- 9 Aralık 2009
- 17.208
- 54.942
- 1.123
- Konu Sahibi istanbulian87
-
konu fake zihniyet ülkemiz sınırlarında mevcut
Nerdeyse benim yaşımda diyorsunuz sonra kim bilir o yaşa kadar neler görmüş geçirmiştir diyorsunuz, bu durumda başkası da sizin hakkınızda böyle düşünse nasıl olur?22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
merhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum saolun
Umarım kendinizden 5yaş küçük birine asık olursunuz. Ailesi de size o kıza yaptığınız muameleyi yapar . Ne kadar ayıp ne kadar çirkin bu laflarınız . Ben evlendiğimde eşim 23 yaşındaydı ve maşallah herşeyi çok iyi biliyordu . 30yaşındasınız siz neler yaşadınız bahsetsenize biraz ? Sizin gibi önyargılı insanları Allah'a havale ediyorum . Yazıktır günahtır günahına girmeyin kızın . Benim ablamda 27yasında . Tek yaşıyor . Tek yasamanın neresi bu kadar iğrenç?ablası olarak kardeşime nasihatta bulunmam yol göstermem şart çünkü yanlış yapmasını istemiyorum. nasıl bir yol izlemeliyiz? annem de bu durumdan çok rahatsız hasta olduk artık dertten
Neler yapmıştır kaç yaşında diyosun uzda siz ondan 3 yaş buyuksunuz sizde o zaman ondan geri kalır şeyler yasamadiniz herhal22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Konu nedir bilemiyorum, yeni girdim siteye ama bu konuda adım çok etiketlenmiş, topikte sorun neyse umarım KiB yapılmıştır, bana 52 sayfayı okutarak gözlerimin pert olmasını, banlanmaların acısını çıkarmayı düşünerek KiB yapılmamışsa gözlerime zeval gelmesin diye dua isterim:)Mune lütfen çok rica ediyorum bu konu sahibini uyarın..cidden çok sinirimi bozdu.27 yaşında bir genc kizi bu kadar kotu bir sekilde itham etmek korkunc bir davranis..konu sahibine göre 27 yasindaki kizlar yoldan cikmis birsuru sey görmüş gecirmis..vs..migdem bulandı bu usluptan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?