Kardeşim nasıl iş bulacak?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

lastgirls

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2021
14
15
3
34
Valla artık daraldım, kardeşim 2 yıldır iş bulamıyor. Ne yapsak ne etsek iş bulamıyor.

Her gün bir sürü insan bir yere yakın diye atanıyor burada da okumuş gidip kadın kollarına üye mi olsam diyor? Siyasete daha önce girmedik sizin yorumunuz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valla artık daraldım, kardeşim 2 yıldır iş bulamıyor. Ne yapsak ne etsek iş bulamıyor.

Her gün bir sürü insan bir yere yakın diye atanıyor burada da okumuş gidip kadın kollarına üye mi olsam diyor? Siyasete daha önce girmedik sizin yorumunuz ne olur?
Sizin siyasi paylaşım yapıp sonra siyasi yorum yapmayın denemiz de çok anlamsız

Kadın kolları sizin gibi düşünen insanlarla doldu taştı. Şansınızı deneyin size kalmış

Kardeşinizin eğitimi ne nasıl bir iş arıyor

Konkordato komiseri olmak her önüne gelenin yapabileceği bir iş zaten değil de eğitim şartı tecrübe şartı listeye kayıt şartı var

Onun iş beklentisi mi konu yoksa başka kişilerin yüksek gelirli birden fazla işi olup da onun işsiz kalması mı

Kardeşim peyzaj mimarı siyasi ayağı yok ama iş bulanlar hep böyle buluyorlar buna yorumunuz nedir?

Ben onu on sene önce falan iş bulamadığım dönemde denedim. Almıyolla aralarına. Yüzünden, gözünden, giyiminden, kuşamından hatta bakışından bile anlıyorlar o taraklarda bezin olmadığını, biz seni ararız deyip gönderiyorlar. 😂

Ben onu on sene önce falan iş bulamadığım dönemde denedim. Almıyolla aralarına. Yüzünden, gözünden, giyiminden, kuşamından hatta bakışından bile anlıyorlar o taraklarda bezin olmadığını, biz seni ararız deyip gönderiyorlar. 😂
Duymak istediğimiz bir noktada buydu inşaat sektörü durdu iş güçte bulamıyor kafayı yedi ve emin olun hepsi böyle buluyor işi de aralarına almıyorlar dediği gibi :(

ben 5 yıldır iş bulamıyorum. kadın kollarına girmek de bir çözüm değil. seçimlerde falan aktif çalışacaksınız her türlü toplantıya çalışmaya katılacaksınız sizden daha önce katılmış olanların yarattığı bir hiyerarşi olacak bir de partiden bir tanıdığınız olacak anca öyle

belli bir yastan sonra kadin kollarina girip oradan is sahibi olmasi vs cok zor. en fazla kapi kapi gezer oy ister. o kadin kollarinda olup kendisine is verilenler zaten vaktinde genclik kollarinda falan oluyorlar.

ben maalesef bu yapiyi cok yakindan goruyorum, is icin kendilerine katilanla gercekten partili olani cok net anlarlar.

Duymak istediğimiz bir noktada buydu inşaat sektörü durdu iş güçte bulamıyor kafayı yedi ve emin olun hepsi böyle buluyor işi de aralarına almıyorlar dediği gibi :KK43:
Bu sadece siyasetle ya da birilerinin arasına girmemekle açıklanamaz. Herhangi bir siyasi bağlantısı olmayan insanlar da gayet güzel kariyerler yapıyorlar. Bu kardeşinizin iş bulma, işe kabul edilme becerileriyle de alakalı. Mülakatta, görüşmede vs bir yerlerde bir hata yapıyordur. Yoksa mükemmel işi değil belki ama idare edecek, basamak olarak kullanılacak işi bulurdu şimdiye kadar.

Bence bir yerlere üye olmak yerine dil öğrensin , geliştirsin kendini, Yenilikleri takip etsin . Gerekirse az maaşa tamah edip , tecrübe kazansın .
Yarının ne getireceği hiç belli olmaz. Ben korkardım en azından .
Benim sendikam da yok mesela , hemen hepsi az çok siyasi fikri belli olan gruplar . Dahil olmak istemiyorum. Filler tepişirken alttaki karıncalar eziliyor sadece . Benim siyasete dair düşüncelerim bunlar .

1- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X