- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Ohh sefan olsun.. mutlu mutlu muusssmutlu bir evliliğiniz olsun yıllar geçtikçe..Ooo senin ki daha güzelmiş
Konu sahibinin dediği gibi minicik bir toy çocuktu şekeri verince apla seni sefiyorum dedi
Ohh sefan olsun.. mutlu mutlu muusssmutlu bir evliliğiniz olsun yıllar geçtikçe..
Bi de kadın büyük olunca zengin olunuyomuş :)) parayı vurdunuz mu bibicimölümü öp doğru söyle bak
22 yaşında adam.. çocuk deyip durmayın lütfen..arkadaşlar burda beni anlayan hiç kimse yokmu? 22 yaşında henüz üni okuyan bir çocuktan bahsediyorum.
ayrıca etrafımızdaki kişiler yurtdışından evleniyorlar gelin getiriyorlar ne güzel görüyoruz ama benim kardeşim gitmiş nerdeyse ablası yaşında bir kızla işi pişirmiş adınıda utanmadan sevgi aşk koymuş. kim bilir o kız neler yapıyor kardeşime nasıl aklını çalıyor ve düşünceleriyle oynuyor kendini acındırıp tatlı sözler söyleyerek. o kadar şey görüyoruz duyuyoruz endişeleniyoruz. ona bunun sadece hoşlanma olduğunu geçici bir heves olduğunu söyleyince de sinirleniyor. ben sadece onun iyiliğini düşünüyorum
Ben sizi anlıyorum. Hak da veriyorum. Tek diyeceğim devamlı inatlaşmayın. Hayır olmaz diye inletmeyin ortalığı. Kardeşiniz daha da çok bağlanır ona. Sadece bu durumu yok farzedin. Konuşmayın, umursamayın. Bişey derse ne yaparsan yap bundan sonra teksin. Git ona diyin.arkadaşlar burda beni anlayan hiç kimse yokmu? 22 yaşında henüz üni okuyan bir çocuktan bahsediyorum.
ayrıca etrafımızdaki kişiler yurtdışından evleniyorlar gelin getiriyorlar ne güzel görüyoruz ama benim kardeşim gitmiş nerdeyse ablası yaşında bir kızla işi pişirmiş adınıda utanmadan sevgi aşk koymuş. kim bilir o kız neler yapıyor kardeşime nasıl aklını çalıyor ve düşünceleriyle oynuyor kendini acındırıp tatlı sözler söyleyerek. o kadar şey görüyoruz duyuyoruz endişeleniyoruz. ona bunun sadece hoşlanma olduğunu geçici bir heves olduğunu söyleyince de sinirleniyor. ben sadece onun iyiliğini düşünüyorum
Sorun ne olabilir mesela merak ettim, malum biz anlamadık evlendikBen sizi anlıyorum. Hak da veriyorum. Tek diyeceğim devamlı inatlaşmayın. Hayır olmaz diye inletmeyin ortalığı. Kardeşiniz daha da çok bağlanır ona. Sadece bu durumu yok farzedin. Konuşmayın, umursamayın. Bişey derse ne yaparsan yap bundan sonra teksin. Git ona diyin.
Zaten sorun yaş değil. Eninde sonunda anlar kardeşiniz.
Ben sizi anlıyorum. Hak da veriyorum. Tek diyeceğim devamlı inatlaşmayın. Hayır olmaz diye inletmeyin ortalığı. Kardeşiniz daha da çok bağlanır ona. Sadece bu durumu yok farzedin. Konuşmayın, umursamayın. Bişey derse ne yaparsan yap bundan sonra teksin. Git ona diyin.
Zaten sorun yaş değil. Eninde sonunda anlar kardeşiniz.
Ya sen Nasıl bi kafasın bende üniversite okudum yıllarca İstanbul'da yalnız yaşadım ne oldum şimdi ben söyle bakayım neyim benen büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
Canım çok ciddiye alma bence çünkü ilk konu ve tartışma yaratacak bir konu kibledim adminler bakarYa sen Nasıl bi kafasın bende üniversite okudum yıllarca İstanbul'da yalnız yaşadım ne oldum şimdi ben söyle bakayım neyim ben
Ya sen Nasıl bi kafasın bende üniversite okudum yıllarca İstanbul'da yalnız yaşadım ne oldum şimdi ben söyle bakayım neyim ben
Ben bu zihniyeti kabul edemiyorum ya insanların bu kibirine dayanamıyorum bu namusluyum namussuzsun saçmalığına layık değil aşağılamalarına valla tahammül edemiyorum. Bu Nasıl bi çirkinlik Nasıl bir kalpsizliktir anlamıyorum ya. Bide yazmış kim bilir neler yapmıştır da kandırmıştır kardeşimi diye artık millete kendi ne gösterip kandırmaya çalışıyorsa herkesi kendi gibi biliyor altım.Canım çok ciddiye alma bence çünkü ilk konu ve tartışma yaratacak bir konu kibledim adminler bakar
Cokkk güldümmm bunaa yaaaa...Aslında haklısın bende eşime şeker verip kandırmıştım zamanında
Hayır yapmışsada yapmış oh mis gibi hayatını yaşamış kardeşide öyle kabul etmişBen bu zihniyeti kabul edemiyorum ya insanların bu kibirine dayanamıyorum bu namusluyum namussuzsun saçmalığına layık değil aşağılamalarına valla tahammül edemiyorum. Bu Nasıl bi çirkinlik Nasıl bir kalpsizliktir anlamıyorum ya. Bide yazmış kim bilir neler yapmıştır da kandırmıştır kardeşimi diye artık millete kendi ne gösterip kandırmaya çalışıyorsa herkesi kendi gibi biliyor altım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?