kardeşim istediğine kavuştu artık ailemin evine gidemem

denizsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2012
161
22
68
Sivas
arkadaşlar benim sorunum kardeşim daha doğrusu kardeşimin sorunu eşim ve benle. eşimle severek evlendik.daha 5 yıl önce çıkarken dalgageçiyordu ilyas salman çok çirkin şu tipsizle nasıl el ele tutuşuyon falan diye. Evlenmeye karar verdiğimizde de benim salak olduğumu düşünüyordu.düğünde sorunlar çıkardı. evlendik ve şehir dışına taşındık. Ne zaman ailemin yanına kalmaya gittik burnumuzdan getirdi eşime laf sokmalar odaya kapanmalar biz evdeyiz diye çıkıp gitmeler falan. İnannırmısınız ben en çok kardeşimi özlüyorum her zaman. 2-3 ay arayla 1 haftalığına ailemin yanına gidiyoruz eve geri dönerken bi daha gitmiycem diyordum ama yine gidiyordum. En son ağustosta gittik. kız kardeşim yine 1 hadta içinde eşime arı gibi laflar sokmaya başladı. Eşim hiçbir zaman karşılık vermez salağa yatardı. Bu sefer yeter ne olur bi kapa çeneni artık dedi ilk defa. Kız kardeşim kalktı sen erkekmisin kimsin lan falan diye ailemin önünde bağırmaya başladı. Eşim yine alttan alıyo tabi. Sürekli çemkirdi babam susturamayınca kardeşimin üzerine yürüdü. Ben 8.5 aylık hamile halimle babam tutmayı başardım bu sırada kardeşim kanepede oturan eşime tekme tokat girişti sinirinden. O kalktı ama vurmadı kardeşime. Kardeşim odaya kaçtı gitti. Akşam oldu bunlar kalkıp gidecektik babam bırakmadı sabah erkenden evimize döndük ama. sabah kardeşim odasına gittim öptüm onu gidiyoruz diye. Eve döndükten sonra ertsi gün beni faceden silmiş onu gördüm. Mesaj yazdım gülüm benim ne suçum vardı da benide sildin yeğenini özlemiyecekmisin beni falan diye sallamadı beni. Doğum yaptım annem zorla geldi yanıma çünkü o da kardeşimi destekliyo kafaları aynı çünkü. O evde bi babam saygı duyuyo kocama zaten. Annem 1 gün kaldı hastanede yanımda gitti sonra. Az önce kardeşimin bi arkadaşı ekli benim facede resimlerini gördüm şehir dışına arkadaşının doğum gününe gitmiş içim burkuldu ağlamaktan gözlerim şişti. Doğum yaptığımda beni aramadı annem aradı koridorda bişey konuşup telefonu elime tutmuştu kardeşin seninle görüşcek diye ağzının ucuyla geçmiş olsun dedi kapattıydı. Hala ağlıyorum arkadaşlar ya bizi evden kovmuştu annem bişey dememmişti. Bütün arkadaşlarının düğününe nişanına doğum gününe nerelere gitmedi ki. Ben hep değersizdim o evde hep hep hep :( Allah kimseyi benim durumuma düşürmesn inşallah. Sevgiye çok ihtiyacım var ya ailemi kardeşimi çok seviyorum ben ne kadar seversem o kadar itiliyorum

arkadaşlar benim sorunum kardeşim daha doğrusu kardeşimin sorunu eşim ve benle. eşimle severek evlendik.daha 5 yıl önce çıkarken dalgageçiyordu ilyas salman çok çirkin şu tipsizle nasıl el ele tutuşuyon falan diye. Evlenmeye karar verdiğimizde de benim salak olduğumu düşünüyordu.düğünde sorunlar çıkardı. evlendik ve şehir dışına taşındık. Ne zaman ailemin yanına kalmaya gittik burnumuzdan getirdi eşime laf sokmalar odaya kapanmalar biz evdeyiz diye çıkıp gitmeler falan. İnannırmısınız ben en çok kardeşimi özlüyorum her zaman. 2-3 ay arayla 1 haftalığına ailemin yanına gidiyoruz eve geri dönerken bi daha gitmiycem diyordum ama yine gidiyordum. En son ağustosta gittik. kız kardeşim yine 1 hadta içinde eşime arı gibi laflar sokmaya başladı. Eşim hiçbir zaman karşılık vermez salağa yatardı. Bu sefer yeter ne olur bi kapa çeneni artık dedi ilk defa. Kız kardeşim kalktı sen erkekmisin kimsin lan falan diye ailemin önünde bağırmaya başladı. Eşim yine alttan alıyo tabi. Sürekli çemkirdi babam susturamayınca kardeşimin üzerine yürüdü. Ben 8.5 aylık hamile halimle babam tutmayı başardım bu sırada kardeşim kanepede oturan eşime tekme tokat girişti sinirinden. O kalktı ama vurmadı kardeşime. Kardeşim odaya kaçtı gitti. Akşam oldu bunlar kalkıp gidecektik babam bırakmadı sabah erkenden evimize döndük ama. sabah kardeşim odasına gittim öptüm onu gidiyoruz diye. Eve döndükten sonra ertsi gün beni faceden silmiş onu gördüm. Mesaj yazdım gülüm benim ne suçum vardı da benide sildin yeğenini özlemiyecekmisin beni falan diye sallamadı beni. Doğum yaptım annem zorla geldi yanıma çünkü o da kardeşimi destekliyo kafaları aynı çünkü. O evde bi babam saygı duyuyo kocama zaten. Annem 1 gün kaldı hastanede yanımda gitti sonra. Az önce kardeşimin bi arkadaşı ekli benim facede resimlerini gördüm şehir dışına arkadaşının doğum gününe gitmiş içim burkuldu ağlamaktan gözlerim şişti. Doğum yaptığımda beni aramadı annem aradı koridorda bişey konuşup telefonu elime tutmuştu kardeşin seninle görüşcek diye ağzının ucuyla geçmiş olsun dedi kapattıydı. Hala ağlıyorum arkadaşlar ya bizi evden kovmuştu annem bişey dememmişti. Bütün arkadaşlarının düğününe nişanına doğum gününe nerelere gitmedi ki. Ben hep değersizdim o evde hep hep hep :( Allah kimseyi benim durumuma düşürmesn inşallah. Sevgiye çok ihtiyacım var ya ailemi kardeşimi çok seviyorum ben ne kadar seversem o kadar itiliyorum

Kardeşiniz kaç yaşında? Ergen yaşlardaysa belki hoş görülür fakat değilse hiç hoş değil. Bu kadar olay büyütülecek nesi var ki eşinizin? Birşeyine mi takıklar? Annenizin desteklemeside çok enteresan .Yinede herşeye rağmen çok sık görüşemediğiniz ailenizin hoş görülü olması gerektiğine inanıyorum. Babanız duruma müdahale etmiyormu mu? Sanki başka sorunlar var gibi ?
Siz yinede ailenizi ziyaret etmeye devam edin bence. Bağlarınızı kopartmayın en azından hoşgörülü davranan babanız için...
İnsan maalesef ailesini seçemiyor...

eşiniz çok sabırlıymışş maşallah :31::31:
tekme tokat girişmek nedir yaa sevmeyebilir ama saygı duymak zorunda:20::20::20:

Eşin cok sabırlıymıs baskası olsa kardesını komalık ederdı orda, herseferınde zaten tavır yapıyomus hadı o neysede sen erkekmısın dıye bagırıp tekme tokat gırısmeler falan cok saygısızca ama kardesın hasta sanırım sadece nerden buldun bu tıpı deyıp yapılcak seyler degıl bunlar enbasta begenmemıs olabılır ama sen evlenmıssın ayrıca hamılesın ne hakla bu sekılde davranabılırkı evıne gelen ınsana kım olursa olsun yapılmaz terbıyesızlıkte doktora yapmıs kardesın sende takma kafana ona degmez bence o daha ıyısını bulsun bu kafayla bulabılırse.

sende de suç var. kendini ve eşini, niye bu kadar ezdiriyorsun? kardeşse kardeş. haddini bilsin. ben olsam 2 tane çakar, eşimi alır evime giderdim. yaptığı terbiyesizliğin, saygısızlığın dik alası:47:
bu kadar üzerine düşmeye devam edersen gün gelir sana da, çocuğuna da vurur..

valal kusura bakma canım ama sana çok sinirlendim..kardeşinin bunca densizliğine rağmen hala gülüm de gül canım da canım...
benim kardeşim eşime kalkıp tekme tokat girişecek bende sonra odasına gidip öpecem msjlar yazacam vs...
allaha ulu konuşmayım ama yazık eşinize gerçekten...
eşinizi bukadar ezdirdiğiniz için size de yazık gerçekten...
başka bi erkek olsa ağız burun dalardı kardeşine...ama sen hala bunca şeye rağmen kardeşim diye ölüyorsun, peki eşin ne olacak canım? onun açısından baktınmı olaya hiç...ne seni ne eşini takmayan ve el aleme bile sizden daha çok önem veren birine hala canım gülüm diye yalvarıyorsunuz...eşinizden özür dileyin bence, ve onun elini bırakmayın....gerçekten iyi bir insanmış da sabretmiş o hırçına...

arkadaşım suçu birazda sende buldum ben çok yüz vermişsin kardeşine biraz tepkini versene bunu ne böylee saygısızlık olmaz.yüz verme sert olun birazz ezdirmeyin kendinizi

Neden bu kadar takıyorlar eşinize? Çok enteresan. Beğenmeyebilir, evlenen sizsiniz zaten, onlar değil. Bu kadar ilgisiz olmasının, hadi sizi geçtim bebek yeğeniyle bile ilgilenmemesinin başka bir nedeni olabilir mi?

Ben sevdiğim adama biraz haddini aşan bir şaka yapıldığında bile sert tepki gösteren biriyim, kaldı ki aşağılayacak, hakaret edecek, saldıracak. Öyle bir şeye kalkışanın cesaretine şaşarım, ister kardeş olsun ister başkası. Üstüne de gidip "canım, gülüm" demezdim kesinlikle.

kardesın cok sımarık budalanın tekı:19:hadsız saygısız esının tıpını begenmıyomus yarın oburgun yakısıklı dedıgı adam ona yapmadıgını bırakmasında gorsun yakısıklılıgı:19:tobe ya bana neyse amacok sınırlendım ınsanları dısgorunusune gore onyargılı davranan ınsanlardan nefret edıyorum.
esın senı mutlu edıyosa sorun yok adamlık yakısıklılıkla olmuyor malesef bunu hayat ona bırsekılde ogretır merak etme.
esını sevmeye bılrde sureklı saldırmak ta neyın nesı bu ne saygısızlık ama sızdede suc var o adamcagızın tek sucu yakışıklı olmamak mı?
kardesın ve annen kusura bakma ama insanlıktan nasıbını almamıslar.
ben senınn yerınde olsam bır daha yuzlerıne bakmam kımse yakısıklı olmadıgı ıcın bu muhameleyı haketmez:47:
valla orda ben olsam bende kardesıme haddını bıldırırdım nedemek benım kocama boyle saygısızlık yapmak

Son düzenleme:
Bana sanki olayin altinda adamin tipini begenmemekten daha fazlasi var gibi geldi.
Yani arada bilinmeyen, bosluk kalan mevzular var sanki, anlayamadim. Durup dururken olmaz bunlar.
Ya da kardesin akil hastasi. Baska aciklama gelmiyor benim aklima.
Esinizi ne kadar ezdirmissiniz. Burda geline erkek ailesi saldirsa sayfalarca agiz dolusu yazarlar, ayni sey erkekler icin de gecerli bence. Ailenizle esinizin arasindaki dengeyi kurmak, iki tarafi da idare etmek size duser. Esinize tekme tokat giren birine hala canim gulum diyorsunuz. Esinize cok haksizlik ettiginizi dusunuyorum.

Bir genc kizin bu derece sacmalamasi ve bir erkegin bunlara ses cikarmamasi....

En basit ornegi gitmez sizin ailenize yani.

Sizinde farkinda olmadiginiz bir durum olabilir mi acaba??

hepinizin yorumlarını okudum arkadaşlar teşekkür ederim. Ben eşimle evlendiğimde asgari ücretle çalışıyordu. Ailemin durumu iyiydi ve eşimin üstünde başında olmadığı için annem ve kardeşim ezik gördüler eşimi bence onlarca bütün sorun bu. İkiside evlenmemi istemedi babam hariç. Biz evlendikten 9 ay sonra eşim devlet memuru olarak atandı maaşı da çok ii şu anda her istediğimiz oldu şükür. adamcağız ne istersem hepsini yapmaya çalışıyo sanırım annemle kardeşim bunu istemiyorlardı inanın başka hiçbirşey aklıma gelmiyo. Dediğiniz gibi kardeşimi aramıyorum artık ama onu ben büyüttüm özlüyorum. Ben sanırım eziğim :( ailemden kim beni ezerse onu kaybetmemek için daha çok yapışıyorum. Babam kalp krizi geçirdi 4-5 ay önce bana söylemediler 1 hafta hastanede kalmış. Yine bişey olursa Allah korusun bu aile dağılır daha doğrusu annemle kardeşim beni iyice atarlar içlerinden :( kardeşim 26 yaşında küçük de değil. İnanırmısınız yazdıklarımın dışında hiçbir sorun yok bunların altında yatan. Bu saatten sonra değişirmi bazı şeyler yoksa daha mı kötü olur bilmiyorum. Kardeşimi tanıyorum öyle biri ki kimseden özür dilediğini görmedim. E kocamdan da özür dilemezse bende ailemin evine gitmiycem bidaha. Anlayacağınız ben gelin olup çıktığım eve hasret kalacağım sanırım

Valla kocaniz anlattiginiz gibi biriyse bosverin zaten ailenizim evini esinize sahip cikin sadce.
Anne desen ayrimci.
Kiz kardes insanliktan cikmis.

Babanizi surekli arayin haberlesin disarda bulusmaya calisin.
Ama esinizi bu saygisiz insana ezdirmeyin.

Kafamda 26 yasindaki bir kizi enisteye tekmeyle saldirirken canlandirdim da :(
Ben burdan utandim valla...

Benim kızkardeşim yok ,fakat 3 erkek kardeşim var ,asla eşime kardeşlerim değil anam babama da olsa laf söylettirmem ,eşimde asla aileme laf söyleyemez anında müdahele ederim bu konulara ,bu şekilde iyi bir ilişki sağlarım ,aradaki dengeyi korumak adına ,ama sizin kardeşiniz bildiğiniz şımarık ve terbiyesiz,eşinize bu denli saygısızlık yapan kardeşiniz de olsa mesafe koymanız gerekir di ,siz bu denli onun arkasını kaldırırsanız sürekli bunca terbiyesizliğe rağmen, onun siz ve eşinize saygı duymasını beklemeyin,eğer bana ve eşime böyle birşey yapılsaydı (izin vermem ama olsaydı)asla özürler dilenmedikçe aramaz,peşinde dolanmazdım,sizinde kardeşinize ders vermenizin onu kendinizden mahrum etmenizin zamanı gelmişte geçmiş bile,sevgiler.

Eğer eşinizin tepkisi yazdıklarınız gibiyse;
Hiç o eve adım atmayın,o adamı da elinizden kaçırmayın.
Gül gibi bakın ona,zor öylesini bulmak,maşaAllah,Rabb'im ayırmasın.
Dediğim gibi evinize gitmeyin,he gidip kardeşinize haddini bildirecekseniz,çağırın gelmek isterim:41:

hepinizin yorumlarını okudum arkadaşlar teşekkür ederim. Ben eşimle evlendiğimde asgari ücretle çalışıyordu. Ailemin durumu iyiydi ve eşimin üstünde başında olmadığı için annem ve kardeşim ezik gördüler eşimi bence onlarca bütün sorun bu. İkiside evlenmemi istemedi babam hariç. Biz evlendikten 9 ay sonra eşim devlet memuru olarak atandı maaşı da çok ii şu anda her istediğimiz oldu şükür. adamcağız ne istersem hepsini yapmaya çalışıyo sanırım annemle kardeşim bunu istemiyorlardı inanın başka hiçbirşey aklıma gelmiyo. Dediğiniz gibi kardeşimi aramıyorum artık ama onu ben büyüttüm özlüyorum. Ben sanırım eziğim :( ailemden kim beni ezerse onu kaybetmemek için daha çok yapışıyorum. Babam kalp krizi geçirdi 4-5 ay önce bana söylemediler 1 hafta hastanede kalmış. Yine bişey olursa Allah korusun bu aile dağılır daha doğrusu annemle kardeşim beni iyice atarlar içlerinden :( kardeşim 26 yaşında küçük de değil. İnanırmısınız yazdıklarımın dışında hiçbir sorun yok bunların altında yatan. Bu saatten sonra değişirmi bazı şeyler yoksa daha mı kötü olur bilmiyorum. Kardeşimi tanıyorum öyle biri ki kimseden özür dilediğini görmedim. E kocamdan da özür dilemezse bende ailemin evine gitmiycem bidaha. Anlayacağınız ben gelin olup çıktığım eve hasret kalacağım sanırım

öyle kardeşi döverim ben hemde eşşeği sudan getirir ,tekrar götürür tekrar getirene kadar, bilmem anlatabildimmi :19:

bide ayağına gidicem he :27: sende amma sabır var, eşinin yerinde olsam hiçbirinin yüzüne bakmamakla birlikte,o olaydan sonra kardeşinin ayağına gidip öptüğünü görseydim bir süre seninlede konuşmazdım.

kinci değilim ama haksızlığa gelemem, eşinin cidden değerini bil.
adam bir gün dayanamaz patlarsa toparlayamayabilirsin.

ayrıca bebeğiniz hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün :nazar:

Canım belki de senin esinle mutluluğunu kıskanıyorlar
Onların sana yarardan cok zararı dokunur
Seviyorsun filan tamam da senin bi ailen var artık , eşinin arkasında durup ailene sahip çıkmalısın. Karşındaki annen ve kardeşin bile olsa ezdirmeyeceksin. Bazen insanlar cok bencil oluyor malesef , senin olanı sen korumazsan kimse korumaz .
Sen esin ve bebeginle mutlu ol insallah

Keske benim annem de gelmese, geliyor , basit bişeyden canımı sıkıp gidiyor, hic gelmemesi daha iyi

Eğer arada başka bir sorun yok diyorsan kardeşinin bazı psikolojik sorunları olabilir, bu hareketler hiç normal gelmedi bana. Ben de yeni 27 oldum ve ablam evli, eşine böyle bir şey yapacağımı hayal dahi edemiyorum. Yani 5-6 yaşında çocuk değil ki kıskançlık ediyor da hırçınlaşıyor diyelim. Annenin de ondan yana olması daha ilginç.

Ben olsam babama saygıda ve ilgide kusur etmez ama o eve durum düzelip özür dileninceye kadar adım atmazdım. Eşimi de kimseye ezdirmezdim, anladığım kadarıyla çok sabırlı bir eşin var, Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.

Bir de tam tersini düşündüm, eşimin kardeşi bana hakaret edip saldıracak, eşim de gidip konuşup, öpecek... Ben eşin kadar sabırlı olmazdım sanırım.

nekadar ilginç kardeşiniz var.olmuş bitmiş evlenmişsiniz.ve karnınızdada o adamın çocuğunu taşıyorsunuz.daha neyin tafralarını yapıyor.evleneceğiniz adamı kendimi seçecekmiş onunmu onayı olacakmış.bence daha fazla yüz vermeyin kardeşinize haklı olan eşiniz eşinizden yana olun.hadi adamın kötü alışkanlıkları olsa ablasını düşünüyor ondan yapıyor diyeceğim ama ortada çirkin olmasını sebep göstermesi bana çok saçma geliyor.

inanırmısınız arkadaşlar kardeşimin şu ana kadar benim bildiğim 2 erkek arkadaşı oldu ben ikisini de bi abla gibi benimsedim onlardan 5-6 yaş büyük olmama rağmen hiçbir zaman bilmişlik yapmaya kalkmadım. Her zaman rica ettim ne olur yapma tek kardeşimsin aramızı bozma o insan benim sevgilim değil kocam eğer beni seviyorsan bana duyduğun sevginin hatrı için lütfen diye ama olmadı. Dediğiniz gibi eve gitmeyi düşünmüyorum artık. Evet çok özlüycem evimi. 3 yaşında bioğlum var teyzesini sorup duruyo :( Ben onlardan kilometrelerce uzakta fazla gelişmemiş bi ilçede arkadaşsız tek başıma gün geçiriyorum. 2-3 ayda bi gidip 1 hafta anamı babamı görüp geliyordum motive oluyordum. Şimdi bu hakkımı da elimden aldı kardeşim. Tek isteğim eniştesine yada yengesine sinir olanlar vardır aranızda arkadaşlar ama ne olur kardeşleriniz onları seviyorsa kardeşleriniz için katlanın. Çok mu zor. Nasıl olsa hayat bi şekilde herkesi farklı yerlere savuruyo. En fazla ne kadar katlanabilirsiniz ki.

Back
X