Kardeşim için canım çok acıyor ben bir ablayim ve eşimi alahaallaha havale ediyorum.

Pmukprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
111
100
28
31
Herkese merhaba. Çok üzgünüm çok. Eşim yani kocam nasıl böyle mantıkla konuşuyor anlam veremiyorum. Direk konuya giricem. Kardeşim 20 yaşında ve silivri ceza evinde kalıyor. Kimseye zararı olmadi çok şükür. Yüz kızartıcı suç değil. Sadece kendi kötü madde kullandı ve cezasını çekiyor sonuçta:( Kimseye kotulugu olmayan saf biriydi hala da öyle. Ama kader işte cahilliğin verdiği kötü yaşantı. Neyse.. dün eltimin oğlu askerden izine geldi ve kaynanamgil hep oraya gittiler. Kızımı yol tutuyor diye ben gitmedim. Ama hepsini aradım dualar ettik vs vs. Akşam oldu eşim geldi. Oturduk konuştuk vs. Yiğenine 200 tl verdiğini söyledi 2 ay önce de vermişti. Asla karışmam benim haddime değil. Bende eşime direk şunu söyledim. × aşkım lütfen kardeşime de 100 tl civari para yollasak olur mu annem yolluyor allah razı olsun ama bizim yollamanız da gönlünü hoş eder kardeşimin dedim. Bana dönüp söylediği şu ; banane senin kardeşinden bilmem neremi yesin (çok özür dilerim) benin için mi girdi cezasını çeksin ve daha neler neler... bir tane erkek kardeşim var ve canım kadar seviyorum. Öyle üzüldüm ki ok ağladım. Odaya girdim kapıyı kitledim kızım uyuyordu o sıra bende yanına girdim ağladım sabaha kadar. Ben kardeşime ailemle ziyarete 2 kere gittim. Ve habersiz gittim eşime defalarda yalvarmama rağmen şiddetle redetti ama kendı ailesi siz konusu olunca beni kapıya bile attı.... Ama çok zoruma gitti çok. Şuan konuşmuyoruz ve hala whatsapdan kardesime hakaret ediyor . Cok uzgunum. Nasıl bir tepki vermeliyim.

Laftan sözden anlamayan biri sanırım. Zittinada giderseniz tartışma büyür gibi. Bilemedim ki. Benim esimde çok saygisizdir. Sürekli uyaririm. Allah ıslah etsin

Terbiyesiz adam. Kimin be olacağı belli değil. Büyük konuşmasın. Gün gelir o kardeşinize yedirmeye çalıştığı şeyi kendi yer.
Anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz. İşte diyorum çalışın diye. Şu kocalarınıza kendinizi muhtaç etmeyin.
Maddi bağımsızlığınız olsaydı zor konuşurdu o Herif.

Laftan sözden anlamayan biri sanırım. Zittinada giderseniz tartışma büyür gibi. Bilemedim ki. Benim esimde çok saygisizdir. Sürekli uyaririm. Allah ıslah etsin

Gercekten zor bir durum dedigin gibi. Esin saygiyi ogrenmek zorunda. Oyle yada boyle. Hayir vermiyorum desin duzgun bir dil ile, illa kufur etmesi mi lazim. Vermek istememek hakki, bunda bi sakinca yok. Ama ozaman sende 'yegenine vermenide ben istemiyorum' diyebilmelisin, buda senin hakkin sonucta bir hayati paylasiyorsunuz.

Kardeşimi deli gibi sevdiğimden üzüntünüzü içimde hissettim.
Bana ne senin kardeşinden ne demek?
O yeğenini düşünüyor da siz neden kardeşinizi düşünmeyeceksiniz?
Çalışın diyeceğim ama ne kadar etkili olurum bilmem?
Çok mu yüz veriyorsunuz, dinliyorsunuz?
Yoksa buna mecbur mu bırakılıyorsunuz..
Sözünüzü, kendinizi değerli hale getirmeniz lazım, orada ağlamak yerine gereken cevabı vermeniz lazımdı.
Düşmez kalkmaz bir Allah, eşiniz boyundan büyük konuşuyor.

sizi kapıya atan adamla evlilik devam ettirmek hata.
ayrıca işte bu yüzden okuyun çalışın diyoruz. kendi maaşınız olsa minnet etmez gönderirdiniz.
şu drumda ben olsam ğara vs istemezdim. siz aman canım kardeşim, etmiş bi hata vs diyorsunuz da uyuşturucu bu yani esrar alıp satıyorsa ben de para göndermek istemem.

Herkese merhaba. Çok üzgünüm çok. Eşim yani kocam nasıl böyle mantıkla konuşuyor anlam veremiyorum. Direk konuya giricem. Kardeşim 20 yaşında ve silivri ceza evinde kalıyor. Kimseye zararı olmadi çok şükür. Yüz kızartıcı suç değil. Sadece kendi kötü madde kullandı ve cezasını çekiyor sonuçta:KK43: Kimseye kotulugu olmayan saf biriydi hala da öyle. Ama kader işte cahilliğin verdiği kötü yaşantı. Neyse.. dün eltimin oğlu askerden izine geldi ve kaynanamgil hep oraya gittiler. Kızımı yol tutuyor diye ben gitmedim. Ama hepsini aradım dualar ettik vs vs. Akşam oldu eşim geldi. Oturduk konuştuk vs. Yiğenine 200 tl verdiğini söyledi 2 ay önce de vermişti. Asla karışmam benim haddime değil. Bende eşime direk şunu söyledim. × aşkım lütfen kardeşime de 100 tl civari para yollasak olur mu annem yolluyor allah razı olsun ama bizim yollamanız da gönlünü hoş eder kardeşimin dedim. Bana dönüp söylediği şu ; banane senin kardeşinden bilmem neremi yesin (çok özür dilerim) benin için mi girdi cezasını çeksin ve daha neler neler... bir tane erkek kardeşim var ve canım kadar seviyorum. Öyle üzüldüm ki ok ağladım. Odaya girdim kapıyı kitledim kızım uyuyordu o sıra bende yanına girdim ağladım sabaha kadar. Ben kardeşime ailemle ziyarete 2 kere gittim. Ve habersiz gittim eşime defalarda yalvarmama rağmen şiddetle redetti ama kendı ailesi siz konusu olunca beni kapıya bile attı.... Ama çok zoruma gitti çok. Şuan konuşmuyoruz ve hala whatsapdan kardesime hakaret ediyor . Cok uzgunum. Nasıl bir tepki vermeliyim.
Böyle adamlara kocam eşim nasıl diyebiliyorsunuz?? Bunu genel olarak söylüyorum. bu tip adamlar kadini uremek arada seks yapmak ve ezip aşağılamak için kullanıyor başka bir açıklaması olamaz bunun

Herkese merhaba. Çok üzgünüm çok. Eşim yani kocam nasıl böyle mantıkla konuşuyor anlam veremiyorum. Direk konuya giricem. Kardeşim 20 yaşında ve silivri ceza evinde kalıyor. Kimseye zararı olmadi çok şükür. Yüz kızartıcı suç değil. Sadece kendi kötü madde kullandı ve cezasını çekiyor sonuçta:KK43: Kimseye kotulugu olmayan saf biriydi hala da öyle. Ama kader işte cahilliğin verdiği kötü yaşantı. Neyse.. dün eltimin oğlu askerden izine geldi ve kaynanamgil hep oraya gittiler. Kızımı yol tutuyor diye ben gitmedim. Ama hepsini aradım dualar ettik vs vs. Akşam oldu eşim geldi. Oturduk konuştuk vs. Yiğenine 200 tl verdiğini söyledi 2 ay önce de vermişti. Asla karışmam benim haddime değil. Bende eşime direk şunu söyledim. × aşkım lütfen kardeşime de 100 tl civari para yollasak olur mu annem yolluyor allah razı olsun ama bizim yollamanız da gönlünü hoş eder kardeşimin dedim. Bana dönüp söylediği şu ; banane senin kardeşinden bilmem neremi yesin (çok özür dilerim) benin için mi girdi cezasını çeksin ve daha neler neler... bir tane erkek kardeşim var ve canım kadar seviyorum. Öyle üzüldüm ki ok ağladım. Odaya girdim kapıyı kitledim kızım uyuyordu o sıra bende yanına girdim ağladım sabaha kadar. Ben kardeşime ailemle ziyarete 2 kere gittim. Ve habersiz gittim eşime defalarda yalvarmama rağmen şiddetle redetti ama kendı ailesi siz konusu olunca beni kapıya bile attı.... Ama çok zoruma gitti çok. Şuan konuşmuyoruz ve hala whatsapdan kardesime hakaret ediyor . Cok uzgunum. Nasıl bir tepki vermeliyim.

Düşmez kalkmaz bir Allah demişler
Kimin başına ne zaman ne geleceği hiç belli olmaz
Bu kadar böbürlenmesin eşiniz
Çalışıyor Musun
Rest çeksen maddi manevi imkanın var mı ayakların üstünde duracak

kardeşine bu kadar laf sayıyorsa

Asla karışmam benim haddime değil.

demiyeceksin , haram zıkkım olsun diyeceksin ,

ayy çok sinirlendim vallahi ,

sen o kocanı allaha havale et,
Aynen kardeşinin çocuğuna verdiği para senin ve evladının rizki haram zehir zıkkım olsun bende çok sinirlendim sizin gibi yaaa...

Ay bu ne ya eşin seni teselli edeceği yerde sırtından vurmuş

Back
X