Sizin siyasi paylaşım yapıp sonra siyasi yorum yapmayın denemiz de çok anlamsızValla artık daraldım, kardeşim 2 yıldır iş bulamıyor. Ne yapsak ne etsek iş bulamıyor.
Her gün bir sürü insan bir yere yakın diye atanıyor burada da okumuş gidip kadın kollarına üye mi olsam diyor? Siyasete daha önce girmedik sizin yorumunuz ne olur?
Ben onu on sene önce falan iş bulamadığım dönemde denedim. Almıyolla aralarına. Yüzünden, gözünden, giyiminden, kuşamından hatta bakışından bile anlıyorlar o taraklarda bezin olmadığını, biz seni ararız deyip gönderiyorlar.Valla artık daraldım, kardeşim 2 yıldır iş bulamıyor. Ne yapsak ne etsek iş bulamıyor.
Her gün bir sürü insan bir yere yakın diye atanıyor burada da okumuş gidip kadın kollarına üye mi olsam diyor? Siyasete daha önce girmedik sizin yorumunuz ne olur?
İş bulanlar hep böyle bulmuyorlar. Öyle olsa bir sürü muhalif işsiz olurdu.Kardeşim peyzaj mimarı siyasi ayağı yok ama iş bulanlar hep böyle buluyorlar buna yorumunuz nedir?
Duymak istediğimiz bir noktada buydu inşaat sektörü durdu iş güçte bulamıyor kafayı yedi ve emin olun hepsi böyle buluyor işi de aralarına almıyorlar dediği gibiBen onu on sene önce falan iş bulamadığım dönemde denedim. Almıyolla aralarına. Yüzünden, gözünden, giyiminden, kuşamından hatta bakışından bile anlıyorlar o taraklarda bezin olmadığını, biz seni ararız deyip gönderiyorlar.
ben 5 yıldır iş bulamıyorum. kadın kollarına girmek de bir çözüm değil. seçimlerde falan aktif çalışacaksınız her türlü toplantıya çalışmaya katılacaksınız sizden daha önce katılmış olanların yarattığı bir hiyerarşi olacak bir de partiden bir tanıdığınız olacak anca öyleValla artık daraldım, kardeşim 2 yıldır iş bulamıyor. Ne yapsak ne etsek iş bulamıyor.
3 kardeşiz üçümüzde siyasi bağlantısız gayet iyi yerlerdeyiz. Benimki diğerlerine göre bir tık altta ama bulabiliyorum yaniKardeşim peyzaj mimarı siyasi ayağı yok ama iş bulanlar hep böyle buluyorlar buna yorumunuz nedir?
Bu sadece siyasetle ya da birilerinin arasına girmemekle açıklanamaz. Herhangi bir siyasi bağlantısı olmayan insanlar da gayet güzel kariyerler yapıyorlar. Bu kardeşinizin iş bulma, işe kabul edilme becerileriyle de alakalı. Mülakatta, görüşmede vs bir yerlerde bir hata yapıyordur. Yoksa mükemmel işi değil belki ama idare edecek, basamak olarak kullanılacak işi bulurdu şimdiye kadar.Duymak istediğimiz bir noktada buydu inşaat sektörü durdu iş güçte bulamıyor kafayı yedi ve emin olun hepsi böyle buluyor işi de aralarına almıyorlar dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?