- 16 Haziran 2015
- 1.609
- 1.055
- 83
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Bizdede kadının büyük olması zenginliğe delalet derler ne kadar doğru bilmiyorum:)Ben eşimle tanıştığımda 20 yaşındaydı ben 25 7 sene sonra evlendik siz naparsanız yapın evleniceklerse evlenirler 22 yaşında koca adam toyluğundan faydalanıyor falan çok komik yahu
Hala akrabalar insanlar diyosun.hani sözde kardeşşnin mutluluğunu istiyodun.çok rica ediyorum beni biraz anlayın, inşallah öyle birşey olmaz, eğer o kızla evlenirse akrabalara insanlara ne deriz, nasıl evimize ailemize alırız, olmaz kabul edemeyiz öyle bir kızı. istemeye bile gitmeyiz rızamız yok böyle bir işe
İroni yasak olabilir:)))))allah kendinden küçük erkekleri yoldan çıkaran cougarların evine ateş salsııınnnn. piiiiiiiiiiiiiiiiiii.
beni alıntı yapmışın ama konu sahibi ben değilimKızla yatmasını bilecek kadar olgun kardeşiniz. Tabi sizin zihniyetinize göre kız aklını çelmiştir çocukcağızın.
Ne kadar sığ düşüncelere sahipsiniz.
Annemin arkadaşı da oğluna böyle yapmıştı. Aynı durum vardı onlarda da. Hem anne hem abla yedi bitirdi çocuğu. Sonunda zorla nişanladılar. Çocuk nişana gelmedi. Davetlilere bir yalan uydurdular. Ama anne-kız pes etmedi zorla evlendirdiler. Sonra ne mi oldu? Çocuk kadından vazgeçmedi, eşini aldattı. Hem de alenen. 30 yaşına gelmeden, kavuşmalarına izin verilmeyen kadınla birlikte olup evine dönerken kaza geçirdi ve öldü. Her daim üzgündü. Sonradan öğrendik ki evlendiği kızla da evlilik ilişkisi olmamış.
Dünyayı ben yarattım, ben en iyisini bilirim, karşıdaki kötüdür zihniyetinde olan sizler yüzünden ne kadar mutsuz hayatlar oluyor.
Allah niye yardımcı olsun hanımefendi? Ortada ne var Allah aşkına söyleyin. Birbirini sevmişler. Konu sahibi kardeşinin kız arkadaşını tanımıyor bile. Tanımadığı biri hakkında akla izana sığmayan laflar ediyor. Bir insanın namusuna, gururuna dil uzatıyor, aşağılıyor. Hemde bunu forum ortamında yapıyor.Herkes konu sahibini ne kadar da çok yargılamış ..
Konu sahibi ben seni anlıyorum, benimde kardeşim var. Ve kardeşimin toy mu olgun mu olduğunu anlayabilirim .
Sende anlamışsın, toy diyorsan toydur, 30 yaşına da gelde bu durum değişmez .
Sitedeki özgür ruhlu insanlar kafalarına göre konuşup ders vermeye çalışıyor, oysa Bi empati yapabilseler !!
Kardeşin hususunda da Allah yardımcınız olsun, kardeşinin üzerine gittikçe o kıza daha da çok bağlanabilir, alttan alttan mesaj vermeye bak, dua etinşallah doğru seçimi kendisi yapacaktır ..
Özür dilerim, çok sinirliyim de o yüzden olmuştur.beni alıntı yapmışın ama konu sahibi ben değilim
Herkes konu sahibini ne kadar da çok yargılamış ..
Konu sahibi ben seni anlıyorum, benimde kardeşim var. Ve kardeşimin toy mu olgun mu olduğunu anlayabilirim .
Sende anlamışsın, toy diyorsan toydur, 30 yaşına da gelde bu durum değişmez .
Sitedeki özgür ruhlu insanlar kafalarına göre konuşup ders vermeye çalışıyor, oysa Bi empati yapabilseler !!
Kardeşin hususunda da Allah yardımcınız olsun, kardeşinin üzerine gittikçe o kıza daha da çok bağlanabilir, alttan alttan mesaj vermeye bak, dua etinşallah doğru seçimi kendisi yapacaktır ..
aşkın yaşı yokmerhaba arkadaşlar
küçük erkek kardeşim kendinden 5 yaş büyük birine aşık olmus kaç aydır birliktelermiş.
kavgalar ettik sinir krizleri geçirdik ailecek sevgilisinden ayıramadık evlenicem diyor.
kendinden büyük kız da utanmadan birlikte olmuş kardeşimle elinde avucunda tutmak için.
biz bu işin olmasını istemiyoruz zamanı gelince ailemize uygun biriyle evlenmesini istiyoruz.
yardım edin ne yapabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?