- 20 Mayıs 2016
- 1.411
- 3.054
- 83
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Diyorum ya inşallah kardeşi evlenir o kızla da şöyle musmutlu bir ömürleri olur bunlarda anca öyle uzaktan uzaktan izlerler inşallahhhhhh vallahi çok içten gelerek yapıyorum bu duayı.Hayır yapmışsada yapmış oh mis gibi hayatını yaşamış kardeşide öyle kabul etmiş
Ailesine layık değil yazık ya konu sahibine üzüldüm şimdi
Diyorum ya inşallah kardeşi evlenir o kızla da şöyle musmutlu bir ömürleri olur bunlarda anca öyle uzaktan uzaktan izlerler inşallahhhhhh vallahi çok içten gelerek yapıyorum bu duayı.
Diyorum ya inşallah kardeşi evlenir o kızla da şöyle musmutlu bir ömürleri olur bunlarda anca öyle uzaktan uzaktan izlerler inşallahhhhhh vallahi çok içten gelerek yapıyorum bu duayı.
Çok duydum böyle diyenleri paşa paşa gidip istedilerçok rica ediyorum beni biraz anlayın, inşallah öyle birşey olmaz, eğer o kızla evlenirse akrabalara insanlara ne deriz, nasıl evimize ailemize alırız, olmaz kabul edemeyiz öyle bir kızı. istemeye bile gitmeyiz rızamız yok böyle bir işe
Bu işler kavgaypa cozulmez bence sakin olun tanımaya çalışın baktınız mutsuz olurlar veya kizds amaç farklı çaresine bakın.simdi burda eşinden 5yas büyük bayanlar saldırır size bosverin onlar iyi niyetli düzgün ilişkileri olan eşleri olgun insanlar dır o yüzden öyle konudur sende kızı gözlemle farklı bir durumsa gerekeni yaparsınız
en büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
arkadaşlar burda beni anlayan hiç kimse yokmu? 22 yaşında henüz üni okuyan bir çocuktan bahsediyorum.
ayrıca etrafımızdaki kişiler yurtdışından evleniyorlar gelin getiriyorlar ne güzel görüyoruz ama benim kardeşim gitmiş nerdeyse ablası yaşında bir kızla işi pişirmiş adınıda utanmadan sevgi aşk koymuş. kim bilir o kız neler yapıyor kardeşime nasıl aklını çalıyor ve düşünceleriyle oynuyor kendini acındırıp tatlı sözler söyleyerek. o kadar şey görüyoruz duyuyoruz endişeleniyoruz. ona bunun sadece hoşlanma olduğunu geçici bir heves olduğunu söyleyince de sinirleniyor. ben sadece onun iyiliğini düşünüyorum
Ya bu insanlar çıtırlarla evlenmemizi neden kıskanıyorlar acabagidip yaşlı yaşlı adamlarla bizmi dedik evlenin
var ya burda şimdi böyle konuşuyor ya kendi bulsa bi körpe hayatta kaçırmaz 10 yaş olsa arada gık demez.Ya bu insanlar çıtırlarla evlenmemizi neden kıskanıyorlar acabagidip yaşlı yaşlı adamlarla bizmi dedik evlenin
Bir de şu açıdan bakın. Kardeşiniz o yaşta bir kızı tavlayabildiyse kim bilir neler yaptı, çatır çutur sevistiler, kızı duvardan duvara vurdu. 22 yaşında "masum" bir çocuk değil adeta Johnny Sins bence.
Oyun hamuru mu ayol bu istediğiniz gibi şekillendireceksiniz? Ayrıca yabancı kızların neredeyse hiçbiri erkeğin ailesine göre kendini şekillendirmiyor, tecrübeyle sabit. Çünkü kültür, din ögreticez diye saçma sapan kurallar dayatılıyor genelde.hiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
biz dua ediyoruz hergün eve kucağında çocukla gelmesin diye. yaptığının yanlış oldugunu kaç defa anlattık, zina yapıyor biz böyle yetiştirilmedik benim kardeşim çok masumdu
hayır, konu yaşla başladı; kadının üniversite mezunluğuna kadar gitti. Kendi okumamış, biri de suratına bakmamış. Hırsını kardeşinden alıyor.
...
Ooo johnny sinsci seniBir de şu açıdan bakın. Kardeşiniz o yaşta bir kızı tavlayabildiyse kim bilir neler yaptı, çatır çutur sevistiler, kızı duvardan duvara vurdu. 22 yaşında "masum" bir çocuk değil adeta Johnny Sins bence.
Bencede dememelivar ya burda şimdi böyle konuşuyor ya kendi bulsa bi körpe hayatta kaçırmaz 10 yaş olsa arada gık demez.
Okumuş kısmına eyvallahta insanlarız kısmına asla katılmıyorum. İnsan olan böyle yapmaz çünkü ban yiyeceğim biliyorum ama tahammülüm yok. Üstüne hamileyim bütün hormonlarım nefret kusuyor şuan ailene engel olamıyorum yapacak bişey yokbiz okumuş insanlarız, ailemizde herkes üni bitirmiştir
Masumiyet mecburen yaşla azalan bir şey. Cocukluktaki masumiyetin 22 yaşında koca adamda olmasını bekleyemezsiniz. Bu büyümenin şartıdır. Ayrıca belki ona küçük çocuk muamelesi yaptığınız için bir başkaldırı ve kaçış olarak sizin standartlarınıza göre daha özgür, daha olgun birini bulmuştur.biz dua ediyoruz hergün eve kucağında çocukla gelmesin diye. yaptığının yanlış oldugunu kaç defa anlattık, zina yapıyor biz böyle yetiştirilmedik benim kardeşim çok masumdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?