- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
- Konu Sahibi aylacik3534
-
Ben görmek istiyorum bir nekadar fedakar diyorsa kardeşin biraz onun parasını kullanmayı goz önüne alıyor bunu deniyorsa kızdan once parası geliyor demekKızlar haklı çıktı kardeşim..
Hatırlarsanız konu açmıştım, gelin adayi dis doktoru kardesim memur..
Kızla konusmuslar. Kardeşim basindan sunlari demis:
Babam bizi yillarca okuttu tek maasla emek verdi, o yüzden kendi düğünümüz allah nasip ederse seninle evlilik sürecine gelirsek beraber yapmak isterim. Her ay maasimizi alinca bir eksigimizi aliriz demis. Kardesim 5000 lira aliyor kizda uzmanlik sinavlarina hazirlaniyor. Su an calismiyor.
Kizin kendi evi varmis dededen kalma her kardese 1 ev. Birde biraz birikimi varmis.
Kizin verdigi cevap : Bizim burada oglan yapar cogu seyi. Sizin yapmaniz gereken bir seyse karismam yapmaniz gerekir. Ufak tefek destek olurum, benim başarımsa hani ben emek vermişimdir gibi cumleler kurmus.
Sonra birde kardesim demis olmadi kredi cekerim cunku birikimim yok. Gelin hanim demis bizim icin cekilirse dugunden sonra beraber odenir tabi demis
Ailem tepki de verebilir demis kizimiz borc mu odeyecek gibi. Çok aşık olursam olabilir destek anlaminda.
Kizin tam net düşüncelerini anlayamadim diyor kardeşim. Ne demek istiyor..
Kızdan şu cümleyi duyamadim.diyor kardeşim: EGER BİZ BİR BİRİMİZİ SEVERSEK EVLİLİK YOLUNA GİRDİGİMİZ DE AİLELERE YÜK OLMADAN BERABER HER SEYİMİZİ YAPARİZ ALLAHİN İZNİYLE. BİZİ YİLLARCA OKUTTULAR gibi.. cocuk diyor kiza bunu soyletemedim dolayli yoldan konusturdum. Ha onun parasinda gozum yok diyor kardesim ama ben bir gormek istiyorum NE KADAR FEDAKAR !
Kizlar sanirim bu is olmayacak gibi..
Erkek tarafı tamamen iğreti...
Niye yapısını görmek istiyor demekki para desteği önemli kardeşin için.Yorumunuz icin teşekkürler. Siz cok iyi anlamissiniz durumu, kardesimin onun parasinda falan gozu yok. Bazi arkadaşlar farkli algilamis. Sadece kizin yapısını görmek istemiş
O ilk masraflarda kadınlar önayak olmak istemez hep.Ilk once erkekten beklerler.Onun için de bu hassas konudur belki.Para desteğinin isteği konusu.Ilerde bana yardımcı olur mu olmaz mi diye test ediyor kardeşin aklinca.Kizin yerine olsam bir durur düşünürüm.Haklısınız kardesim de polis, sanırım biraz ezilir miyim dusuncesi ile kizi anlamak istedi en basindan. Hani kiz orta yolu bulan birimi dik birimi yoksa ilerde bana problem cikaracak birisi mi gibi..
Kizda azicik akil varsa bu sekilde dusunen bir ailenin icine girmez,kardesin bu kafayla pek evlenemez gibi...
Kizda azicik akil varsa bu sekilde dusunen bir ailenin icine girmez,kardesin bu kafayla pek evlenemez gibi...
Erkekte o goz var.Simdiden test ettiğine göre.Kız umarim kendini kurtarir kardesinizden yoksa ilerde o da buraya konu açar "eşim maas kartımı aldi bana para vermiyor" diye
Keşke bütün erkek tarafları böyle konu açsa da görsek bilsek dimi:))
Calismayan kizla evlenirmi hic bu tipler?kredi odetir,araba aldirir,hatta ailesine bile destek oldurur,yapar da yaparlar,"yumurtlayan tavuk"gozuyle bakiyorlar malesef...Bence çalışmayan bir kadınla gayet mutlu olur beraberce güzel güzel öderler kredi borcunu
Tencere kapak olayi gibi gecinip gidiyorlarsa ne alaYok yahu kendileri gibi tipler buluyorlar
Yukarda yazdığım polis kuzenim kendi gibi yumruğunu sıkıp yalayan bir kızla evlendi
Calismayan kizla evlenirmi hic bu tipler?kredi odetir,araba aldirir,hatta ailesine bile destek oldurur,yapar da yaparlar,"yumurtlayan tavuk"gozuyle bakiyorlar malesef...
Ya valla geçen Cübbelinin komik sohbetlerini izliyordum da diyor ki " Adam calisan kadin istiyor tamam. Kadin çalışacak,eve gelip yemek yapacak,cocuga bakacak,para ortak zaten, sende erkegim diycen? " Hakikaten çalışan kadin arayanlarin çoğunluğu artık maalesef böyle. Analari adam gibi yetistirmemis gelip milletin gül gibi kizlarini yakacaklar. Arkadasim öğretmen ve ne yipratici meslek eşi bir odun kizdan hergun yeni yemek yapmsini istiyor, cocuklarda var .... Vel hasıl cok zor virajlardayizArtık erkeklerin çoğu Kadınların parasına göz dikmiş. Kadınlar hem evde hem işte gece gündüz çalışıp bi de erkek kaprisi çekiyor
Allah yardım etsin böyle Kadınlara , erkeklere de vicdan versinYa valla geçen Cübbelinin komik sohbetlerini izliyordum da diyor ki " Adam calisan kadin istiyor tamam. Kadin çalışacak,eve gelip yemek yapacak,cocuga bakacak,para ortak zaten, sende erkegim diycen? " Hakikaten çalışan kadin arayanlarin çoğunluğu artık maalesef böyle. Analari adam gibi yetistirmemis gelip milletin gül gibi kizlarini yakacaklar. Arkadasim öğretmen ve ne yipratici meslek eşi bir odun kizdan hergun yeni yemek yapmsini istiyor, cocuklarda var .... Vel hasıl cok zor virajlardayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?