Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Yuzyuze değiliz; mimik, vurgu, tonlama yok.
Dil kadar mühim, değil mi? Yanlış kelimeler iyice yoldan çıkardı mevzuyu.

Kardeş için istenilen gelin adayı o hanım değilse de, bu bakış açısı ve uslupla ancak müstakbel düğünü erkene cekersiniz. Oglunuzu kaybetmek de en acısı olur..

Mevzu, başta onun iyiliği mutluluguysa sakın olun, makul ve soğukkanlı davranın. Ve gerçekten tanımadan bilmeden kimsenin kızına böyle çirkin ithamlarda bulunmayin. Bizi de ortak ettiniz, ne yazık!

Kusura bakmayın da şu sözlerinizle kendinizi ve biz kadınları nasıl da aşağıladığınızın farkında mısınız?.
27 yaşında kim bilir neler görmüş neler yaşamıştır diyorsunuz,siz 30 yaşındasınız siz neler gördünüz neler yaşadınız ???
İnşallah kendinizden küçük birine aşık olursunuz da benzer şekilde duruma düşersiniz böylece böyle tepeden konuşmanın çirkinliğine de şahit olmuş olursunuz.

Daha 1 dakika önce arkadasima hayatda hic biseye sasirmiyorum demistim ki yazinizi okudum

yasi geregi cok sey yasamistir ne dèmek?! Son cikis yolu nedemek ?!
Siz kimsinizki nasil bi ayricaliginiz varda tanimadiginiz insanlar hakkinda abuk subuk konusuyorsunuz

Bunun erkeği kadını yoktur. Bana göre yaş farkı 20-30 yaş olmadıkça neden sorun olsunki.. Kaldıki bu yaş farklarını kendi rızasıyla kabul edecek olanları yargılamakta doğru olmaz.. Tercih, gönül meselesi bunlar. Önemli olan küçük olan tarafın reşit olması, bunu kendi rızasıyla istemiş olması gerek.

Kardeşin bu kadınla mutlu olacaksa neden evlenmesinki. Bence böyle önyargılı olmayın. Kardeşinize böyle baskı yaparak siz onunla aranızı açıyorsunuz. O istemediğiniz gelin adayı bunu yapmıyor.. ama yarın birgün o kadınla evlendiğinde bütün bu uzaklaşmalarını o kadından bileceksiniz büyük bir ihtimalle.

Hayırlısı diyin. Hayırlısını Allah'tan isteyin. İnşaAllah yüce Allah'a sığınıp doğru olanı, hayırlı olanını O'ndan isterseniz zaten kardeşinizle kavga etmeden hayırlı olanını nasip eder Rabb'imiz böylelikle size.

Kardeşinin neyi varki kız ondan faydalansın ? Yatlar,katlar ? Babadan para mı var? 22 yaşındaki çocuğun parası olmaz çünkü. Eğer böyleyse durum bilemem. Belkide aşıklar gerçekten,bnce kıza önyargılısınız gibi geldi. Arkadaşımın eşi 4 yaş küçük kendisinden çokta mutlular ama iş ve gelir düzeyi olarak eşitler.

Ayyy bende 2 yaş büyüğüm acaba böyle krizler cikarmislar mıdır çok ta fifı yani boşuna dovunuyorsun konu sahibi

Valla o kısmi ben atlamışım neler görmüş gecrmstr o yasa kadar bilmem ne demişsiniz 30 yasnda bekarmissin sen bişeyler görmüş gecrmssnki onuda kendin gibi düşünüp kardeşine layık gormuosn peki bu durumda seni kim napsn yazık ya çok sinirlndm bu konuya

Sizler gibi onyargili ve kinci insanlarin yaptigi baskilar yuzunden bircok genc intihar bile etmeye kalkiyor yada ailesine rest cekip cikip gidiyor..nasil bu kadar fesat dusunceler olabiliyor kafanizda?ne demek kiz 27 yasinda kimbilir neler görmüştür gecirmistir filan??afedersinizde kizi genelevde bulsaniz yinede bu sözü söylemeye hakkiniz yok.!kimsenin ne yaşadığını yada kalbinde neler taşıdığını bilemezsiniz!insanlari yargilayip onlari kendi kötü dusuncelerenizle kirletemezsiniz.insanlara çamur atamazsiniz.iste tamda simdi oldugu gibi kendi ellerinize bulasir..
Bir an önce bu saplantılı ve fesat dusunce seklinden kurtulmaniz dilegi ile...

Ne yardımcısı olsun ya.? Universite okumus tek yaşıyor diye kizi o...pu ilan etti. Neyini anlıyorsunuz?

Konu sahibi fake diye düşündüğüm icin ciddiye almadim. Ama bu zihniyete sahip birilerinin olmasi tiksindirici.

Vah zavalli toy! erkek kardeşler.!!!

Mune lütfen çok rica ediyorum bu konu sahibini uyarın..cidden çok sinirimi bozdu.27 yaşında bir genc kizi bu kadar kotu bir sekilde itham etmek korkunc bir davranis..konu sahibine göre 27 yasindaki kizlar yoldan cikmis birsuru sey görmüş gecirmis..vs..migdem bulandı bu usluptan..

konunun brinde de üyemizin eşi eniştesi yokken ablasının kuca.....pardon evinden çıkmıyordu eniştesi varken eşiyle gidiyordu demekki toysa

Sülalemin ilk üniversite okuyan kızlarından biriyim. O zamanlar yani 15 sene öncesinde aynı sizin zihniyetine sahip bir akbaba yeğenini üniversite okuduğum uzak bi şehirde olduğum için benden uzak tutmak istemişti, malum sizle aynı gerekçelerle... Sonrasında kendi yeğeni evli bir insanla birlikte oldu,çok şükür uzamadı ayrıldı ama böyle bir hata yaptı malesef... Demek istediğim kimseyi küçümseyip rencide etmeyin çünkü ilahi adalet şaşmıyor...

Ne acayip insanlarsınız
Kardeşiniz reşit değil mi? Kiminle birlikte olacağına bir zahmet kendisi karar versin
Bir de marifet gibi ayırmak için uğraştık vs demişsiniz, ben de görümceyim 2 tane erkek kardeşim var
Kardeşin hayatına karışma hakkını kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz?

Nolmus kendi istediyse onun sorunu.Siz gerdege girmeyeceksiniz ya.Belki ayni duruyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…