Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Herkes konu sahibini ne kadar da çok yargılamış ..
Konu sahibi ben seni anlıyorum, benimde kardeşim var. Ve kardeşimin toy mu olgun mu olduğunu anlayabilirim .
Sende anlamışsın, toy diyorsan toydur, 30 yaşına da gelde bu durum değişmez .
Sitedeki özgür ruhlu insanlar kafalarına göre konuşup ders vermeye çalışıyor, oysa Bi empati yapabilseler !!
Kardeşin hususunda da Allah yardımcınız olsun, kardeşinin üzerine gittikçe o kıza daha da çok bağlanabilir, alttan alttan mesaj vermeye bak, dua et inşallah doğru seçimi kendisi yapacaktır ..

Ben eşimle tanıştığımda 20 yaşındaydı ben 25 7 sene sonra evlendik siz naparsanız yapın evleniceklerse evlenirler 22 yaşında koca adam toyluğundan faydalanıyor falan çok komik yahu
Bizdede kadının büyük olması zenginliğe delalet derler ne kadar doğru bilmiyorum:)

kardeşinin aklı yok mu kız kandırmış falan filan kelamları hoş değil. siz üstüne gittikçe o daha çok evlenmek isteyecek haklı olarak.eğer yanlış bir şey varsa zamanla kendisi görecektir bu kadar üstüne giderseniz yarın birgün nikah kıydığını duyarsınız.

Hala akrabalar insanlar diyosun.hani sözde kardeşşnin mutluluğunu istiyodun.

beni alıntı yapmışın ama konu sahibi ben değilim

Allah niye yardımcı olsun hanımefendi? Ortada ne var Allah aşkına söyleyin. Birbirini sevmişler. Konu sahibi kardeşinin kız arkadaşını tanımıyor bile. Tanımadığı biri hakkında akla izana sığmayan laflar ediyor. Bir insanın namusuna, gururuna dil uzatıyor, aşağılıyor. Hemde bunu forum ortamında yapıyor.
Seçimin doğru yada yanlış olduğuna kim karar verecek ki.
O kız sizin kızınız, kardeşiniz olabilir değil mi? İnsanları sırf yaşı büyük diye neden yargılıyorsunuz. Bak burada o kadar kişi eşimden büyüğüm mutluyum diye yazmış.

Zaman versinler birbirine evlilik basit bir mesele değil ben kardeşinizin değil diğer tarafın bu birliktelikten pişman olacağını düşünüyorum

tabi toy olur iki değişik abla ayılan bayılan krizlere giren bi anne o çocuk hiç büyümez zaten

Bende bişey yaptı sandım ya görende kötü yola düşmüşte çıkarıyor sanacak yapmayın Allah aşkına. Bakın sizde bir bayansınız büyük konuşmayın lütfen. Aradaki fark çok fazla olur anlarım tepkinizi ama bu durum başka. Hem nerden biliyorsunuz belki kardeşiniz kızı bazı konularda zorladı. Unutmayın ummadık taş baş yarar

kardeşinizi cok bunaltıp üstüne varmayın iş inada binmesin biraz onu serbest bırakın kaderlerinde ayrılmak varsa ayrılırlar yok eger evlenmek varsa evlenirler. siz bence cok müdahaleci davranmayın benden tavsye kızıda bi tanıyın bence evinize cagırın bakın nedir ne değildir belki cok iyi biridir bilemezsiniz.

aşkın yaşı yok
kendı kızlarımız oldu mu oglan kızı kullanmıs aklını celmıs kızımızın
amaaa
kendı oglumuz ıse konu kadına bak oglumuzu elınde tutmak ıcın olmus o iş demeyin

yanı olayları ustumuze cevırmekte ustumuze yok

--
kımse kımsenın beynıne sılah dayamıyor heralde
--
ayrıca asık olmus sevmıs ve bırlıkteler neyın krızını gecırdınız

bizİm ailede b.k attığım bir çift var.kız 25 ,oğlan 21 yaşında(eşimin kuzeni) evlendiler.herkes dediki bunlardan cacık olmaz ,kız kendini yamıcak birini buldu falan filan dedik.6senedir evliler birde çocukları var ikinciye hamile kız.valla herkes sus pus olduk , senden benden iyi geçiniyorlar :) yani hiç öyle önyargılı olmayın....

Yaş olayını sanki aralarında 25 yaş farkı varmış gibi abartıyorsunuz kusurabakmayın 5 yaş öyle uçurum bir fark değil. Sırf kardeşinizden büyük diye kandırdığını düşünüyorsunuz sanırım ama belki birbirlerine gerçekten aşık olmuşlardır.

Kime ne ? Seven sever sevmişler rahat bırakın yafff sizene , kısmeti oysa yada buysa konu sahibi vs işinizmi yok başka sizlerin ! krizlere girmiş lerde miş mişlerde miş mişşş ....

neden yaş büyük olunca yamayacak gibi çirkin düşünceler oluşuyor inanamadım ben bizzat düşünmedim kendimden küçük birini ama düşünenlere de çirkin damgalar vurmuşsunuz ayıptır kafalar uyuştuktan sonra yaş büyük diye de karaktersiz gözüyle bakmayın. kadınlara 10 yaş büyük erkek olur diyorlar da kadınlar neden 10 yaş büyük erkeklerle olamıyor hayret doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…