- 8 Ağustos 2011
- 12.623
- 14.935
- 498
- Konu Sahibi istanbulian87
-
22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Sizler gibi onyargili ve kinci insanlarin yaptigi baskilar yuzunden bircok genc intihar bile etmeye kalkiyor yada ailesine rest cekip cikip gidiyor..nasil bu kadar fesat dusunceler olabiliyor kafanizda?ne demek kiz 27 yasinda kimbilir neler görmüştür gecirmistir filan??afedersinizde kizi genelevde bulsaniz yinede bu sözü söylemeye hakkiniz yok.!kimsenin ne yaşadığını yada kalbinde neler taşıdığını bilemezsiniz!insanlari yargilayip onlari kendi kötü dusuncelerenizle kirletemezsiniz.insanlara çamur atamazsiniz.iste tamda simdi oldugu gibi kendi ellerinize bulasir..22 yaşında çocuk ne yol bilir yordam bilir toy daha, o kız gelmiş genç parlak çocuk bulmuş elde edeyim demiş.
biz ona çoookkk güvendik ama kendisi neler yaptı, annem sinir krizi geçirdi bu yüzden, evlatlıktan reddederim diyor zaten.
kim bilir kardeşimden önce nasıl bir hayatı vardı yani sonuçta kaç yaşında neler görmüştür geçirmiştir yakıştıramıyorum aile yapımıza. biz istemeye gitmeyiz o kızı zaten, kardeşim de rızamızı almadan iş yapmaz
lütfen ama lütfen bir an kendi kardeşiniz olduğunu düşünün çok rica ediyorum, kız nerdeyse benim yaşımda
Ne yardımcısı olsun ya.? Universite okumus tek yaşıyor diye kizi o...pu ilan etti. Neyini anlıyorsunuz?Herkes konu sahibini ne kadar da çok yargılamış ..
Konu sahibi ben seni anlıyorum, benimde kardeşim var. Ve kardeşimin toy mu olgun mu olduğunu anlayabilirim .
Sende anlamışsın, toy diyorsan toydur, 30 yaşına da gelde bu durum değişmez .
Sitedeki özgür ruhlu insanlar kafalarına göre konuşup ders vermeye çalışıyor, oysa Bi empati yapabilseler !!
Kardeşin hususunda da Allah yardımcınız olsun, kardeşinin üzerine gittikçe o kıza daha da çok bağlanabilir, alttan alttan mesaj vermeye bak, dua etinşallah doğru seçimi kendisi yapacaktır ..
konunun brinde de üyemizin eşi eniştesi yokken ablasının kuca.....pardon evinden çıkmıyordu eniştesi varken eşiyle gidiyordu demekki toysaNe yardımcısı olsun ya.? Universite okumus tek yaşıyor diye kizi o...pu ilan etti. Neyini anlıyorsunuz?
Konu sahibi fake diye düşündüğüm icin ciddiye almadim. Ama bu zihniyete sahip birilerinin olmasi tiksindirici.
Vah zavalli toy! erkek kardeşler.!!!
konu fake zihniyet ülkemiz sınırlarında mevcutKonu gerçek mi değil mi, ona göre sövecem de konu sahibine
Nolmus kendi istediyse onun sorunu.Siz gerdege girmeyeceksiniz ya.Belki ayni duruyorlar.merhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?