarzından etkilenenler de vardır. Bunlar sonradan olanlar. Ancak gerçek eşcinsellik bu tip bir tercih değil. Doğuştan var ve artık kanıtlandı. Eğer bu doğuştan gelen birşey olmasaydı doğada hayvanlarda olmazdı. Bunu anlatmak istedim. Hayvanların yetiştirilme tarzı yok biliyorsunuz doğal olarak seçim olarak değil doğuştan yaşıyorlar eşcinselliği. Aynısı insanlarda da mevcut. Lütfen biraz araştırın.

Önceki konumdan bilenler bilir öyle bi durum vardi 19 yaşinda gayet sağlıklı bir erkek görünümünde bir çocuk şuan ışe girdi çalışıyor.o zaman bahsettigimde sanirim bostaydi . Gel gelelim benim telimden facebooka girmiş açik birakmis erkek kardeşimde görmüştü bende mesajlarina baktim Allahim keşke bakmasaydim birden fazla adamla görüşmüş adresler alinmis evlere gidilmiş :( ve beraber olmuş yazdiklarindan belli resmen kiz arkadaşı ile konuşuyo cilveler kaprisler allahim koskoca adamlardaki tavirlari görseniz inanin midem bulandi gaylare saygi falan tercih falan demeyin artık duymuyorumm profillerine girdim kiz arkadaşlari var sevgilileri var evliler 2 3 tanesi öğretmen yani normal erkekler sirf sapiklik içeriyor konusmalar bir pisligin icindeler ki anlatamam Allahim şoka uğradım hala uyuyamiyorum ve benm kardeşim bunlarla evlerinde görüşmus elim ayağım boşaldı okurken . Annemlere gittim konuşalım dedim onunla odada konuştum ben böyleyim dedi neden dedim böyle hissediyorum ama kadınlardanda hoslaniyorum ugrasmak istemiyorum erkeklerden daha hoş şeyler duyuyorum dedi ama kızlar tiplerini gorseniz ve bunlarla görüsmüs inanin 1 kişi olsa ina sukredicek haldeyiZ bu hergün biriyle hatta netten tanışıyor ertesi gün buluşuyorlar o gruba ait bi siteye üye.hastalik kapicak bişey olcak ortamlar berbattt bizim bardagimizla su içmeyen biri nasil olurda bu kardar insanla görüşür tamam şüpheleniyorduk ama bu kadaar ileri gittigi aklımin ucuna bile gelmezdi bide çok normalmis gibi konusuyor hastalık kapsan dedim üzüldüm kırmamaya çalışarak konuştum hormonlarini ölçturelim dedim psikolaga gidelim dedim asla kabul etmedi aciklayacagim dedi odaya gectik annem ve erkek kardeşimde ordaydi söyledi ben böyleyim dedi .annemde biliyor ama bu kadar görüştügunu falan bilmiyor gayet medenice oturduk konuştuk psikologa gidelim dedik hormonlarina baktiralim eğer öyle bişey inan hayatina karışmiycaz dedik. Ama hayir ben böyle devam etmek istiyorum Memnunum diyo halimden. Annen kahroluyor babam bilmiyor annem diyor ki inanamıyorum şu konuştugumuz konulara bak.gercekten içim almıyor evime geldim sürekli o konusmalar gözümün önünde gittigi evleri dusunuyorum ne işi var oralarda biz onu el bebek gül bebek yetiştirdik nasıl böyle oldu gay oldugunu saniyor bence gecen zenne filmini izledim adam birine aşık oluyor onu anlarim ama bunlarin ki öyle degil pis ortamlar sevgilisi 5 6 tane oyl e diyor niye evlerde bulusuyosunu dedim annemin yaninda seks ihtiyacim var diyor :( napilir elimiz kolumuz bağlı şimdi diğer erkek kardeşimde askere gidiyor bu tamamen başı boş kalicak annen başedemez bende evimdeyim 3 aylık bebeğim var sıkılıyorum napilir bilmiyorum bu konu bizi aştı bi kavim var lut kavmi sırf bu yüzden lanetlenmia bu aklıma geliyor

canım gerçekten zor bir durum. sana akıl veremem bu konuda ama kardeşini ikna edemiyorsan psikolog ve hastane konusunda bence sen bir psikologla görüş ona göre hareket et. ve olmadı psikoloğu eve getirirsin duruma göre. Allah yardımcın olsun. çocuğunda varmış uğraşmak biraz zor olacak ama her şey yoluna girer inşallah en kısa sürede...

Back
X