- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
- Konu Sahibi mor hercai
Slm hanımlar evet başlıktan okuduğunuz gibi kardeşim öldü.olmedi öldürüldü. Ne yapsam derdimi nerelere kimlere anlatsam bilemedim .cok üzgünüz. Bayram gelmis neyimize. Bu bayramı bizlere zehir edenler allahindan bulsun inşallah. Ne kadar da zormus. Kardeşimle cok görüşmezdik küs değildik ama. Hep evli olmayanlar icin kullanılan bir soz vardır ya görünmez bir ip vardır zamanı geldiğinde sizi birlestirir diye . Işte bu söz bence iki kardeş arasında da böyleymiş bunu anladim . Ne kadar az görmesekte bizi yıktı resmen. Yıktı yaktı dağıttı bizi. Annem desen ona daha bir büyük aci bu. Evladını kaybetti daha hayatının baharında daha 29 yaşında. Artık bu sayıyı hiç sevmiyorum görmek okumak dahi istemiyorum. Allahım bizlere dayanma gucu ver yarabbim. Bunu yapanları allaha havale ediyorum en büyük acıyı bize yaşattılar ya daha büyük aci onların olsun. Biz nasıl bu hale geldik.anlamiyorum. icimdeki o büyük boşluğu nasil dolduracam. Hiç birimizin üzülmesini ağlamasını istemezdi ama bizi en çok kendi ağlattı üzdü içimize bu tarifsiz acıyı bıraktı gitti. Birdaha hiç gelmeyecek çocuklarımın dayısı yok artık. Benim kardeşim yok artık. Nasil dayanılır bu acıya. Ecel ile gelen ölüm başım gözüm ustune ama bu şekilde olmamalıydı rahat uyu kardeşim seni oraya yatıranlar elbet cezalarını çekecekler.
Son düzenleme: