Kardeşiniz nasıl duruyordu? Gülmüş mü üzgün müBazılarında üstünde sadece iç çamaşırı vardı selfie halinde ama başkası çekiyor diğer arkadaşları dediğim gibi normaldi böyle bir şeyi neden yapacağını bilmediğim için zorla yapıldığını düşündüm aklıma sadece bu geldi o an kızacağım için de o an konuşmak istemedim ve bu arada çok foto çekilmişler diğerleri uygunsuz değil
belki kendi ergen esprileridir falan işte sorun ama kızmadanBazılarında üstünde sadece iç çamaşırı vardı selfie halinde ama başkası çekiyor diğer arkadaşları dediğim gibi normaldi böyle bir şeyi neden yapacağını bilmediğim için zorla yapıldığını düşündüm aklıma sadece bu geldi o an kızacağım için de o an konuşmak istemedim ve bu arada çok foto çekilmişler diğerleri uygunsuz değil
Normal haliydi ama çok dikkat edemedim doğrusu o anKardeşiniz nasıl duruyordu? Gülmüş mü üzgün mü
Bazılarında üstünde sadece iç çamaşırı vardı selfie halinde ama başkası çekiyor diğer arkadaşları dediğim gibi normaldi böyle bir şeyi neden yapacağını bilmediğim için zorla yapıldığını düşündüm aklıma sadece bu geldi o an kızacağım için de o an konuşmak istemedim ve bu arada çok foto çekilmişler diğerleri uygunsuz değil
Bariz bilinçli çekilmiş işte arkadaşım kız kıza ne olabilir ki düşüncesi ile.Bazılarında üstünde sadece iç çamaşırı vardı selfie halinde ama başkası çekiyor diğer arkadaşları dediğim gibi normaldi böyle bir şeyi neden yapacağını bilmediğim için zorla yapıldığını düşündüm aklıma sadece bu geldi o an kızacağım için de o an konuşmak istemedim ve bu arada çok foto çekilmişler diğerleri uygunsuz değil
Evet ben de bundan çok korkuyorumNude atmıştır sevgilisine falan.
Siz uyarın yine de, kimseye güvenmesin. Ortalık eski sevgilisinin fotoğraflarını nette ifşa eden karaktersizlerle dolu.
Tutma falan yoktu normal yan yana oturmuşlar, iç çamaşırından eminimZorla yapılıyorsa herhalde normal bir yüz ifadesine de sahip değildir fotoğraflarda. Buna dikkat ettiniz mi? Yani elini kolunu mu tutmuşlar, kardeşiniz kötü mü görünüyor, nedir? Ya da belki de kız kıza yurt odasında rahat davranıyorlar altı üstü. Kimsenin de telefonunu karıştırıp görmeyeceğini düşündüğü için de çekilen fotoğrafları silmemiştir. Diğer bir seçenek de giydiğinin iç çamaşırı olduğuna emin misiniz? O ebatlarda büstiyerler de var, belki öyle bir şeydir giydiği.
Evet ben de bundan çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?