Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basınız saolsun.Allah rahmet eglesınSelamın aleyküm arkadaşlar çok daraldım yazmak istedim delirmek üzereyim belki de içim sıkılıyor daralıyo evlere sığamıyorum kardeşimi kaybettim 26 Temmuz’da 4 gün sonra tam bir ay olcak kardeşim ölmedi öldürüldü içim kavruluyor dayanamıyorum bu acının adı yok tarifi yok 2 kardeş kardeşimi bıcaklayarak öldürdüler afedersiniz boktan sebeple kardeşimi korkutmaya gelmişler sözde öldürdüler bana yardım edin ne olur napcam ben dayanamıyorum zaten annemiz yok rahmetli 2019da da onu kaybetmiştik kardeşimi annemin üzerine defnettik içim yanıyo yavrum daha 20 yaşındaydı kıymasalardı ona 1 haftalık asker olacaktı aklıma geldikçe deliriyorum nolur yardım edin
Bilmiyorum iyi değilim zatenBasınız saolsun.Allah rahmet eglesın
Yardım almanız lazım.Kendınız kalkamazsınız bu acının altından![]()
İnna lillahi ve inna ileyhi raci'un.Allah hepinizden razı olsun bi karanlıkta bıraktı beni gitti ben onun acısına dayanamıyorum im çok yanıyo yavrum anasızlığına yanarken şimdi biz ona yanıyoruz böyle hayat olmaz olsun lanet olsun herşeye
Yazan erkekleri yönetime şikayet edin. Siteden atılırlar. Kadın gibi üyelik alan erkekler var maalesef.Kusura bakmayın yazanlar bayan değil ve ben burda biraz anlatıp içim rahatlasın istedim iyi değilim artk hayatn tadı yok yaşamaya değer bişey yok canımı toprağa koydular dayanmak çok zor
Başınız sağolsun. Maddi durumunuz yoksa barodan avukat talep edebilirsiniz.Destek falan hiç istemiyorum onlar beni sersem ediyor katilin biri dışarda diğeri yakalandı sağlam bi avukat bile tutamadık zıkkım olsun parasızlığahaberlere kadar düştü yavrum Hasan Can bayırtı yazın çıkıyo her yerde
![]()
Benim hiçbir sosyal medya hesabım yok sadece acım yüzünden biraz konuşmak dertleşmek için buraya girdim onun dışında hiç hesap kullanmıyorumKaybınız için çok üzüldüm Hira hanım. Gencecik bir çocukmuş. Her ölüm acı ama daha hayatın baharında bir delikanlı çok zor. Rabbim size sabrını versin. Kardeşinizin mekanı cennet olsun.
Giden gelmiyor ama en azından yüreğinize bir parça su serpmek adına canilerin en ağır bedelini ödemeleri gerekir. Bizimde tanıdığımız sokak kavgasında vefat etti. Bahadır Grammeşin. Arkadaşları, dostları asla davanın peşini bırakmadı. Sizde sosyal medyada bir grup kurun. Dava günleri tv kanallarına haber verin.
Başınız sağolsun.Haberi okudum hiç uğruna giden gencecik hayatlar .Dilerim katiller en ağır cezaya çarptırılır.Can almak bu kadar kolay olmamalı![]()
Bakın bu olay 25 inde oldu yanlış anladnz galiba siz 26 sı sabahı kardeşim vefat etti allah nasip ederse ayın 3 ü 40 ı acının yalanı mı olur nasıl insansınzBen cocuga uzuldum ama bu olay 4 gun once olmamis. Kurani da haftaya degil gecen aymis
Lütfen dirençli olmaya çalışın. Psikolojik yardım almaya çalışın. Allah rahmet eylesin kardeşinizi kaybetmişsiniz fakat kızınızın size ihtiyacı var. Annesizliği yaşamışsınız bilirsiniz zorluğunu, kızınıza da bu yaşta yaşatmayın olur mu? Kızınızın babası yanınızda mı? O en azından bir hafta izin alsın baksın.İnanır mısınız evladımı gözüm görmüyor kardeşim yaktı yıktı beni mahvoldum kızıma bakamıyorum bez alamıyorum gıda veremiyorum napsın benim gibi anneyi iyi durumda değilim defalarca intiharı düşündüm kardeşimi kaybedince hala düşünmüyo değilim çünkü dayanamıyorum evimizin önünde kanı duruyo odası öyle boş duruyo bakmaya dokunmaya korkuyorum eşyalarına aklımı yitircem belki de içimde kopan kıyametleri kime nasıl anlatabilirim bilmiyorum iyi değilim ben![]()
Yanımda olsa ne yazar ilgilenmiyor evet anasızlığı yasadık ama rabbimin bu sınavı bu sefer bize çok ağır oldu küçüktü ya daha 20 yaşındaydı neden o nedenLütfen dirençli olmaya çalışın. Psikolojik yardım almaya çalışın. Allah rahmet eylesin kardeşinizi kaybetmişsiniz fakat kızınızın size ihtiyacı var. Annesizliği yaşamışsınız bilirsiniz zorluğunu, kızınıza da bu yaşta yaşatmayın olur mu? Kızınızın babası yanınızda mı? O en azından bir hafta izin alsın baksın.
Size sabırlar diliyorum![]()
Kimseyle insani bir şekilde tartışılmıyor ki. Ağızlarda bir küfür, ellerde bir bıçak. Herkes birbirine saldırmaya hazır. Ne olacak böyle bilmiyorum. Yere bakarak yürüyeceğiz artık.Ne dertleri varmis bu iki kardesin de gelip darp edip bicaklamislar? Sizin bildiginiz bir sebep var mi? Kahrolsun boyle vicdansizlar neyin hesabi neyin kavgasi 20 yasindaki bir gencin hayati olabilir? Arkasini birakmayin ikisi de curusun hapiste.
Basiniz sagolsun haberi okuyunca icim yandi. Nasil masum 20 yasinda tazecik kardesiniz. Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun ins. Size ve ailenize Allah sabir versin![]()