Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

konu fake zihniyet ülkemiz sınırlarında mevcut

Zihniyetlerine tüküreyim ben o zaman onların.
İyi ki ne kayınvalidem ne görümcem onlar gibi değildi. Yoksa çok sevdiğim ve sevildiğim, değer gördüğüm insanı bu insanlarla uğraşmama kiçin kaybederdim, yazık olurdu..

Nerdeyse benim yaşımda diyorsunuz sonra kim bilir o yaşa kadar neler görmüş geçirmiştir diyorsunuz, bu durumda başkası da sizin hakkınızda böyle düşünse nasıl olur?
Kardeşiniz kararını vermiş, üstüne düştükçe sevgilisi daha kıymetli olur.

Bir arkadaşım , 6 yaş küçük bir erkeğe aşıktı. Ikisini de yakından tanıyorum.Karsilikliydi tabi. 2 sene mücadele ettiler, erkeğin ailesini ikna edemediler.
Çok üzülerek ayrıldılar.
Çocuk toparlanamadi. Alkole ağzını vurmaya adam her gün sabahliyordu. Arkadaş çevresini değiştirdi.
Sonra gitti kendinden 10 yaş büyük biriyle evlendi ve yurt dışına yerleşti. Ailesi 7 yıldır görmüyor.
Ha bu arada kız yeniden aşık oldu ve evlendi. Maşaallah " fazlasıyla mutluyum " diyor.

Demem o ki , herseyin hayırlısı. Bu kadar mudahaleci olmamak lazım. O kardeşimizin hayatı. Bırakın kendi görsün doğrusunu yanlışını.

Bir erkek 20 yaş farkla evlensede tebrik ediliyor, yaşıt olsalar " kız biraz küçük olsaydı " deniliyor. Adaletsizlik bu.

kizin huyu nasıl ? insanligi nasıl? kardesim cok mu seviyor ? demeyin aman efendim kiz buyukmus .Ben okurken cocuk 22ise kiz 40 diyorum .Kriz gecirilmis ya Bence 27de abarti yas degil . Eşini secmek kendi hakki .Mutluluklar diliyorum...

ne kadar ön yargılı insanlar.. bence de kız sizin aileden uzak dursun hayatını karartmasın.

Dini karıştırmayın lütfen zira dinimizde peygamber efendimiz (as) ilk evliliğnde kendinden 15 yaş büyük bir kadınla evlenmiş ve kadın daha önce evlilk yapmış. Resulullah efendimizde daha 20-25 yaş civarındaymış hz. Hatice annemizde 40 yaşlarındaymış. yaaaaaaa

Bu kizlarin sayilari artsin hatta yas araligi da artsin. Erkekler gec olgunlasiyor diye erkegin kadindan buyuk(10-15-20-25 yas) olmasini savunan kesim mumkunse azalarak bitsin. Erkekler de bulunmaz hint kumasi gibi dolasmasin ortalikta.

Iliskide bir sorun yok yalniz 22 yas evlilik icin erken.

Dipsiz Not: Ayrica bu kiz ; ne yasarsa yasasin yasamasin seni ilgilendiren bir durum yok ortada. Sen sadece mustakbel gorumce olabilirsin. Baska bir etkin olamaz.

Son düzenleme:
Önce kızı bir görün iyi mi dir merhametli midir kimdir nedir? Bu ne sinir krizleri gecirmek falan. Üzgünüm de siz de 30 yasindaymissiniz kiskaniyor olmayasiniz.
Ben çok destekliyorum kadının erkekten büyük olduğu ilişkileri. Aşk kazansın aşk

ablası olarak kardeşime nasihatta bulunmam yol göstermem şart çünkü yanlış yapmasını istemiyorum. nasıl bir yol izlemeliyiz? annem de bu durumdan çok rahatsız hasta olduk artık dertten
Umarım kendinizden 5yaş küçük birine asık olursunuz. Ailesi de size o kıza yaptığınız muameleyi yapar . Ne kadar ayıp ne kadar çirkin bu laflarınız . Ben evlendiğimde eşim 23 yaşındaydı ve maşallah herşeyi çok iyi biliyordu . 30yaşındasınız siz neler yaşadınız bahsetsenize biraz ? Sizin gibi önyargılı insanları Allah'a havale ediyorum . Yazıktır günahtır günahına girmeyin kızın . Benim ablamda 27yasında . Tek yaşıyor . Tek yasamanın neresi bu kadar iğrenç?

Niye bu kadar dertlendiniz anneniz yataklara düştü vallahi anlamadım.Duyanda 5 değil 15 yaş büyük çocuklu kadın falan sanar.27 yaşında bekar bir kız,üstelik kardeşiniz sevmiş aşık olmuş,tek sorun aradaki 5 yaş mı ? Muhtemelen oda 4-4,5 dur siz yuvarlamışsınızdır :) Çok çok çok abartmışsınız.22 yaş evlenmek için erken evet,o konuda biraz daha beklemelerini tavsiye edebilirsiniz belki sadece.
Ayrıca sizden aldığım izlenim,kardeşiniz yaşıtı bir kızla da evlenmek istese, sizin ille o kızda bir kusur bulma eğiliminiz olacağı yönünde.

Neler yapmıştır kaç yaşında diyosun uzda siz ondan 3 yaş buyuksunuz sizde o zaman ondan geri kalır şeyler yasamadiniz herhalbunun dışında benim de kardeşim 20 yaşında bizde ailecek istemezdik kendinden büyük burini alsın o konuda haklisiniz

27 yasinda kiz icin allah bilir neler yapmistir bu yasa kadar diyorsunuz sizin de yas 30 mus siz neler yaptiniz? Hayir kisi kendinden bilirmis derler o yuzden soruyorum. Ailecek sacmlaiyorsunuz kardesiniz 15 yasinda olup 20 yasinda biriyle beraber olsa hep beraber burayi ayaga kaldirir polise gitmenizi isterdik ama adam22 yasinda kendi kararlarini kendi verir ayrica 5 yas cok buyuk bir fark da degil. Birakin mutlu olsunlar niye kendi keyfiniz icin onlarin mutlulugunu bozuyorsynuz. Cok bencilsiniz.

Ya bir abla olarak ona destek verceginize bide karisip tartismalar cikartiyorsunuzya acayip huylandim..
Hic sevmem böyle aile bireylerini herseyine karisan sunla degil bunla evlensin diyen..
Yadirgamak gibi olmasin ama neden kardesiniz sizi 30 yasina kadar evlendirmeye calismadi?
Yas uyumuna yas faktörüne cok takintilisiniz ya sizde böyle birsey neden söz konusu olmadi acaba?

Hemde su birlikte olma iside erkek el sürmedikce olmuyor biraz kabahati kardesinizdede arayin.

27 yaşında birinin ne zamanı geçmiş soru bir
Kardeşini 22 yaşında reşit bir genç
5 yaş büyük olması neyin sıkıntısı yaratır
Kardeşinizin hayatına neden bu kadar karısiyorsunuz
Sizde bir bayansiniz aynı durumda sizde olabilirdiniz insanları neden karaliyorsunuz sevmiş olamazlar mi
Son olarak insan yasattigini yaşamadan ölmezmis

Konu nedir bilemiyorum, yeni girdim siteye ama bu konuda adım çok etiketlenmiş, topikte sorun neyse umarım KiB yapılmıştır, bana 52 sayfayı okutarak gözlerimin pert olmasını, banlanmaların acısını çıkarmayı düşünerek KiB yapılmamışsa gözlerime zeval gelmesin diye dua isterim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…