- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
- Konu Sahibi istanbulian87
-
Ooo johnny sinsci seni
Hemde ne sanarsın çocuk el degmemiş gonca
Bencede dememeli
biz okumuş insanlarız, ailemizde herkes üni bitirmiştir
bu konuyu yalandan kendi kendine trolculuk oynamak için açtıysan; ezana karşı iki hamile kadından çatır çatır kötü dualarını aldın.
Kendi kendine iki gülmek için değer miydi bilemem.
Tabii inşallah öyle bir işsizsindir. Yoksa diğer türlüsü daha vahim.
bu konuyu yalandan kendi kendine trolculuk oynamak için açtıysan; ezana karşı iki hamile kadından çatır çatır kötü dualarını aldın.
Kendi kendine iki gülmek için değer miydi bilemem.
Tabii inşallah öyle bir işsizsindir. Yoksa diğer türlüsü daha vahim.
Bu kafa mümkün değil kendine gelmez. Düşünsene artık kendini Nasıl bir makam mevki de görüyorsa yabancı kız alıp onu kendine göre şekillendirecekmiş.O kadın kaç yaşında neler gormus geçirmiştir diyorsunuz dansöz de 30yasindasiniz. U mantıkla nedn bu yaşına kadar evlenmedi demek çok tecrübeli diyen densiz fesat insanlar da olabilir mesela değil mi?
Nasıl ki siz 30 yaşında bekarsiniz diye kimse size iftira atmiyorsa siz de yapmayın.
Su dediklerimiz çok ayıp şeyler çok.
Yasin hic bir önemi yok önemli olan uyumlu ve mutlu olabilmekte.
Elin sizden iki yaş küçük kızına laflar sayana kadar destek olun. Çünkü o elalem sizin arkanızda da bir şeyler diyebilir. Bu sizi nasıl incitiuorsa o kızı da incitir. Çok yaip? Kendinize gelin.
Bu kafa mümkün değil kendine gelmez. Düşünsene artık kendini Nasıl bir makam mevki de görüyorsa yabancı kız alıp onu kendine göre şekillendirecekmiş.
en büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
hiç istemiyoruz o kızı evimizde. bu kız yurtdışında doğmuş büyümüş okumuş, din örf adet bilmez, oturmayı kalkmayı bilmez. keşke yabancı bir kız bulsaydı diyorum bazen en azından kültürümüze dinimize davet edip istediğimiz gibi şekillendirirdik, kardeşimin mutluluğu garanti olurdu. sabırla nasihat edip doğruları göstermeye çalışacağım bir kaç gün daha inşallah vazgeçer
bu nasıl bir fesatlıktır. o kızın numarasını ver de sizin gibi bir ailenin elinden kurtarayim kızcağızı.bu yaşına kadar neler gormus diyorsun duyan da kardeşin 15 kız 45 yasinda sanır. Kız okumuş ne guzel akıllı kızmış kendi ayakları üzerinde duruyor.ben de üniversite okudum yıllarca ailemden ayrı yaşadım kendi paramı kazandım eşim de benden 3 yaş küçük gerisini sen düşünen büyük sorun yaş ve o kızın geçmişi. üniversite okumuş yalnız yaşıyor gerisini siz düşünün.
bundan sonra teksin bize güvenme birşey için gelme dediğimizde siz nasıl ablasınız mutluluğuma karşı çıkıyorsunuz diyor ama işte anlayamadı bizim onun iyiliği için konuştuğumuzu. umarım en kısa zamanda okulunu bititir biz ailemize göre hem ona hem bize layık bir kız bulup evlendiririz kardeşimi.
Hahaha ne bileyim hep böyleyim ben
Hahaha ne bileyim hep böyleyim benkocam horluyor ben buralarda takılıyorum benden küçük ya gidip yatırıyorum uyutuyorum onu, kendim nette sörf yapıyorum nasıl bir kadınsam artık
Bide sen çocuk yapmışsın utanmazResmen kahkaha attım sabahın köründe.
Al benden de o kadar benim körpe de horul horul akıyor uykuya ben net başında. Ar damarımız çatladıysa demek ki
çok rica ediyorum beni biraz anlayın, inşallah öyle birşey olmaz, eğer o kızla evlenirse akrabalara insanlara ne deriz, nasıl evimize ailemize alırız, olmaz kabul edemeyiz öyle bir kızı. istemeye bile gitmeyiz rızamız yok böyle bir işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?