- 10 Nisan 2016
- 8.829
- 12.941
- 248
- 37
Ayyy çok heyecanlandım madem paylaşınız bir zahmet haber verin bariTeşekkürler. Şu an koşa koşa eşiyle ultrasona gitti. Bende bekledi sonucu. Sonra eşi o gidip almadan dayanamış gitmiş almış. Şimdi buluştular . Özelde :) giderken bence ikiz dedim hayırlısı olur inşallah.
Ay bende Allah'ım herkese hayırlısını sağlıklısını ver üzme kimseyi. 2139 değeri :)Ayyy çok heyecanlandım madem paylaşınız bir zahmet haber verin bari
Aminnn aminnAy bende Allah'ım herkese hayırlısını sağlıklısını ver üzme kimseyi. 2139 değeri :)
Bu değerle ancak vajinal görünür. Ikiz sanmam normal değerlerArkadaşlar değer 2139 son adet 2 Şubat normal mi . İkiz olabilir mi sizce? Ama 2 şubattan sonra 21 inde tekrar hasta olmuş. Yani yerleşme kanamsıdır dedim ama . Normal adet dedi. Şimdi koşa koşa ultrasona gidiyor. Herkese çok teşekkürler.
ALttan bakmaz ilk kan bakar.zaten o kadar beklemiş ki belki karnından bile gozukurArkadaşlar kızkardeşim 38 yaşında idrar testi pozitif ama doktora gitmekten imtina ediyor. Adeti 15 gün gecikti. Gidip anca idrar testi alıyor. 5 test falan yaptı. İçinden bir tanesi hafif silik oldu son testlerden üstüne bir daha yaptı test. Daha belirgin . Böyle böyle dış gebelik olabilir diyor. Git kontrole diyorum korkuyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Alttan muayne korkusu sanırım. Anlattım o kadar korktuğu gibi olmadığını falan filan 9 ay kaçsan bile sonunda çatı muayenesi ile alttan kontrol yapacak zaten dedim. İçinde tutmaya kararlı. Korkum birşey olsa gecikecek şuan. En azından ona göre önlem alınır. Belki progestan başlar. En azından kan testini ver diyorum. Sanki zorla ultrasana götürecekler miş gibi yok dio. Belki alttan bakılmaz ne biliom diyorum ona da yok diyor. Ne yapabilirim sizce. Ve ailede ikiz var, yaş da geç ilk gebeliği sizce ikiz olabilir mi? Hani böyle belli olmaz biliyorum ama içinizden geçeni merak ettim(düzeltme) İlk gebelik 1 yıllık evli. Bebek istiyordu. Normalde biraz kaygılı. Güncelleme HCG 2139 maşşallah da diyelim işte çıktı sonuç
Ne bileyim benim çok düşüktü 7 mi 8mi. Haftada. progestan falan vermişti iğne falan. 400 ya da 900 dü sanırım. Ama bayağ düşük demişti. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ?Bu değerle ancak vajinal görünür. Ikiz sanmam normal değerler
Geç döllenmedir sizin. Ben bi rgün geciklme ile 181le öğrendim genelde de bu civarda oluyo. Bir hafta gecikmeye hesaplarsanız günde 2 kez artması filan o civara denk geliyor. Değer 4500 5000 arası minik bir kese gördük 6.47 mm idiNe bileyim benim çok düşüktü 7 mi 8mi. Haftada. progestan falan vermişti iğne falan. 400 ya da 900 dü sanırım. Ama bayağ düşük demişti. Ben mi yanlış hatırlıyorum acaba ?
Ay kıyamam Allah sağlıkla hayırlı evlat eder inşallah:) . Vallah ne kadar destek verse de süreci anne atlatıyor. Bende yaşadım o dönemleri Allah tüm yeni annelere sabır versin. İkircikte olma stresi çok zor ne kadar heyecan verici olsa da.Geç döllenmedir sizin. Ben bi rgün geciklme ile 181le öğrendim genelde de bu civarda oluyo. Bir hafta gecikmeye hesaplarsanız günde 2 kez artması filan o civara denk geliyor. Değer 4500 5000 arası minik bir kese gördük 6.47 mm idi
Ya ben anlamadım geldi konuştuk. 4 haftalık daha gözükmez demiş. 280 TL vermiş muayneye . Sigorta sıkıntılı . Sonra bu arada ben tarihleri yanlış anlamışım Aralık 2 si ve Aralık 24 ü son adet ilk tarihleriymiş. E Ocak Şubat gözükmez demiş. Sonra genede bakalım demiş. Bakmış tamam şuan kese yok tamam normal herşey demiş. Miyom falan varmı diye baktım demiş. Haftaya gel demiş. Anlayan beri gelsinEee noldu varmı bir haber
2 ocak olabilirmiArkadaşlar değer 2139 son adet 2 Şubat normal mi . İkiz olabilir mi sizce? Ama 2 şubattan sonra 21 inde tekrar hasta olmuş. Yani yerleşme kanamsıdır dedim ama . Normal adet dedi. Şimdi koşa koşa ultrasona gidiyor. Herkese çok teşekkürler.
Aralıkmış canım yanlış anlamışım. Aralık 2 ile Aralık 21-24 gibi birşey. Aralık mış ama kesin bilgi2 ocak olabilirmi
Neee ne sakati yaw .. manyak bu dotkor daha kese yok ortada nereden çıkardı sakatlığı filan .. ne saçma ya ay noluyor bu doktorlara ya vallaha sinirlendim şuan resmen . 38 yaş oluncami ileri gebelik yaşı oluyor ne alaka 45 e kadar yolu var daha bu işin belkide daha fazla.. bence hemen degsitirrisin o doktoru birdaha oraya gitmesin.. iyi çok şükür demekki herşey yolunda sakin morelini bozmasın bosversin ..Ya ben anlamadım geldi konuştuk. 4 haftalık daha gözükmez demiş. 280 TL vermiş muayneye . Sigorta sıkıntılı . Sonra bu arada ben tarihleri yanlış anlamışım Aralık 2 si ve Aralık 24 ü son adet ilk tarihleriymiş. E Ocak Şubat gözükmez demiş. Sonra genede bakalım demiş. Bakmış tamam şuan kese yok tamam normal herşey demiş. Miyom falan varmı diye baktım demiş. Haftaya gel demiş. Anlayan beri gelsin. . Ama bir ton olumsuz şey sıralamış ileri yaş gebelik ya canını sıkmış. Bence bu durumlarda biraz daha temkinli konuşmalı doktor . Tamam tabiki anlatmalı ama yüzüne pat diye kolu bacağı sakat doğabilir haberiniz olsun da denmez arkadaş .
Yo sorma gitme dedim ona da işte. Kanı orda vermiş. Heyecana girince de direk ilk gelen doktora girmiş. Yok öyle iş tamam her ihtimali konuşmak gerekir ama doğru değil. Anlattım her gebelikte risk var. Can sıkcak birşey yok die. Doktor değişio şimdiNeee ne sakati yaw .. manyak bu dotkor daha kese yok ortada nereden çıkardı sakatlığı filan .. ne saçma ya ay noluyor bu doktorlara ya vallaha sinirlendim şuan resmen . 38 yaş oluncami ileri gebelik yaşı oluyor ne alaka 45 e kadar yolu var daha bu işin belkide daha fazla.. bence hemen degsitirrisin o doktoru birdaha oraya gitmesin.. iyi çok şükür demekki herşey yolunda sakin morelini bozmasın bosversin ..
Ben ne hikayeler okudum kes yok diye kürtaja kalkışan doktorlar mi ararsin keseyi başka şeyden ayirtt edemeyenleri mi ararsın
hayırlı olsun öncelikle daha yeni gebelik ultrasonda sadece kese görünebilir su anda oda alttan bakılması gerekir.b3nce en az 2 hafta bekleyip öyle gitsin gec döllenme olmuş büyük ihtimalle.Aralıkmış canım yanlış anlamışım. Aralık 2 ile Aralık 21-24 gibi birşey. Aralık mış ama kesin bilgi
yaşla bi ilgisi yok bazi doktorlar gercekten normal degil.ilk gebeligimde keseyi göremedi diye diş gebelik dedi hemen ona bida gitmedim.ikinci gebeligim geç döllenmeyi beklenen adet gunumden 15 gun sonra cikti kanda ablanız olumsuz şeyleri kafasından atsın böyle doktorlarada gitmesin lütfen.her yaşta kadin için bi ton risk varYa ben anlamadım geldi konuştuk. 4 haftalık daha gözükmez demiş. 280 TL vermiş muayneye . Sigorta sıkıntılı . Sonra bu arada ben tarihleri yanlış anlamışım Aralık 2 si ve Aralık 24 ü son adet ilk tarihleriymiş. E Ocak Şubat gözükmez demiş. Sonra genede bakalım demiş. Bakmış tamam şuan kese yok tamam normal herşey demiş. Miyom falan varmı diye baktım demiş. Haftaya gel demiş. Anlayan beri gelsin. . Ama bir ton olumsuz şey sıralamış ileri yaş gebelik ya canını sıkmış. Bence bu durumlarda biraz daha temkinli konuşmalı doktor . Tamam tabiki anlatmalı ama yüzüne pat diye kolu bacağı sakat doğabilir haberiniz olsun da denmez arkadaş .
Ya ben anlamadım geldi konuştuk. 4 haftalık daha gözükmez demiş. 280 TL vermiş muayneye . Sigorta sıkıntılı . Sonra bu arada ben tarihleri yanlış anlamışım Aralık 2 si ve Aralık 24 ü son adet ilk tarihleriymiş. E Ocak Şubat gözükmez demiş. Sonra genede bakalım demiş. Bakmış tamam şuan kese yok tamam normal herşey demiş. Miyom falan varmı diye baktım demiş. Haftaya gel demiş. Anlayan beri gelsin. . Ama bir ton olumsuz şey sıralamış ileri yaş gebelik ya canını sıkmış. Bence bu durumlarda biraz daha temkinli konuşmalı doktor . Tamam tabiki anlatmalı ama yüzüne pat diye kolu bacağı sakat doğabilir haberiniz olsun da denmez arkadaş .
Kese görülmesi gerektiği zamanda (önce de görülür de 4-5 hafta normali) karından pubis üzerinden yapılan ultrasonda görülmezse vajinal ultrasonla daha iyi görülebilir. Çünkü ultrason çubuğunun ucu direkt uterusa dayanıyor ve görmek daha kolay oluyor. Çoğu zaman karından bakılan ultrason yeterli.Bu değerle ancak vajinal görünür. Ikiz sanmam normal değerler
Onunda kolayi var ikili uclu testler yerine direk fetal dna testi ile ogrenilebilir. Cunku ikili testler falan dogruluk payi dusuk ayrica mesela teste gore down sendromlu olur diyolar oyle cikmiyor. 38 yasinda dogurmus tanidigin basina geldi. Bastan soyluyorum ki boylesine panik atak birine sakin ikilu uclu testleri yaptirim bk gibi bi gebelik gecirmesine sebep olmayin.Ya ben anlamadım geldi konuştuk. 4 haftalık daha gözükmez demiş. 280 TL vermiş muayneye . Sigorta sıkıntılı . Sonra bu arada ben tarihleri yanlış anlamışım Aralık 2 si ve Aralık 24 ü son adet ilk tarihleriymiş. E Ocak Şubat gözükmez demiş. Sonra genede bakalım demiş. Bakmış tamam şuan kese yok tamam normal herşey demiş. Miyom falan varmı diye baktım demiş. Haftaya gel demiş. Anlayan beri gelsin. . Ama bir ton olumsuz şey sıralamış ileri yaş gebelik ya canını sıkmış. Bence bu durumlarda biraz daha temkinli konuşmalı doktor . Tamam tabiki anlatmalı ama yüzüne pat diye kolu bacağı sakat doğabilir haberiniz olsun da denmez arkadaş .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?