Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

Ooo senin ki daha güzelmiş
Konu sahibinin dediği gibi minicik bir toy çocuktu şekeri verince apla seni sefiyorum dedi
Ohh sefan olsun.. mutlu mutlu muusssmutlu bir evliliğiniz olsun yıllar geçtikçe..
Bi de kadın büyük olunca zengin olunuyomuş :)) parayı vurdunuz mu bibicim ölümü öp doğru söyle bak

Ohh sefan olsun.. mutlu mutlu muusssmutlu bir evliliğiniz olsun yıllar geçtikçe..
Bi de kadın büyük olunca zengin olunuyomuş :)) parayı vurdunuz mu bibicim ölümü öp doğru söyle bak
maalesef ama ümidimi kaybetmedim hep oynuyorum şans oyunları
Sağol canım 10 yıldır birlikteyiz toplamda şükür çok iyiyiz

arkadaşlar burda beni anlayan hiç kimse yokmu? 22 yaşında henüz üni okuyan bir çocuktan bahsediyorum.
ayrıca etrafımızdaki kişiler yurtdışından evleniyorlar gelin getiriyorlar ne güzel görüyoruz ama benim kardeşim gitmiş nerdeyse ablası yaşında bir kızla işi pişirmiş adınıda utanmadan sevgi aşk koymuş. kim bilir o kız neler yapıyor kardeşime nasıl aklını çalıyor ve düşünceleriyle oynuyor kendini acındırıp tatlı sözler söyleyerek. o kadar şey görüyoruz duyuyoruz endişeleniyoruz. ona bunun sadece hoşlanma olduğunu geçici bir heves olduğunu söyleyince de sinirleniyor. ben sadece onun iyiliğini düşünüyorum

Seni de ne kıskanıyolardır ama.. genelde bu saçma bakış açısı var insanımızda ne yazık ki..
Allah nazardan saklasın evliliğini mutluluğunu..

22 yaşında adam.. çocuk deyip durmayın lütfen..

Bu aşamada zıtlaşırsanız kaybedersiniz.. evlenir ve sizinle görüşmez bile belki..

Ayrıca kendinizi o kızın yerine koyun bi.. sizin için bu tarz şeyler söylendiğini.. istenmediğinizi.. karşı tarafı tanımıyosunuz ki hatta belki tanışmadınız bile.. nedir bu önyargınız??

Çok üzüldüm kızcağızın haline.. böyle bi aileye gelin gelmek istemezdim.. velev ki geldim benimle evlendi diye eşimi evlatlıktan reddeden aileyi adam yerine koyup yüzlerine bakmazdım..

Siz de kendinizden küçük birini bulucaksınız bunu aklınızın bi köşesine yazın

Evlenmek için 22 yaş genç gerçekten. Ama gerisi sizi ilgilendirmiyor benim kardeşim üniversitedeyken ( aynı fakültedeydik) benim en ii arkadaşımla çıkmıştı o sırada 18 yaşındaydı arkadaşım 22. 1 sene sonra ayrıldılar sizin kadar kafama takmamıştım doğrusu. Bence siz de kendinize küçük de olsa birilerini bulun yalnızlıktan kardeşinize sarmışsınız

Kendinden küçük olmasına bir şey diyemem çünkü ben de eşimden 3 yaş büyüğüm. Ama 22 yaşında evlilik de olmaz. Üstelik siz istemiyorum dedikçe daha çok bağlanır kıza. Tmm bir getir tanışalım zamana yayalım,uygun şartlar olduğunda(atandığında) da adını koyarız diyin.

Ben sizi anlıyorum. Hak da veriyorum. Tek diyeceğim devamlı inatlaşmayın. Hayır olmaz diye inletmeyin ortalığı. Kardeşiniz daha da çok bağlanır ona. Sadece bu durumu yok farzedin. Konuşmayın, umursamayın. Bişey derse ne yaparsan yap bundan sonra teksin. Git ona diyin.

Zaten sorun yaş değil. Eninde sonunda anlar kardeşiniz.

Sorun ne olabilir mesela merak ettim, malum biz anlamadık evlendik

bende eşimden 3 yaş büyüğüm ve biz aşık olduğumuzda eşim daha 21 yaşındaydı. Hiçte öyle saf salak kandırılacak bi çocuk değildi valla kazık kadar herşeyden haberi olan bi adamdı. Ne kadar çirkin bi bakış açınız var yok o yaşa kadar neler görmüş geçirmiştir tarzında bi cümlenizi okudum da siz hala 30 yaşında bir bekar olarak bence dünyanın gıçına parmak atmışsınızdır(sizin mantığınıza göre) sizi hangi aile kendine uygun görsün de alsın madem. Ailemize uygun kız mantığını da hiç anlamam Peygamber soyumusunuz siz ananız düşes babanız dük mü de size layık olacak bir gelin değil kız. Bence siz erkek kardeşiniz hariç çok çirkin insanlarsınız bakış açınız kafa yapınız iğrenç bence siz o kıza layık değilsiniz. İnşallah evlenirler çok Mutlu bir yuvaları olur ömürlük geçim nasip eder inşallah Rabbim onlara. Hamilelerin duası kabul olurmuş duy beni Rabbimmm

en büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.

Ya sen Nasıl bi kafasın bende üniversite okudum yıllarca İstanbul'da yalnız yaşadım ne oldum şimdi ben söyle bakayım neyim ben

Ya sen Nasıl bi kafasın bende üniversite okudum yıllarca İstanbul'da yalnız yaşadım ne oldum şimdi ben söyle bakayım neyim ben

sözüm meclisten dışarı, biz de üni okuduk ablamla şimdide gayet iyi kazanıyoruz ama öyle yalnız yaşamalar eve erkek almalar bize ters, zaten istanbul'da okuduk ailemle yaşamaya devam ettik

Canım çok ciddiye alma bence çünkü ilk konu ve tartışma yaratacak bir konu kibledim adminler bakar
Ben bu zihniyeti kabul edemiyorum ya insanların bu kibirine dayanamıyorum bu namusluyum namussuzsun saçmalığına layık değil aşağılamalarına valla tahammül edemiyorum. Bu Nasıl bi çirkinlik Nasıl bir kalpsizliktir anlamıyorum ya. Bide yazmış kim bilir neler yapmıştır da kandırmıştır kardeşimi diye artık millete kendi ne gösterip kandırmaya çalışıyorsa herkesi kendi gibi biliyor altım.

Hayır yapmışsada yapmış oh mis gibi hayatını yaşamış kardeşide öyle kabul etmiş
Ailesine layık değil yazık ya konu sahibine üzüldüm şimdi

ablası olarak kardeşime nasihatta bulunmam yol göstermem şart çünkü yanlış yapmasını istemiyorum. nasıl bir yol izlemeliyiz? annem de bu durumdan çok rahatsız hasta olduk artık dertten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…