Kardeşim kendinden 5 yaş büyük kıza aşık

biz okumuş insanlarız, ailemizde herkes üni bitirmiştir

bu konuyu yalandan kendi kendine trolculuk oynamak için açtıysan; ezana karşı iki hamile kadından çatır çatır kötü dualarını aldın.
Kendi kendine iki gülmek için değer miydi bilemem.

Tabii inşallah öyle bir işsizsindir. Yoksa diğer türlüsü daha vahim.

kesinlikle ama kesinlikle değil bu konu benim için çok mühim. gece boyunca yatağımda neden yazı yazayım uyumak varken. şimdi işe gitmek için hazırlanmam gerekiyor. lütfen arkadaşlar beddua etmeyin. ben kardeşimi ve ailemi düşünüyorum sadece

27 yaşında bir kadın için son çıkış kardeşimi görüyor demişsiniz.

İnanamadım gözlerime, hani 35, 40 desen bir nebze anlayacağım. Karışmayın, kötü siz olursunuz.

Olabilir mi eğer bu konu sırf goy goy için açıldıysa ve ben bu Halimle böylesine sinir olurken karşı taraf güldüyse var yaaaaaaaa. Eğer öyleyse mune bize bir yorumluk küfür etme Hakkı tanısın anca iner bunca şiş

O kadın kaç yaşında neler gormus geçirmiştir diyorsunuz da siz de 30yasindasiniz. Bu mantıkla nedn bu yaşına kadar evlenmedi demek çok tecrübeli diyen densiz fesat insanlar da olabilir mesela değil mi?
Nasıl ki siz 30 yaşında bekarsiniz diye kimse size iftira atmiyorsa siz de yapmayın.
Su dediklerimiz çok ayıp şeyler çok.
Yasin hic bir önemi yok önemli olan uyumlu ve mutlu olabilmekte.
Elin sizden iki yaş küçük kızına laflar sayana kadar destek olun. Çünkü o elalem sizin arkanızda da bir şeyler diyebilir. Bu sizi nasıl incitiuorsa o kızı da incitir. Çok ayip Kendinize gelin.

Bu kafa mümkün değil kendine gelmez. Düşünsene artık kendini Nasıl bir makam mevki de görüyorsa yabancı kız alıp onu kendine göre şekillendirecekmiş.

Ailemden 800km uzakta üniversite okudum, yurtta kalmama izin vermeyip direkt eve çıkartmışlardı. "Çeşit çeşit insan olur, rahat edemezsin, ne gerek var" demişlerdi de anlamamıştım.

Sizinkisi gibi kafalardan korumak istemişler demek ki, Allah onlardan razı olsun.

Toplamda neredeyse 10 yıl yalnız yaşadım ama sıkı durun; evlendim yine yalnız yaşıyorum!! Inanılmaz değil mi? Adeta bir terbiyesizlik timsali, ahlaksızlık örneğiyim. Tüü bana.

Malum sizin aileniz başka şeylere layık, anneniz bir markiz, babanız bir kral. Oksijeninizi kirlettiğim için kusura bakmayın diyesim geldi.

Hayat sizin kafanızda ne kadar sıkıcıdır ya, acıdım aslında biraz da.

O değil de, benim de erkek kardeşim var 23 yaşında. Hem o da üniversite okurken yalnız yaşadı, hem de kendisinden 8 yaş büyük biriyle birlikte!!! (Bizim aile size kriz geçirtebilir)

Valla gayet de mutlu görünüyorlar, sevgilisi yabancı ama kimsenin aklına "getir de şekillendirelim" demek gelmedi.

Aksine düğünümde halay çekmeyi öğretmeye çalıştık, çok eğlenceliydi.

Rica ediyorum azalarak bitmeyin, bıçak gibi kesilerek bitin.

Pffff sabahım rezil oldu sayenizde.

bu nasıl bir fesatlıktır. o kızın numarasını ver de sizin gibi bir ailenin elinden kurtarayim kızcağızı.bu yaşına kadar neler gormus diyorsun duyan da kardeşin 15 kız 45 yasinda sanır. Kız okumuş ne guzel akıllı kızmış kendi ayakları üzerinde duruyor.ben de üniversite okudum yıllarca ailemden ayrı yaşadım kendi paramı kazandım eşim de benden 3 yaş küçük gerisini sen düşün

Valla bende üniyi şehir dışında okudum yalnız da yaşadım. Yaptığım tek şey kızlarla gece üçlerde köfte yemeye gitmekti yani her yalnız yaşayan bayan her gun evde parti verip çatır çatır sevişmiyor.
Kaldi ki yaptı hayatı hızlı yaşadı demek ki kardeşiniz bunu sorun etmiyo. Gerçekten tebrik ederim eğer böyle dusunuyorsa kimsenin geçmişi seni ilgilendirmez.
Kardeşiniz küçük değil 22yas evlilik için küçük ama hayatına istediği kisiyi almak için de gayet normal bir yaş.
Hayir erkek yirmi yaş büyük olsa sorun olmuyorda kız büyük olunca neden karalar bağlanıyor.
Siz böyle yaptıkça çocuk daha çok bağlanacak eğer hayalinde ki kadınsa bağlansin da zaten.
Komşular ne demis bu ne demis su ne demis kime ne?

Hahaha ne bileyim hep böyleyim ben kocam horluyor ben buralarda takılıyorum benden küçük ya gidip yatırıyorum uyutuyorum onu, kendim nette sörf yapıyorum nasıl bir kadınsam artık
Resmen kahkaha attım sabahın köründe.
Al benden de o kadar benim körpe de horul horul akıyor uykuya ben net başında. Ar damarımız çatladıysa demek ki

Ahahahah
Sen kendini hazırla bence
Ben de üniversite yıllarımda hızlı yaşadım ve sonra eşimle tanıştım. Ailesi muhafazakardı. Kadının hayalindeki gelin ben değildim ama şimdi evliyiz. Çok da mutluyuz.
Böyle "bize layık kız alalım" kafasında anne ve kardeşler genelde kaybeden taraf olurlar.
İnşallah evlenirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…