arkadaşlar benim sorunum kardeşim daha doğrusu kardeşimin sorunu eşim ve benle. eşimle severek evlendik.daha 5 yıl önce çıkarken dalgageçiyordu ilyas salman çok çirkin şu tipsizle nasıl el ele tutuşuyon falan diye. Evlenmeye karar verdiğimizde de benim salak olduğumu düşünüyordu.düğünde sorunlar çıkardı. evlendik ve şehir dışına taşındık. Ne zaman ailemin yanına kalmaya gittik burnumuzdan getirdi eşime laf sokmalar odaya kapanmalar biz evdeyiz diye çıkıp gitmeler falan. İnannırmısınız ben en çok kardeşimi özlüyorum her zaman. 2-3 ay arayla 1 haftalığına ailemin yanına gidiyoruz eve geri dönerken bi daha gitmiycem diyordum ama yine gidiyordum. En son ağustosta gittik. kız kardeşim yine 1 hadta içinde eşime arı gibi laflar sokmaya başladı. Eşim hiçbir zaman karşılık vermez salağa yatardı. Bu sefer yeter ne olur bi kapa çeneni artık dedi ilk defa. Kız kardeşim kalktı sen erkekmisin kimsin lan falan diye ailemin önünde bağırmaya başladı. Eşim yine alttan alıyo tabi. Sürekli çemkirdi babam susturamayınca kardeşimin üzerine yürüdü. Ben 8.5 aylık hamile halimle babam tutmayı başardım bu sırada kardeşim kanepede oturan eşime tekme tokat girişti sinirinden. O kalktı ama vurmadı kardeşime. Kardeşim odaya kaçtı gitti. Akşam oldu bunlar kalkıp gidecektik babam bırakmadı sabah erkenden evimize döndük ama. sabah kardeşim odasına gittim öptüm onu gidiyoruz diye. Eve döndükten sonra ertsi gün beni faceden silmiş onu gördüm. Mesaj yazdım gülüm benim ne suçum vardı da benide sildin yeğenini özlemiyecekmisin beni falan diye sallamadı beni. Doğum yaptım annem zorla geldi yanıma çünkü o da kardeşimi destekliyo kafaları aynı çünkü. O evde bi babam saygı duyuyo kocama zaten. Annem 1 gün kaldı hastanede yanımda gitti sonra. Az önce kardeşimin bi arkadaşı ekli benim facede resimlerini gördüm şehir dışına arkadaşının doğum gününe gitmiş içim burkuldu ağlamaktan gözlerim şişti. Doğum yaptığımda beni aramadı annem aradı koridorda bişey konuşup telefonu elime tutmuştu kardeşin seninle görüşcek diye ağzının ucuyla geçmiş olsun dedi kapattıydı. Hala ağlıyorum arkadaşlar ya bizi evden kovmuştu annem bişey dememmişti. Bütün arkadaşlarının düğününe nişanına doğum gününe nerelere gitmedi ki. Ben hep değersizdim o evde hep hep hep
Allah kimseyi benim durumuma düşürmesn inşallah. Sevgiye çok ihtiyacım var ya ailemi kardeşimi çok seviyorum ben ne kadar seversem o kadar itiliyorum